το κατάλαβα ότι πηγαινε για την κατρίνα..απλά κι εγώ δε νομίζω να είναι τόσο σημαντικό.
Το άμεσο οικογενειακό περιβάλλον όμως είναι.
Printable View
void γενικα με αντρες περνας αρκετο χρονο;εχετε αντρες στις παρεες σας;στην δουλεια σου;ποσο χρονο μιλας με αντρες την ημερα;
εγω θα προτεινα να το δεις σαν μια εξερευνηση του εαυτου σου και να το συνεχισεις...
να το ανακαλυψεις δηλαδη...και αν συνεχισει να μη σου αρεσει βλεπεις τι κανεις,απλα ειναι μια διαφορετικη κατασταση την οποια δεν εχεις συνηθισει.
εξαλλου ολα τελειωνουν μεχρι να τελειωσει ο χορος. :)
Void, εγώ δεν διακρίνω καποιο πρόβλημα. Πολλές γυναικες υπάρχουν που δεν έχουν αυτήν την εμφυτη τσαχπινιά και το νάζι αυτό όμως δεν σημαίνει κάτι. Αν υπαρχει κάποια οικογενειακή προιστορία, ίσως να παίζει ρόλο στην αλληλεπίδραση που έχεις με το άλλο φύλο και όχι μονο στην άνεση κατά την προσέγγιση αλλά και σε βαθύτερο επίπεδο.
χμμ..το πρόβλημά μου δεν είναι ότι δεν έχω έμφυτη τσαχπινιά..το πρόβλημά μου είναι ότι κάποιες φορές εξαιτίας αυτής της φοβίας κόμπλεξ ανασφάλειας, δεν ξέρω όπως θες πες το, γίνομαι δυσλειτουργική σε πράγματα που θέλω να είμαι καλή, όπως το παράδειγμα με το χορό.
Void εγω μια χαρα σε κοβω.
Απλα εχεις μια ντροπαλοτητα με το αλλο φυλο.Αυτο δεν ειναι κακο,απλα θα μπορουσες να το περιορισεις λιγο.
μαλλον μπλοκαρεις ψυχολογικα, γιατι σκεφτεσαι μηπως σου την πεσουν ερωτικα ή κατι παρομοιο;
το καλυτερο θα ηταν αν μπορουσες να εισαι ο εαυτος σου, δηλ να νιωθεις κ με τους αντρες οπως κ με τις γυναικες.
βεβαια δεν ξερω πώς θα μπορουσες να το επιτυχεις αυτο!
εγω ειχα παει σε μερικα μαθηματα τανγκο οταν ημουν στην αμερικη. νομιζω οτι ο ερωτισμος κ ο χορος με εναν αντρα δε συνεπαγεται οτι θα σου την πεσει κιολας!
απλα τα ορια αντρα γυναικας στο χορο ερχονται λιγο πιο κοντα.
πολλοι αντρες χορευαν με γυναικες κ δεν σημαινε αυτο κατι, οτι τα ειχαν, ή οτι ο ενας φλερταρε την αλλη κλπ.
ηταν μεσα στην κουλτουρα του τανγκο να χορευουν αντρας-γυναικα.
ισως θα σου φυγει αυτο το τρακ, αν σκεφτεσαι οταν χορευεις με αντρες οτι ο χορος δεν εχει σχεση με σεξουαλικο πεσιμο. απλα χορευετε, and that's all!