Results 16 to 30 of 57
-
17-06-2025, 21:17 #16
Αα θελει ηλιο, εγω τα ειχα στο σκιερο μπαλκονι με τη γαρδενια που θελει ισκιο. Επισης λες θελει χωμα, οπότε το μισόλιτρο γλαστρακι της εκθεσης ηθελε μεταφυτευση μαλλον και ποτε δεν την εκανα. Νερο εριχνα μπολικο, το ξερω αυτο, αλλα μια δυο μερες ξεχαστηκα και τωρα με τη ζεστη ισως επαιξε και αυτο ρολο. Θα συνεχισω να το ποτιζω για λιγο καιρο αλλα νομιζω πλεον δε σωζονται, ξεραθηκαν.
- 17-06-2025, 21:20 #17
17-06-2025, 21:27 #18
Από κηπουρική δεν σκαμπάζω, αλλά βασιλικό, μέντα, δυόσμο, θυμάρι και λεβάντα έχω στη βεράντα! Η γιαγιά μου που τα έπαιζε στα δάχτυλα έλεγε ότι θέλει δροσιά, αλλά να μην κρύβει εντελώς τον ήλιο. Τώρα το ξερό ναι, κατά πάσα πιθανότητα δεν το σώζεις, αλλά αξίζει τον κόπο να ξαναπροσπαθήσεις.
Υ.Γ: θυμήθηκα τη γιαγιά μου τη συγχωρεμένη και έκανα συνειρμό. Ξέρεις ποια λέξη χρησιμοποιούσε για να περιγράψει τους ανθρώπους που καβγάδιζαν και κρατούσαν μούτρα; Ψακόμουρους. Ο ψακόμουρος και η ψακομούρα. Αυτός που έχει ξινισμένα μούτρα, ο τοξικός, ο μονίμως θυμωμένος, αυτός που δηλητηριάζει τους πάντες και τα πάντα στο πέρασμά του, που δεν βρίσκει χαρά και βγάζει σπυράκια όταν χαίρονται οι άλλοι.Last edited by Joanna8; 17-06-2025 at 21:48.
17-06-2025, 21:43 #19
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
Last edited by Aeon; 19-06-2025 at 20:40.
17-06-2025, 21:45 #20
17-06-2025, 21:48 #21
:-))) Πςςςς μα ποιος είμαι τέλος πάντων.. Α ναι, είπαμε, ο Μέγας Βασίλειος που ειπε η Τζοάννα.. Εις πασαν την γην εξήλθεν ο φθόγγος μου κλπ κλπ
Να σαι καλα ρε Axl, με εκανες μαγκα..
Ξες μηπως και για το edit για ποσο καιρο υπαρχει σε ενα σχόλιο? Θελω να κανω ενα παλιο edit αλλα μαλλον θα χρειαστει να στειλω στους διαχειριστες να μου το κανουν.
17-06-2025, 21:56 #22
Κι εγώ τη θυμήθηκα τη γιαγιά μου γι αυτό τους αγόρασα τους βασιλικούς. Τους είχε σε αυτοσχέδιες γλαστρες από τενεκέδες λαδιού που ο παππούς τους έκοβε το καπάκι και είχε ωραίους φουντωτούς βασιλικούς. Πήγαινα ως παιδί και τους χάιδευα με την παλάμη μου και μοσχοβόλαγε το χέρι μετά. Τώρα αυτό που λες και ήλιο αλλά και δροσιά λίγο με μπέρδεψες, δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω. Το άλλο το μπαλκόνι έχει το απόγευμα πολύ ήλιο αλλά όχι δροσιά. Τεσπα, θα δω, ας εστιάσουμε προς το παρόν στη γαρδένια και κάτι παχύφυτα που εχω και θα δω, μπορεί να το ξαναπροσπαθήσω αργότερα με το βασιλικό.
17-06-2025, 22:25 #23
Παιδιά, να πω κάτι θέλω. Φεύγω απο τη Τζοάννα γιατί δεν το θεωρώ σωστό και ευγενικό, ποιος είμαι εγώ δηλαδή που θα καθίζω τον άλλον στο σκαμνί και να εξετάζω πόσα προφίλ έχει? Δεν είναι σωστό. Κι εγώ εξάλλου δυο προφίλ έχω, το δεξί είναι λίγο καλύτερο από το αριστερό. Γενικά θα μιλήσω λοιπόν. Είστε παλιοί στο φόρουμ και έχετε δει πολλά και δεν αντιλέγω ότι έχουν υπάρξει και τέτοιες άσχημες ιστορίες που λέτε. Γιώργη δεν είπα ποτέ ότι γουστάρω να λένε για μένα χωρίς εμένα, αλλά δε θα κάτσω να σκάσω κιόλας αν το κάνουν. Δεν έχει πέσει στην αντίληψη μου όμως μέχρι τώρα κάτι τέτοιο. Παιδιά, πάω σε αυτο που ήθελα να πω. Στην προσπάθειά σας να διακρίνετε και να κάνετε το ντετέκτιβ ποιο προφίλ είναι παλιό μέλος και ποιο όχι, έχετε πάθει αυτό που στη στατιστική λέμε αυξανοντας την ευαισθησία της μεθόδου αυξάνονται τα ψευδώς θετικά αποτελέσματα. Υπάρχει και νέος κόσμος που ερχεται εδώ και επειδή ισως μοιάζει το στυλ του με παλιά μέλη που λέτε τους παίρνετε από τα μούτρα ότι φτιάχνουν κρυφά νέο προφιλ κλπ. Εγώ είμαι σχεδόν σίγουρος πλεον οτι υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που έχετε κανει λαθος. Σκεφτειτε λιγάκι αυτό το ενδεχόμενο που σας λεω. Και τώρα θα πάω στη Τζοάννα παλι και σαν σαπρόφιλος που είμαι θα την μετατρέψω (για λίγο μόνο..) με το μαγικο μου ραβδακι σε πολυπρόφιλο γιατί με εξυπηρετεί να πω κατι που θέλω. Έστω λοιπόν ότι ισχύει αυτό που λέτε, εγώ δεν το πιστεύω αλλά «εστω ότι» που λέγαμε στα μαθηματικά.. Τι σας πειράζει που μιλάμε για ταινίες, τραγούδια, λουλούδια, παγωτά και πολλά άλλα? Η Τζοάννα τώρα είναι και καλα ένα τρολ και λέει «γιεςςς, τον καταφερα τον Βασιλάκη τον κορόιδεψα!» και χορευει το χορό του θριαμβου σε βάρος μου.. Τι επαθα? Της έστειλα κι εγώ κατι κίτρινα λουλούδια στο χρώμα του μίσους (σε μισώ..
) και είμαστε πάτσι, που το πρόβλημα? Ριλάξ ρε γκάις, πείτε κι εσείς ποια γεύση παγωτού σας αρέσει instead.. Ενώ με όλο αυτό το άλλο που κάνετε τι βγήκε? Συμφωνούμε στο ότι αυτα όπου έχουν συμβεί δεν είναι ωραία και στο ότι είναι ευθύνη της διαχείρισης να τα αντιμετωπίζει. Εσείς σκεφτείτε λιγάκι αυτό που σας είπα. Έρχεται και νέος κόσμος και τον διώχνετε, τον παιρνετε από τα μούτρα. Και ειναι κοσμος που για να μπει εδω μαλλον ψαχνει καπου να ακουμπησει γιατι εχει προβληματα, δεν εχει αναγκη να του επιτιθενται οτι ειναι πολυπρόφιλο τρολ.
Αυτάαα.. Με σεβασμο και αγαπη τα λεω, μην πεσετε να με φατε, η μαλλον οχι, καντε ο,τι θετε, ελευθερα, δεν υπαρχει προβλημα. Ειναι ομως η γνωμη μου και ηθελα να την πω να ακουστει. Κρατηστε αν θέλετε την μικρη, τόσο δα μικρούτσικη πιθανοτητα να κανετε καπου λαθος. «Ουδείς ασφαλτος» που ελεγε και η λαίδη η γνωστή αοιδός..
17-06-2025, 22:49 #24
Βασίλη δεν διαβασα αυτό που έγραψες γιατί πρώτο είναι μεγάλο κείμενο και δεύτερο δεν χρειάζεται δικηγόρο η τζοαννα και ο οποιοσδήποτε.. Εσύ έχεις την τάση (για δικούς σου λόγους) να παίρνεις θέση σε κάθε συζήτηση.. Και να κάνεις τον δικηγόρο. Τόσο καιρό πετάει σπόντες και δεν σε είδα να της λες κάτι. Εμείς δεν της απαντούσαμε επειδή ζήτησε η διαχείριση να μην συνεχιστεί όλο αυτό.. Αντί να το δει και να σταματήσει, μέσα στο κεφάλι της έφτιαξε το σενάριο ότι δικαιώθηκε και συνέχιζε και συνέχιζε.. Εεε κάπου όπα.
Όσο αφορά την άποψη μου για τα άτομα που φτιάχνουν συνέχεια καινούρια προφίλ την έχω πει τόσες φορές και δεν εχω διάθεση να την ξαναπώ.
*και κάνει τάχα πως δεν διαβάζει αυτά που λέμε και απαντάει σε σένα με σπόντες. Επειδή ΕΣΎ κάνεις τον δικηγόρο της.
17-06-2025, 22:49 #25
Βασίλη, εσύ καλά τα λες, αλλά για να παραδεχτεί κάποιος το λάθος του και πολύ περισσότερο να ζητήσει συγγνώμη, θέλει δύναμη και μαγκιά. Κι αν όχι σε εμένα, τουλάχιστον στα άλλα άτομα που κάνουν το ίδιο (α, ναι ξέχασα, είναι δικά μου και αυτά τα προφίλ. Παίζει να έχω το πλειοψηφικό πακέτο εδώ μεσα. Μεγαλομέτοχος ΠΑΕ σαν τον Σαββίδη).
Και στο λέω εγώ που παραδέχομαι τα λάθη μου. Και σου έχω πει ότι το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου ήταν ότι απομακρύνθηκα από την παιδική μου φίλη σε μια δύσκολη περίοδο που είχε ανάγκη από ανθρώπους δίπλα της και την πίεζα να κάνει πράγματα ενώ έπρεπε να την αφήσω να "αναπνεύσει". Αλλά συγγνώμη δεν της ζήτησα, γιατί είμαι αδύναμη. Από τη στιγμή λοιπόν που εγώ η ίδια δεν μπορώ να ζητήσω συγγνώμη, δεν μπορώ να αξιώσω από τους άλλους να βρουν τη δύναμη. Το να μην παραδεχόμαστε όμως τα λάθη μας, το θεωρώ ξεροκεφαλιά για να μην πω καμιά βαρύτερη λέξη. Ο σοφός παραδέχεται, ο ηλίθιος επιμένει.
17-06-2025, 22:54 #26
Καιρό έχω να διαβάσω τη Rainbow μιας και μιλάμε για νέκρα στο φόρουμ. Έθιγε ωραία θέματα, έβαζε ενδιαφέροντα θρεντάκια. Έχει κανείς νέα της;
17-06-2025, 23:09 #27
17-06-2025, 23:10 #28
17-06-2025, 23:47 #29
Εδώ είναι που κάνεις λάθος Γιώργο, με ερμηνεύεις λάθος. Δεν κανω το δικηγόρο ούτε της Τζοάννας, ουτε κανενός άλλου. Ουτε και εχει αναγκη η καθε Τζοαννα απο εμενα για δικηγορο. Αφορμή πήρα απλά για να πω κάτι που εγώ ήθελα σε εσένα και τη Ρέμεντυ. Λες παίρνω θέση σε κάθε συζήτηση, όχι ρε Γιώργο, δε νομίζω ότι το κάνω αυτο, με αδικείς. Και ούτε είχατε καμία πριβέ συζήτηση εδω περα και ήρθα εγώ και φύτρωσα από εκει που δε με σπέρνουν. Δημόσιο ειναι το φόρουμ και μπορώ να πω κι εγώ τη γνώμη μου. Αν μη τι αλλο, ολοι μας κι εγω μαζι πρωτος, ισως λιγο χαλαμε το θρεντ του φιλου/φιλης τωρα, αλλα απο την αλλη κινηση στο φορουμ ηθελε.. Γραφω μεγαλα κειμενα, το ξερω, ειμαι λιγο πολυλογας, δεν ειναι υποχρεωτικο να τα διαβαζεις, πασο.. Απ την αλλη αυτος ειναι ο τροπος μου που εκφραζομαι, τι να κανω τωρα.. Για τις σποντες που λες δεν το ξερω, δεν το ειδα, ισως δεν εχω και τις κεραιες μου τοσο τεντωμενες να ψαχνω για σποντες κλπ Αλλα κι εσεις οταν της εχετε πει τοσα τι θες να κανει μετα? Ναι, ωραια, μακαρι ουτε και εκεινη να ελεγε για ψακοτετοιους πως το ελεγε η γιαγια.. Η μη απαντηση μου σε αυτο δε συνιστα υποστηριξη σε σποντα, το αντιθετο, οτι μακαρι να λειπαν αυτα και απο τις δυο πλευρες. Αλλα σου λεω και παλι, δεν βγαινει κατι με τον τροπο αυτο. Και δικιο να ειχες (που εγω λεω οτι δεν εχεις) θα το εχανες με αυτον τον τροπο.
17-06-2025, 23:50 #30