Originally Posted by
_Vassilis
Παιδιά, να πω κάτι θέλω. Φεύγω απο τη Τζοάννα γιατί δεν το θεωρώ σωστό και ευγενικό, ποιος είμαι εγώ δηλαδή που θα καθίζω τον άλλον στο σκαμνί και να εξετάζω πόσα προφίλ έχει? Δεν είναι σωστό. Κι εγώ εξάλλου δυο προφίλ έχω, το δεξί είναι λίγο καλύτερο από το αριστερό. Γενικά θα μιλήσω λοιπόν. Είστε παλιοί στο φόρουμ και έχετε δει πολλά και δεν αντιλέγω ότι έχουν υπάρξει και τέτοιες άσχημες ιστορίες που λέτε. Γιώργη δεν είπα ποτέ ότι γουστάρω να λένε για μένα χωρίς εμένα, αλλά δε θα κάτσω να σκάσω κιόλας αν το κάνουν. Δεν έχει πέσει στην αντίληψη μου όμως μέχρι τώρα κάτι τέτοιο. Παιδιά, πάω σε αυτο που ήθελα να πω. Στην προσπάθειά σας να διακρίνετε και να κάνετε το ντετέκτιβ ποιο προφίλ είναι παλιό μέλος και ποιο όχι, έχετε πάθει αυτό που στη στατιστική λέμε αυξανοντας την ευαισθησία της μεθόδου αυξάνονται τα ψευδώς θετικά αποτελέσματα. Υπάρχει και νέος κόσμος που ερχεται εδώ και επειδή ισως μοιάζει το στυλ του με παλιά μέλη που λέτε τους παίρνετε από τα μούτρα ότι φτιάχνουν κρυφά νέο προφιλ κλπ. Εγώ είμαι σχεδόν σίγουρος πλεον οτι υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που έχετε κανει λαθος. Σκεφτειτε λιγάκι αυτό το ενδεχόμενο που σας λεω. Και τώρα θα πάω στη Τζοάννα παλι και σαν σαπρόφιλος που είμαι θα την μετατρέψω (για λίγο μόνο..) με το μαγικο μου ραβδακι σε πολυπρόφιλο γιατί με εξυπηρετεί να πω κατι που θέλω. Έστω λοιπόν ότι ισχύει αυτό που λέτε, εγώ δεν το πιστεύω αλλά «εστω ότι» που λέγαμε στα μαθηματικά.. Τι σας πειράζει που μιλάμε για ταινίες, τραγούδια, λουλούδια, παγωτά και πολλά άλλα? Η Τζοάννα τώρα είναι και καλα ένα τρολ και λέει «γιεςςς, τον καταφερα τον Βασιλάκη τον κορόιδεψα!» και χορευει το χορό του θριαμβου σε βάρος μου.. Τι επαθα? Της έστειλα κι εγώ κατι κίτρινα λουλούδια στο χρώμα του μίσους (σε μισώ.. :p) και είμαστε πάτσι, που το πρόβλημα? Ριλάξ ρε γκάις, πείτε κι εσείς ποια γεύση παγωτού σας αρέσει instead.. Ενώ με όλο αυτό το άλλο που κάνετε τι βγήκε? Συμφωνούμε στο ότι αυτα όπου έχουν συμβεί δεν είναι ωραία και στο ότι είναι ευθύνη της διαχείρισης να τα αντιμετωπίζει. Εσείς σκεφτείτε λιγάκι αυτό που σας είπα. Έρχεται και νέος κόσμος και τον διώχνετε, τον παιρνετε από τα μούτρα. Και ειναι κοσμος που για να μπει εδω μαλλον ψαχνει καπου να ακουμπησει γιατι εχει προβληματα, δεν εχει αναγκη να του επιτιθενται οτι ειναι πολυπρόφιλο τρολ.
Αυτάαα.. Με σεβασμο και αγαπη τα λεω, μην πεσετε να με φατε, η μαλλον οχι, καντε ο,τι θετε, ελευθερα, δεν υπαρχει προβλημα. Ειναι ομως η γνωμη μου και ηθελα να την πω να ακουστει. Κρατηστε αν θέλετε την μικρη, τόσο δα μικρούτσικη πιθανοτητα να κανετε καπου λαθος. «Ουδείς ασφαλτος» που ελεγε και η λαίδη η γνωστή αοιδός..