Originally Posted by
giorgos35
Όπως λες για εκείνον είναι δύσκολο...καλά τόσα χρόνια αυτός πως και δεν έκανε καμία σοβαρή σχέση??πως δεν παντρεύτηκε???
Είναι παντρεμένος με δύο παιδιά. Και από ότι λέει θέλει να μείνει κοντά τους, να τα δει να μεγαλώνουν. Μου ζήτησε κάποια στιγμή να πάω κοντά του να μείνω, για να μπορεί να τα έχει όλα, έτσι φαντάζεται το ιδανικό. Αυτό φυσικά και δε το σκέφτομαι καν. Θα είναι σα να πάω να ζήσω τη δική του ζωή και του το έχω πει ότι είναι παράλογος.
Άντε και υποκύπτω, που τόσο πολύ το θέλω, και ενώσουμε τα κορμιά μας και ξενερώσουμε, τότε όλα καλά. Μας φεύγει και η κάψα που κουβαλάμε τόσα χρόνια. Αν όμως γίνει πιο έντονο; Θα διαλυθούν δύο οικογένειες, μια η δική του και μία η δική μας (το σόι). Τότε ο μόνος τρόπος να ήμαστε μαζί θα είναι να εξαφανιστούμε από όλους, γιατί όπως είναι φυσικό, δε θα το δεχτεί κανείς. Και τι; θα ζούμε συνεχώς σα κυνηγημένοι; Αυτά σκέφτομαι και προβληματίζομαι.
Όσον αφορά το βιολογικό κομμάτι, εκεί μπάζει από παντού, μην το πιάσω το θέμα καλύτερα από Αδάμ και Εύα γιατί θα καταλήξουμε όλοι αδέρφια.