Τι γνώμη έχετε για τις επεμβάσεις παχυσαρκίας? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 35
    Αγάπη, ίδια χάλια και χωρίς χάπια απο εδω. Ολη μου τη ζωή απο τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου κάνω σαν το ασανσερ μεταπτωσεις 25-30 κιλών. Τα χάνω και μετα τα ξαναπαίρνω.

1ον Δεν είμαστε χαμένες. Απλά πρέπει να αποδεχτούμε οτι αν κάποιες προσπαθούν 1 φορά και χάνουν, για εμάς είναι ενα βουνό στο οποίο πρέπει να προσπαθήσουμε πενταπλάσια τουλάχιστον.
    Και επιτέλους πόση δύναμη και πειθαρχία να εχει ένας άνθρωπος για να βρισκεται μια ζωή σε δίαιτα? Εννοείται θα φρικάρεις, εννοείται οτι μόνο και μόνο απο το πόσο μάταιο είναι και πόσο δύσκολα έρχεται το επιθυμητό, θα ξεσπάσεις στο φαί.
    2ον να κρατιέσαι μακριά από ανθρώπους που θα σου ζαλίζουν τον έρωτα για να χάσεις κιλά και θα λένε απο σαχλαμαρίτσες σε επιπεδο αστείου εώς υπερχοντράδες κακοποιητικής φύσεως.

Πρέπει να δουλέψεις πολύ πάνω στην αποδοχή της διαφορετικότητας σου. Δεν μιλάω με τον ρομαντισμό του κινήματος "αποδέξου τον εαυτό σου - bodypositive thinking" κτλ κτλ μαρκετινιστικα. ΟΧΙ. Εγω δεν μπορώ να τον αποδεχτώ, εχει φροντίσει μεγαλο κομμάτι του περίγυρού μου να μισώ το σώμα μου και να νιώθω κομπλεξισμο για αυτο. Μιλάω για την αποδοχή του οτι κάτι διαφορετικό σε ωθεί στο υπερφαγικό καταφύγιο απο αυτούς/αυτες που τις βλέπεις υγιείς κτλ κτλ.
    Κανείς δεν θα καταλάβει τον Γολγοθά που τραβάς. Κανείς δεν θα καταλάβει παρα μόνον αν το βιώνει και αυτός.
    Αν εχω λοιπον να σε συμβουλέψω κάτι είναι να το συζητάς ΠΟΛΥ μεχρι αηδίας, με ανθρώπους που το βιώνουν και ψάχνονται και αυτοι. Αν θα πάρεις κουράγιο απο κάπου ειναι απο εκεί.

Επίσης μακριά απο βαριατρικές επεμβάσεις ΜΑΚΡΙΑΑΑ. ειμαι παθούσα και ειναι αναποτελεσματικές, στο υπογράφω.

Πρόσθετα αν πραγματικά ήταν τοσο ευκολο για τον κόσμο να αδυνατίσει ή είχε εφευρεθεί η μαγική συνταγή για να χάνεις χωρίς να ξαναπαίρνεις, πίστεψέ με δεν θα υπήρχε κανείς υπέρβαρος παγκοσμίως.

Αλήθεια στέλνω θετική ενέργεια μόνο.

Senior Member
    Μονο αν εισαι ανω των 100 κιλων ........και παλι παιζεται ......

Senior Member
    Quote Originally Posted by kobo View Post

Πρόσθετα αν πραγματικά ήταν τοσο ευκολο για τον κόσμο να αδυνατίσει ή είχε εφευρεθεί η μαγική συνταγή για να χάνεις χωρίς να ξαναπαίρνεις, πίστεψέ με δεν θα υπήρχε κανείς υπέρβαρος παγκοσμίως.

Συμφωνω ............................................

Senior Member
    Αγάπη, ίδια χάλια και χωρίς χάπια απο εδω. Ολη μου τη ζωή απο τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου κάνω σαν το ασανσερ μεταπτωσεις 25-30 κιλών. Τα χάνω και μετα τα ξαναπαίρνω.

1ον Δεν είμαστε χαμένες. Απλά πρέπει να αποδεχτούμε οτι αν κάποιες προσπαθούν 1 φορά και χάνουν, για εμάς είναι ενα βουνό στο οποίο πρέπει να προσπαθήσουμε πενταπλάσια τουλάχιστον.
    Και επιτέλους πόση δύναμη και πειθαρχία να εχει ένας άνθρωπος για να βρισκεται μια ζωή σε δίαιτα? Εννοείται θα φρικάρεις, εννοείται οτι μόνο και μόνο απο το πόσο μάταιο είναι και πόσο δύσκολα έρχεται το επιθυμητό, θα ξεσπάσεις στο φαί.
    2ον να κρατιέσαι μακριά από ανθρώπους που θα σου ζαλίζουν τον έρωτα για να χάσεις κιλά και θα λένε απο σαχλαμαρίτσες σε επιπεδο αστείου εώς υπερχοντράδες κακοποιητικής φύσεως.

Πρέπει να δουλέψεις πολύ πάνω στην αποδοχή της διαφορετικότητας σου. Δεν μιλάω με τον ρομαντισμό του κινήματος "αποδέξου τον εαυτό σου - bodypositive thinking" κτλ κτλ μαρκετινιστικα. ΟΧΙ. Εγω δεν μπορώ να τον αποδεχτώ, εχει φροντίσει μεγαλο κομμάτι του περίγυρού μου να μισώ το σώμα μου και να νιώθω κομπλεξισμο για αυτο. Μιλάω για την αποδοχή του οτι κάτι διαφορετικό σε ωθεί στο υπερφαγικό καταφύγιο απο αυτούς/αυτες που τις βλέπεις υγιείς κτλ κτλ.
    Κανείς δεν θα καταλάβει τον Γολγοθά που τραβάς. Κανείς δεν θα καταλάβει παρα μόνον αν το βιώνει και αυτός.
    Αν εχω λοιπον να σε συμβουλέψω κάτι είναι να το συζητάς ΠΟΛΥ μεχρι αηδίας, με ανθρώπους που το βιώνουν και ψάχνονται και αυτοι. Αν θα πάρεις κουράγιο απο κάπου ειναι απο εκεί.

Επίσης μακριά απο βαριατρικές επεμβάσεις ΜΑΚΡΙΑΑΑ. ειμαι παθούσα και ειναι αναποτελεσματικές, στο υπογράφω.

Αν το εγραψες για μενα, σ'ευχαριστω που με καταλαβαινεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post

Τρια πραματα δεν εισαι ποτε , ποτε αρκετα πλουσιος , ποτε αρκετα εξυπνος και ποτε αρκετα ΑΔΥΝΑΤΟΣ .....!! ( δικο μου , δεν θα το βρειτε πουθενα ) κι εγω σε διαιτουλα ειμαι , εχω 14 κιλα να χασω ......ευκολο για μενα , γιατι δεν ειμαι των γλυκων και του φαγητου , απο το αλκοολ τα πηρα τα κιλα .....κρασακι ...
    Λουλουδακι , θα βρεις τροπο να τα χασεις τα κιλα σου , ξερω ανθρωπο που εχασε 50 κιλα σενα χρονο .....
    αφου εγραψες οτι πηγες σε διατροφολογο , θεμα υπομονης ειναι .......1% του βαρους σου μπορεις να χανεις/βδομαδα
    ελα , cheer up .....
    Last edited by Macgyver; 15-02-2019 at 04:26.

Banned
    οποιος σπουδασει αυτο το πραγμα στη πορεια το ματι θα γυαλιζει

Για σενα το έγραψα!!!

Senior Member
    .
    Kobo , δεν υπαρχει ισοβια διαιτα , ολες ειναι αποτυχημενες μακροπροθεσμα , υπαρχει ομως ισοβιος τροπος διατροφης , τον οποιο εχω υιοθετησει μαζι με την γυμν. με βαρη απο το 1986 .................. θα κανεις και τις παρασπονδιες σου , αλλα διατηρεις εναν τροπο διατροφης ...ποσο δυσκολο μπορει ναναι ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Τρια πραματα δεν εισαι ποτε , ποτε αρκετα πλουσιος , ποτε αρκετα εξυπνος και ποτε αρκετα ΑΔΥΝΑΤΟΣ .....!! ( δικο μου , δεν θα το βρειτε πουθενα ) κι εγω σε διαιτουλα ειμαι , εχω 14 κιλα να χασω ......ευκολο για μενα , γιατι δεν ειμαι των γλυκων και του φαγητου , απο το αλκοολ τα πηρα τα κιλα .....κρασακι ...
    Λουλουδακι , θα βρεις τροπο να τα χασεις τα κιλα σου , ξερω ανθρωπο που εχασε 50 κιλα σενα χρονο .....
    αφου εγραψες οτι πηγες σε διατροφολογο , θεμα υπομονης ειναι .......1% του βαρους σου μπορεις να χανεις/βδομαδα
    ελα , cheer up .....
    Magyver καλησπερα..επειδη δεν εχανα με τη διαιτα, εφτασα να τρωω 800-900 θερμιδες καθημερινα δηλαδη δεν ετρωγα το βραδινο μου, με αποτελεσμα να κουραστω και τωρα τα παρατησα. Πρεπει να την ξαναρχισω ομως, σ ευχαριστω για τα υποστηρικτικα σου λογια!!

Senior Member
    Για σενα το έγραψα!!!
    Γλυκουλα μου

Senior Member
    Magyver καλησπερα..επειδη δεν εχανα με τη διαιτα, εφτασα να τρωω 800-900 θερμιδες καθημερινα δηλαδη δεν ετρωγα το βραδινο μου, με αποτελεσμα να κουραστω και τωρα τα παρατησα. Πρεπει να την ξαναρχισω ομως, σ ευχαριστω για τα υποστηρικτικα σου λογια!!
    Θα μου επιτρεψεις μια συμβουλη , Λουλουδι , οταν αρχιζεις μια διαιτα/διατροφη , πρεπει να ρωτησεις τον εαυτο σου ' μπορω νακολουθησω αυτην την διατροφη για πολλους μηνες ? ' αν η απαντηση ειναι ' ναι ' θα τα καταφερεις .......
    αυτη την ερωτηση εκανα στον εαυτο μου το 86 , που αρχισα βαρη , δεν εκανα υπερβολες , γι αυτο και συνεχιζω ακομη γυμναστικη , συντηρηση πλεον .......

800-900 θερμίδες είναι πολύ λίγες, γι αυτό κουράστηκες. Νομίζω το μέτρημα θερμίδων είναι καλός τρόπος να αδυνατίσεις. Τρως απ όλα και μαθαίνεις να τρως λιγότερο, διότι αυτό είναι το ζητούμενο. Οι διάφορες δίαιτες που περιέχουν συγκεκριμένες τροφές και απαγορεύουν εντελώς τα γλυκά, το λίπος, τα τηγανητά κάποια στιγμή "τελματώνουν" διότι, για πόσο θα τρως μόνο νερόβραστα, στεγνά ψητά και σαλάτες; Κάποια στιγμή θες να φας και τον μουσακά και το γλυκό και την πέτσα από το κοτόπουλο. Σου δημιουργούν αίσθημα στέρησης το οποίο υποσυνείδητα θα προσπαθήσεις να το καλύψεις όταν παρατήσεις την δίαιτα.

Senior Member
    Παιδια η αληθεια ειναι οτι οσο τηρουσα τη διαιτα και τα νεροβραστα μου αρεσαν και ολα εκτος ισως απο τις σαλατες που τις βαρεθηκα. Και μαλιστα δεν πειναγα. Αντεχα να τρωω 800-900 θερμιδες (απο οτι ελεγε η διαιτα παντα απλα δεν ετρωγα το βραδινο). Η βλακεια ειναι οταν σταματησα να τρωω το πρωινο που μου ελεγε η διαιτα γιατι δεν πειναγα και το βραδυ φυσικα ετρωγα τον αγλεορα. Ενω οταν εκανα τη διαιτα δεν πειναγα ουτε το πρωι ουτε το μεσημερι ουτε το βραδυ. Απλα δεν ξερω μηπως απλα μου ανεβηκε η ορεξη και οχι επειδη εκοψα τη διαιτα, θα παω αυριο να ψωνισω τα της διαιτας και θα την αρχισω παλι μπας και μου μειωθει παλι η ορεξη. Οταν εκανα δικη μου διαιτα με μετρηση θερμιδων πειναγα. Θα δειξει. Σας ευχαριστω.

Banned
    οταν καποιου ειναι το πεπρωμενο του να ειναι γιατρος πρεπει να το σπουδασει απλα ισως δε γινετε να συμβαδισουν με εμενα ε δε γινεται να ταιριαζουμε με ολους...

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ View Post
    800-900 θερμίδες είναι πολύ λίγες, γι αυτό κουράστηκες. Νομίζω το μέτρημα θερμίδων είναι καλός τρόπος να αδυνατίσεις. Τρως απ όλα και μαθαίνεις να τρως λιγότερο, διότι αυτό είναι το ζητούμενο. Οι διάφορες δίαιτες που περιέχουν συγκεκριμένες τροφές και απαγορεύουν εντελώς τα γλυκά, το λίπος, τα τηγανητά κάποια στιγμή "τελματώνουν" διότι, για πόσο θα τρως μόνο νερόβραστα, στεγνά ψητά και σαλάτες; Κάποια στιγμή θες να φας και τον μουσακά και το γλυκό και την πέτσα από το κοτόπουλο. Σου δημιουργούν αίσθημα στέρησης το οποίο υποσυνείδητα θα προσπαθήσεις να το καλύψεις όταν παρατήσεις την δίαιτα.
    Αγαπητη Κασσανδρα , δεν μετραω θερμιδες , δεν πιστευω σε ΚΑΜΜΙΑ διαιτα , πιστευω στην σωστη διατροφη ........... μια ερευνα που ειχα διαβασει ελεγε οτι οι χρονια παχεις που αδυνατιζουν , σε βαθος χρονου , οι 29 απο τους 30 θα ξαναπαρουν τα κιλα που εχασαν με την ' διαιτα ' .......... κανω διατροφη για να χασω τα 20 κιλα που ειχα παρει απο την καταναλωση αλκοολ , το οποιο φυσικα εκοψα .....δεν τρωω εδω και χρονια γλυκα , δεν μαρεσουν , η εχω μαθει τον εαυτο μου να μην μου αρεσουν , δεν τρωω πετσες , τις σιχαινομαι , λιπαρα , σε αντιθεη με οτι πιστευεται , δεν παχαινουν οσο η καταναλωση υδατανθρακων ( τους εχω αντικαταστησει με ολικης αλεσης ) , θα φαω τα δυο μου τηγανητα αυγα καθε πρωι , αλλα ως εκει τα τηγανητα ...παρασπονδια θα κανω μια φορα /15 μερες περιπου ... πρεπει ναναφερω οτι γυμναζομαι με βαρη απο το 86 , και αν μπεις στο τριπακι της γυμναστικης , θα μαθεις να τρως και αυτο που πρεπει ....δλδ αρκετες πρωτεινες ......
    συμφωνω με την μειωση ποσοτητων τροφης , ετσι εχασε ο πατερας μου 14 κιλα σε 2 χρονια , για λογους υγειας , που ειναι 92 ( και τσακαλι στους η/υ ! ) , και δεν εχει ιδεα απο διατροφη , τρωει οτι τουρθη , αλλα μικρες ποσοτητες ......... εγω ειμαι πιο βιαστικος ( ! ) και χανω 4 κιλα/μηνα , το μαξ που μπορει να χασει ενας ανθρωπος ( 1% του βαρους του / μηνα ) ...... οι διαιτες πεινας εχουν αποτυχει ......

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast