Μη αποδοχή της θηλυκής μου φύσης ή απλά ξινή? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 51 of 51
    Senior Member
    Void, εγώ δεν διακρίνω καποιο πρόβλημα. Πολλές γυναικες υπάρχουν που δεν έχουν αυτήν την εμφυτη τσαχπινιά και το νάζι αυτό όμως δεν σημαίνει κάτι. Αν υπαρχει κάποια οικογενειακή προιστορία, ίσως να παίζει ρόλο στην αλληλεπίδραση που έχεις με το άλλο φύλο και όχι μονο στην άνεση κατά την προσέγγιση αλλά και σε βαθύτερο επίπεδο.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    χμμ..το πρόβλημά μου δεν είναι ότι δεν έχω έμφυτη τσαχπινιά..το πρόβλημά μου είναι ότι κάποιες φορές εξαιτίας αυτής της φοβίας κόμπλεξ ανασφάλειας, δεν ξέρω όπως θες πες το, γίνομαι δυσλειτουργική σε πράγματα που θέλω να είμαι καλή, όπως το παράδειγμα με το χορό.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Quote Originally Posted by void View Post
    χμμ..το πρόβλημά μου δεν είναι ότι δεν έχω έμφυτη τσαχπινιά..το πρόβλημά μου είναι ότι κάποιες φορές εξαιτίας αυτής της φοβίας κόμπλεξ ανασφάλειας, δεν ξέρω όπως θες πες το, γίνομαι δυσλειτουργική σε πράγματα που θέλω να είμαι καλή, όπως το παράδειγμα με το χορό.
    κάποιες φορές όλοι το παθάινουμε. Αφού σε απασχολεί τόσο, συνεχισε να το εξασκεις και σιγά σιγά θα λυθείς.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Void εγω μια χαρα σε κοβω.
    Απλα εχεις μια ντροπαλοτητα με το αλλο φυλο.Αυτο δεν ειναι κακο,απλα θα μπορουσες να το περιορισεις λιγο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΚΑΤΡΙΝΑ View Post
    Void
    Εγώ ξύπνησα άσχημα.... Ποια θυληκότητα?? Νάζι και στο καπάκι μια τσαμπουκαλού σαν οδοστρωτήρας??
    Θα κάνεις πρόβες!! τι θα λές τόνο φωνής....ποια πλευρά του προσώπου σου έχει καλύτερη γωνία??
    Θ α
    υψώνεις τον άντρα.... Ωραία παππούτσια ωραί αμπλούζα άκουσες κάτι για το τάδε??

Αχ βρε σύ με παρακολουθούσε κάποιος με πάς μέχρι την στάση?
    Τι λές να πάω να μάθω Κινεζικα γνωρίζεις κάτι?
    Αχ βρε σύ ξεχάστηκα και έφαγα το τάδε αχ θα πάθω κάτι?

Μαλαγανιά μαλαγανιά.. Οι κεράιες επάνω καμμια φορά πλαγίως θα σου πεί πως να τον βρείς είμαι φίλος θα σου πεί με το τάδε γνωστό πρόσωπο.. .

Επειδή θαναι στο χώρο εργασίαε πραγματικά δεν θα μπορεί να.... εκφραστεί υπάρχουν αόρατοι κανόνες επαγγελματικής δεοντολογίας.
    Στον άντρα κοιτάς άκρα νύχια επιδερμίδα μεταφορικό μέσο ενδιαφέροντα κοιτάζεις χημεία μια συγκράτηση και μετά προχωράς.

Θ α φοράς πάντα το κάτι... . Δεν θαναι όλα τέλεια .. Απλά η τα μαλλιά θαναι φανταστικά ή το καλσόν ή το σακκάκι θα φοράς πάντα 2 αξιοσημείωτα κομμάτια που
    πραγματικά κάνουν εντύπωση.
    Μαλλιά νύχια οπωσδ΄ήποτε περιποιημένα επιδερμίδα μήπως σου τύχει έξοδος.
    Δεν θα χαμογελάς σε όλους.... Εκεί που θα στοχεύσεις ένα πιο πιο ελάχιστα ερωτικό τσαχπίνικο χαμόγελο.... .

ΕΝΑΝ ΣΤΟΧΟ..... . ΕΝΑΝ ΘΑ ΣΤΟΧΕΥΕΙΣ . ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΓΑ.
    να απελευθερωθει ζητησε η βοιντ, να γινει ο εαυτος της!
    δε ζητησε να υποδουλωθει!
    μπερδευτηκες!

Senior Member
    μαλλον μπλοκαρεις ψυχολογικα, γιατι σκεφτεσαι μηπως σου την πεσουν ερωτικα ή κατι παρομοιο;
    το καλυτερο θα ηταν αν μπορουσες να εισαι ο εαυτος σου, δηλ να νιωθεις κ με τους αντρες οπως κ με τις γυναικες.
    βεβαια δεν ξερω πώς θα μπορουσες να το επιτυχεις αυτο!
    εγω ειχα παει σε μερικα μαθηματα τανγκο οταν ημουν στην αμερικη. νομιζω οτι ο ερωτισμος κ ο χορος με εναν αντρα δε συνεπαγεται οτι θα σου την πεσει κιολας!
    απλα τα ορια αντρα γυναικας στο χορο ερχονται λιγο πιο κοντα.
    πολλοι αντρες χορευαν με γυναικες κ δεν σημαινε αυτο κατι, οτι τα ειχαν, ή οτι ο ενας φλερταρε την αλλη κλπ.
    ηταν μεσα στην κουλτουρα του τανγκο να χορευουν αντρας-γυναικα.
    ισως θα σου φυγει αυτο το τρακ, αν σκεφτεσαι οταν χορευεις με αντρες οτι ο χορος δεν εχει σχεση με σεξουαλικο πεσιμο. απλα χορευετε, and that's all!

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234