Originally Posted by
andriana76
καλησπερα !βασικα το οτι δεν εχει κανει σχεση μεχρι τωρα λεει πολλα.τι σημαινει ειναι 30??μεχρι καλα καλα να βγει στη ζωη και να φτιαξει μια γενικα λιγο τα επαγγελματικα της περνανε τα ατιμα.που ειναι το περιεργο?δλδ πρεπει ολες οι γυναικες να ειναι χαζογκομενες και απο τα 14 ως ειθιστε σημερον με τα νεα κοριτσια να αρχιζουν τα σουλατσα?χαθηκε τελειως η ρομαντικοτητα,η μαγεια,το φλερτ και ολα ειναι χυμα..?
βασικα η γνωμη μου ειναι να εισαι ο εαυτος σου, να χαλαρωσεις και να μην καταστρωσεις καποιο σχεδιο για να την κατακτησεις..αν ειναι να ρθει θα ρθει..βεβαια να την κανεις να νιωσει ασφαλεια ασχετα αν ειναι 30 γτ η οποια γυναικα το χρειαζεται αυτο οσι αξια κι αν ειναι μεχρι τα βαθεια γεραματα,μην σου πω και μεγαλωνοντας πιο πολυ και να εισαι τρυφερος μαζι της..
βεβαια ολα αυτα ισχυουν οτι δεν ανηκει σε καποια θρησκευτικη αιρεση οποως καποιος εδω η και εσυ προειπατε η οτι δεν ειναι φαν του γυναικειου φυλου η ο,τι αλλο που καθιστα αυτη την σταση της επιλογη ζωης..
α και νομιζω οτι κανεις δεν μπορει να ειναι απολυτα σιγουρος για καποιον αλλον αν εχει κανει η οχι καποια σχεση..γι αυτο καρατα τις επιφυλλαξεις σου.εμενα μου χει τυχει για φιλη που ηξερα οτι δεν ειχε κανει κατι και επαθα την πλακα μου γι αυτα που εμεθα στην πορεια..τελος νομιζω οτι σε πρωτη φαση ακου τι σου λενε οι γνωστοι προκειμενου να την προσεγγισεις αν ειναι ο μονος τροπος αυτος αλλα μετα ακου τον εαυτο σου σου..σορυ αν πλατειασα και σε καουρασα ..καλη επιτυχια σε οτι κανεις!!