Originally Posted by
σακης
Μην πας φιλε μου, μεγαλη μαλακια, δεν μαθαινεις τιποτα της προκοπης. Αν και ψυχωτικος πηγα, ημουν βεβαια αοπλο Ι4 ψυχολογικο, αλλα την εβγαλα τη μαλακια.Βασικα δεν ηθελα να παω καθολου, αλλα ο πατερας μου ανεβασε 21 πιεση εκανε αιματωμα στο ματι, και με τις ηλιθιες προκαταληψεις του αναγκαστικα και πηγα.Βασικα μετραει και το οτι ημουν στην καταπληκτικη ηλικια των 22 που δεν χαμπαριαζα και πολλα.Για να μην πολυλογω τη θητεια την εβγαλα μες στη σουρα και στο τελος ο διοικητης με παρακαλαγε να αλλαξω το γιωτα.Εγω σε προτρεπω να μην πας καθολου.Ημουν σε ταγμα ανεπιθυμητων στον εβρο και οι θανατοι που υπηρετουσα εκεινη την χρονια δεν ειχαν τελειωμο, και φυσικα ουτε μια αναφορα απο τα μμε,τιγκα στην συγκαληψη.Απο αυτοκτονια στρατιωτη, σε αυτοκτονια στρατιωτικου, ατυχημα με χειρομβοβιδα, νεκροι λαθρομεταναστες στο ποταμι του εβρου και ενα σωρο μαλακιες για την παπαρια του στρατου...γι αυτο αστο καλυτερα, παρε απαλλαχτικο και με τον νομο περι προσωπικων δεδομενων δεν θα εχεις καμια επιπτωση πουθενα!.