Results 31 to 45 of 61
-
07-03-2013, 20:40 #31
μαρινα θα σχολιασω τα λεγομενα σου αναγκαστικα για να καταλαβει η θεματοθετρια η ζωη ειναι ωραια αν ξερεισ να τη ζησεισ αν εχεισ λεφτα αν εχεισ τροπο να βγαλεισ λεφτα τοσα οσα σ χρειαζονται για να κανεισ αυτα που θεσ αλλοσ θελει λιγα αλλοσ πολλα η ζωη επισησ εχει κ πολλεσ σφαλιαρεσ μεχρι να μαθεισ πρεπει να εχεισ καποια χαρακτηριστικα μεσα σου για να τα καταφερεισ ακομα για το πιο απλο πραγμα κ εξηγω πρεπει να αντεχεισ αυτο που εισαι γτ πολλοι θα πουνε διαφορα κ συ πρεπει να ξερεισ που βρισκεσαι κ που θεσ να πασ πρεπει να εχεισ στοχουσ θεληση να πεφτεισ κ να σηκωνεσαι να πηγαινεισ εσυ εκει που θελεισ κ οχι να μπερδευεσαι με τουσ αλλουσ κ παρα πολλα αλλα που βαριεμαι τωρα να γραφω αυτα ολα για να τα μαθεισ αμα δεν τα ξερεισ θελει καμια πενταετια με δκετια αναλογα ποσο γυρνασ κ ποσο τα πιανεισ ολα ειναι εμπειριεσ εισαι 30 καλα 40 θα εισαι ετοιμη αμα το θελεισ πραγματικα κ τοτε απο τη βιασυνη σου θα παρεισ ενα μαλακα να σ κανει παιδι αμα καταλαβεισ τη μουργα(κατακαθι ειναι αυτο) κυκλοφορει εκει εξω
θα χτυπασ το κεφαλι σου στο τοιχο
σ φερεται καλα κ τον συνηθισεσ κ βαριεσαι αυτο ειναι ολο παρε το χρονο σου να τα καταλαβεισ ολα αυτα αλλα μην τον κοψεισ ανοιξε τα ματια να δεισ καλυτερα ολα εκει μπροστα σου ειναι γινονται καθε μερα κ δεν τα βλεπεισ γτ δεν εχεισ την εμπειρια να τα δεισ οπωσ ενα μικρο παιδι που δεν καταλαβεινει γτ δεν εχει εμπειριεσΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
- 07-03-2013, 20:42 #32
07-03-2013, 21:24 #33
Εγω δεν επεβαλα να κανει κατι!!!!!!!Της εδωσα μια συμβουλη αν θελει την πεταει ή αν θελει την κραταει!!!!Δηλαδη επειδη δεν εχω ζησει τιποτα ή επειδη δεν ειμαι εμπειρη δεν εχω το δικαιωμα να λεω την αποψη μου????Πιστευω οτι κατα καποιον τροπο δεν εχεις δικιο σε αυτο.........
08-03-2013, 08:37 #34
Εξαρταται πως νοιωθει κανεις με αυτον με τον οποιο ειναι μαζι του. Ξερω ανθρωπους που ειναι μαζι από τα 18-20 και ειναι ευτυχισμενοι. Υπάχρει όμως και ενα πολύ ψηλο ποσοστο όσων αρραβωνιαζονται, παντρευονται σε τετοιες ηλικιες που μετα απο καποια χρονια, ως ανωριμοι που ηταν οταν προχωρησαν στις επιλογες τους, χωριζουν, ακόμα κι αν ο γαμος ξεκινησε από ερωτα, πόσο μάλλον αν τον συζυγο τους τον επεβαλαν με το ζόρι, εκτός κι αν "επεσε στον τυχερό αριθμό". Διοτι δεν εζησαν τη ζωη τους όπως οι αλλοι συνομιληκοι τους, κι οσο κι αν αγαπας τον αλλο η αισθηση της στερησης προκαλεί απωθημενο κι αυτο σε σπρώχνει στο να θελεις να ξεφυγεις απ αυτο που θεωρεις πλεον ως δεσμα. Το ότι εισαι με καποιον δε σημαινει ότι δεν υπαρχουν καλύτεροι του που θα σε κανουν πραγματικα ευτυχισμενη και θα μετανοιωσεις την ωρα που παντρευτηκες τον πρωτο. Ειναι ζητημα ωριμοτητας, εμπειριας, αντιληψης και διακρισης το να ξεχωριζεις τους ανθρωπους και να εντοπιζεις τα καταλληλα για σενα ατομα χωρις να παρασυρεσαι και να θαμπωνεσαι απ ότι σου παρουσιαζουν για τους εαυτους τους. Εγω ΝΙΚΙ θα σου λεγα αν νοιωθεις πραγματικα ευτυχισμενη με τον ανθρωπο σου μην ρισκαρεις, μεινε μαζι του διοτι η ουσια βρισκεται στο ότι εισαστε ευτυχισμενοι.
γιάννης
08-03-2013, 14:45 #35
Ioanni σε τυχερο αριθμο δεν επεσα δυστυχως!!!!!Ευτιχισμενη δεν ειναι πραγματικα μεσα σου και το ξερω!!!!!Αλλα κοροιδευω τον εαυτο μου!!!!Και οχι επειδη παντρευτηκα μικρη και δεν εκανα την ζωη μου, αυτο δεν με απασχολει αλλα ειναι τα προβληματα!Απλως συμβιβάζομαι με αυτό επειδη ειναι κατι σταθερο!!!Φοβαμαι το ρισκο, γιατι πιστευω αν φυγω και εγκαταλειψω το σπιτι μου, θα το πληρωσω σιογυρα καποτε!!!!!!!!
08-03-2013, 14:55 #36
Γεια....ισως να μην συγκρηνονται οι ιστοριες μας.
και εγω εμεινα με τον πρωτο μου για 4 χρονια.
Ηταν πολυ δυσκολο να φυγω. Ακομα ειναι....ειναι σαν ακρωτηριασμος.
Αλλα ακου...βρηκα εναν ανθρωπο που μου εδωσε τοση χαρα μεσα σε 1 μηνα οση δεν μου εδωσε ο πρωην σε 2 χρονια.
08-03-2013, 15:07 #37
Συμφωνώ με Sublime, αυτά τα "που θα βρεις άλλον να μη βαράει, να μην πίνει κτλ"
είναι τέρμα φοβική αντιμετώπιση της ζωής. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι υπάρχουν πολλοί εκεί έξω
που δεν κάνουν μαλακίες και είναι εντάξει. Το θέμα είναι 1) να είσαι προσεκτική και
να βλέπεις τα σημάδια απ'την αρχή, διότι ο άνθρωπος ΔΕΝ αλλάζει και 2) να μην
χωρίσεις ούτε επιθετικά ούτε αφήνοντας όμως φρούδες ελπίδες. Όπως λες, ο τύπος
είναι καλός άνθρωπος, γι'αυτό πρέπει να είσαι ειλικρινής και να μην τον πληγώσεις πολύ.
πχ οκ έκανα λάθος αρχικά που δε σου τα έλεγα, αλλά τώρα θα είμαστε και οι δύο
δυστυχισμένοι μπλα μπλα και να του εξηγήσεις ότι δεν φταίει αυτός αλλά ΟΥΤΕ εσύ.
Αυτό θα έκανα εγώ. Σου εύχομαι καλή τύχη ό,τι κι αν διαλέξεις!
08-03-2013, 15:22 #38
Και εμεις τωρα κλεινουμε μαζι τεσσερα χρονια!!!!!Εμεις μαζι βεβαια παντρεμενοι!!!Εγω παντως δεν ξερω τι να κανω...Απο εβδομαδα θα παω και σε οικογενειακο συμβουλο να ακουσω τις συμβουλες του!!!!!Απο την αρχη ο αντρας μου δεν ειχε δειξει καλο εαυτο, αλλα συγχωρουσα τα παντα και του εδινα ευκαιριες και ακομα του δινω!!!!Τωρα σκεφτομαι και μετανιωνω για πολλα πραγματα!!Επρεπεε να ειχα φυγει απο την αρχη, εφοσον εβλεπα τα σημαδια!!!!!!!!Γιατι ενας ανθρωπος δυστυχως δεν αλλαζει!!!Θα αλλαξει για λιγο χρονικο διαστημα μετα παλι απο την αρχη!!!!!Εσυ ειχες την δυναμη να φυγεις, εγω δεν την εχω, γιατι ειναι ανασφαλης και φοβαμαι οτι θα παω χειροτερα στην ζωη μου!!!!
08-03-2013, 15:31 #39
08-03-2013, 19:57 #40
Θα σου πω κι γω την αποψή μου ,αν και δεν ξέρω κατα πόσο είναι σωστή και θα σε βοηθήσει. Είσαι πλέον 28 χρονών μπορεί αργότερα να θελήσεις κάτι πιο σοβαρό στη ζωή σου. Μπορεί να θελήσεις να κάνεις μια οικογένεια,να ξυπνησει αυτή η ανάγκη μέσα σου.Και άμα σου έρθει μπορεί να είναι τόσο δυνατό που να πέσεισ στον πρώτο τυχόντα. Στο λέω γιατί έχει τύχει σε γνωστά μου άτομα. Κατα την γνώμη μου αυτή η επιλογή που θα κάνεις τώρα είναι πολύ κρίσιμη,θα καθορίσει πολλά πράγματα στη ζωή σου. Και έπρεπε να το έχεις σκεφτεί πολύ πιο νωρίς πριν περάσεις 9 χρόνια με έναν άνθρωπο με τον οποίο δεν είσαι ερωτευμένη και στην ουσία χάσεις ωραία χρόνια της ζωής σου στα οποία θα είχες προλάβει και να ερωτευτείς και να πονέσεις,να κλάψεις,να νιώσεις γενικότερα. Σου έχουν μείνει αποθημένα αυτό είναι το θέμα. και καλείσαι τώρα να αποφασίσεις αν θα ακούσεις την καρδιά ή την λογική σου. Πιστεύω ότι και να συνεχίσεις τώρα καλύπτοντας και προσπερνώντας τα όποια προβλήματα που έχεις κάποια στιγμή θα ξανάέρθουν στην επιφάνεια και ειδικά αν ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου δεν είναι συζητήσιμος και δεν σε παίρνει στα σοβαρά. Απλά πρόσεχε μην έχεις κάνει οικογένεια τότε και έχουν περάσει τα χρόνια και είναι αργά γιατί τότε θα είναι πολύ κρίμα και για σένα και για τους γύρω σου.
Είναι απολύτως λογικό να φοβάσαι να προχωρήσεις στη ζωή σου και να εμένεις σε μια τέτοια συμβιβαστική κατάσταση απο συνήθεια. Είσαι όμως έτσι ευτυχισμένη ; Ήταν ο πρώτος σου και βεβαίως δεν έχεις γνωρίσει άλλους ανθρώπους απο την ερωτική τους πλευρά. Σίγουρα άμα μπεις στη διαδικασία θα γνωρίσεις όλων των ειδών ανθρώπων. Θα απογοητευτείς. Μπορεί και όχι. Το θέμα είναι έχεις το κουράγιο να ρισκάρεις; Και αν ναι,με την πρώτη δυσκολία θα γυρίσεις πάλι πίσω; και αν πάλι η απάντηση είναι καταφατική, απο ανασφάλεια και για σιγουριά ; Ούτως ή άλλως και εσύ είπες απο μόνη σου πως έχεις την ανάγκη να κλάψεις να ερωτευτείς. Οπότε πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για τα πάντα,το ζητούμενο είναι πρώτα να καταλήξεις τι θέλεις να κάνεις με τον σύζηγό σου. Αλλά να είσαι εντάξει μαζί του και με τον εαυτό σου,μην τον πληγώσεις βρίσκοντας κάποιον άλλο πριν το λήξεις μαζί του και πάνω απόλα άκου για μια φορά και τα δικά σου θέλω,την καρδιά σου,δε νομίζω να σου ξαναβρεθεί αυτή η ευκαιρία αφού μπήκες και στο τρυπάκι του γάμου.
08-03-2013, 20:14 #41
blackswan27 η ιστορια αυτη δεν ανταποκρινεται σε μενα ειναι της rodon!!Απλως η δικη της ιστορια μου μου θυμισε πολυ την δικη μου και ειπα εγω την αποψη μου!!!Και εγω βρισκομαι στην ιδια φαση με αυτην, αν και εγω ειμαι 21 χρονων παντρεμενη εδω και περιπου ενα χρονο!!!!Πολλες φορες μου ερχεται να εκραγω, να σηκωθω να φυγω εκει οπου κανεις να μην με γνωριζει, και οχι επειδη εχω απωθημενα ή επειδη παντρευτηκα μικρη και δεν εκανα την ζωη μου, αλλα επειδη δεν ειναι αυτο που πραγματικα ηθελα στην ζωη μου!!!!Αν περναγαμε καλα μαζι, αν καναμε πραγματα μαζι, αν διασκεδαζαμε μαζι, τοτε θα ημουνα ευτιχισμενη και για πιο λογο μετα να φυγω??Για τα απωθημενα??Αυτα εγω πιστευω οτι ειναι βλακειες!!Αν σε γεμιζει το ατομο που ειναι διπλα σου, αν σου προσφερει μια ουσιωδη ζωη, τοτε δεν υπαρχει λογο να τον εγκαταλειψεις!!!Το προβλημα τοτε θα ηατν δικο σου και οχι δικο του!!
08-03-2013, 20:16 #42
μπερδευτηκα τώρα... στην rodon απευθυνομουν
08-03-2013, 20:18 #43
08-03-2013, 20:19 #44
εντάξει δεν υπάρχει θέμα :)
10-03-2013, 18:16 #45
Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας απο όταν είχα γράψει το πρώτο status και είμαι πολύ πολύ πιο ήρεμη!
Τα πράγματα πλεον είναι πιο ξεκάθαρα για μένα... τελικά δεν έρχεται και το τέλος του κόσμου... Με τον άντρα μου έχουμε βρεθει τους τελευταιους 3 μήνες μόνο μια φορά.. μιλάμε που και που στο τηλέφωνο αλλά μέχρι εκεί... Θεωρώ ότι και για τους δυο μας τελικά είναι καλύτερα να μην είμαστε μαζί... οι άνθρωποι δεν αλλάζουν... Ούτε εγώ μπορώ να γίνω η νοικοκυρά που ονειρευεται ούτε αυτός ο "ιππότης" που ονειρευομαι εγώ...
Μεσα σε αυτό το μήνα βγηκα πέρασα καλά φλέρταρα και με φλέρταραν αρκετά... όπως είπε και κάποιος πιο πάνω... τον ένα μήνα αυτό πέρασα καλύτερα απο χρόνια με τον άντρα μου... Δεν τον κατηγορώ καθόλου κάθε άλλο... έμαθα πολλά διπλα του... μου έδωσε πράγματα... απλά δεν ταιριάξαμε... λάθος μου που δεν το είδα πιο πριν. ΜΕΓΑΛΟ αλλά that's life όποιος δεν ζει δεν κάνει λάθη....
Είμαι μια γυναίκα ανεξάρτητη με πολύ καλή δουλειά (και χρήματα αντίστοιχα) φτιαγμένη μόνη μου χωρις τις πλάτες των γονιών μου (οι οποιοι είναι μεγάλοι και φτωχοί άνθρωποι) έχω δουλέψει πολύ μέχρι τώρα και θέλω να ζήσω... ζήτησα απο τον άντρα μου να ζήσουμε μαζί... προφανώς δεν μπορεί! Δεν φταίω... Οι συμβιβασμοί στη ζωή μας, μας σκάνε κάποια στιγμή στα μούτρα και το αποτέλεσμα είναι πολύ χειρότερο...
Και ακόμη και αν το μετανιώσω όπως λέτε κάποιοι.... θα ξέρω ότι προσπάθησα... δουλευω με ασθενείς και βλέπω κάθε μέρα καρκινοπαθείς σε ηλικίες πολύ μικρότερες απο την δική μου οι οποιοί χαμογελούν και είναι πολύ πιο αισιόδοξοι απο εμάς εδω... Ξέρω ότι θα έρθουν στιγμές που θα πέσω πάλι... θα κλάψω θα στεναχωρηθώ... όπως έγινε και μέσα στο προηγούμενο μήνα... αλλά επίσης that's life!!!
NIKI δες τα δεδομένα σου και πράξε ανάλογα... ζύγισε την ζωή σου... Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ (όχι ευκολη!!!) όπως και αν έχει !!!!!!!!!!