Αγάπη, ίδια χάλια και χωρίς χάπια απο εδω. Ολη μου τη ζωή απο τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου κάνω σαν το ασανσερ μεταπτωσεις 25-30 κιλών. Τα χάνω και μετα τα ξαναπαίρνω.
1ον Δεν είμαστε χαμένες. Απλά πρέπει να αποδεχτούμε οτι αν κάποιες προσπαθούν 1 φορά και χάνουν, για εμάς είναι ενα βουνό στο οποίο πρέπει να προσπαθήσουμε πενταπλάσια τουλάχιστον.
Και επιτέλους πόση δύναμη και πειθαρχία να εχει ένας άνθρωπος για να βρισκεται μια ζωή σε δίαιτα? Εννοείται θα φρικάρεις, εννοείται οτι μόνο και μόνο απο το πόσο μάταιο είναι και πόσο δύσκολα έρχεται το επιθυμητό, θα ξεσπάσεις στο φαί.
2ον να κρατιέσαι μακριά από ανθρώπους που θα σου ζαλίζουν τον έρωτα για να χάσεις κιλά και θα λένε απο σαχλαμαρίτσες σε επιπεδο αστείου εώς υπερχοντράδες κακοποιητικής φύσεως.
Πρέπει να δουλέψεις πολύ πάνω στην αποδοχή της διαφορετικότητας σου. Δεν μιλάω με τον ρομαντισμό του κινήματος "αποδέξου τον εαυτό σου - bodypositive thinking" κτλ κτλ μαρκετινιστικα. ΟΧΙ. Εγω δεν μπορώ να τον αποδεχτώ, εχει φροντίσει μεγαλο κομμάτι του περίγυρού μου να μισώ το σώμα μου και να νιώθω κομπλεξισμο για αυτο. Μιλάω για την αποδοχή του οτι κάτι διαφορετικό σε ωθεί στο υπερφαγικό καταφύγιο απο αυτούς/αυτες που τις βλέπεις υγιείς κτλ κτλ.
Κανείς δεν θα καταλάβει τον Γολγοθά που τραβάς. Κανείς δεν θα καταλάβει παρα μόνον αν το βιώνει και αυτός.
Αν εχω λοιπον να σε συμβουλέψω κάτι είναι να το συζητάς ΠΟΛΥ μεχρι αηδίας, με ανθρώπους που το βιώνουν και ψάχνονται και αυτοι. Αν θα πάρεις κουράγιο απο κάπου ειναι απο εκεί.
Επίσης μακριά απο βαριατρικές επεμβάσεις ΜΑΚΡΙΑΑΑ. ειμαι παθούσα και ειναι αναποτελεσματικές, στο υπογράφω.
Πρόσθετα αν πραγματικά ήταν τοσο ευκολο για τον κόσμο να αδυνατίσει ή είχε εφευρεθεί η μαγική συνταγή για να χάνεις χωρίς να ξαναπαίρνεις, πίστεψέ με δεν θα υπήρχε κανείς υπέρβαρος παγκοσμίως.
Αλήθεια στέλνω θετική ενέργεια μόνο.