Πως προσεγγιζω μια 30 χρονη που δεν εχει εμπειριες; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 12 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 174
    Senior Member
    καλησπερα !βασικα το οτι δεν εχει κανει σχεση μεχρι τωρα λεει πολλα.τι σημαινει ειναι 30??μεχρι καλα καλα να βγει στη ζωη και να φτιαξει μια γενικα λιγο τα επαγγελματικα της περνανε τα ατιμα.που ειναι το περιεργο?δλδ πρεπει ολες οι γυναικες να ειναι χαζογκομενες και απο τα 14 ως ειθιστε σημερον με τα νεα κοριτσια να αρχιζουν τα σουλατσα?χαθηκε τελειως η ρομαντικοτητα,η μαγεια,το φλερτ και ολα ειναι χυμα..?
    βασικα η γνωμη μου ειναι να εισαι ο εαυτος σου, να χαλαρωσεις και να μην καταστρωσεις καποιο σχεδιο για να την κατακτησεις..αν ειναι να ρθει θα ρθει..βεβαια να την κανεις να νιωσει ασφαλεια ασχετα αν ειναι 30 γτ η οποια γυναικα το χρειαζεται αυτο οσι αξια κι αν ειναι μεχρι τα βαθεια γεραματα,μην σου πω και μεγαλωνοντας πιο πολυ και να εισαι τρυφερος μαζι της..
    βεβαια ολα αυτα ισχυουν οτι δεν ανηκει σε καποια θρησκευτικη αιρεση οποως καποιος εδω η και εσυ προειπατε η οτι δεν ειναι φαν του γυναικειου φυλου η ο,τι αλλο που καθιστα αυτη την σταση της επιλογη ζωης..
    α και νομιζω οτι κανεις δεν μπορει να ειναι απολυτα σιγουρος για καποιον αλλον αν εχει κανει η οχι καποια σχεση..γι αυτο καρατα τις επιφυλλαξεις σου.εμενα μου χει τυχει για φιλη που ηξερα οτι δεν ειχε κανει κατι και επαθα την πλακα μου γι αυτα που εμεθα στην πορεια..τελος νομιζω οτι σε πρωτη φαση ακου τι σου λενε οι γνωστοι προκειμενου να την προσεγγισεις αν ειναι ο μονος τροπος αυτος αλλα μετα ακου τον εαυτο σου σου..σορυ αν πλατειασα και σε καουρασα ..καλη επιτυχια σε οτι κανεις!!

Senior Member
    κακό για την ψυχολογία = μη υγιές

ο περιγυρος τί σχεση εχει?
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Quote Originally Posted by arktos View Post
    κακό για την ψυχολογία = μη υγιές

ο περιγυρος τί σχεση εχει?
    Κακο για μενα που τρωγομαι με τα ρουχα μου αλλα εσενα μπορει να σε ειxα στα ωπα ωπα?:P
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΝεοΞεκινημα View Post
    Εχω πολλες φιλες που παντα προτιμουν να με γνωρισουν σε τετοιες κοπελες αλλα μεχρι τωρα δεν ετυχε να μου αρεσει καποια. Τις παραξενες τις εχω γνωρισει τυχαια σε παρεες και κανουν μπαμ ρε φιλε. Κανεις δεν ασχολειται μαζι τους ουτε για παρεα...

παραξενες ποις εννοείς εδω?
    για να σε παρακολουθησω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by andriana76 View Post
    καλησπερα !βασικα το οτι δεν εχει κανει σχεση μεχρι τωρα λεει πολλα.τι σημαινει ειναι 30??μεχρι καλα καλα να βγει στη ζωη και να φτιαξει μια γενικα λιγο τα επαγγελματικα της περνανε τα ατιμα.που ειναι το περιεργο?δλδ πρεπει ολες οι γυναικες να ειναι χαζογκομενες και απο τα 14 ως ειθιστε σημερον με τα νεα κοριτσια να αρχιζουν τα σουλατσα?χαθηκε τελειως η ρομαντικοτητα,η μαγεια,το φλερτ και ολα ειναι χυμα..?
    βασικα η γνωμη μου ειναι να εισαι ο εαυτος σου, να χαλαρωσεις και να μην καταστρωσεις καποιο σχεδιο για να την κατακτησεις..αν ειναι να ρθει θα ρθει..βεβαια να την κανεις να νιωσει ασφαλεια ασχετα αν ειναι 30 γτ η οποια γυναικα το χρειαζεται αυτο οσι αξια κι αν ειναι μεχρι τα βαθεια γεραματα,μην σου πω και μεγαλωνοντας πιο πολυ και να εισαι τρυφερος μαζι της..
    βεβαια ολα αυτα ισχυουν οτι δεν ανηκει σε καποια θρησκευτικη αιρεση οποως καποιος εδω η και εσυ προειπατε η οτι δεν ειναι φαν του γυναικειου φυλου η ο,τι αλλο που καθιστα αυτη την σταση της επιλογη ζωης..
    α και νομιζω οτι κανεις δεν μπορει να ειναι απολυτα σιγουρος για καποιον αλλον αν εχει κανει η οχι καποια σχεση..γι αυτο καρατα τις επιφυλλαξεις σου.εμενα μου χει τυχει για φιλη που ηξερα οτι δεν ειχε κανει κατι και επαθα την πλακα μου γι αυτα που εμεθα στην πορεια..τελος νομιζω οτι σε πρωτη φαση ακου τι σου λενε οι γνωστοι προκειμενου να την προσεγγισεις αν ειναι ο μονος τροπος αυτος αλλα μετα ακου τον εαυτο σου σου..σορυ αν πλατειασα και σε καουρασα ..καλη επιτυχια σε οτι κανεις!!

ποιος σου ειπε πως μια γυναικα που κανει σεξ στα 14, 24 δν ειναι ρομαντικη, δν ζει τη μαγεία κ δν εχει φλερταρει?

Senior Member
    Λοιπον μαλλον δεν ημουν σαφης. Το σεξ ειναι απαραιτητο για μια ενηλικη προσωπικοτητα. Αλλα ειμαστε σαφως πιο πολυπλοκοι. Ενας δηλαδη που δεν μπορει να κανει σεξ λογω σωματικων ή ψυχολογικων αιτιων ή πεποιθησεων δεν σημαινει οτι ειναι κατι "αξιοπεριεργο"

Και μπορει να ειναι ενας πολυ ενδιαφερον ανθρωπος.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    στα 14??δυσκολο.ειναι ρομαντικη αλλα ακομα παιδι δεν ειναι γυναικα..
    στα 24 εχω ττι γνωμη οτι δεν εχει ψηθει ακομη και ψαχνεται.μου το πε λοιπον ο εαυτος μου και τα βιωματα μου καθως και αυτα του περιβαλλοντος μου

Senior Member
    την σωματική αιτία κ βεβαια ολοι την καταλαβαίνουμε.
    εγω δν ειπα πως ενας τετοιος άνθρωπος δν εχει ενδιαφέρον,
    αλλα πως δν του κανει καλό να μν εχει σεξουαλικη ζωή.
    αυτο εννοω με το δν ειναι υγιές.
    όπως υγιές δν ειναι να εισαι ολη μερα ξαπλωμενος σε ένα κρεβατι σε καταθλιψη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by andriana76 View Post
    στα 14??δυσκολο.ειναι ρομαντικη αλλα ακομα παιδι δεν ειναι γυναικα..
    στα 24 εχω ττι γνωμη οτι δεν εχει ψηθει ακομη και ψαχνεται.μου το πε λοιπον ο εαυτος μου και τα βιωματα μου καθως και αυτα του περιβαλλοντος μου
    ο τροπος που το υποστηρίζεις όμως ειναι λγο να το πω απολυτος.
    το οτι εσυ δν ενιωθες ψημενη στα 24 σου δν ειναι νομος.
    αλλωστε η φυση σου χτυπάει την πόρτα.
    το τί θα κανει βέβαια ο καθενας ειναι επιλογή του.
    αλλα κατακρινεις γυναίκες έτσι, επειδή εσυ εκανες αλλες επιλογες.
    δν νομιζεις?

Senior Member
    την σωματική αιτία κ βεβαια ολοι την καταλαβαίνουμε.
    εγω δν ειπα πως ενας τετοιος άνθρωπος δν εχει ενδιαφέρον,
    αλλα πως δν του κανει καλό να μν εχει σεξουαλικη ζωή.
    αυτο εννοω με το δν ειναι υγιές.
    όπως υγιές δν ειναι να εισαι ολη μερα ξαπλωμενος σε ένα κρεβατι σε καταθλιψη.
    Αυτο ειναι το νορμαλ ναι....αλλα ειμαστε ευπλαστοι σαν ζυμαρι:) Ο εγκεφαλος μας ειναι απιστευτος.

Σε γενικες γραμμες ακολουθουμε τους ζωικους κανονες και τους κοινωνικους.:) Απο κει και περα....το χαος:)

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Αυτο ειναι το νορμαλ ναι....αλλα ειμαστε ευπλαστοι σαν ζυμαρι:) Ο εγκεφαλος μας ειναι απιστευτος.

Σε γενικες γραμμες ακολουθουμε τους ζωικους κανονες και τους κοινωνικους.:) Απο κει και περα....το χαος:)

κηπ, οταν πηγαινα γυμνάσιο δν ήμουν κ η πιο ανεπτυγμενη γυναικα.
    ειχα μια σημμαθητρια ή οποια ήταν γυναικα!
    εκανε σεξ απο κεινη την ηλικια.
    ειναι αναλογα τον οργανισμό πιστευω.
    κ τι ορμες εχει.
    καποια πραγματα δν τα οριζουμε εμεις.

Senior Member
    κηπ, οταν πηγαινα γυμνάσιο δν ήμουν κ η πιο ανεπτυγμενη γυναικα.
    ειχα μια σημμαθητρια ή οποια ήταν γυναικα!
    εκανε σεξ απο κεινη την ηλικια.
    ειναι αναλογα τον οργανισμό πιστευω.
    κ τι ορμες εχει.
    καποια πραγματα δν τα οριζουμε εμεις.
    Ε ναι το DΝΑ μας , το περιβαλλον μας , το φυλο μας και ολα αυτα που μας κανουν εμας...ο εαυτος μας.

Εγω εκανα μεγαλος σεξ , γιατι ημουν ντροπαλος για παραδειγμα. Αλλα εαν ερχοταν μια τσαχπινογαργαλιαρα συμμαθητρια στα 14 μου και με ...εβρισκε δεν θα ελεγα οχι και φυσικα θα ειχα διαφορετικη εξελιξη:)

νέο ξεκινημα, συγγνωμη αλλα που τις βρίσκεις αυτες?
    ξέρεις δν ειναι υγιές.
    νομιζα οτι αναφεροσουν σε εμενα οτι δεν ειναι υγιες που εχω πεσει επανω σε πολλες τετοιες

πολλες φορες τυχαινουν αυτα. δηλαδη υπαρχει καποιο οριο ηλικιας που απο εκει και περα δεν θεωτρειται φυσιολογικο. αυτο ειναι στερεοτυπο

Senior Member
    αν καταλαβες απο τα λεγομενα μου οτι εγω καυακρινω γυναικες οκ.προβλημα σου.καταρχην ειμαι γυναικα,οποτε ηθελες να πεις απολυτη..κατι που δεν πηγαζει απο πουθενα ισα ισα ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει τις επιλογες του.και δεν νομιζω να καταλαβες κατι τετοι απο τα λεγομενα μου.προσεξε λοιπον τι λεω ,να καταλαβαινεις και μετα πες τη γνωμη σου

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΝεοΞεκινημα View Post
    νομιζα οτι αναφεροσουν σε εμενα οτι δεν ειναι υγιες που εχω πεσει επανω σε πολλες τετοιες

πολλες φορες τυχαινουν αυτα. δηλαδη υπαρχει καποιο οριο ηλικιας που απο εκει και περα δεν θεωτρειται φυσιολογικο. αυτο ειναι στερεοτυπο
    εχεις δικιο.
    φανηκε πως δν ειναι υγιές που εσύ γνωριζεις αυτες τις κοπελες.
    δν ηθελα να πω αυτο.
    εξηγησα παραπανω για ποιο λογο δν το θεωρω υγιες.

φυσιολογικο είναι να κανεις σε μικροτερη ηλικία.
    ποτε δν ειναι αργα.

Page 2 of 12 FirstFirst 1234 ... LastLast