Αμοιβαίος έρωτας με πρώτο μου ξάδερφο - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 10 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 145
    Senior Member
    [QUOTE=Kostas_14;1020327]
    Quote Originally Posted by Δέσποινα Πολ View Post

Αυτός φαντάζεται το "ιδανικό" με δυο παιδιά παντρεμένος (άρα δεν έχει χωρίσει καν), να πας να μείνεις εσύ, τα παιδιά του και η γυναίκα του μαζί; Κάτι δεν γίνεται σωστά παιδιά, κάντε ένα refresh...
    Όχι ρε φίλε μια χαρά σχέδιο έχει κάνει ο τύπος..θα έχει και τη γυναίκα του και τη γκόμενα ..και μάντεψε η γυναίκα του δεν θα υποψιαστεί ποτέ τίποτα...γιατί απλούστατα η γκόμενα είναι η πρώτη του ξαδέρφη...πια γυναίκα θα υποψιαζόταν..???αλλά ακόμα και αν υποψιαστεί θα τη βγάλει και τρελή...γιατί όπου και να το πει αυτός όλοι θα του δώσουν δίκιο...όπου και να το πει η απατημενη συζηγος θα έχει το άδικο.....
    Τέλειο σχέδιο που τον συμφέρει....ναι αλλά δεν συμφέρει με τίποτα σύζυγο και θεματοθετρια...η ζωή της θεματοθετριας θα πάει πίσω δεν θα προχωρήσει ποτέ στο αισθηματικο κομμάτι διότι θα τα έχει με αυτόν...

Member
    [QUOTE=Kostas_14;1020327]

Αυτός φαντάζεται το "ιδανικό" με δυο παιδιά παντρεμένος (άρα δεν έχει χωρίσει καν), να πας να μείνεις εσύ, τα παιδιά του και η γυναίκα του μαζί; Κάτι δεν γίνεται σωστά παιδιά, κάντε ένα refresh...
    Αυτό θα ήταν το ιδανικό για εκείνον, όχι στο ίδιο σπίτι. Δεν είπα αυτό. Κοντά του θέλει να είμαι. Πράγμα το οποίο έχω αποκλείσει και το δέχτηκε.
    Θέλουμε όμως να βρεθούμε από κοντά να μάθουμε τι είναι αυτό που νοιώθουμε πραγματικά. Αυτή είναι και η δυσκολότερη απόφαση γιατί αυτή κι αν κρύβει παγίδες.

Senior Member
    [QUOTE=Δέσποινα Πολ;1020322]
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Όπως λες για εκείνον είναι δύσκολο...καλά τόσα χρόνια αυτός πως και δεν έκανε καμία σοβαρή σχέση??πως δεν παντρεύτηκε???

Είναι παντρεμένος με δύο παιδιά. Και από ότι λέει θέλει να μείνει κοντά τους, να τα δει να μεγαλώνουν. Μου ζήτησε κάποια στιγμή να πάω κοντά του να μείνω, για να μπορεί να τα έχει όλα, έτσι φαντάζεται το ιδανικό. Αυτό φυσικά και δε το σκέφτομαι καν. Θα είναι σα να πάω να ζήσω τη δική του ζωή και του το έχω πει ότι είναι παράλογος.
    Άντε και υποκύπτω, που τόσο πολύ το θέλω, και ενώσουμε τα κορμιά μας και ξενερώσουμε, τότε όλα καλά. Μας φεύγει και η κάψα που κουβαλάμε τόσα χρόνια. Αν όμως γίνει πιο έντονο; Θα διαλυθούν δύο οικογένειες, μια η δική του και μία η δική μας (το σόι). Τότε ο μόνος τρόπος να ήμαστε μαζί θα είναι να εξαφανιστούμε από όλους, γιατί όπως είναι φυσικό, δε θα το δεχτεί κανείς. Και τι; θα ζούμε συνεχώς σα κυνηγημένοι; Αυτά σκέφτομαι και προβληματίζομαι.

Όσον αφορά το βιολογικό κομμάτι, εκεί μπάζει από παντού, μην το πιάσω το θέμα καλύτερα από Αδάμ και Εύα γιατί θα καταλήξουμε όλοι αδέρφια.
    Υπάρχει φυσικά και αυτη η περίπτωση που αντί να ξεκαυλωσετε και να λήξει εκεί το θέμα του εναντίον να γλυκαθητε και να θέλετε κι άλλο....αλλά μην νομίζεις ότι θα διαλύσει και την οικογένειά του...εκεί γελιεσε ήδη στο είπε θέλει και τη γυναίκα του θέλει και εσένα..

Senior Member
    [QUOTE=giorgos35;1020331]
    Quote Originally Posted by Kostas_14 View Post

Όχι ρε φίλε μια χαρά σχέδιο έχει κάνει ο τύπος..θα έχει και τη γυναίκα του και τη γκόμενα ..και μάντεψε η γυναίκα του δεν θα υποψιαστεί ποτέ τίποτα...γιατί απλούστατα η γκόμενα είναι η πρώτη του ξαδέρφη...πια γυναίκα θα υποψιαζόταν..???αλλά ακόμα και αν υποψιαστεί θα τη βγάλει και τρελή...γιατί όπου και να το πει αυτός όλοι θα του δώσουν δίκιο...όπου και να το πει η απατημενη συζηγος θα έχει το άδικο.....
    Τέλειο σχέδιο που τον συμφέρει....ναι αλλά δεν συμφέρει με τίποτα σύζυγο και θεματοθετρια...η ζωή της θεματοθετριας θα πάει πίσω δεν θα προχωρήσει ποτέ στο αισθηματικο κομμάτι διότι θα τα έχει με αυτόν...
    Δεν ξέρω, σαν σενάριο ταινίας μου ακούγεται λίγο, χωρίς παρεξήγηση προς την θεματοθέτρια...

Senior Member
    [QUOTE=Δέσποινα Πολ;1020333]
    Αυτό θα ήταν το ιδανικό για εκείνον, όχι στο ίδιο σπίτι. Δεν είπα αυτό. Κοντά του θέλει να είμαι. Πράγμα το οποίο έχω αποκλείσει και το δέχτηκε.
    Θέλουμε όμως να βρεθούμε από κοντά να μάθουμε τι είναι αυτό που νοιώθουμε πραγματικά. Αυτή είναι και η δυσκολότερη απόφαση γιατί αυτή κι αν κρύβει παγίδες.
    Απλούστατα άμα βρεθητε από κοντά δεν θα αντέξετε και θα ρίξετε και ένα πηδουλο....άσε τη σε λεει...ξέρει πολύ καλά ότι αυτό πρόκειται να ακολουθήσει...

Senior Member
    [QUOTE=Δέσποινα Πολ;1020333]
    Αυτός το βλέπει ήδη εγωιστικά και ένας άνθρωπος που έχει σχηματίσει οικογένεια, δεν κάθεται με την ξαδέρφη να αναλύει τι του συμβαίνει, το "πνίγει" και τελειώνει εκεί το θέμα, γιατί έχει και οικογένεια από πίσω. Ξέκοψε για κάποιο διάστημα τις επαφές να δεις πως θα πάει.

Senior Member
    [QUOTE=Kostas_14;1020338]

Αυτός το βλέπει ήδη εγωιστικά και ένας άνθρωπος που έχει σχηματίσει οικογένεια, δεν κάθεται με την ξαδέρφη να αναλύει τι του συμβαίνει, το "πνίγει" και τελειώνει εκεί το θέμα, γιατί έχει και οικογένεια από πίσω. Ξέκοψε για κάποιο διάστημα τις επαφές να δεις πως θα πάει.
    Τι για κάποιο διάστημα αυτό συμβεί απτην υλικά τον 13 ετών ακόμα που ήταν η θεματοθετρια είχανε κόψει κάθε επαφή για να ξεχάστηκε το θέμα....δηλαδή για χρόνια ήταν χαμένοι....και τώρα ξανά φούντωσε η φλόγα...

Member
    Συμφωνώ με όσα λέτε. Εκτός από εγωιστής είναι και παράλογος. Δε θα υποκύψω στο παιχνίδι αυτό (να μας έχει όλους μαζί κοντά του) μπορεί να είμαι ερωτευμένη, να είμαι καψούρα χρόνια, αλλά δεν έχω χάσει τα λογικά μου. Τα ίδια με σας σκέφτομαι. Η θέση και τον δύο μας είναι πολύ δύσκολη.

Αν βρεθούμε το σεξ μεταξύ μας είναι σίγουρο, δεν θα κρατηθεί κανείς από μας.

Ταινία φαντασίας νομίζω και γω πως ζω, από το καλοκαίρι που ανοιχτηκαμε, δε σε παρεξηγώ. Ξέρω πως τέτοια πράγματα δε γίνονται κάθε μέρα. Άνοιξα το θέμα με πολύ φόβο, γιατί περίμενα αυστηρή κριτική, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω αλλού.

Έχω προσπαθήσει ν πάρω απόσταση, για είκοσι μέρες δε μιλούσαμε, αρχές Οκτωβρίου. Επανήλθαμε με περισσότερο πάθος και ένταση, ειπώθηκαν μεγάλα λόγια . Από τη στιγμή που ξέρουμε πώς νοιώθει ο ένας για τον άλλον, είναι αδύνατον να το αφήσουμε απλά να ξεχαστεί. Ίσως να μη το θέλουμε.

Senior Member
    Αν το σεξ είναι δέκα φορές γλυκό με έναν ξένο άνθρωπο .με συγγενικό πρόσωπο η με απαγορευμένο πρόσωπο είναι εκατό φορές πιο γλυκό...αλλά πικρίζει μετά...
    Το χειρότερο από όλα είναι ότι μετά και να κάνει σχέση με κάποιο τρίτο πρόσωπο ξανά ζητάς το απαγορευμένο πρόσωπο..και το απαγορευμένο σεξ...και γι'αυτό λέω ότι είναι εκατό φορές πιο γλυκό το απαγορευμένο..
    Σε κάθε άγγιγμα του συντρόφου θα φαντάζεσαι το άγγιγμα του απαγορευμένου ατόμου...

Senior Member
    Συμφωνώ με όσα λέτε. Εκτός από εγωιστής είναι και παράλογος. Δε θα υποκύψω στο παιχνίδι αυτό (να μας έχει όλους μαζί κοντά του) μπορεί να είμαι ερωτευμένη, να είμαι καψούρα χρόνια, αλλά δεν έχω χάσει τα λογικά μου. Τα ίδια με σας σκέφτομαι. Η θέση και τον δύο μας είναι πολύ δύσκολη.

Αν βρεθούμε το σεξ μεταξύ μας είναι σίγουρο, δεν θα κρατηθεί κανείς από μας.

Ταινία φαντασίας νομίζω και γω πως ζω, από το καλοκαίρι που ανοιχτηκαμε, δε σε παρεξηγώ. Ξέρω πως τέτοια πράγματα δε γίνονται κάθε μέρα. Άνοιξα το θέμα με πολύ φόβο, γιατί περίμενα αυστηρή κριτική, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω αλλού.

Έχω προσπαθήσει ν πάρω απόσταση, για είκοσι μέρες δε μιλούσαμε, αρχές Οκτωβρίου. Επανήλθαμε με περισσότερο πάθος και ένταση, ειπώθηκαν μεγάλα λόγια . Από τη στιγμή που ξέρουμε πώς νοιώθει ο ένας για τον άλλον, είναι αδύνατον να το αφήσουμε απλά να ξεχαστεί. Ίσως να μη το θέλουμε.
    Εγώ πρωσωπικα δεν σε κατακρίνω καθόλου μα καθόλου...και από τι βλέπω και οι πιο πολλοί αυτό κάνουν..δεν σε κατακρίνουν...και χερομε γι'αυτό...

Member
    Αν το σεξ είναι δέκα φορές γλυκό με έναν ξένο άνθρωπο .με συγγενικό πρόσωπο η με απαγορευμένο πρόσωπο είναι εκατό φορές πιο γλυκό...αλλά πικρίζει μετά...
    Το χειρότερο από όλα είναι ότι μετά και να κάνει σχέση με κάποιο τρίτο πρόσωπο ξανά ζητάς το απαγορευμένο πρόσωπο..και το απαγορευμένο σεξ...και γι'αυτό λέω ότι είναι εκατό φορές πιο γλυκό το απαγορευμένο..
    Σε κάθε άγγιγμα του συντρόφου θα φαντάζεσαι το άγγιγμα του απαγορευμένου ατόμου...
    Τα είπες όλα. Αυτό είναι που με κρατάει και δε τον αφήνω ακόμη να έρθει να με δει. Εκείνος δε φαίνεται αποφασισμένος να φτάσει ως το τέλος, όσο πικρό και να ναι, λόγο των παιδιών του και καλά κάνει. Εγώ όμως αυτά που θα νοιώσω μετά την επαφή πως θα τα κουμανταρω;

Member
    Εγώ πρωσωπικα δεν σε κατακρίνω καθόλου μα καθόλου...και από τι βλέπω και οι πιο πολλοί αυτό κάνουν..δεν σε κατακρίνουν...και χερομε γι'αυτό...
    Προς ώρας και γω χαίρομαι που δεν έχουν γράψει πολλοί αρνητικά σχολεία, αλλά διατηρώ τις επιφυλάξεις μου ακόμη. Είναι κι αυτό μέσα στη ζωή, δε το επιλέγεις, συμβαίνει και είναι δύσκολα διαχειρίσιμο. Αισθάνομαι την ανάγκη να απολογηθώ κι άλλο αλλά δε θα το κάνω.

Senior Member
    Το να κάνουμε ότι θέλουμε θα ήταν παιδιάστικο και εγωιστικό, από τη στιγμή που η εξομολόγηση έγινε αργά και έχει δημιουργήσει οικογένεια και παιδιά. Δεν είναι τόσο απλό.
    Το "ο'τι θελετε" το παρεξηγησες κι εσυ κι ο κωστας πιο πανω.
    Εννοω οτι ξερεις παρα πολυ καλα ποιο ειναι το σωστο.
    Επομενως εμας τι μας ρωτας; για να σου δωσουμε αφεση αναρτιων;
    Αν αυτα που ξερεις πολυ καλα (επαναλαμβάνω) τα αγνοησεις, εμεις τι να κάνουμε δηλαδη, να το πουμε στην μαμα σου να σε κανει ντα;

Και να σου πω και γιατι εισαι υπο και χαμενη απ ολες τις πλευρες. ακομα κι αν βγαλεις εντελως την αιμομιξια απ την μεση (πραγμα αδυνατον), εσυ εισαι μια γυναικα μονη κι εκεινος ειναι ενας παντρεμενος με παιδια....
    Τι δεν καταλαβαινεις; θα τρεχεις απο πισω του στο περιθωριο της ζωης του για μερικες αρπαχτές απο σεξ.
    Κι αν σου περασει, εχει καλως (ας πουμε).
    Αν του κολλησεις και δυστυχισμενη θα γινεις και κουδουνια θα σας κρεμασουν...

ΑΝ ησουν η γυναικα της ζωης του, παροτι ξαδερφη, θα σε εψαχνε πταν ηταν ελευθερος, οχι σαν αρπαχτη στον γαμο του. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι δεν θα χαλασει το σπιτι του.

Ειναι αλητης ο ανθρωπος περα απο αιμομικτης και ειναι και παιδεραστης αν σε λυμπιζοταν 13 χρονων παιδι!!!
    Μεγαλο κελεπουρι. Μην το αφησεις να παει χαμενο και καταστραφει καμια αλλη χαζη...
    Last edited by Remedy; 23-11-2018 at 12:42.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    Το "ο'τι θελετε" το παρεξηγησες κι εσυ κι ο κωστας πιο πανω.
    Εννοω οτι ξερεις παρα πολυ καλα ποιο ειναι το σωστο.
    Επομενως εμας τι μας ρωτας; για να σου δωσουμε αφεση αναρτιων;
    Αν αυτα που ξερεις πολυ καλα (επαναλαμβάνω) τα αγνοησεις, εμεις τι να κάνουμε δηλαδη, να το πουμε στην μαμα σου να σε κανει ντα;

Και να σου πω και γιατι εισαι υπο και χαμενη απ ολες τις πλευρες. ακομα κι αν βγαλεις εντελως την αιμομιξια απ την μεση (πραγμα αδυνατον), εσυ εισαι μια γυναικα μονη κι εκεινος ειναι ενας παντρεμενος με παιδια....
    Τι δεν καταλαβαινεις; θα τρεχεις απο πισω του στο περιθωριο της ζωης του για μερικες αρπαχτές απο σεξ.
    Κι αν σου περασει, εχει καλως (ας πουμε(.
    Αν του κολλησεις και δυστυχισμενη θα γινεις και κουδουνια θα σας κρεμασουν...

ΑΝ ησουν η γυναικα της ζωης του, παροτι ξαδερφη, θα σε εψαχνε πταν ηταν ελευθερος, οχι σαν αρπαχτη στον γαμο του. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι δεν θα χαλασει το σπιτι του.

Ειναι αλητης ο ανθρωπος περα απο αιμομικτης και ειναι και παιδεραστης αν σε λυμπιζοταν 13 χρονων παιδι!!!
    Πωω τώρα που τα παρέθεσες όλα αυτά Remedy, όντως είναι creepy o τύπος. Πάντως και πάλι δεν κατηγορούμε ή κατακρίνουμε κανέναν εδώ, απλά τις απόψεις μας λέμε πάνω στο θέμα. Για εμένα σου είπα ποια είναι η λύση, να κόψεις για κάποιο διάστημα την επαφή μαζί του και να τον αφήσεις στην οικογένειά του, όπως είναι το φυσιολογικό. Από την στιγμή που έχεις ενδοιασμούς για το μεταξύ σας και καλά κάνεις, τότε βάλε ένα τέλος, πριν πικραθείς περισσότερο. Δεν είδα ότι σε λιμπιζόταν από 13 ετών! Πάει καλά ο τύπος; Έχει θέματα Δέσποινα και δεν δείχνει να είναι φυσιολογικός, δεν ξέρω, δική σου ζωή είναι, εσύ κρίνεις το τι θα κάνεις...

Senior Member
    Προς ώρας και γω χαίρομαι που δεν έχουν γράψει πολλοί αρνητικά σχολεία, αλλά διατηρώ τις επιφυλάξεις μου ακόμη. Είναι κι αυτό μέσα στη ζωή, δε το επιλέγεις, συμβαίνει και είναι δύσκολα διαχειρίσιμο. Αισθάνομαι την ανάγκη να απολογηθώ κι άλλο αλλά δε θα το κάνω.
    Εμένα μου λες??αν είναι στη ζωή λέει???είναι και πάρα είναι..απλά η πιο πολλοί δεν τολμάμε να το πούνε

Page 2 of 10 FirstFirst 1234 ... LastLast