συμφωνουμε.
σε αυτο που φοβασαι, δλδ αν δεν περνας καλα και ασφυκτιας τι θα κανεις.
ειναι μακρυνο το ταξιδι? δεν θα εχεις την δυνατοτητα να επιστρεψεις μονος σου αν μετανοιωσεις?
εχεις προπληρωσει?
αν δεν πας, θα χασεις χρηματα?
Printable View
Ελάχιστα λεφτα θα χάσω, 100 ευρω πανω κατω!! 6 μέρες είναι το ταξίδι και κατα κάποιο τρόπο δεν ειναι μακρινό. Αν ασφικτιώ σε βαθμό ανυπόφορο θα μπορώ να χρησιμοποιησω τα ταξιδιωτικά περιθωρια που υπαρχουν για επιστροφή επωμιζόμενος ταλαιπωρία και κόστος.
Δεν μετάνιωσα που έκλεισα το ταξίδι! Απλά ειμαι σε αμφιβολία για τους λόγους που σας προανέφερα! Και αυτες οι αμφιβολίες ειναι που με ωθουν σε δευτερες σκεψεις για να μην παω.
Ήταν καλά ταξίδια επειδή είχες παρέα, κάποιους τελος πάντων ηξερες εκει! Αναγνωρίζεις το ότι η μοναξια σε ένα ταξίδι πιθανόν να καταθλίβει, κι αυτη την πιθανότητα την αναγνωρίζω κι εγω! Συμφωνώ βεβαια στο ότι "είναι ευκαιρία να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου, να σταθείς πιο γερά στα πόδια σου, εν ολίγοις όλο αυτό σε δυναμώνει". Θ αφροντισω να σας πω για την εμπειρια. Κι εγω ειχα παρόμοιες ευκαιριες ταξιδιων σαν κι αυτες που προανεφερες (χωρίς υψηλό κόστος) αλλά δεν το τόλμησα λόγω δεν ηθελα να πάω μόνος! Απλα εν προκειμενω με ωθησαν το αισθημα "καλοκαιρι ειναι θελω να πάω καπου εκτός να αλλαξω παραστασεις" και μια ταση για ηρεμία και φυγη που πήγαζε όχι από τις πλεον καλυτερες μου σκεψεις.
Και πάλι ειναι θεμα σκεψεων, ευχαριστων εννοείται, αισιοδοξιας, χαρας και θετικότητας. Απλα έστω κάποιες στιγμες θα περναει η σκεψη της μοναξιας
.... Προφανώς το να πηγαινει κανεις ταξιδι μονος δεν ειναι το τελειο. Απλα βρισκει τροπους μεσα απο τις σκεψεςι του να περναει καλα!
Γιαννη, νομιζω οτι το κλειδι ειναι να βαλεις καλα στο μυαλο σου οτι εχεις ΠΑΝΤΑ την επιλογη να δρασεις αναλογα με την κατασταση και τα συναισθηματα. Οποτε αφου αν νιωσεις ασφυκτικα, ξερεις οτι οπως και παλιοτερα, εχεις τη δυνατοτητα να επιστρεψεις στο σπιτι σου, ειναι μια ανακουφιση για να μπορεσεις να το τολμησεις.
Σου ευχομαι να περασεις οσο πιο ομορφα γινεται και να επιστρεψεις περηφανος για τον εαυτο σου που δεν τον νικησε τελικα ο φοβος.
Θετικη η ψηφος και απο εμενα.
(Νεμεσις, ζηλεψα ποσο ζηλεψα....)
I just wish to myself a pleasant trip. Μέχρι τη μέρα και καθ' όλη τη διαρκεια του ταξιδιου θα με συνοδεύουν σαν συντροφια οι θετικες σας σκέψεις.
Καλο ταξιδι και καλα να περασεις! :)
Nα σκεφτεσαι ποσο ομορφα θα περασεις!
καλη και η παρεα, αλλα σαν τον εαυτο σου παρεα καλυτερη δεν θα βρεις. Με παρεα θα επρεπε να συμβιβαστεις με τα θελω των αλλων...Μονος σου κανεις ό,τι θελεις, και πας οπου και για οσο εσυ θελεις.
Ψαξε για το μερος που θα πας ιντερνετικα, συγκεντρωσε υλικο με must-see lists, βρες χαρτη και προσπαθησε να καταλαβεις απο τωρα πως θα κινεισαι και θα κυκλοφορεις, φτιαξε το προγραμμα σου και απολαυσε το!!!!!
...άμα εξαιρέσουμε τις σκέψεις, το πρόγραμμα ήδη το έχω φτιαξει.
να είσαι ανοιχτός και σε νέες γνωριμίες ;)
Εστάλη από SM-A310F στο E-Psychology.gr Mobile App
savatage ζηλιαααα! ψωωωραα!
Εστάλη από SM-A310F στο E-Psychology.gr Mobile App
Α να χαθεις με εκανες και εκλεισα ενα τριημερο μεσα σε 5 λεπτα!
Μαλακιες λεω, εδω και 1 μηνα το εψηνα στο μυαλο μου. Δυστυχως οχι στην Ιταλια(!!!) αλλα ωραια ειναι και εδω κοντα...
Περισυ ειχα κλεισει να παω Μιλανο και τελευταια στιγμη δεν πηγα, στο καπακι για ενα βουνο λογους που εγω ειχα γιγαντωσει στο κεφαλι μου ηρθε και το επεισοδιο καταθλιψης, ισως το πιο σοβαρο που εχω περασει ως τωρα λογω συνθηκων.
Τελοσπαντων!!!!!!!! Ελα μωρε Μιλανο και αηδιες.... ενα ναο εχει!
Για να μη σου πω για τη Ρωμη.... που φτιαχνουν το ζυμαρι της πιτσας σα φυλλο χαρτιου... απαπαπα αισχος πού θα πας...