Μοναχικό ταξίδι! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 35
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Απάντησα ήδη πριν σε άλλο μέλος, ότι το να πας ταξίδι με ένα πολύ δικό σου άτομο, ιδίως έτερον ήμιση ή αδερφο, παιρνάς καλά, διότι μαζι του φτιαχνεις ωραίες στιγμές και υπάρχει η αριστη επικοινωνία ως προς το καθε τι. Εν προκειμενω, δεν υπηρχαν τετοιες προϋποθέσεις ούτε ένιωσα να με εμπνέει κάποιος άλλος για να του πω να με ακολουθήσει αν θα ηθελε να με ακολουθησει. Ειχα το καλοκαιρι μια ευκαιρια, καποιος φιλος που μου πε να παμε μαζι ενα ταξιδι, όμως απερριψα την προταση λόγω κόστους.
    συμφωνουμε.
    σε αυτο που φοβασαι, δλδ αν δεν περνας καλα και ασφυκτιας τι θα κανεις.
    ειναι μακρυνο το ταξιδι? δεν θα εχεις την δυνατοτητα να επιστρεψεις μονος σου αν μετανοιωσεις?
    εχεις προπληρωσει?
    αν δεν πας, θα χασεις χρηματα?

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    συμφωνουμε.
    σε αυτο που φοβασαι, δλδ αν δεν περνας καλα και ασφυκτιας τι θα κανεις.
    ειναι μακρυνο το ταξιδι? δεν θα εχεις την δυνατοτητα να επιστρεψεις μονος σου αν μετανοιωσεις?
    εχεις προπληρωσει?
    αν δεν πας, θα χασεις χρηματα?
    Ελάχιστα λεφτα θα χάσω, 100 ευρω πανω κατω!! 6 μέρες είναι το ταξίδι και κατα κάποιο τρόπο δεν ειναι μακρινό. Αν ασφικτιώ σε βαθμό ανυπόφορο θα μπορώ να χρησιμοποιησω τα ταξιδιωτικά περιθωρια που υπαρχουν για επιστροφή επωμιζόμενος ταλαιπωρία και κόστος.

Δεν μετάνιωσα που έκλεισα το ταξίδι! Απλά ειμαι σε αμφιβολία για τους λόγους που σας προανέφερα! Και αυτες οι αμφιβολίες ειναι που με ωθουν σε δευτερες σκεψεις για να μην παω.
    γιάννης

Quote Originally Posted by NeMeCiS View Post
    Φέτος μου δώσανε στη δουλειά άδεια τον 15Αύγουστο και δεν την πήρα. Δεν ήθελα να πάω κάπου εκείνο το διάστημα που γίνεται χαμός και δεν βρισκόταν και παρέα για κάτι ενδιαφέρον. Έχω κλείσει κι εγώ να πάω μόνη 2 ταξίδια για Ιταλία, ένα Σεπτέμβρη 5 μέρες Ρώμη και ένα Οκτώβρη Μιλάνο 4 μέρες. Χωρίς γκρούπ. Εντελώς μόνη. Τα καλύτερα ταξίδια τα έχω κάνει όταν πήγαινα σε μια πόλη όπου είχα συγγενείς ή φίλους και όλο το πρωί γυρνούσα μόνη μου μέχρι να βραδιάσει και να βρεθώ με τους γνωστούς μου για φαγητό ή ποτό. Αν δεν σε καταθλίβει το να είσαι μόνος σου δεν θα σε επηρεάσει. Εγώ είμαι σε μια up φάση και το βλέπω σαν πρόκληση. Να ξέρεις πως όταν είσαι σε ένα τόπο μόνος που δεν σε ξέρει κανείς, είναι ευκαιρία να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου, να σταθείς πιο γερά στα πόδια σου, εν ολίγοις όλο αυτό σε δυναμώνει. Αν τελικά πας, γύρνα στο thread να μας πεις πώς ήταν η εμπειρία σου!
    Ήταν καλά ταξίδια επειδή είχες παρέα, κάποιους τελος πάντων ηξερες εκει! Αναγνωρίζεις το ότι η μοναξια σε ένα ταξίδι πιθανόν να καταθλίβει, κι αυτη την πιθανότητα την αναγνωρίζω κι εγω! Συμφωνώ βεβαια στο ότι "είναι ευκαιρία να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου, να σταθείς πιο γερά στα πόδια σου, εν ολίγοις όλο αυτό σε δυναμώνει". Θ αφροντισω να σας πω για την εμπειρια. Κι εγω ειχα παρόμοιες ευκαιριες ταξιδιων σαν κι αυτες που προανεφερες (χωρίς υψηλό κόστος) αλλά δεν το τόλμησα λόγω δεν ηθελα να πάω μόνος! Απλα εν προκειμενω με ωθησαν το αισθημα "καλοκαιρι ειναι θελω να πάω καπου εκτός να αλλαξω παραστασεις" και μια ταση για ηρεμία και φυγη που πήγαζε όχι από τις πλεον καλυτερες μου σκεψεις.
    γιάννης

Quote Originally Posted by Σαπουνάκι μπάνιου View Post
    Θα έλεγα να πας!
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Αν περνάς καλά μόνος σου μπορείς να πας οπουδήποτε
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    εννοειται ΝΑ ΠΑΣ !!!!
    μην το σκεφτεσαι καθολου, καντο, και πιστεψε με, θα σου αρεσει τοσο, θα ξεθαρρεψεις που θα κανεις πολλα πολλα ταξιδια αργοτερα μονος σου
    Απλα φτιαξε ενα προγραμμα, τι θα κανεις, που θα πας, τι θα φας, βιβλια/μουσικη που θα εχεις μαζι σου, που θα περπατησεις, τι θα εξερευνησεις, και δεν θα σεφτανει ο χρονος...
    Τρεις ψήφοι θετικοι που λενε!! Καλό και πολύ ενθαρρυντικό! Thanks!
    Ναι έχω πρόγραμμα Mara!
    Ellis, ξανάτυχε να παω μόνος, αλλα μικροτερη διαρκεια και περασα καλα.
    γιάννης

Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Οντως αν δεν σε κανει να νιωθεις καπως αβολα να τρως στο εστιατοριο και να κοιτας απεναντι την αδεια καρεκλα....ή να τριγυρνας μονος στους δρομους.....καντο
    Βασικα τολμησε το οπως και να εχει......το πολυ πολυ να δεις οτι δεν σου αρεσε καθολου και να μη το ξανακανεις ή αντιθετως να το βρηκες τελειο και να πηγαινεις και μονος σου ταξιδια
    Εξαλλου το οτι για τον χ,ψ λογο δεν βρεθηκε παρεα αυτο δεν πρεπει να μας περιοριζει ...αλλο τι θελουν να κανουν αυτοι και αλλο τι θελουμε και τι στοχευουμε να κανουμε εμεις ....
    Και πάλι ειναι θεμα σκεψεων, ευχαριστων εννοείται, αισιοδοξιας, χαρας και θετικότητας. Απλα έστω κάποιες στιγμες θα περναει η σκεψη της μοναξιας
    .... Προφανώς το να πηγαινει κανεις ταξιδι μονος δεν ειναι το τελειο. Απλα βρισκει τροπους μεσα απο τις σκεψεςι του να περναει καλα!
    γιάννης

Senior Member
    Τρεις ψήφοι θετικοι που λενε!! Καλό και πολύ ενθαρρυντικό! Thanks!
    Ναι έχω πρόγραμμα Mara!
    Ellis, ξανάτυχε να παω μόνος, αλλα μικροτερη διαρκεια και περασα καλα.
    αν το να πας, το θεωρεις θετικη προταση, τοτε υπολογισε και την δικη μου, τεσσερις.
    σημαινει οτι μεσα σου ΘΕΛΕΙΣ να το κανεις, αλλα χρειαζεσαι ενθαρρυνση.

επσης, εφοσον εχεις τροπο να γυρισεις αν κατι "τραγικο" συμβει, δεν χανεις τπτ να το επιχειρησεις.

Senior Member
    Γιαννη, νομιζω οτι το κλειδι ειναι να βαλεις καλα στο μυαλο σου οτι εχεις ΠΑΝΤΑ την επιλογη να δρασεις αναλογα με την κατασταση και τα συναισθηματα. Οποτε αφου αν νιωσεις ασφυκτικα, ξερεις οτι οπως και παλιοτερα, εχεις τη δυνατοτητα να επιστρεψεις στο σπιτι σου, ειναι μια ανακουφιση για να μπορεσεις να το τολμησεις.
    Σου ευχομαι να περασεις οσο πιο ομορφα γινεται και να επιστρεψεις περηφανος για τον εαυτο σου που δεν τον νικησε τελικα ο φοβος.

Θετικη η ψηφος και απο εμενα.

(Νεμεσις, ζηλεψα ποσο ζηλεψα....)
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

I just wish to myself a pleasant trip. Μέχρι τη μέρα και καθ' όλη τη διαρκεια του ταξιδιου θα με συνοδεύουν σαν συντροφια οι θετικες σας σκέψεις.
    γιάννης

Senior Member
    Καλο ταξιδι και καλα να περασεις! :)
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    I just wish to myself a pleasant trip. Μέχρι τη μέρα και καθ' όλη τη διαρκεια του ταξιδιου θα με συνοδεύουν σαν συντροφια οι θετικες σας σκέψεις.
    Nα σκεφτεσαι ποσο ομορφα θα περασεις!
    καλη και η παρεα, αλλα σαν τον εαυτο σου παρεα καλυτερη δεν θα βρεις. Με παρεα θα επρεπε να συμβιβαστεις με τα θελω των αλλων...Μονος σου κανεις ό,τι θελεις, και πας οπου και για οσο εσυ θελεις.

Ψαξε για το μερος που θα πας ιντερνετικα, συγκεντρωσε υλικο με must-see lists, βρες χαρτη και προσπαθησε να καταλαβεις απο τωρα πως θα κινεισαι και θα κυκλοφορεις, φτιαξε το προγραμμα σου και απολαυσε το!!!!!
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

...άμα εξαιρέσουμε τις σκέψεις, το πρόγραμμα ήδη το έχω φτιαξει.
    γιάννης

Senior Member
    να είσαι ανοιχτός και σε νέες γνωριμίες ;)

Εστάλη από SM-A310F στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    savatage ζηλιαααα! ψωωωραα!

Εστάλη από SM-A310F στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Quote Originally Posted by NeMeCiS View Post
    savatage ζηλιαααα! ψωωωραα!
    Α να χαθεις με εκανες και εκλεισα ενα τριημερο μεσα σε 5 λεπτα!
    Μαλακιες λεω, εδω και 1 μηνα το εψηνα στο μυαλο μου. Δυστυχως οχι στην Ιταλια(!!!) αλλα ωραια ειναι και εδω κοντα...
    Περισυ ειχα κλεισει να παω Μιλανο και τελευταια στιγμη δεν πηγα, στο καπακι για ενα βουνο λογους που εγω ειχα γιγαντωσει στο κεφαλι μου ηρθε και το επεισοδιο καταθλιψης, ισως το πιο σοβαρο που εχω περασει ως τωρα λογω συνθηκων.

Τελοσπαντων!!!!!!!! Ελα μωρε Μιλανο και αηδιες.... ενα ναο εχει!
    Για να μη σου πω για τη Ρωμη.... που φτιαχνουν το ζυμαρι της πιτσας σα φυλλο χαρτιου... απαπαπα αισχος πού θα πας...

Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Α να χαθεις με εκανες και εκλεισα ενα τριημερο μεσα σε 5 λεπτα!
    Μαλακιες λεω, εδω και 1 μηνα το εψηνα στο μυαλο μου. Δυστυχως οχι στην Ιταλια(!!!) αλλα ωραια ειναι και εδω κοντα...
    Περισυ ειχα κλεισει να παω Μιλανο και τελευταια στιγμη δεν πηγα, στο καπακι για ενα βουνο λογους που εγω ειχα γιγαντωσει στο κεφαλι μου ηρθε και το επεισοδιο καταθλιψης, ισως το πιο σοβαρο που εχω περασει ως τωρα λογω συνθηκων.

Τελοσπαντων!!!!!!!! Ελα μωρε Μιλανο και αηδιες.... ενα ναο εχει!
    Για να μη σου πω για τη Ρωμη.... που φτιαχνουν το ζυμαρι της πιτσας σα φυλλο χαρτιου... απαπαπα αισχος πού θα πας...
    Έλα μαζί μου, να κάνουμε πείραμα πώς περνάνε σε ταξίδι στο εξωτερικό 2 καταθλιπτικές μαζί. Νομίζω έχει επιστημονικό ενδιαφέρον!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast