Μετά από 4 χρόνια τί έγινε γιατί τόσο λίγοι εδώ;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 57
    Senior Member

Μετά από 4 χρόνια τί έγινε γιατί τόσο λίγοι εδώ;

Καλησπέρα. Πριν από 4 χρόνια είχα υποτροπιάσει από ΓΑΔ και με βοήθησε αρκετά το όλο interaction εδώ.
    Ξανά υποτροπίασα εδώ και δέκα μέρες περίπου και βλέπω ελάχιστη 'κίνηση' και συμμετοχή εδώ.
    Μακάρι να ισχύει επειδή οι άνθρωποι είναι καλά γιατί όταν είσαι καλά (καλώς ή κακώς) δεν ξανά γράφεις εδω. Εγώ αυτό έκανα.
    Από το 21 επέστρεψα τώρα.
    Απλά το έχω απορία γιατί τόση μείωση στη συμμετοχή;

Senior Member
    Γιατί πιθανόν όλοι έμαθαν το chat gpt και βρίσκουν εκεί παρηγοριά.
    Ο άνθρωπος με τη ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας και το σύγχρονο τροπο ζωης απομονώνετε όλο και περισσότερο.
    Κι εγώ την ίδια απορία είχα που μπήκα πριν 5-6 μήνες

Senior Member
    Γίνονται καλά, όσοι γίνονται και δεν ξαναγράφουν.
    Άλλοι πλέον απέχουν γιατί στο σάιτ υπάρχουν μονίμως καυγάδες και κουράζει όλο αυτό.

Senior Member
    τοσα χρονια εδω, ποτε δεν καταλαβα τον λογο που μερικοι αντιμετωπιζουν το φορουμ σαν ιδρυμα ή σαν θεραπευτηριο. κανεις δεν εγινε καλα επειδη εμπαινε εδω, ουτε το αντιθετο....
    ουτε κανεις κλειδωθηκε εδω μεσα χωρις να μπορει να παει ταξιδια.. οπως παντου στο ιντερνετ, οποτε θελεις ερχεσαι, οποτε θελεις φευγεις και πας στις δουλειες σου!
    φορουμ ανταλλαγης αποψεων επι ψυχολογικων θεματων, ειναι στην ουσια.
    υπαρχουν παρα πολλα, πλεον. οταν ανοιξε αυτο το φορουμ, ζητημα να υπηρχαν 2 αξιολογα ελληνικα φορουμ..

Senior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
    Last edited by Aeon; 19-06-2025 at 20:39.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Καλησπέρα. Είμαι σχεδόν ένα χρόνο μέλος και παρατηρώ ότι ακόμα και νέα παιδιά, που είχαν προβλήματα με φιλίες, προσέγγιση, σχολές, εργασία κλπ και συνομιλούσαμε και κάναμε ωραίες ποιοτικές συζητήσεις, δε χρησιμοποιούν πλέον το φόρουμ και εύχομαι να είναι επειδή έφτιαξαν τη ζωή τους και δεν προλαβαίνουν από το πολύ ξενύχτι και τους φίλους που έχουν αποκτήσει!
    Για τους καυγάδες ισχύει, υπάρχουν προβληματικά άτομα που τρώγονται με τα ρούχα τους και ξεσπάνε, βρίζουν και απειλούν άλλους χρήστες στα καλά καθούμενα. Ναι, αυτό είναι όντως κουραστικό και ψυχοφθόρο.
    Το θετικό είναι ότι υπάρχουν και απίθανα άτομα που είναι τιμή μου που τα γνώρισα, έστω και πίσω από μια απρόσωπη οθόνη, όπως η Χάρλεϊ, ο Βασίλης, ο μικρός Βασίλης, στον οποίο εύχομαι να έχει σκίσει στις Πανελλήνιες, το κυκνάκι, το δελφινάκι και συγγνώμη αν ξεχνάω κανέναν.
    https://cdn1.1800flowers.com/wcsstor...=597&auto=webp

Senior Member

Senior Member
    Ωωω, Βασίλη, είσαι Μέγας Βασίλειος! Πού το θυμήθηκες ότι είναι τα αγαπημένα μου; Ευχαριστώ! Σου στέλνω 100 γαρδένιες!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Ωωω, Βασίλη, είσαι Μέγας Βασίλειος! Πού το θυμήθηκες ότι είναι τα αγαπημένα μου; Ευχαριστώ! Σου στέλνω 100 γαρδένιες!!!
    Το χω συνδέσει με τα Κιτρινα γάντια που είναι η αγαπημένη μου ελληνική ταινία Εδώ θυμήθηκες εσύ τις γαρδένιες μου, θα ξέχναγα εγώ τα λουλουδάκια σου? Μου χει ανθισει και αυτή που έχω στο μπαλκόνι, μια χαρά. Με τη γαρδένια καλά τα πάμε, με τους βασιλικούς όμως όχι. Ξεράθηκαν και οι καινούριοι που πήρα από την έκθεση. Ισως έπρεπε να τους είχα μεταφυτεύσει γιατί ήταν μικρά γλαστράκια. Μια δυο μέρες χωρίς νερό και μου μαράθηκαν.

Senior Member

Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Αχ βρε Ρέμεντυ.. Έχει κολλήσει η βελόνα εκεί..
    Καλά κάνει. Είπε η διαχείριση ότι αν συνεχίσει όλο αυτό θα δώσει μπαν και αυτή οπότε βρει ευκαιρία πετάει διαφορά.. Επειδή δεν παίρνει απάντηση νομίζει ότι έχει και δίκαιο. Εσύ μπορεί να γουστάρεις να λένε για σένα, χωρίς εσένα και μπράβο σου.. Σε κάποιους δεν αρέσει.

Εγώ περιμένω να πάρει επιτέλους θέση η διαχείριση όπως είπε την τελευταία φορά. Επειδή έγινε μια, δύο, δέκα φορές αυτό και δεν έκανε τίποτα. Από την στιγμή που εγώ σεβαστηκα και δεν ξανά άνοιξα συζήτηση, έχω απαίτηση η διαχείριση να βάλει ένα στοπ.

*και θα το ξανά πω.. Όσες φορές και να μπεις με νέο προφίλ, εγώ θα είμαι από κάτω και θα γράφω ότι είσαι παλιό μέλος. Όταν αποδεχτείς τον εαυτό σου και μπεις και παραδεχτείς ποια είσαι, θα είμαι πάλι εκεί και θα σου πω μπράβο..

Senior Member

Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Το χω συνδέσει με τα Κιτρινα γάντια που είναι η αγαπημένη μου ελληνική ταινία Εδώ θυμήθηκες εσύ τις γαρδένιες μου, θα ξέχναγα εγώ τα λουλουδάκια σου? Μου χει ανθισει και αυτή που έχω στο μπαλκόνι, μια χαρά. Με τη γαρδένια καλά τα πάμε, με τους βασιλικούς όμως όχι. Ξεράθηκαν και οι καινούριοι που πήρα από την έκθεση. Ισως έπρεπε να τους είχα μεταφυτεύσει γιατί ήταν μικρά γλαστράκια. Μια δυο μέρες χωρίς νερό και μου μαράθηκαν.
    Βασίλη, ο συνονόματός σου βασιλικός είναι πολύ απαιτητικό φυτό. Θέλει δροσιά, να τον βλέπει ήλιος, θέλει πολύ νερό, καλό χώμα, άφθονο χώρο, θέλει, θέλει, θέλει. Αλλά σε αποζημιώνει και με το παραπάνω αν πιάσει. Ειδικά ο πλατύφυλλος. Τώρα με την πολλή ζέστη δεν ξέρω αν έχει νόημα να πάρεις και να τον μεταφυτεύσεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Καλά κάνει. Είπε η διαχείριση ότι αν συνεχίσει όλο αυτό θα δώσει μπαν και αυτή οπότε βρει ευκαιρία πετάει διαφορά.. Επειδή δεν παίρνει απάντηση νομίζει ότι έχει και δίκαιο. Εσύ μπορεί να γουστάρεις να λένε για σένα, χωρίς εσένα και μπράβο σου.. Σε κάποιους δεν αρέσει.

Εγώ περιμένω να πάρει επιτέλους θέση η διαχείριση όπως είπε την τελευταία φορά. Επειδή έγινε μια, δύο, δέκα φορές αυτό και δεν έκανε τίποτα. Από την στιγμή που εγώ σεβαστηκα και δεν ξανά άνοιξα συζήτηση, έχω απαίτηση η διαχείριση να βάλει ένα στοπ.

*και θα το ξανά πω.. Όσες φορές και να μπεις με νέο προφίλ, εγώ θα είμαι από κάτω και θα γράφω ότι είσαι παλιό μέλος. Όταν αποδεχτείς τον εαυτό σου και μπεις και παραδεχτείς ποια είσαι, θα είμαι πάλι εκεί και θα σου πω μπράβο..
    Γιώργοοοο με ξέχασες, έχω παράπονα.. Πως είσαι ρε φίλε, πως πάει?

Noob question παρότι μετα απο τοσον καιρο θα επρεπε να το ξέρω ήδη. Άμα θέλω να κάνω quote στο ιδιο μήνυμα ταυτόχρονα πχ και τη Ρέμεντυ και εσένα ωστε να δειτε το μηνυμα, πως γίνεται αυτό?

Δευτερο noob question: Στα παλιά μηνύματα δεν μπορεί να γίνει πλέον edit, ε? Για πόσο διαστημα υπαρχει το edit? Οποιος ξερει ας δωσει τα φωτα του..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    που κολλησε η βελονα σου, βασιλακη; πες μου τον πονο σου...
    Ρέμεντυ άσε την κολλημένη βελόνα του Βασιλάκη, τώρα έλεγα για τη δικιά σου. Εχει πλάκα το φόρουμ, επειδη δε βλέπουμε ο ενας τον άλλον δουλεύει η φαντασία και φτιάχνει εικόνες. Εσένα σε φανταζομαι με ένα φλογοβόλο να καις τα ζόμπι και να κοιτάς δεξια αριστερά με ύφος “who ‘s next?” Τσιλ λιγάκι, πες μας ποιο παγωτό σου αρέσει εσένα? Ρίξε λίγο παραπάνω βαρος σε αυτά (Ο,τι θες θα κανεις, εγω απλα λεω μια γνωμη)

Page 1 of 4 123 ... LastLast