(βασικά πριν νόμιζα πως έλεγες σε μένα πως μοιαζουν οι ιστορίες μας,σόρρυ )
Printable View
(βασικά πριν νόμιζα πως έλεγες σε μένα πως μοιαζουν οι ιστορίες μας,σόρρυ )
Το διάβασα αλλά σου είπα εμένα επέμενε δύο μήνες... Το πρώτο μήνα ήμουν από αδιάφορη έως παγοκολωνα,δε μου έφταιγε σε κάτι απλά ήμουν πληγωμένη κ δε τον πίστευα,για να είμαι ειλικρινής την ίδια εποχή ο πρώην ήθελε να τα βρούμε πάλι οπότε καταλαβαινεις δε μπορουσα να προσεξω το καινούριο που ερχόταν.. Βέβαια δε μου το είπε ποτέ το άλλο παιδί ότι με ήθελε,το έδειχνε με τις πράξεις του. Μέχρι που κάποιο βράδυ,είχαμε βγει όλοι μαζί σε ενσ μπαρ,παρέα μεγάλη,ξαφνικά έξω από το μπαρ έσκασε ο πρώην,βγήκα έξω τσακωθηκαμε κ έφυγε. Όταν μπήκα μέσα,με πλησίασε ο τύπος κ μου λέει: οι τελειωμενες σχέσεις είναι σα τη γάγγραινα.. Η τις κόβεις όσο είναι νωρίς η σε τρώνε λίγο λίγο.. Κ στη τελική μου λέει αποφάσισε τι θες! Η τραβά βρες τον κ μείνε μαζί του,κάτι που θα με λυπησει η... Δώσε ευκαιρία σε κάτι νέο,μου χαμογέλασε,με φιλησε κοντά στο στόμα κ έφυγε! Εγώ κόκκαλο!!! Δώσε λίγο χρόνο,συζητα μαζί της αλλά πρόσεχε αφού σ ενδιαφέρει μη περάσει σε φιλικό επίπεδο κ κάποια στιγμή μπορείς να της αναφερεις πάλι ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τη πλευρά σου.. Φοβάμαι μόνο μη σε βλέπει σα "ψυχαναλυτή" της κ αφού ξέρει ότι σου αρέσει να ανεβαίνει ψυχ/κα χωρίς να θέλει κάτι άλλο... Περίμενε για σημαδια!
Τρελενομαι , με περνει τηλεφωνο σαν να μην εγινε τιποτα , και συνεχιζει να φλερταρει ολο ΧιχιΧαχα ειναι . Μηπως δεν με πηρε στα σοβαρα ? Μηπως δεν ηταν σιγουρη αν κανω πλακα η μιλαω σοβαρα ?
Ποια γυναικα σου λεει οχι και την επομενη μερα σε προκαλει παλι ? Αλλα ισως απλα δεν θελει να με αποφυγει και θελει να μεινουμε φιλοι
Λες να με βλεπει σαν ψυχαναλυτη ? Μπορεις να μου περιγραψεις τα σημαδια ?
Sorry για τη καθυστερηση.. Γράφω από κινητό. Χωρίς να είναι σίγουρη έτσι? Βάση αυτών που εχω δει.. Ψυχαναλυτή θα σε βλέπει αν σου μιλάει για πρώην κ σε ρωτάει αν ήταν κάπου λάθος κ γιατί ο πρώην φέρθηκε έτσι...κ να ξέρεις με τριγυρνανε διάφοροι αλλά δεν είμαι σε φάση,εσυ τι λες να κάνω κ άλλα τέτοια! Από την άλλη αν της αρεσεις κ απλά φοβάται να προχωρήσει γρήγορα,γιατί να μη φλερτάρει μαζί σου,άλλωστε σου είπα..αυτό την ανεβάζει! Είμαι σίγουρη ότι σε πήρε στα σοβαρά.. Εμένα όταν κάποιος μου είχε πει ότι του αρεσω ενώ κάναμε παρέα,έκοψα μαζί του γιατί δεν ήθελα να ελπίζει,σα φιλο πλέον δε μπορουσα να του μιλήσω,αφού ηξερα ότι αισθάνεται διαφορα.. Πιστεύω ότι της αρεσεις αλλά ακόμη δεν είναι σίγουρη! Εσυ σταθερός,ούτε στα πατώματα αλλά ούτε κ αδιάφορος,μέχρι να δεις τι θα γίνει..
Βασικα μια φορα μου μιλησε για το πρωην της και ειπε πως ηταν μεγαλο λαθος,ακομη μου ειπε το λογο που χωρισανε , και ειλικρινα δεν πιστευω να θελει να γυρισει σ 'αυτον . Τωρα με ανησυχει η περιπτωση πως με βλεπει σαν "καλο" φιλο . Καμια φορα που μιλαμε στο τηλεφωνο το παιζω " πολυ ψυχρος " Ομως συνεχιζει να μου τηλεφωνει την επομενη μερα . ΤΟ οτι δεν θελει να με χασει ειναι σιγουρο , το θεμα ειναι αν σκοπευει να κανει κατι σοβαρο μαζι μου ? ή απλα δεν θελει να χασει το φιλαρακι της .
Γιωργο την βλεπεις ερωτικα εσυ ρε φιλε;;;Την θελεις;
Εσυ τι λες ? Και βεβαια " ρε φιλε "
Ωραια τοτε νομιζω ξερεις πολυ καλα τι πρεπει να κανεις για να ξεκαθαρισει το τοπιο...
Η θα γινει οπως το θελεις εσυ η θα παψεις να ζοριζεις τον εαυτο σου παιζοντας της φιλος!
Το θεμα ειναι πως δεν ξερω τι πρεπει να κανω , αν ηξερα δεν θα ειμουν εδω .
Δείξε της ότι τι γουστάρεισ αυτό θέλει να δει
Ρε φιλαρακι πλακα μου κανεις ? Εδω πηγα να της την πεσω , και εφαγα χ , λες να μην ξερει πως την γουσταρω ? Για χαβαλε το εκανα ?
Α και κατι αλλο 11 μηνυματα μου εχει στειλει απο χθες , Friendzone κατέληξα .
Δεν υπάρχει φρεντζοουο με έντεκα μυνήματα παίξτο ότι δεν τρέχει τίποτα
VickyK
Δεν μου ειπες ομως κατι που δεν ξερω , Τα 11 μηνυματα ηταν αποδειξη πως ειμαι στο Friendzone .
Elis
Γιατι το λες αυτο ? οι γυναικες στελνουν συνεχεια μηνυματα στις φιλες / φιλους τους . ( Οχι ολες , οι περισσοτερες )
Εγω πιστευω οτι ειστε στο friendzone γτ αμα γουσταρε δεν θα σου εστελνε 11 μηνυματα αλλα ενα και καλο.. τι περιεχομενο ειχαν αυτα τα μηνυματα? εγω πιστευω πως στο τελος η κοπελα θα ειναι μαζι σου, αλλα πρωτα θα σου ψησει το ψαρι στα χειλη και θα σε ταλαιπωρησει απο λιγο εως αρκετα... παντως το σιγουρο ειναι πως δεν ειναι απο τις κοπελες που ειχες μεχρι τωρα.. :)
Κατι ακομα , προσπαθει συνεχεια να μου γνωρισει τις φιλες / φιλους της . Σημαινει κατι αυτο ? Πως ειμαι στο Friendzone ισως ?
Lacrymosa , διαφορα θεματα που μας αφορουν ,οχι κατι σημαντικο .
Τζορτζ για πετα της καμια σποντα οτι γνωρισες μια κοπελα και οτι σου δειχνει οτι της αρεσεις και οτι το ψηνεις κι ετσι..
Να δεις αμα στραβωσει...
Αν σου πει μπραβοοοο
Και λοιπα αστο να παει στο καλο!! χεχε
Αμφιβαλω οτι θα πιασει , δηλαδη τι περιμενεις να μου πει ? Γιωργο μου θα σου κατσω εγω , μην πας σε αλλη ?
Οχι ρε!!!
Απλα πες οτι ψηνεις κατι...
Να κοψεις αντιδρασεις...
Αν δεν στραβωσει και εξακολουθησει να σου στελνει κανονικα παει να πει οτι γουσταρει απλα τη παρεα σου και μεχρι εκει...
Αν ειναι ετσι τοτε κρινεις και πραττεις αναλογα..
Που ξερεις..
Φιλοι φιλοι λενε στο χωριο μου μπορει και να φας κιολλας λιγο αχαχαχαχα
πολύ ρίσκο είναι αυτό γιατί παίζει να ξενερώσει κιόλας η κοπέλα... χωρίς να τον έχει και δεδομένα βέβαια,αλλα αυτή η μέθοδος είναι κάπως παιδιάστικη.
Αφου λεει οτι το ξεκαθαρισε της γκομενας και εφαγε "χ"
Αν αυτος την βλεπει ερωτικα τοτε η θα τον δει κι αυτη ερωτικα η θα κοψουν επαφες ειναι κριμα να παιδευεται...
Ειναι πολυ ψυχοφθορο να κανεις παρεα με μια γκομενα που γουσταρεις...
Και μετα να γυρισει και να σου πει "ΑΧΧΧΧ Γιωργο μου γνωρισα ενα παιδι ειναι τοσο τρυφερος κ.λ.π"
Οποτε η δοκιμαζει κατι για να κοψει αντιδρασεις η ξεκοβει...
Αν και δυσκολο το κοβω εφοσον λεει πως εφαγε "χ"
Ρε παιδια τι συζηταμε 5 σελιδες ?
Τα πραγματα ειναι απλα. Ρωταει ο GeorgeP την κοπελια τι θελει και αν θελει , και απαιτει ξεκαθαρη απαντηση .
Αν η κοπελια δεν θελει , παμε για αλλα.
Αν η κοπελια δεν δινει ξεκαθαρη απαντηση , παμε για αλλα.
Τοσο απλα.
Ασε ρε Λακρυ :P
Μαστερμπε'ι'σον ις νοτ ε κρα'ι'μ χαχαχαχαχαχα
Η αλλιως αν πετυχει η μ@λκια τυφλα να χει το γμσι :p
Λοιπον κανονισαμε να βγουμε αυριο , και θα την ρωτησω τι θελει ?
Τωρα το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να της πω : Τι θελεις ρε ?
Να το παω σιγα σιγα ?
Σε αλλες περιπτωσεις ελεγα 2-3 κομπλιμέντα , μετα μια προταση που κανει μπαμ , και ειμουν " ο αρχοντας της καταστασης "
Τωρα ομως ?
Βγειτε για ενα ποτο...
Και μετα πες της να πατε μια βολτα με τα ποδια...Να περπατησετε..
Και στο δρομο ξεκαθαρισε της τη κατασταση...
Πες της πως την βλεπεις ερωτικα και αυτο δεν μπορει να συνεχιστει γιατι σε χαλαει παρα πολυ...
Να σου πω βρε άρχοντα... Το θέμα είναι να πεις κάτι που νιώθεις, δεν υπάρχει ειδική συνταγή πάντα! Βγαίνετε-της λες ότι δε τη βλέπεις φιλικά και ότι για σένα δεν είναι εύκολο-περιμένεις αντιδράσεις.. αν και πάλι σου πει τα ίδια... just forget it!!! Να μένεις σε μια κατάσταση μήπως κ αλλάξει κάτι, είναι ψυχοφθόρο!
Πιστεύω πως η κοπελιά ενδιαφέρεται για εσένα, αλλά θέλει χρόνο, όχι για να "ξεπεράσει" τον πρώην της, αλλά για να σε γνωρίσει καλύτερα και να δει αν της κάνεις. Αν σε έβλεπε σαν φίλο, δεν νομίζω να φρόντιζε να είναι σε τόσο συχνή επαφή μαζί σου από τη στιγμή μάλιστα που ξέρει πως νιώθεις για αυτήν. Επίσης, θεωρώ πολύ σημαντικό πως θέλει να σε γνωρίσει σε φίλους-φίλες της. Δεν νομίζω πως βρίσκεσαι στο friendzone όπως λες. Η άποψή μου; Αν την γουστάρεις πραγματικά την κοπέλα, πρέπει να πας με τα νερά της, να δείξεις υπομονή και πιστεύω πως έχεις πολλές πιθανότητες να την κερδίσεις στο τέλος. Πρέπει απλά να φερθείς έξυπνα. Γνώρισε τις φίλες και τους φίλους της και κέρδισέ τους αν μπορείς. Είναι πολύ σημαντικό. Από την άλλη όμως, αν δεν έχεις υπομονή για όλα αυτά τότε θα πρέπει να κάνεις μια ανοιχτή συζήτηση μαζί της σε πολύ ήπιους τόνους ώστε να ξέρεις τι σου γίνεται. Δεν το συνιστώ όμως αυτό το τελευταίο αν την θέλεις πραγματικά την κοπέλα, γιατί είναι πολύ πιθανό να δείξεις πως είσαι ανυπόμονος, κάτι το οποίο δεν είναι ευχάριστο σε μια γυναίκα κάτω από αυτές τις συνθήκες. Τέλος, μην αποκλείεις το ενδεχόμενο η κοπέλα να ανήκει στην κατηγορία των "pleasure delayer" (αλήθεια, την ξέρει κανείς την έννοια; ), οπότε πάλι πάμε στην πρώτη λύση που σου ανέφερα πιο πάνω. Πιστεύω γενικά ότι "την έχεις", αλλά πρέπει να δείξεις υπομονή. Να μην την πιέσεις για κάτι ούτε στο ελάχιστο. Η λύση του να παρουσιάσεις πως δήθεν υπάρχει κάποια άλλη κοπέλα η οποία ενδιαφέρεται για εσένα, ενέχει μεγάλο ρίσκο κατά την άποψή μου. Δεν θα το συνιστούσα.
Τακη36... έχεις κάποιο δίκιο σε αυτά που λες! όσο για τη φράση που είπες... "pleasure delayer", προσωπικά δεν ήξερα ότι υπήρχε τέτοια κατηγορία και μάλιστα με τίτλο! Ξέρεις.. ίσως και να ισχύει γιατί κρίνω από τον εαυτό μου. Θέλω να πιστεύω πως δε γίνεται επίτηδες, ξανα λέω.. βάση τα δικά μου δεδομένα. Απλά τη σήμερον ημέρα, όλα είναι πολύ βιαστικά, οι άνθρωποι, οι καταστάσεις με αποτέλεσμα να χάνεις καμιά φορά την ουσία. Να σου πω την αλήθεια, έπειτα από σύντομες σχέσεις, προτιμώ τη καθυστέρηση και όπου πάει βρε αδερφέ! Εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές!
VickyK, την εν λόγω φράση την γνωρίζω εδώ κι αρκετά χρόνια τώρα. Είναι αρκετά διαδεδομένη στο εξωτερικό, "ανεπίσημα" βέβαια. Σαφώς και δεν πρόκειται για κάτι εσκεμμένο. Η κοινωνία μας όμως, τείνει όλο και περισσότερο προς αυτή την κατεύθυνση. Σε όλους μας αρέσει πχ, η επιλογή της-του συντρόφου μας να είναι κάτι παραπάνω από "αποδεκτή" στον στενό μας κύκλο (φίλοι, οικογένεια). Γι αυτό λέω και στο φίλο μας πιο πάνω πως θα πρέπει να δείξει υπομονή αν τον ενδιαφέρει πραγματικά η κοπέλα.
Νομίζω ότι δεν είναι απαραίτητα κακό, το να υπάρχει μια αναμονή... κάποτε έτσι γινόταν και κάναμε και μια σχέση της προκοπής, τώρα είναι όλα στο γρήγορο! Παραπέμπουμε μία έξοδο για φαγητό ή ποτό και περνάμε κατευθείαν στο "παρασύνθημα"! Δε ξέρω γιατί...
Πάντως εμένα δε μ ενδιαφέρει τόσο πολύ να είναι ο άλλος αποδεκτός από φίλους κ οικογένεια. Αν με καλύπτει και τον καλύπτω, είμαι οκ! Άσε που καμιά φορά, δεν είναι κ τόσο αντικειμενικοί οι "γύρω" και μπορεί να επηρεαστείς άδικα!
Τώρα... οσον αφορά τον GeorgeP, σωστό είναι να κανει λίγη υπομονή αλλά και υπομονή, προυποθέτει ένα χρονικό όριο, πιο πολύ, επειδή είναι ψυχοφθόρο να είσαι με κάποιον που σ' ενδιαφέρει και δεν έχεις ανταπόκριση ή μπερδεύεσαι με το τι σου δείχνει!
Σαφώς και δεν είναι κάτι κακό, το αντίθετο θα έλεγα. Προσωπικά ποτέ δεν μου άρεσαν οι "γρήγορες" καταστάσεις, ούτε βέβαια και οι "πιο αργές κι απ'την καθυστέρηση"! Κάτι ενδιάμεσο. Η χρονική διάρκεια του όλου "παιχνιδιού" εξαρτάται από την εκάστοτε περίπτωση, αλλά και τους χαρακτήρες των εμπλεκομένων προσώπων. Σίγουρα δεν θα σταθούμε στις γνώμες των φίλων μας για το άτομο που μας ενδιαφέρει, δεν είπα κάτι τέτοιο. Όμως, δεν είναι πολύ ευχάριστο για εμάς όταν η/ο σύντροφος μας κερδίζει τις εντυπώσεις των κοντινών μας προσώπων; Αυτό το αναφέρω για την περίπτωση του φίλου μας του Γιώργου. Πιστεύω πως γι'αυτό θέλει η κοπέλα να του γνωρίσει τις φίλες-φίλους της. Έχω την εντύπωση πως πρέπει να περάσει κάποια τεστ από την κοπέλα πριν του δοθεί. Μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος, αλλά περισσότερο προς αυτή την κατεύθυνση πηγαίνει η σκέψη μου.
Ναί... ίσως να έχεις δίκιο και να θέλει η κοπέλα να πάρει τη τυπική "έγκριση", το κάνουμε καμιά φορά.. από την άλλη μπορεί καμιά φορά να το κάνουμε όταν μας αρέσει πολύ κάποιος και θέλουμε να τον βάλουμε γρήγορα στο κύκλο μας, σαν ένδειξη ότι είναι κάτι πιο σοβαρό, οπότε γνώρισε σοι, φίλους, σκυλιά κ γατιά!!! :P
Νομίζω ότι μια ενδιάμεση κατάσταση, είναι ότι καλύτερο! Όλα χρειάζονται σε μια σχέση, κάθε είδους σχέσης, είτε σεξουαλική μόνο, είτε για κάτι πιο "σοβαρό" κ δε μιλάω για γάμο...
Να σε ρωτήσω κάτι, πάνω σε αυτό που είπες για τη χρονική διάρκεια του παιχνιδιού... Γιατί το συναντώ συχνά? Και οι φίλες μου.. και τι εννοώ... ότι όλα θέλουν να γίνουν πολύ γρήγορα! Προσπερνάνε το ενδιάμεσο.. δεν υπάρχει καν... "πως σε λένε? πόσο είσαι? ελεύθερη? σπίτι σου ή σπίτι μου?" κάτσε ρε φίλεεε!!!! Πάρ'το αλλιώς!!! Πολύ ξενέρωμα λέμε!!! Εντάξει... μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτός ο διάλογος αλλά καταλαβαίνεις τι εννοώ. Κάποιες κοπέλες, όπως και αυτή του φίλτατου GeorgeP απ' ότι καταλαβαίνω (και χωρίς να θέλω να πω ότι οι προθέσεις του ήταν καθαρά σεξουαλικές), δεν είναι του τσακ μπαμ!!! Πως γίναμε έτσι?
Εγώ από τις εκφράσεις που χρησιμοποιείς διακρίνω μια αλαζονεία..."είμαι ο άρχοντας της κατάστασης", "τις έχω τις γκόμενες" κλπ...χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω δείχνεις να έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου κι αυτό δεν δίνει και πολύ καλή εντύπωση...επίσης συμφωνώ με όσους είπαν ότι αυτό που σε πείραξε είναι ότι έφαγες Χ...αν όντως αυτός είναι ο λόγος επειδή ας πούμε σου συμβαίνει πρώτη φορά τότε άσε ήσυχη την κοπέλα και ψάξε να βρεις μια απ' αυτές που τις έχεις εύκολα...κι αυτό γιατί εγώ εδώ δεν διακρίνω τίποτα άλλο παρά θιγμένο εγωϊσμό και περηφάνεια κι αυτός δεν είναι καλός λόγος για να διεκδικήσεις μια κοπέλα (για εκείνη δηλαδή). Ξεπέρνα το και πάνε παρακάτω. Είχε όλο το δικαίωμα να σε απορρίψει.
Τώρα αν ενδιαφέρεσαι για εκείνη όπως λες και σε έχει μπερδέψει η συμπεριφορά της (που ίσως κι αυτή να είναι λίγο ανώριμη) ρώτα τη με καλό τρόπο πως βλέπει τη σχέση σας...πάντως δεν είναι απίθανο όντως να θέλει χρόνο να συνέλθει από προηγούμενη σχέση της αλλά να την ενδιαφέρεις κι εσύ...γι' αυτό επικοινωνεί μαζί σου αλλά ίσως δεν είναι έτοιμη για κανονική σχέση ακόμα...
Κοίταξε.. το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το φέρουμε εμείς οι άντρες πιστεύω κι εξηγούμαι. Οι περισσότεροι άντρες, δεν έχουν διάθεση να ασχοληθούν και πολύ με μια δύσκολη γυναίκα εκτός κι αν την γουστάρουν τρελά και θέλουν πάση θυσία να κάνουν κάτι μαζί της. Ο άντρας πιστεύω πως κατευθύνει περισσότερο την εξέλιξη μιας σχέσης σε αυτό το επίπεδο. Επιπλέον, είναι και οι ρυθμοί της ζωής μας γρήγοροι και δυστυχώς έχουμε μεταφέρει αυτό το κλίμα και στο κομμάτι των σχέσεων (δεν μου κάνεις; Δεν πειράζει, πάμε παρακάτω, να μην χάνουμε χρόνο), εσφαλμένα σίγουρα! Προσωπικά πάντως, το βλέπω εντελώς διαφορετικά το θέμα. Τι εννοώ.. όταν μου αρέσει μια κοπέλα, θέλω πρώτα να γνωρίσει τον ψυχικό μου κόσμο, με τα καλά του και τα στραβά του (όλοι έχουμε και από τα δύο) κι έπειτα αν της κάνω προχωράμε. Γι'αυτό πάντα σχεδόν δίνω χρόνο και δεν κάνω βιαστικές κινήσεις. Έπειτα θέλω κι εγώ να την γνωρίσω καλύτερα πριν προχωρήσουν τα πράγματα, ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι πιθανότητες να επέλθει χωρισμός κάποια στιγμή. Ο χωρισμός ποτέ δεν είναι ευχάριστο πράγμα για κανέναν, ακόμη και για αυτόν που παίρνει την τελική απόφαση. Σε γενικές γραμμές πιστεύω πως έχει αρχίσει να εξαλείφεται ο ρομαντισμός κάτι το οποίο ειλικρινά με στεναχωρεί προσωπικά. Δεν υπάρχει πιο ωραίο συναίσθημα από το να αγαπήσεις και να αγαπηθείς πραγματικά. Ακόμη και να έρθει ο χωρισμός μετά από μια έντονη σχέση, σίγουρα μένουν όμορφες αναμνήσεις στο τέλος, από τις οποίες αντλούμε δύναμη και γινόμαστε ακόμη καλύτεροι για εμάς, αλλά και για τους άλλους. :)
Υ.Γ. Ζητώ συγγνώμη από το φίλο μας GeorgeP, γιατί είναι προφανές πως είναι λίγο off topic το τελευταίο μου post..