Διαρρευση προσωπικων δεδομενων σε γνωστο τσατ - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 90
    Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    επιδειξη βλακειας κανεις εσυ, που ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ, να κουβεντιασεις και το παραμικρο. μπηκες εδω μεσα να προκαλεις και να βριζεις, κρινωντας με οτι σου φαινεται ο καθενας. κι οταν κανεις το λαθος και στη λενε ολοι, αντι να παραδεχτεις το λαθος σου και να ζητησεις συγνωμη, επιμενεις απο πανω και συνεχιζεις το βρισιμο.

επαναλαμβανω οτι μεχρι κι ο ιδιος ο κηπ εγραψε στο αλλο θεμα πως το τσατ σε καμια περιπτωση ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΘΗΣΤΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ! χεσε μενα εμενα, πες οτι με ξερεις προσωπικα κι οντως ειμαι για δεσιμο, το ιδιο για δεσιμο ειναι κι ο κηπ και η RainAndWind που συμφωνησαν ?
    ειπα οτι δεν θα απαντησω..τεσπα..λοιπον: δεν εισαι εδω για να κρινεις κανεναν κ τιποτα.. υπαρχουν οι διαχειριστες που κανουν αυτη τη δουλεια.. αν γουσταρεις να το παιξεις διαχειριστης τραβα να ανοιξεις δικο σου φορουμ.. σε ξενο αχυρωνα καθεσαι κ το παιζεις κοκκορας.. το αν εχω ανοιξει θεμα ή οχι ειναι δικο μου προβλημα.. κ τα προβληματα που εχω δεν υπαρχει περιπτωση να τα ανοιξω εδω μεσα πλεον, γνωριζοντας οτι γυροβολας ολη τη μερα εδω μεσα κ το παιζεις ο μπατσος του φορουμ πετωντας τις μ..κιες σου... εχεις ριξει εντελως το επιπεδο του φορουμ κ η παρουσια σου εδω μεσα μονο προβληματα δημιουργει... λυπαμαι πολυ για την ανοχη που υπαρχει απεναντι σου

Banned
    quotes απ'το αλλο θεμα γιατι εγω φαινεται σας ξυνιζω:

Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Συμφωνω και εγω . Ως μελος του παραπανω τσατ ρουμ θελω να πω οτι δεν ειναι χωρος ψυχολογικης υποστηριξης παρα ενα στεκι για ατομα με κοινους προβληματισμους που κανουν παρεα , οπως θα καναν στα mainstream facebook κλπ.
    Για αυτο εμπαιναν χθες διαφοροι , δεν μιλαγαν και φευγαν? Δεν το ειχα εντοπισει. Δεν ζητησε παντως κανεις να γινει μελος , απαραιτητη προυποθεση για να συμμετεχει στο τσατ.
    Οσο για την επικοινωνια με αλλα μελη ισχυει οτι στο facebook , msn, και ολες τις αλλες υπηρεσιες που μπορουν να φερουν σε επικοινωνια διαφορετικα ατομα ,προσεχτε παντα με ποιον μιλατε και τα προσωπικα σας δεδομενα.
    Quote Originally Posted by Lampros View Post
    Εδω εχεις δίκιο !!!!
    Quote Originally Posted by evitaki View Post
    Και εγω δε κατάλαβα...εδώ δεν ειναι το φόρουμ που συζητάμε τα προβλήματα μας?δηλαδη γιατι να μη το συζητήσουμε ολοι μαζί εδώ?????
    Quote Originally Posted by Goofy View Post
    Δεν είμαι μέλος (παρ' όλο που μου προτάθηκε) του συγκεκριμένου chat room και δεν έχω λόγο να υποστηρίξω τη μια ή την άλλη πλευρά (αν θεωρήσουμε ότι υπάρχουν "πλευρές"). Αλλά βλέπω τα πράγματα "επ' έξω". Το μόνο λάθος που μπορεί να καταλογιστεί είναι ότι η πρόσκληση από το μέλος kalopisti προς το μέλος kostas12345 έγινε δημόσια. Μια χαρά θα μπορούσε να γίνει μέσω π.μ. και να μην γίνεται τώρα αυτή η συζήτηση, αφού κανένας μας δεν θα ήξερε τίποτα. Αλλά ακόμα κι αυτό, "διαφάνεια" προθέσεων δεν δείχνει?
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    προσωπικά κι αν θέλεις το πιστεύεις, το συγκεκριμένο τσατ το αγνοώ.. εννοώ δεν το γνωρίζω καν κι ούτε και μ' ενδιαφέρει,
    μάλλον δεν κατάλαβες λοιπόν τι ήθελα να πω... και βέβαια δεν παρεξηγούμαι από άτομα καλοπροαίρετα, όμως κι εγώ το λήγω εδώ.

Υ.Γ.: ..μετά Κύκνε σκέψου, άμα μπροστά σου π.χ. κάποιος σε πει "ΗΛΙΘΙΑ" φαντάσου τί θα λέει πίσω σου!
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Συμφωνώ. Τι σημαίνει ρε παιδιά "έλα στο τσατ να το συζητήσουμε?" Τι είναι τελικά το τσατ, ένα μικρότερο φόρουμ? Σε θρεντ τέθηκε το θέμα, σε θρεντ να συζητηθεί, έλεος με το ψάρεμα λέμε! Καλόπιστη δε σε ξέρω, αλλά πραγματικά κάτι τέτοιες προσκλήσεις δεν τις κατανοώ καν.
    δε ξανασχολουμαι, ας αποφασισει η διαχειρηση λαμβανωντας υποψη τα οσα διαβαζει.

Senior Member
    Κι εγώ λοιπόν έχω δεχτεί και προσβολές και μειώσεις και κατηγορήθηκα
    για 2πλα και 3πλα πρόφιλ, μόνο από μόνιμα μέλη, που ούτε καν το περίμενα και βέβαια μου ήταν αδιανόητο,
    κάτι τέτοιο να συμβαίνει μέσα σε φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης επειδή π.χ. οι απόψεις δεν είναι σε κάποιους αρεστές!

Senior Member
    να,εγω ας πουμε τωρα αυτο για την μαρκελα δεν το πιστευω,οτι εχει διπλα προφιλ
    οπως ειπα ο καθε ενας εχει αποψη
    μην επηρεαζεστε..
    Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by xrusaki View Post
    να,εγω ας πουμε τωρα αυτο για την μαρκελα δεν το πιστευω,οτι εχει διπλα προφιλ
    οπως ειπα ο καθε ενας εχει αποψη
    μην επηρεαζεστε..
    ναι μόνο χρυσάκι εσύ γι' αυτό που δεν πιστεύεις είχε γίνει ο κακός χαμός!

Senior Member
    Quote Originally Posted by kalopisti View Post
    κενε σε λιγο θα μας πεις οτι θελαμε να τον αποπλανησουμε κιολας!!! χαχαχα

Παιδια, ας το παραδεχτουμε οτι ο κενος μας επιασε στα πρασα!! ας σταματησουμε να κρυβομαστε πια! αφου τα καταλαβε ολα!..Λοιπον,η αληθεια ειναι οτι εχουμε ιδρυσει μια μυστικη τρομοκρατικη οργανωση κ χρησιμοποιουμε το τσατ για να παρασυρουμε οσα ανηλικα παιδια εκφραζουν εδω μεσα σκεψεις αυτοκτονιας με σκοπο να τα χρησιμοποιημε στην οργανωση μας σαν καμικαζι αυτοκτονιας εναντιον πολιτικων..

το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
    Καλα καλοπιστη έχω λυθεί στα γέλια... χαχαχχααα! Αχ πάλι σήμερα γελάσαμε με όοοολα αυτα!

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης

στους αλλους που συμφωνουν μαζι μου ομως το ιδιο θα πεις ? τραβα δες στο θεμα που το εκανες, εκτος απ'τη RainAndWind πριν λιγο, συμφωνησε μεχρι κι ο ιδιος ο κηπ που εχει το τσατ!

δε καταλαβαινω πραγματικα τη λογικη της διαχειρησης. τι ειναι εδω μεσα, μπατε σκυλοι αλεστε ? ποσταρουμε λινκς απο τσατακια και ψαρευουμε μελη του φορουμ ? τα οποια ειναι κι ανηλικα, κι αμα παθουν καμια ζημια, ποιος θα εχει ευθυνη μετα ? οι χρηστες στο τσατακι ή το φορουμ ?

αυτο το σκεφτεται κανεις ?
    χμ αυτά τώρα τα σκέφτεσαι? Τι σε έπιασε ξαφνικά κρίση καλοσύνης??? Ρε μας δουλεύεις? μπαχαχαχαχαχα!

Banned
    εσυ δεν ειπες δε ξανασχολησε μαζι μου ? τι εγινε βρε Χριστινα το ξεχασες παλι ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by kalopisti View Post
    ειπα οτι δεν θα απαντησω..τεσπα..λοιπον: δεν εισαι εδω για να κρινεις κανεναν κ τιποτα.. υπαρχουν οι διαχειριστες που κανουν αυτη τη δουλεια.. αν γουσταρεις να το παιξεις διαχειριστης τραβα να ανοιξεις δικο σου φορουμ.. σε ξενο αχυρωνα καθεσαι κ το παιζεις κοκκορας.. το αν εχω ανοιξει θεμα ή οχι ειναι δικο μου προβλημα.. κ τα προβληματα που εχω δεν υπαρχει περιπτωση να τα ανοιξω εδω μεσα πλεον, γνωριζοντας οτι γυροβολας ολη τη μερα εδω μεσα κ το παιζεις ο μπατσος του φορουμ πετωντας τις μ..κιες σου... εχεις ριξει εντελως το επιπεδο του φορουμ κ η παρουσια σου εδω μεσα μονο προβληματα δημιουργει... λυπαμαι πολυ για την ανοχη που υπαρχει απεναντι σου
    Πες τα βρε χρυσοστομη!!!!

Senior Member
    εσυ δεν ειπες δε ξανασχολησε μαζι μου ? τι εγινε βρε Χριστινα το ξεχασες παλι ?
    Ότι θέλω θα κάνω... όπως εσύ δεν σεβάστηκες έστσι και εγώ το ίδιο. Οτι δίνεις παιρνεις κενο i'm so so sorryyyy!

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Κι εγώ λοιπόν έχω δεχτεί και προσβολές και μειώσεις και κατηγορήθηκα
    για 2πλα και 3πλα πρόφιλ, μόνο από μόνιμα μέλη, που ούτε καν το περίμενα και βέβαια μου ήταν αδιανόητο,
    κάτι τέτοιο να συμβαίνει μέσα σε φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης επειδή π.χ. οι απόψεις δεν είναι σε κάποιους αρεστές!
    Καλα δεν είσαι και η πρώτη. Εχουν κατηγορηθει και άλλα μέλη που δεν είχαν καμια σχέση με 2πλα και 3πλα προφιλ... έτσι είναι εδώ μερικές φορες! Πάλι καλά που είσαι συχνο μέλος γιατι διαφορετικά θα τους το επιβεβαίωνες :P

Senior Member
    Τι έγινε Κενο? Έσκασες επιτέλους??? Άντε να ηρεμήσουμε και λιγάκι αν και σπάσαμε και λιγη πλάκα

Banned
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Ρε πας καλά εσύ απο εχτες δεν εχεις σταματήσει να ασχολήσε μαζί μου και να λες μαλακείες.
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Σου είχα πει να σταματησεις να ασχολείσαι μαζι μου και δεν το έκανες και ούτε το σεβαστηκες. Αλλά τι μιλάω για σεβασμο αφου δεν ξέρεις καν τι σημαίνει. Σταματα λοιπον...
    απλα σταματησα Χριστινα. εσυ θα σταματησεις ποτε ?

Senior Member
    απλα σταματησα Χριστινα. εσυ θα σταματησεις ποτε ?
    Όχι δεν νομίζω μόνο όταν θα κουραστώ

Banned
    ενταξει, τρως ignore γιατι δεν ειμαι εδω να ανεχομαι την καθε μια πνευματικα αναπηρη.
    ignore και στη χρηστρια kalopisti απλα για να μην την ενοχλω τοσο οσο λεει.
    σορρυ κοριτσια, τα ειπαμε.

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast