Originally Posted by
Θεοφανία
...βοιντ να ξεκινήσω από αυτό που γράφεις για την ξώτικ.
Δεν νομίζω πως απαξίωσε πουθενά το τσατ, ίσα-ίσα είναι και μέλος και έχουμε κάνει πολλές και ενδιαφέρουσες κουβέντες που καμία σχέση δεν είχαν με κουτσομπολιό...:)
Από κει και πέρα συμφωνώ σε όλα όσα λες...
Το τσατ είναι ένας χώρος που ξεκίνησε από τη ρεμ τον κηπ και μένα και το σχετικό τόπικ έλεγε ΑΝΕΠΙΣΗΜΟ και όλοι ευπρόσδεκτοι.
Δεν έλεγε πουθενά ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΣΙ.
Τώρα, εάν κάποιος μπει και πει, "δεν είμαι καλά ρε παιδιά" φυσικά και θα κάτσει να ασχοληθεί όποιος ΘΕΛΕΙ, χωρίς να είναι υποχρέωση του.
Όσον αφορά στην κύκνος, όταν πρωτο εμπαινε ασχοληθήκαμε ώρες ολόκληρες προσπαθώντας να τη βοηθήσουμε και για να μιλήσω μόνο για τον εαυτό μου ξενέρωσα απίστευτα όταν κατάλαβα πως μας δούλευε ψιλό γαζί προκειμένου να τραβάει την προσοχή, κάτι που όπως αποκαλύφθηκε μετά, το έκανε κατά σύστημα και σε άλλα φόρουμ.
Φυσικά και είναι δικαίωμα της, όπως είναι ΕΞΙΣΟΥ δικαίωμα μου να μην ασχολούμαι μαζί της, ή με όποιον ΑΛΛΟ μπαίνει ή δεν μπαίνει και απλά δεν εκτιμώ και δεν θέλω κάτι παραπέρα μαζί του.
Αυτό ομως δεν σημαίνει πως ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ αλλο μέλος του τσατ έχει την υποχρέωση να επικοινωνεί με το ίδιο σωληνάκι μαζί μου και να πιστεύει ή να πράτει ανάλογα.
Ας πάμε στα προσωπικά δεδομένα.
Το αν κάποιος εμπιστεύεται μέλη από το φόρουμ και τους δίνει το φεις του, το μσν του, το όνομα του ή τα κιλά του είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ λάθος δικό του και όχι όλων των άλλων που θα μάθουν την ταυτότητα του και θα τον θάβουν με ονοματεπώνυμο.
Εμένα προσωπικά που τα στοιχεία μου είναι λίγο πολύ γνωστά και αυτό ήταν ΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΜΟΥ όταν τα έδινα και όπως πληροφορούμαι κάθε λίγο και λιγάκι από νέα-συνήθως-μέλη έχω κατα θαφτεί μέσω υ2υ, μσν και διάφορων άλλων ΑΣΦΑΛΩΝ επικοινωνιών παμπολες φορές από συγκεκριμένα άτομα που απλά ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
Αν είναι έγκλημα να μη συμπαθώ κάποιον και να μην έχω σχέσεις μαζί του...τι να πω.