Results 46 to 60 of 61
-
10-03-2013, 18:54 #46
Γεια σου ροντον. Μπραβο που νιωθεις καλυτερα, χαιρομαι. Με το συζυγο τι θα κανεις τελικα? Καμμια συζητηση κανατε? Θα χωρισεις, θα μεινεις, τι θα κανεις?
- 10-03-2013, 22:14 #47
Θα σου πω τι θα γίνει για να το ξέρεις κ να το θυμηθείς μετά από χρόνια τώρα αρχίζεις την ανακάλυψη της ζωής κ είναι ωραίο να ανακαλύπτεις κ να μαθαίνεις κ θα περάσεις έτσι κάποια χρόνια χαρούμενη αφού θα έχεις χορτάσει σε μια πενταετία με δεκαετία θα καταλάβεις τότε τον άνθρωπο που είσαι μαζί του τώρα κ τότε θα τον κρίνεις
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
10-03-2013, 22:49 #48
Elis συμφωνω απολυτα μαζι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Για αυτο και εγω φοβαμαι να χωρισω....Δεν σκεφτομαι το παρον σκεφτομαι το μελλον...Αυτην στιγμη χωριζω, περναω καλα, βγαινω διασκεδαζω και???Θα κερδισω τιποτα??Μπορει να μην περναω καλα, αλλα πιστευω οτι αμα μεταχειριστω σωστα την κατασταση κατι θα καταφερω!!!Δεν θα ηθελα να διαλυσω τον γαμο μου!!!!
11-03-2013, 00:35 #49
Δεν είμαστε όλοι ίδιοι, δεν έχουμε όλοι την ίδια αποψη και βιώματα, δεν είναι όλες οι ιστορίες ιδιες... γιαυτό εξάλλου υπάρχει και η έκφραση είμαστε οι επιλογές μας!!!!!
Η δική μου γνώμη είναι ότι το ευκολο για μένα αυτη την στιγμή είναι να μείνω σε αυτό το γάμο και το δύσκολο είναι να φυγω με το ρίσκο φυσικά να φαω τα μούτρα σου... (και το πιο πιθανό δεν διαφωνώ!)
Νικι μακάρι να σου πάνε όλα καλά στο εύχομαι ολόψυχα... απλά μην με κρίνετε ετσι ευκολα... Δεν είμαι 21 !!! Είμαι σχεδόν 30! Αν θα μείνω σε αυτό το γάμο εν τελει θα μείνω γιατι θα μου έχει αποδειξει ότι αξίζει να μείνω και όχι επειδή φοβάμαι!!!!!!!!!!! πραγματικά αυτό που έγραψες με κάνει να λυπάμαι !
Ζούμε σε μια σάπια κοινωνία και συγνώμη δεν θέλω να συμμετέχω σε αυτό... Μακάρι να πάνε όλα καλά και για τις δυο μας....
11-03-2013, 00:41 #50
Δεν διαφωνώ ότι μπορεί να γίνει έτσι... Είναι πολύ πιθανό αλλα μπορεί να γίνει και αλλιώς... ποιος ξέρει.....
Δεν είμαι καμια χαζογκόμενα που θέλει απλά να περνάει καλά αλλά ούτε και ένα κοριτσάκι που θα μείνει να συμβιβαστεί απλά γιατί δεν έχει άλλη επιλογή....
Μέχρι τώρα στη ζωη μου μου έλεγαν όλοι "μη το κάνεις αυτό είναι πολύ δυσκολο δεν θα τα καταφερεις" και τότε πεισμωνα και προσπαθούσα ακόμη πιο πολύ! Ποτέ δεν τα παράτησα και πάντα ήθελα να κάνω το κάτι παραπάνω το διαφορετικό... στο τέλος πάντα τα κατάφερνα... ίσως απλά γιατι ήμουν τυχερή ή απλά γιατι βλέπω τα πράγματα αισιοδοξα και δεν απογοητευομουν εύκολα......
Δεν ξέρω πραγματικά τι θα γίνει στο μέλλον... απλά μην κρίνετε όλοι κατευθειαν... είναι το μόνο εύκολο αλλά και πολύ άδικο όταν δεν έχεις όλα τα δεδομένα!!!!!!!!!!!!
11-03-2013, 00:49 #51
Γεια σου...
Εχουμε πει 2-3 πράγματα αλλά ακόμη δεν έχουμε καταλήξει κάπου.. θέλουμε χρόνο και οι δυο... πραγματικά δεν ξέρω τι θα γίνει... επειδή αν θυμάσαι δεν μείναμε ποτε μαζί (μέναμε σε άλλες πόλεις) μια ζωή έμενα σε χαζά σπίτια με φοιτητική διάθεση κάνοντας υπομονή ότι κάποια στιγμή θα μείνουμε μαζί (ο λόγος που δεν μέναμε μαζί ήταν ότι αυτός αργούσε κάποιες διαδικασίες εγώ ημουν διαθεση απο την 1η μέρα). Ε τώρα νοικιασα ένα σπίτι πολύ όμορφο και αγόρασα όμορφα επιπλα με σκοπό να ζω σε ένα πιο σταθερό περιβάλλον... φυσικά και τα γνωρίζει όλα αυτά ο σύζυγος...
Προσπαθώ προς το παρόν να ηρεμήσω και να δω ξεκάθαρα πέρα από νευρα αλλά και πέρα απο ενθουσιασμούς (κάνω την ζωή μου όπως είπαν!!!) ξεκάθαρα τι γίνεται....
Ο καιρός θα δείξει....
11-03-2013, 01:00 #52
11-03-2013, 11:21 #53
Ax βρε Rodon μου τι να σου πω εσυ εχεις δικιο!!!!Εγω ειμαι μικρη και δεν εχω την δυναμη να το κανω!!!!Αν ημουν οικονομικα ανεξαρτητη, να ξερεις οτι σιγουρα θα εφευγα, επειδη πραγματικα με αυτον τον ανθρωπο που ειμαι μαζι δεν ξερει να κανει ευτιχισμενη μια γυναικα!!!Δυστυχως..............Ε� �ω καθε μερα ευχομαι, να συμβει κατι και να σηκωθω να φυγω!!!!!!
11-03-2013, 16:31 #54
Για μένα τα πράγματα είναι λίγο πιο ''απλά'' .... όσες απλές βέβαια μπορεί να είναι οι ανθρώπινες σχέσεις. Ο γάμος είναι η ένωση δύο ανθρώπων που αγαπιούνται, είναι ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον, έχουν κοινά όνειρα και θέλουν ένα κοινό μέλλον. Αν δεν υπάρχουν τα παραπάνω δεν υπάρχει λόγος για να υπάρχει και γάμος. Γάμοι που κρατιούνται για άλλους λόγους δεν είναι γάμοι είναι συμβολαιογραφικές συμφωνίες. και είναι κρίμα η ζωή σου να ορίζεται και να καθορίζεται από ένα συμβόλαιο που δεν έχεις τα κότσια να σκίσεις και να υποστείς τις οποιες συνέπειες ή δυσκολίες υπάρξουν. Αυτοί είναι η αποψη μου χωρίς να θέλω να στεναχωρήσω ή να πικράνω κάποιον. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να χωρίσεις σε επαρχιακή πόλη και πόσο σταμπαρισμένος είσαι. Αλλά ειλικρινά αξίζει να ζούμε κάτι που δε θέλουμε για να ''μη μας βγει το όνομα''καλύτερα με σταμπαρισμένη και με υγιή ψυχή παρά με καθαρό όνομα και μπαταρισμένη ψυχή.
Ας ξεκλειδώσουμε την σκέψη μας.... http://www.tokleidi.com/
12-03-2013, 09:55 #55
Διευκρινησε αν θες, το προβλημα ειναι ο συζυγος ή το ότι παντρευτηκες μικρη και ετσι δεν εζησες τη ζωη σου.
Καπου αλλου ειπες ότι θα πας να δεις οικογενειακο συμβουλο. Αυτο απο μονο του ειναι αποδειξει ότι δεν ζεις ευτυχισμενο γαμο, καθως και το ότι ήρθες στο χωρο αυτο για να μοιραστεις μαζι μας αυτα που πραγματικα νιωθεις οταν εκει που ζεις παιζεις θεατρο. Αν δεν σε πήραν τα χρονια δεν ειναι τοσο δυσκολα τα πράγματα όσο τα φανταζεσαι. Πολλοι αλλοι το εκαναν και δεν μετανιωσαν. Να ξερεις ότι καθε επομενη επιλογη ειναι πολύ καλύτερη από την προηγουμενη της επειδη προηγηθηκε εμπειρια και άρα γνωση. Το ζητημα ειναι να βρεις μεσα σου τις δυναμεις να κανεις την υπερβαση. Αλλιως θα ταλαιπωρεισαι κοντα σε εναν ανθρωπο ποιος ξερει για ποσα χρονια ακομα... και ήδη διαπιστωσες ότι δεν μπορεις να τον αλλάξεις.γιάννης
12-03-2013, 11:50 #56
Ioanni μικρη ειμαι ακομη!21 στα 22!!!Δεν ειναι το προβλημα οτι δεν εζησα την ζωη μου αλλα οτι δεν ειμαι ευτιχισμενη μεσα μου και το ξερω!!Και απο την αρχη αυτης της σχεσης μεσα μου ενιωθα παντα μια αρνητικοτητα δεν ξερω γιατι!!Παντα κατι σαν μην με ευχαριστουσε σε αυτον τον ανθρωπο!!!Πρωτη φορα εγραψα σε αυτο το φορουμ γιατι πραγματικα ενιωθα απελπισμενη αν και μεσα μου νιωθω τυψεις!!!!Θα παω σε οικογενειακο συμβουλο το εχω τοσο πολυ αναγκη να μιλησωωωωωωω!!!!!Ξερεις αυτην την στιγμη την ιστορια της ζωης μου την εχουν γραψει αλλοι!!!!!!!Αυτον τον ανθρωπο δεν τον επελξα εγω μου τον επεβαλλαν...Καποιες φορες οσο και αν φαινεται τρομερο μου περναει η σκεψη της αυτοκτονιας, επειδη δνε εχω την δυναμη να φυγω ειναι μονη λυση για να ξεφυγω απο ολο αυτο, και για να μην ειμαι σε μια ζωη η οποια μου φτοιαξανε οι αλλοι, που συνοδευεται και καθοδηγειται απο φοβο, δεσμευση, και καθηκον!!!
12-03-2013, 12:59 #57
Νίκη μου :) πρώτα θα συμφωνήσω με το Γιάννη και μετά θέλω να σου πω, πως όταν πλέον είμαστε ενήλικοι δεν μας εξυπηρετεί σε κάτι το να καταλογίζουμε ευθύνες..
Το θέμα δλδ είναι ότι είτε το θέλαμε, είτε όχι έχουμε και μεις μερίδιο ευθύνης για τις επιλογές και τα λάθη που έγιναν.. Δεν σου επέβαλλαν απόλυτα οι άλλοι να προχωρήσεις
τη ζωή σου με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, αλλά για κάποιους λόγους.. που ίσως κάπου σε βρήκαν σύμφωνη, συμβαίνει τώρα να είσαι μαζί του. Φαίνεται ότι είσαι μπερδεμένη
για να πάρεις απόφασεις.. και μάλλον ένας ειδικός θα βοηθούσε, για να δεις μέσα σου και να βρεις τη δύναμη που χρειάζεσαι ή για να μείνεις τελικά ή για να φύγεις οριστικά.Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
12-03-2013, 14:03 #58
Μαρκέλλα μου και εγω φταιω με καποιον τροπο γιατι επρεπε να ειχα πατησω ποδι!!!Αλλα δεν ξερεις τι παει να πει ψυχικο βιασμος?Γιατι αυτο μου κανανε!!!Εκανα σχεση μαζι του χωρις να αισθανομαι τιποτα για αυτον,και απο την στιγμη που κυκλοφορησαμε δημοσια , με γνωρισε και στους δικους τους, λογοδοθηκαμε επρεπε να τον παντρευτω!!!!!Ετσι σκεφτηκα!!Απο την αρχη της σχεσης μας ειχαμε προβληματα, ξεκινησε πολυ ασχημα και καταληγει και ασχημα!!!!
12-03-2013, 20:28 #59
ΝΙΚΗ μου επειδή τα πέρασα πρόσφατα και τα περνάω ακόμη ειλικρινά σκέψου ότι έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου....
Μην σκέφτεσαι ότι έκανες λάθος...γιατί η μαγκιά είναι να το αναγνωρίζεις...
Μην σκέφτεσαι τι θα πουν οι άλλοι... γιατί κανένας δεν θα ζήσει την ζωή την δική σου και επίσης σκέψου ότι αυτοί που σε κρίνουν τι ζωή έχουν;;; θα ήθελες να ζήσεις όπως αυτούς ;;;
Μην απογοητευεσαι γιατι η ζωή έχει πολλές ευκαιρίες αρκεί να τις βλέπεις... και είναι όμορφη για να την ζεις με συμβιβασμούς που σου στερούν το χαμόγελο...
Δεν θα είναι ευκολο αν πάρεις την απόφαση να χωρίσεις... δέξου το αυτό... εμένα αυτό με έκανε να αισθανθώ πολυ καλύτερα... Είπα ότι το επόμενο διάστημα θα θυσιαστεί σε κλάματα νευρα γκρινιες κακές κριτικές κοκ αλλά ο χρόνος γιατρευει !!!! Προσεχώς καλύτερα !!!
Όσο για τις σκέψεις αυτοκτονίας... τις έκανα και εγώ... είναι η λύση για να μην αντιμετωπίσουμε την αληθεια κατάματα και να μην πάρουμε εμείς το ρίσκο της απόφασης... Όσο και αν πέσεις να ξέρεις ότι πάντα υπάρχουν και στιγμές ευτυχίας !!!!
Δεν ξέρω πραγματικά τι είναι πιο σωστό... μέσα μας όμως ξέρουμε !!!! Ακού το μέσα σου...
Κάτι τελευταίο... επειδή δουλευω με καρκινοπαθείς... ο θάνατος είναι διπλα μας... !!! Δεν ξέρεις πως θα ξημερώσει αυριο... δεν προειδοποιει !!!!
Ακου..........
https://www.youtube.com/watch?v=_ZpCdscAO0Y
12-03-2013, 20:30 #60
ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΥΝΗΓΑ... ΔΕΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!!!