Epic FAIL !!! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 132

Thread: Epic FAIL !!!

Βασικα μια φορα μου μιλησε για το πρωην της και ειπε πως ηταν μεγαλο λαθος,ακομη μου ειπε το λογο που χωρισανε , και ειλικρινα δεν πιστευω να θελει να γυρισει σ 'αυτον . Τωρα με ανησυχει η περιπτωση πως με βλεπει σαν "καλο" φιλο . Καμια φορα που μιλαμε στο τηλεφωνο το παιζω " πολυ ψυχρος " Ομως συνεχιζει να μου τηλεφωνει την επομενη μερα . ΤΟ οτι δεν θελει να με χασει ειναι σιγουρο , το θεμα ειναι αν σκοπευει να κανει κατι σοβαρο μαζι μου ? ή απλα δεν θελει να χασει το φιλαρακι της .

Senior Member
    Γιωργο την βλεπεις ερωτικα εσυ ρε φιλε;;;Την θελεις;

Εσυ τι λες ? Και βεβαια " ρε φιλε "

Senior Member
    Ωραια τοτε νομιζω ξερεις πολυ καλα τι πρεπει να κανεις για να ξεκαθαρισει το τοπιο...
    Η θα γινει οπως το θελεις εσυ η θα παψεις να ζοριζεις τον εαυτο σου παιζοντας της φιλος!

Το θεμα ειναι πως δεν ξερω τι πρεπει να κανω , αν ηξερα δεν θα ειμουν εδω .

Senior Member
    Δείξε της ότι τι γουστάρεισ αυτό θέλει να δει
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Ρε φιλαρακι πλακα μου κανεις ? Εδω πηγα να της την πεσω , και εφαγα χ , λες να μην ξερει πως την γουσταρω ? Για χαβαλε το εκανα ?
    Α και κατι αλλο 11 μηνυματα μου εχει στειλει απο χθες , Friendzone κατέληξα .

Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeP View Post
    Ρε φιλαρακι πλακα μου κανεις ? Εδω πηγα να της την πεσω , και εφαγα χ , λες να μην ξερει πως την γουσταρω ? Για χαβαλε το εκανα ?
    Α και κατι αλλο 11 μηνυματα μου εχει στειλει απο χθες , Friendzone κατέληξα .
    Εεε... κάποια στιγμή μπορεί να βγείς κι εσύ από το "friendzone" όπως οι άλλοι!!! Τα έντεκα μηνύματα σε τι αφορούσαν?
    Ρόδα είναι και γυρίζει... Εγώ φοβάμαι ότι όταν τη δω θα χαρώ και αυτή θα με πατήσει!!! :P

Senior Member
    Δεν υπάρχει φρεντζοουο με έντεκα μυνήματα παίξτο ότι δεν τρέχει τίποτα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

VickyK
    Δεν μου ειπες ομως κατι που δεν ξερω , Τα 11 μηνυματα ηταν αποδειξη πως ειμαι στο Friendzone .

Elis
    Γιατι το λες αυτο ? οι γυναικες στελνουν συνεχεια μηνυματα στις φιλες / φιλους τους . ( Οχι ολες , οι περισσοτερες )

Senior Member
    Εγω πιστευω οτι ειστε στο friendzone γτ αμα γουσταρε δεν θα σου εστελνε 11 μηνυματα αλλα ενα και καλο.. τι περιεχομενο ειχαν αυτα τα μηνυματα? εγω πιστευω πως στο τελος η κοπελα θα ειναι μαζι σου, αλλα πρωτα θα σου ψησει το ψαρι στα χειλη και θα σε ταλαιπωρησει απο λιγο εως αρκετα... παντως το σιγουρο ειναι πως δεν ειναι απο τις κοπελες που ειχες μεχρι τωρα.. :)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Κατι ακομα , προσπαθει συνεχεια να μου γνωρισει τις φιλες / φιλους της . Σημαινει κατι αυτο ? Πως ειμαι στο Friendzone ισως ?

Lacrymosa , διαφορα θεματα που μας αφορουν ,οχι κατι σημαντικο .

Senior Member
    Τζορτζ για πετα της καμια σποντα οτι γνωρισες μια κοπελα και οτι σου δειχνει οτι της αρεσεις και οτι το ψηνεις κι ετσι..
    Να δεις αμα στραβωσει...
    Αν σου πει μπραβοοοο
    Και λοιπα αστο να παει στο καλο!! χεχε

Αμφιβαλω οτι θα πιασει , δηλαδη τι περιμενεις να μου πει ? Γιωργο μου θα σου κατσω εγω , μην πας σε αλλη ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeP View Post
    Αμφιβαλω οτι θα πιασει , δηλαδη τι περιμενεις να μου πει ? Γιωργο μου θα σου κατσω εγω , μην πας σε αλλη ?
    Οχι ρε!!!

Απλα πες οτι ψηνεις κατι...
    Να κοψεις αντιδρασεις...
    Αν δεν στραβωσει και εξακολουθησει να σου στελνει κανονικα παει να πει οτι γουσταρει απλα τη παρεα σου και μεχρι εκει...
    Αν ειναι ετσι τοτε κρινεις και πραττεις αναλογα..
    Που ξερεις..
    Φιλοι φιλοι λενε στο χωριο μου μπορει και να φας κιολλας λιγο αχαχαχαχα

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast