Originally Posted by
aggelosstr
Παρακάτω περιγράφω ττην ιδανική για μένα. Δεν είναι απαραίτητο ότι θα τη βρω.
Ξεκινώ από την εξωτερική εμφάνιση:
Θα ήθελα να έχει πρόσωπο με έντονα χαρακτηριστικά, δηλαδή μεγάλα μάτια και σαρκώδη χείλη. Η μύτη θα ήθελα να είναι μικρή και ανασηκωμένη, και σίγουρα χωρίς καμπούρα. Θα ήθελα να έχει καλλίγραμμα φρύδια, που να της δίνουν βλέμα όλο νόημα, και κυρίως θα ήθελα όλα αυτά τα χαρακτηριστικά να "δένουν" αρμονικά μεταξύ τους. Σε αντίθεση με την main stream προτίμηση, αντί για μακριά μαλλιά, θα ήθελα να έχει ένα χτένισμα τύπου καρέ. Στα χρώματα δεν έχω ιδιαίτερες προτιμήσεις.
Από σώμα προτιμώ να είναι χυμώδες, χωρίς όμως αντιαισθητική κυτταρίτιδα. Όλα σφιχτά και στη θέση τους. Το ύψος δεν με απασχολεί ιδιαίτερα.
Από χαρακτήρα:
Σεξουαλικά να διαθέτει ποιότητα και χρώμα παρά ποσότητα. Να μην έχει δισταγμούς και αναστολές, και να της αρέσει να δοκιμάζει καινούργια πράγματα.
Στο φαγητό θα ήθελα να είναι κάτι ανάλογο, δηλαδή να δοκιμάζει καινούργια πράγματα, και να μη το βλέπει απλά σαν μέσο επιβίωσης.
Από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, θα ήθελα πρώτα απ'όλα να μπορώ να συνεννοηθώ μαζί της, να είναι τρυφερή, να μου ζητά πράγματα αλλά να το κάνει με όμορφο τρόπο, να γνωρίζει πως κάνεις δεν μπορεί να καταλάβει τι σκέφτετε αν δεν το πει, να μου αφήνει χώρο χωρίς να δοκιμάζει τα όριά μου, να με χρειάζεται και να το το δείχνει, και όταν έχω δίκιο να μη φοβάται να το παραδεχτεί.
Μπορεί να έχω ξεχάσει και μερικά, αλλά αυτά είναι τα βασικά.