ρε παιδια ξεφυγαμεεεεεεεε
Printable View
ρε παιδια ξεφυγαμεεεεεεεε
Μηπως τις αλλες μερες που δε βλεποσαστε το χει στο χειροκινητο? γι αυτο στο λεω. Αμα ειναι ετσι ειναι λογικο μετα που σε βλεπει να μην αντεχει.
τι να σου πω. δεν ξερω και δεν νομιζω να μου πει
Γιατι να μη σου πει? Δεν υπαρχει αντρας που δε το χει κανει. Ρωτα τον. Και τσοντες βλεπει στο ιντερνετ?
το θεμα δεν ειναι τι κανουμε μονοι μας οι χωρια. λογικά και μονος του το κάνει κ τσοντες θα βλέπει. αλλου ειναι το θεμα. Οπως ειπα η σεξουαλική μας ζωη μια χαρα είναι. Το ζητούμενο αλλο ειναι. Τι επιπλέον μπορώ να κανω για να γίνει περισσοτερη.
μηπως του χεις δειξει οτι θες ντε και καλα κι αλλο κι αυτο τον αγχωνει ; συνηθως όσα περισσοτερα ζητας απο τους αντρες τοσα λιγοτερα παιρνεις και το αντιστροφο... απο ότι έχω καταλαβει την 2η φορα οι περισσοτεροι επειδη πεφτει η αντοχη τους, θελουν να αναλαμβανουν την όλη διαδικασια οι γυναικες... του τρίβεσαι καθολου ή απλά του το ζητας και σου λέει όχι ; και επιπλεον αν τα δινει όλα την 1η φορα , λογικο δεν ειναι να μην θελει κ άλλο ;
εμενα μου λεει τωρα θα κοιμηθω κατσε ησυχο μου γυριζει τη πλατη και μου ακουμπα το κ@λο στα ποδια μου αντε παλεψε τη...
Η γνωμη μου ειναι να ξεκινησει ασκηση με αντιστασεις, να τρωει σωστα και κυριως ταχινι μαυρο, να κοψει το χειροκινητο και τις τσοντες μαχαιρι και να μειωσει το στρες.
η αληθεια ειναι πως η γυμναστικη βοηθαει σε αυτα...
Και βασιλικος πολτος! Ας πιει και κανενα red bull...και προπονηση. Εαν μαθει να τρεχει 10 χιλιομετρα καθε μερα, θα γινει σουπερ!
χαχαχαχαχαχα σαν αυτο http://www.youtube.com/watch?v=MOYva5IwsF0
Feggari, τι ηλικίες έχετε?
Το προβλημα ειναι πως ναι μεν σε ικανοποιεί οσες φορες του το ζητας αλλα νιωθεις να μην το ευχαριστιεται κι απλα να το κανει επειδη του το ζητησες?
Επαγγελματικα ειναι σε δουλεια που του προκαλει κοπωση ή/και με δυσκολα ωραρια?
Φεγγάρι, έτσι όπως τα λες νομίζω πως δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Όντως πάρα πολλοί άνθρωποι δεν θέλουν ή δεν αντέχουν πάνω από μία φορά την ημέρα. Στα 36 πάντως, δεν έχει να κάνει με την ηλικία, αλίμονο... Θα μπορούσατε να δουλέψετε όμως το θέμα 'διάρκεια' και ποιότητα. Εκεί πώς είναι η κατάσταση?
Επειδη οι περισότεροι εδω προσπαθούν να βγάλουν λιγο προβληματική τη κατάσταση..εχω τονίσει οτι γενικα ειμαστε μια χαρα σε συναισθηματική κ σεξουαλικη επικοινωνία απλά εγω θέλω παραπάνω. Κατα ταλλα ΔΕν υπαρχει προβλημα. Tips ηθελα...
Μαρίνα μου και η διάρκεια και η ποιοτητα ειναι μια χαρα. Εχω καταλάβει οτι απλά δεν μπορεί πανω απο μια φορα την ημερα. Οπως φαινεται τελικα,δεν μπορω να κανω κ πολλά πραγματα...
Πες του να κοψει τις τσοντες μαχαιρι και το χειροκινητο επισης. Και να ξεκινησει γυμναστηριο ασκηση με αντιστασεις. Ας τα κανει αυτα και ελα παλι να μας πεις νεοτερα. Εννοειται και σωστη διατροφη και αποφυγη του στρες. Και κανε κι ενα τσεκ επειδη εισαστε εξ αποστασεως μηπως αλλου τρωει αλλου πινει αλλου παει και το δινει τις αλλες μερες, γτ αμα αδειαζει κι αλλου που να τις βρει τις αντοχες...
Feggari , σορρυ που χρησιμοποιω ' απαντηση με παραθεση ' αλλα αλλιως δεν λειτουργει . Ακου κ την γνωμη ενος μεγαλυτερου ( οχι εξυπνοτερου ) . Ειναι στην ανθρωπινη φυση να επιθυμει αυτο που δεν μπορει να εχει . Με απλα λογια , στερησε του το sex . Η υπερπροσφορα δεν ωφελει σε τετοιες περιπτωσεις . Αντιθετως οξυνει το προβλημα . Μιλαω εκ της πειρας των 52 μ χρονων . Εχω φτασει σε σημειο να μην μπορω να ' λειτουργησω ' υπο πιεση . Δειξε οτι βαρεθηκες , οτι δεν σενδιαφερει πλεον το sex . Ξερω δεν ειναι ευκολο , κ δεν δικαιολογειται απο τα 35 τ χρονια . Δεν θαχεις αποτελεσματα απο την μια μερα στην αλλη , αλλα πρεπει νασαι πειστικη κ υπομονετικη . Αν το κανεις σωστα , θα αποδωσει . Δεν ειμαι ο γκουρου του σεξ , απλως εχω μια μεγαλη πειρα . Αν δεν αποδωσει κ αυτο , αστα νσ πανε .
ΛΟιπον το αποφάσισα! Θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου Macgyver!!!! Πόσο λές να κρατήσω αυτή τη στάση????
κερασι ..όλοι βλέπουμε τσόντες...θεωρώ οτι δεν μας αποτρέπει απο το σεξ!ασε που δεν ειναιι της γυμναστικης.
μεχρι να το ζηταει απο μονος του
οκ!!!!Go solo λοιπόν!!!
Mεχρι να σου ζητησει ο ιδιος να κανετε sex , αλλα θα πρεπει να δειξεις απροθυμη , κ κατα προτιμηση να μην υποχωρησεις τις 2-3 πρωτες φορες . Εκτος κ αν κρατησεις την σταση ( συγνωμη που εκφραζομαι ετσι ) ' αντε τελειωνεις " . δλδ μην δειξεις οτι το περιμενες πως κ πως . Δυσκολο αλλα αποτελεσματικο .
πιστευω οτι ηρθε η ωρα να παιξεις περισσοτερο με το μυαλο του και αυτο στη συνεχεια θα φερει αναστατωση στο κορμι του...βαλε του ερωτικες σκεψεις.....σε καποια εξοδο σας με αλλους φιλους "παιξε" ελαφρα με καποιον ωραιο φιλο σας με τροπο και τακτ, σε εξοδο με συγγενεις που το περιβαλλον ειναι πιο φορμαλ γινε πιο προκλητικη με τη ματια σου τη κινηση του σωματος σου, ασε τον να σε δει απο μακρυα με ντυσιμο που να του προσφερει τις πιο καλισθητες σωματικες σου χαρες σε τετοιο βαθμο λιγο πριν το "προστυχο" θα λεγαμε.
Αμα τα φτυσε απο τωρα παντως, σκεψου τι θα γινει μετα...ας παρει καμια πολυβιταμινη μπας και σε ικανοποιησει.
οτι λεω εχει νοημα μαλον εσυ δε το καταλαβενεις γιατι πολυ απλα δεν εχεις καμια σχεση με εμενα αλλιως θα καταλαβενες αμεσως που το παω... αν εσυ δε καταλαβενεις τι λεω εγω δε προκειται να μπω στη διαδικασια να σου εξηγισω μεχρι μια μερα να καταλαβεις οτι απευθυνεσε σε κουφο..
feggari τι εγινε επιασε τελικα?
5 σελίδες και βάλε.. συζητηση για το τι κρεββάτι αρέσει στην καθεμια και ποσο την ικανοποιεί ο φίλος της. Δεν υπάρχουν πιο ποιοτικά θεματα να ασχοληθουμε? θεματα όπου οι θεματοθέτες βρίσκονται σε απόγνωση, που επιζητούν μια απάντηση που θα τους υποβοηθησει να βγουν απο τα δικα τους αδιέξοδα ζωης ή έστω ένας καλός λόγος που θα τους ενθαρρυνει ή έστω θα τους απαλύνει τον πόνο μέσα στον κυκεώνα που βρίσκονται. Μερικους αλλά σίγουρα όχι όλους, επειδη υπάρχουν πολύ αξιολογοι ανθρωποι σ αυτο το χωρο, μπορει το επίεπδο να εξαντλείται στο παρον θεμα.
αδημονω,αδημονω ναι ναι!εσυ που δεν αδημονεις γιατι μπηκες σε αυτο το θεμα ε???ε???γιατι δε μπηκες σε ποιοτικα θεματα για να σωσεις τον αλλον που βρισκεται σε απογνωση?που ζητα μια απαντηση ο πλησιον σου και δεν τον βοηθας και αναλωνεσαι σε αυτες τις χυδαιοτητες?ααα θα σε μαλωσω
Το σίγουρο, και ειμαι βεβαιος ότι δε θα διαφωνήσεις μ αυτο, δεν αδημονώ τοοοσο πολύ όσο εσυ, αυτό άλλωστε αποδεικνυεται κι απο ολη την προηγουμενη γενικοτερη τριβη σου με το φορουμ ... χμ... κι απ το θεμα αυτο, μια καταχωρηση εγω πέντε εσυ :) Για να μην χαλασει η διαθεση μας, ακολουθει και Σαββ/κο ας το ριξω κι εγω στο αστειο, αν και εδωσα χαρακτηρα σοβαρο σ αυτα που προειπα. Ωστοσο, δεν πιστευω να διαφωνεις επί της ουσιας του προηγουμενου μου μηνυματος..... καλη σου μερα!
ναι καλα... το μυαλουδακι μου ειναι παρα πολυ κοφτερο στο να βλεπω τις προθεσεις τον αλλων οταν μου μιλανε... εχω 3 πλανητες στους ιχθεις και η διαισθηση μου σπαει κοκαλα... οπιοσδηποτε με δει μπορει να ερμηνευσει σχεδον τα παντα ακομα και πριν καν δει τη γραφω εχω μελετησει σχεδον τα παντα δεν υπαρχει απολυτος τιποτα τυχαιο σε εμενα οπιοσδηποτε μου πει τη φραση τη γραφεις τωρα κλπ ειναι σα να μου λεει δεν καταλαβενω τιποτα μεχρι και αυτα που μιαζουν να μην εχουν νοημα κατι προσπαθουν να πουν για οπιον μπωρει να το δει οπιος δε μπορει να το δει ας μη πει καν στο κοπο να μου μηλισει θα συναντησει ενα αλλο εαυτο που δε θα εχει προθεση να ακουσει απολυτος τιποτα. http://www.dimokratianews.gr/sites/d...jpg?1346348348
εγω οταν κατι δε μου βγαινει δεν υπονοω τιποτα απλα νιπτω τας χειρας μου...