Originally Posted by
blackswan27
Θα σου πω κι γω την αποψή μου ,αν και δεν ξέρω κατα πόσο είναι σωστή και θα σε βοηθήσει. Είσαι πλέον 28 χρονών μπορεί αργότερα να θελήσεις κάτι πιο σοβαρό στη ζωή σου. Μπορεί να θελήσεις να κάνεις μια οικογένεια,να ξυπνησει αυτή η ανάγκη μέσα σου.Και άμα σου έρθει μπορεί να είναι τόσο δυνατό που να πέσεισ στον πρώτο τυχόντα. Στο λέω γιατί έχει τύχει σε γνωστά μου άτομα. Κατα την γνώμη μου αυτή η επιλογή που θα κάνεις τώρα είναι πολύ κρίσιμη,θα καθορίσει πολλά πράγματα στη ζωή σου. Και έπρεπε να το έχεις σκεφτεί πολύ πιο νωρίς πριν περάσεις 9 χρόνια με έναν άνθρωπο με τον οποίο δεν είσαι ερωτευμένη και στην ουσία χάσεις ωραία χρόνια της ζωής σου στα οποία θα είχες προλάβει και να ερωτευτείς και να πονέσεις,να κλάψεις,να νιώσεις γενικότερα. Σου έχουν μείνει αποθημένα αυτό είναι το θέμα. και καλείσαι τώρα να αποφασίσεις αν θα ακούσεις την καρδιά ή την λογική σου. Πιστεύω ότι και να συνεχίσεις τώρα καλύπτοντας και προσπερνώντας τα όποια προβλήματα που έχεις κάποια στιγμή θα ξανάέρθουν στην επιφάνεια και ειδικά αν ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου δεν είναι συζητήσιμος και δεν σε παίρνει στα σοβαρά. Απλά πρόσεχε μην έχεις κάνει οικογένεια τότε και έχουν περάσει τα χρόνια και είναι αργά γιατί τότε θα είναι πολύ κρίμα και για σένα και για τους γύρω σου.
Είναι απολύτως λογικό να φοβάσαι να προχωρήσεις στη ζωή σου και να εμένεις σε μια τέτοια συμβιβαστική κατάσταση απο συνήθεια. Είσαι όμως έτσι ευτυχισμένη ; Ήταν ο πρώτος σου και βεβαίως δεν έχεις γνωρίσει άλλους ανθρώπους απο την ερωτική τους πλευρά. Σίγουρα άμα μπεις στη διαδικασία θα γνωρίσεις όλων των ειδών ανθρώπων. Θα απογοητευτείς. Μπορεί και όχι. Το θέμα είναι έχεις το κουράγιο να ρισκάρεις; Και αν ναι,με την πρώτη δυσκολία θα γυρίσεις πάλι πίσω; και αν πάλι η απάντηση είναι καταφατική, απο ανασφάλεια και για σιγουριά ; Ούτως ή άλλως και εσύ είπες απο μόνη σου πως έχεις την ανάγκη να κλάψεις να ερωτευτείς. Οπότε πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για τα πάντα,το ζητούμενο είναι πρώτα να καταλήξεις τι θέλεις να κάνεις με τον σύζηγό σου. Αλλά να είσαι εντάξει μαζί του και με τον εαυτό σου,μην τον πληγώσεις βρίσκοντας κάποιον άλλο πριν το λήξεις μαζί του και πάνω απόλα άκου για μια φορά και τα δικά σου θέλω,την καρδιά σου,δε νομίζω να σου ξαναβρεθεί αυτή η ευκαιρία αφού μπήκες και στο τρυπάκι του γάμου.