Πως θα θέλατε τον/την ιδανικό σύντροφο; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 88
    Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by χορεύει ο κόσμος ξέφρενα View Post
    Ίσως..άλλοι κοιτάνε να έχουν αγαπη..πιστεύω ότι η αγάπη είναι αυτή που κάνει ευτυχισμένο έναν άνθρωπο και όχι η επιτυχία του συντρόφου..αν πάλι υπάρχουν και τα δύο ακόμα καλύτερα...ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ!!!!!!
    Κανω ηδη μια υποθεση
    ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΡΩΤΕΥΟΝΤΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ...

αν θελετε διαψευστε με....

Εσυ νηματοθετη ή νηματοθετρια γιατι δεν ξερουμε ακριβως δεν εγραψες πως θα ηθελες να ειναι ο ιδανικος συντροφος ...

Την επαγγελματικη επιτυχια θα την εβαζα ακομα πιο κατω...πιο κατω απο πολλα πραγματα.....

Senior Member
    Παρακάτω περιγράφω ττην ιδανική για μένα. Δεν είναι απαραίτητο ότι θα τη βρω.
    Ξεκινώ από την εξωτερική εμφάνιση:
    Θα ήθελα να έχει πρόσωπο με έντονα χαρακτηριστικά, δηλαδή μεγάλα μάτια και σαρκώδη χείλη. Η μύτη θα ήθελα να είναι μικρή και ανασηκωμένη, και σίγουρα χωρίς καμπούρα. Θα ήθελα να έχει καλλίγραμμα φρύδια, που να της δίνουν βλέμα όλο νόημα, και κυρίως θα ήθελα όλα αυτά τα χαρακτηριστικά να "δένουν" αρμονικά μεταξύ τους. Σε αντίθεση με την main stream προτίμηση, αντί για μακριά μαλλιά, θα ήθελα να έχει ένα χτένισμα τύπου καρέ. Στα χρώματα δεν έχω ιδιαίτερες προτιμήσεις.
    Από σώμα προτιμώ να είναι χυμώδες, χωρίς όμως αντιαισθητική κυτταρίτιδα. Όλα σφιχτά και στη θέση τους. Το ύψος δεν με απασχολεί ιδιαίτερα.
    Από χαρακτήρα:
    Σεξουαλικά να διαθέτει ποιότητα και χρώμα παρά ποσότητα. Να μην έχει δισταγμούς και αναστολές, και να της αρέσει να δοκιμάζει καινούργια πράγματα.
    Στο φαγητό θα ήθελα να είναι κάτι ανάλογο, δηλαδή να δοκιμάζει καινούργια πράγματα, και να μη το βλέπει απλά σαν μέσο επιβίωσης.
    Από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, θα ήθελα πρώτα απ'όλα να μπορώ να συνεννοηθώ μαζί της, να είναι τρυφερή, να μου ζητά πράγματα αλλά να το κάνει με όμορφο τρόπο, να γνωρίζει πως κάνεις δεν μπορεί να καταλάβει τι σκέφτετε αν δεν το πει, να μου αφήνει χώρο χωρίς να δοκιμάζει τα όριά μου, να με χρειάζεται και να το το δείχνει, και όταν έχω δίκιο να μη φοβάται να το παραδεχτεί.
    Μπορεί να έχω ξεχάσει και μερικά, αλλά αυτά είναι τα βασικά.

Εγώ την έχω την ιδανική σύντροφο.. μελαχρινή..ίσιο μαλλί..σαρκώδη χείλη τέλειες αναλογίες..δεν μιλάει πολυ..μου πλένει..μου σιδερωνει..μου μαγειρεύει..δεν μου λέει πότε όχι..κτλπ κτλπ.. :Ρ

Η ιδανική μου σύντροφος δέχεται με αγάπη τις ανωριμοτητες μου..έχει δεχτεί την ασθένεια μου και με φροντίζει..με αγαπάει και το δείχνει με τον τρόπο της,που πολλές φορές μου σπάει τα νεύρα και τσακωνόμαστε..κανει υποχωρήσεις όταν έχει αδικο..δεν κάνει βήμα πίσω όταν έχει δικιο..στα δύσκολα είναι πάντα δίπλα μου..παλεύει για τα προς το ζην..με σέβεται και ας έχω θεματα..μου δείχνει εμπιστοσύνη όταν την έχω ανάγκη..με προστατεύει όταν κινδυνεύω..με κάνει να την θέλω σαν γυναίκα όπως την πρώτη μέρα που την γνώρισα και ας έχουν περάσει 9 χρόνια.. σέβεται τους δικούς μου και ας μην το αξιζουν..με ακούει όταν πονάω..με ανέχεται όταν έχω νεύρα..και όλα αυτά με έχουν βοηθήσει πιστεύω να γίνω καλύτερος άνθρωπος..μπορώ να γραψω κι άλλα..αλλά νομίζω ότι το καλύτερο που θα μπορούσα να γράψω είναι ότι με αγαπάει(και τα έχει όλα μέσα)

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by aggelosstr View Post
    Παρακάτω περιγράφω ττην ιδανική για μένα. Δεν είναι απαραίτητο ότι θα τη βρω.
    Ξεκινώ από την εξωτερική εμφάνιση:
    Θα ήθελα να έχει πρόσωπο με έντονα χαρακτηριστικά, δηλαδή μεγάλα μάτια και σαρκώδη χείλη. Η μύτη θα ήθελα να είναι μικρή και ανασηκωμένη, και σίγουρα χωρίς καμπούρα. Θα ήθελα να έχει καλλίγραμμα φρύδια, που να της δίνουν βλέμα όλο νόημα, και κυρίως θα ήθελα όλα αυτά τα χαρακτηριστικά να "δένουν" αρμονικά μεταξύ τους. Σε αντίθεση με την main stream προτίμηση, αντί για μακριά μαλλιά, θα ήθελα να έχει ένα χτένισμα τύπου καρέ. Στα χρώματα δεν έχω ιδιαίτερες προτιμήσεις.
    Από σώμα προτιμώ να είναι χυμώδες, χωρίς όμως αντιαισθητική κυτταρίτιδα. Όλα σφιχτά και στη θέση τους. Το ύψος δεν με απασχολεί ιδιαίτερα.
    Από χαρακτήρα:
    Σεξουαλικά να διαθέτει ποιότητα και χρώμα παρά ποσότητα. Να μην έχει δισταγμούς και αναστολές, και να της αρέσει να δοκιμάζει καινούργια πράγματα.
    Στο φαγητό θα ήθελα να είναι κάτι ανάλογο, δηλαδή να δοκιμάζει καινούργια πράγματα, και να μη το βλέπει απλά σαν μέσο επιβίωσης.
    Από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, θα ήθελα πρώτα απ'όλα να μπορώ να συνεννοηθώ μαζί της, να είναι τρυφερή, να μου ζητά πράγματα αλλά να το κάνει με όμορφο τρόπο, να γνωρίζει πως κάνεις δεν μπορεί να καταλάβει τι σκέφτετε αν δεν το πει, να μου αφήνει χώρο χωρίς να δοκιμάζει τα όριά μου, να με χρειάζεται και να το το δείχνει, και όταν έχω δίκιο να μη φοβάται να το παραδεχτεί.
    Μπορεί να έχω ξεχάσει και μερικά, αλλά αυτά είναι τα βασικά.
    Χαχααχαχα.......κλασικη αντρικη απαντηση....

20 σειρες αφιερωμενες στην εξωτερικη εμφανιση (...που ειναι πρωτευον παραγοντας.....!!!!) Και εδω η γκομενα πρεπει να ειναι μουναρα

10 σειρες στο σεξ ( που ειναι το δευτερο μετα την εμφανιση) και εδω η γκομενα πρεπει να ειναι απελευθερωμενη κ χωρις ταμπου...

Και 5 σειρες ολες κ ολες στο χαρακτηρα και στη προσωπικοτητα....μπαααααα δν μιλησε για χαρακτηρα καν...μαλλον συμπεριφορα τονισε...πως θα ηθελε να συμπεριφερεται η συγκεκριμενη...

1.Να μου ζηταει πραγματα αλλα να το κανει με ομορφο τροπο (=να μην γκρινιαζει)

2.να μου αφηνει το χωρο μου χωρις να δοκιμαζει τα ορια μου (= να μη μου τα πρηζει...!!!)

3.να με χρειαζεται και να το δειχνει ( να νιωθω αντρας ισχυρος)

4.και ΟΤΑΝ! εχω δικιο να μη φοβαται να το παραδεχτει!!!!! (=και μηπως εντελως συμπτωματικα ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΟΛΑ...????

Συνοψιζοντας θες μια μουναρα σφιχτοκωλη απελευθερωμενη κ χωρις ταμπου.....που να μη σου τα πρηζει να μη γκρινιαζει να σε κανει να νιωθεις αντρας και να σου λεει ναι σε ολα....οτι εχεις δικιο παντα

ελπιζω αγαπητε μου να μη παρεξηγεισαι ευκολα εξαλλου εδω ο καθενας γραφει την αποψη του....αλλα η απαντηση σου ειναι τοσο ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ...καθολου πρωτοτυπη και χωρισ φαντασια....xD

Θα ανοίξω θεμα"τι είστε διατεθειμένοι να δώσετε στον/στην σύντροφό σας..

Senior Member
    Να εχει καποια εμφανισει σιγουρα οχι καλονη δεν χρειαζεται!! Αλλα κυριος να εχει καλη ψυχη με τα μυαλα στο κεφαλι και ευγενικη (αυτο βασικο) αντε φερτε την!!

Miliva21
    Guest
    Εγώ την έχω την ιδανική σύντροφο.. μελαχρινή..ίσιο μαλλί..σαρκώδη χείλη τέλειες αναλογίες..δεν μιλάει πολυ..μου πλένει..μου σιδερωνει..μου μαγειρεύει..δεν μου λέει πότε όχι..κτλπ κτλπ.. :Ρ

Η ιδανική μου σύντροφος δέχεται με αγάπη τις ανωριμοτητες μου..έχει δεχτεί την ασθένεια μου και με φροντίζει..με αγαπάει και το δείχνει με τον τρόπο της,που πολλές φορές μου σπάει τα νεύρα και τσακωνόμαστε..κανει υποχωρήσεις όταν έχει αδικο..δεν κάνει βήμα πίσω όταν έχει δικιο..στα δύσκολα είναι πάντα δίπλα μου..παλεύει για τα προς το ζην..με σέβεται και ας έχω θεματα..μου δείχνει εμπιστοσύνη όταν την έχω ανάγκη..με προστατεύει όταν κινδυνεύω..με κάνει να την θέλω σαν γυναίκα όπως την πρώτη μέρα που την γνώρισα και ας έχουν περάσει 9 χρόνια.. σέβεται τους δικούς μου και ας μην το αξιζουν..με ακούει όταν πονάω..με ανέχεται όταν έχω νεύρα..και όλα αυτά με έχουν βοηθήσει πιστεύω να γίνω καλύτερος άνθρωπος..μπορώ να γραψω κι άλλα..αλλά νομίζω ότι το καλύτερο που θα μπορούσα να γράψω είναι ότι με αγαπάει(και τα έχει όλα μέσα)
    Οοοο τι συγκινητικο....σαν να λεμε βρηκες τη μαμα σου σε μικροτερη ηλικια
    Μπραβο ελπιζω αυτα και αλλα πολλα να της τα ανταποδιδεις και εσυ αν θες να εξακολουθει να στα προσφερει ολα αυτα...

Παντως και εσυ τα ιδια ...
    Πρωτα βαζεις την εμφανιση...μετα τη νοικοκυροσυνη...!!!! Για σεξ βεβαια εσυ δν εγραψες ...

Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Οοοο τι συγκινητικο....σαν να λεμε βρηκες τη μαμα σου σε μικροτερη ηλικια
    Μπραβο ελπιζω αυτα και αλλα πολλα να της τα ανταποδιδεις και εσυ αν θες να εξακολουθει να στα προσφερει ολα αυτα...

Παντως και εσυ τα ιδια ...
    Πρωτα βαζεις την εμφανιση...μετα τη νοικοκυροσυνη...!!!! Για σεξ βεβαια εσυ δν εγραψες ...
    Πλάκα έκανα στα πρώτα που έγραψα.. η δεύτερη παράγραφος είναι η νορμάλ..στην πρώτη έκανα πλάκα..

Και την πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου να έχεις κάποια στιγμή θα την βαρεθείς..άσε που με τα χρόνια η ομορφιά και αλλοιώνεται και δεν λέει και κάτι.. επίσης δεν υπάρχουν άσχημοι άνθρωποι εκτός των κακων ανθρώπων..

Miliva21
    Guest
    Πλάκα έκανα στα πρώτα που έγραψα.. η δεύτερη παράγραφος είναι η νορμάλ..στην πρώτη έκανα πλάκα..
    Μα γενικα απο ολο σου το κειμενο ειναι σαν να περιγραφεις τη μαμα σου σε μικροτερη ηλικια....χαχαχχα

Εσυ τη φροντιζεις οταν χρειαζεται....τη προστατευεις οπως αυτη εσενα...
    Ανεχεσαι τα ελαττωματα της....
    Παραδεχεσε τα λαθη σου.....την επιβεβαιωνεις σαν γυναικα..τη θαυμαζεις...
    Αν ναι..τοτε ειστε το τελειο ζευγαρι

Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Κανω ηδη μια υποθεση
    ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΡΩΤΕΥΟΝΤΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ...
    Και οι γυναικες οποιον υποσχεται γαμο

Χαχαχαχα έχεις ακούσει ένα παλιό τραγούδι που λέει ο μου θυμίζεις την μάνα μου και για αυτό σ αγαπάω;Προσπαθώ.. δεν τα καταφέρνω πάντα αλλά προσπαθώ..μακάρι να ήταν έτσι η μάνα μου..ίσως δεν εμπλεκα με ουσίες κτλπ και δεν θα είχα πάθει ψυχωσικα επεισόδια..

Senior Member
    πως θα θέλατε ή πως φαντάζεστε τον ή την σύντροφό σας;
    1) Να εχει προσωπικοτητα και ζωη συγκροτημενη! Να ξερει να περναει καλα και δημιουργικα! Να γουσταρει τρελα τα ταξιδια, τη μουσικη και το σινεμα! Να εχει μια εργασια που την εχει επιλεξει και την παλευει (δε λεω να κανει το χομπυ του επαγγελμα, πολυ ουτοπικο! αλλα αντιπαθω τα μιζερα ατομα που ειναι σκλαβοι της δουλειας τους και λιμπιζονται το χρημα οπως ο σκυλος το κοκαλακι) ! Και να εχει βρει καποιες, υποτυπωδεις εστω, απαντησεις στα σημαντικα ερωτηματα του.

και

2) να γουσταρει να ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ τη ζωη του, την αληθεια του και την καθημερινοτητα του μαζι μου.

Εξισου δυσκολα και τα δυο σκελη. Θα μου πειτε, αμα τον βρω να σας σφυριξω....
    Καλα αν δεν τον βρω, το 1ο σκελος το παλευω και μονη μου, οποτε το 2ο θα μου λειψει.
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Υπάρχουν πολλοί τέτοιοι τύποι Μάρα ..θα τον βρεις!

Senior Member
    Υπάρχουν πολλοί τέτοιοι τύποι Μάρα ..θα τον βρεις!
    Που??????
    πες μου που? αχαχαχαχαχα
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast