Results 46 to 60 of 90
-
08-04-2012, 18:58 #46
...βοιντ να ξεκινήσω από αυτό που γράφεις για την ξώτικ.
Δεν νομίζω πως απαξίωσε πουθενά το τσατ, ίσα-ίσα είναι και μέλος και έχουμε κάνει πολλές και ενδιαφέρουσες κουβέντες που καμία σχέση δεν είχαν με κουτσομπολιό...
Από κει και πέρα συμφωνώ σε όλα όσα λες...
Το τσατ είναι ένας χώρος που ξεκίνησε από τη ρεμ τον κηπ και μένα και το σχετικό τόπικ έλεγε ΑΝΕΠΙΣΗΜΟ και όλοι ευπρόσδεκτοι.
Δεν έλεγε πουθενά ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΣΙ.
Τώρα, εάν κάποιος μπει και πει, "δεν είμαι καλά ρε παιδιά" φυσικά και θα κάτσει να ασχοληθεί όποιος ΘΕΛΕΙ, χωρίς να είναι υποχρέωση του.
Όσον αφορά στην κύκνος, όταν πρωτο εμπαινε ασχοληθήκαμε ώρες ολόκληρες προσπαθώντας να τη βοηθήσουμε και για να μιλήσω μόνο για τον εαυτό μου ξενέρωσα απίστευτα όταν κατάλαβα πως μας δούλευε ψιλό γαζί προκειμένου να τραβάει την προσοχή, κάτι που όπως αποκαλύφθηκε μετά, το έκανε κατά σύστημα και σε άλλα φόρουμ.
Φυσικά και είναι δικαίωμα της, όπως είναι ΕΞΙΣΟΥ δικαίωμα μου να μην ασχολούμαι μαζί της, ή με όποιον ΑΛΛΟ μπαίνει ή δεν μπαίνει και απλά δεν εκτιμώ και δεν θέλω κάτι παραπέρα μαζί του.
Αυτό ομως δεν σημαίνει πως ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ αλλο μέλος του τσατ έχει την υποχρέωση να επικοινωνεί με το ίδιο σωληνάκι μαζί μου και να πιστεύει ή να πράτει ανάλογα.
Ας πάμε στα προσωπικά δεδομένα.
Το αν κάποιος εμπιστεύεται μέλη από το φόρουμ και τους δίνει το φεις του, το μσν του, το όνομα του ή τα κιλά του είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ λάθος δικό του και όχι όλων των άλλων που θα μάθουν την ταυτότητα του και θα τον θάβουν με ονοματεπώνυμο.
Εμένα προσωπικά που τα στοιχεία μου είναι λίγο πολύ γνωστά και αυτό ήταν ΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΜΟΥ όταν τα έδινα και όπως πληροφορούμαι κάθε λίγο και λιγάκι από νέα-συνήθως-μέλη έχω κατα θαφτεί μέσω υ2υ, μσν και διάφορων άλλων ΑΣΦΑΛΩΝ επικοινωνιών παμπολες φορές από συγκεκριμένα άτομα που απλά ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
Αν είναι έγκλημα να μη συμπαθώ κάποιον και να μην έχω σχέσεις μαζί του...τι να πω.
- 08-04-2012, 19:01 #47
08-04-2012, 19:08 #48
08-04-2012, 19:18 #49
08-04-2012, 20:12 #50
Δεν αποκαλύφθηκε τίποτα τέτοιο για μένα, αυτή είναι απλά η γνώμη κάποιων και δεν έχεις αποδείξεις ούτε εσύ ούτε κανένας οπότε ΣΚΑΣΕ ΠΙΑ να συκοφαντείς! Κι ας φάω κι αναφορά γι' αυτό που είπα δεν με νοιάζει καθόλου! Παράτα με ήσυχη πια! Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να με διαβάλλεις για μια προσωπική σου γνώμη!
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
08-04-2012, 20:41 #51
08-04-2012, 22:21 #52
- In this old house where every door is open
Εγω να κανω μια ερωτηση, αυτοι που ΜΑΘΑΝΕ/ΑΚΟΥΣΑΝΕ προσωπικα στοιχεια αλλων, απο τριτους, δεν ειναι οι ιδιοι ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΗΔΕΣ?????? Η αυτοι που τους τα μετεφεραν δεν ειναι οι ιδιοι ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΗΔΕΣ?? Γιατι συμμετειχαν σε τετοια συζητηση? Γιατι κατσαν να τα ακουσουν? Εγω γιατι δεν ξερω προσωπικα στοιχεια κανενος εδω μεσα, που δεν τα εχει δημοσιευσει στο φορουμ ή δε μου τα εχει πει ο ιδιος για τον εαυτο του σε πριβε????? Εχω φυτρωσει σε αλλο χωραφι εγω??? Με εχετε αποκλεισει απο το κουτσομπολιο εδω μεσα???? Θα τα μπηξω!!!!!!!
08-04-2012, 22:30 #53
κενε σε λιγο θα μας πεις οτι θελαμε να τον αποπλανησουμε κιολας!!! χαχαχα
Παιδια, ας το παραδεχτουμε οτι ο κενος μας επιασε στα πρασα!! ας σταματησουμε να κρυβομαστε πια! αφου τα καταλαβε ολα!..Λοιπον,η αληθεια ειναι οτι εχουμε ιδρυσει μια μυστικη τρομοκρατικη οργανωση κ χρησιμοποιουμε το τσατ για να παρασυρουμε οσα ανηλικα παιδια εκφραζουν εδω μεσα σκεψεις αυτοκτονιας με σκοπο να τα χρησιμοποιημε στην οργανωση μας σαν καμικαζι αυτοκτονιας εναντιον πολιτικων..
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
08-04-2012, 22:38 #54
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
στους αλλους που συμφωνουν μαζι μου ομως το ιδιο θα πεις ? τραβα δες στο θεμα που το εκανες, εκτος απ'τη RainAndWind πριν λιγο, συμφωνησε μεχρι κι ο ιδιος ο κηπ που εχει το τσατ!
δε καταλαβαινω πραγματικα τη λογικη της διαχειρησης. τι ειναι εδω μεσα, μπατε σκυλοι αλεστε ? ποσταρουμε λινκς απο τσατακια και ψαρευουμε μελη του φορουμ ? τα οποια ειναι κι ανηλικα, κι αμα παθουν καμια ζημια, ποιος θα εχει ευθυνη μετα ? οι χρηστες στο τσατακι ή το φορουμ ?
αυτο το σκεφτεται κανεις ?
08-04-2012, 22:41 #55
08-04-2012, 22:47 #56
ρε παιδια εγω δεν το καταλαβαινω αυτο
τι με νοιαζει τι αποψη εχει καποιος για εμενα?δεν μπα να με θαβει?
εφοσον ξερω εγω ποια ειμαι,οποιος εχει αποριες ας κανει μια αναδρομη στο ιστορικο των μυνηματων μου να με γνωρισει
αν ειμαι σωστη δεν εχω να φοβηθω τιποτα
οπως εγω εχω προσωπικη κριση και ξερω τι ειναι ο καθε ενας και
δεν περιμενω να μου πουν αλλοι,ετσι και οι αλλοι ας εχουν την αποψη τους
κενο δεν υπαρχει λογος να ταραζεσαι για οτιδηποτε,
αν και δεν ειδα καποιον να σε κατηγορησει ποτε σε τσατ,ουτε εσενα,ουτε την κυκνο που παραπονιεται,δεν εχει ασχοληθει κανεις
οποιος λοιπον ενδιαφερεται να σε γνωρισει θα εχει την αποψη του
δεν ειναι κανενας παιδακι να τον παρεις απο το χερακι και να του πεις μην μιλας εδω κι εκει
εφοσον εσυ ξερεις ποιος εισαι οποιος ενδιαφερεται ας σε γνωρισειΝα σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...
08-04-2012, 22:48 #57
επειδη εισαι εμφανως προκατειλημμενος κ εδω μεσα δεν εχεις σκοπο να βοηθησεις κανεναν κ σε τιποτα, παρα να κανεις επιδειξη της βλακειας σου, δεν προκειται να μπω στη διαδικασια να σου πω τιποτε αλλο.
08-04-2012, 22:51 #58
η τελευταια προταση που σβησατε ειναι ουσιαστικη για να μην υπαρχει παρεξηγηση, .... ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ!!!!!!! Ε Λ Ε Ο Σ!!!!!! εχω κουραστει πλεον
08-04-2012, 23:00 #59
δεν ειμαι καθολου ταραγμενος. εγω εκανα το θεμα απλα για να το δει η διαχειρηση και να προειδοποιησω τα μελη. δε ζητησα γνωμες απαραιτητα. αν και μετα απο το σημερινο μου ειναι λιγο δυσκολο να ξαναποσταρω εδω μεσα οποιοδηποτε θεμα με απασχολει, οταν ακουω να συμβαινουν τετοια πραγματα σαν της Κύκνος. δεν υπαρχει ασφαλεια απλα.
επιδειξη βλακειας κανεις εσυ, που ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ, να κουβεντιασεις και το παραμικρο. μπηκες εδω μεσα να προκαλεις και να βριζεις, κρινωντας με οτι σου φαινεται ο καθενας. κι οταν κανεις το λαθος και σου σβηνουν τα μηνυματα, αντι να το παραδεχτεις και να ζητησεις συγνωμη, επιμενεις απο πανω και συνεχιζεις το βρισιμο.
επαναλαμβανω οτι μεχρι κι ο ιδιος ο κηπ εγραψε στο αλλο θεμα πως το τσατ σε καμια περιπτωση ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΘΗΣΤΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ! χεσε μενα εμενα, πες οτι με ξερεις προσωπικα κι οντως ειμαι για δεσιμο, το ιδιο για δεσιμο ειναι κι ο κηπ και η RainAndWind που συμφωνησαν ?
08-04-2012, 23:06 #60
κενο υπαρχουν ανθρωποι που μπορουν να σου απαντησουν καλοπροεραιτα
το οτι δεν βρισκεις ασφαλεια και συμπαρασταση απο ολους,αυτο απο μονο του δεν σημαινει κατι
εγω τουλαχιστον ο,τι σου εγραψα στο θεμα σου ηταν με καλη προθεση
γιατι μεσα απο οτιδηποτε εχεις πει βλεπω στο βαθος οτι σου λειπουν αλλα πραγματα για να αντιδρας ετσι
συγνωμη για τους σχολιασμους επι του θεματος
καθως προκειται για την προταση σου ως προς την διαχειρηση
και παλι σκεψου το παντως,δεν μπορει παντα να ταιριαζουν οι αποψεις μας με ολων,
παρ'ολα αυτα καποιος θα μας παρει στα σοβαρα και θα δωσει την συμβουλη του με ευχαριστησηΝα σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...