Originally Posted by
Tomhet
Επειδή πάντα μου αρέσει να εξετάζω κάτι απο όσο το δυνατό περισσότερες οπτικές γωνίες...παρατήρησα κάτι τόσο προφανές όσο και αόρατο στο thread εδω.
Αρκετοί είπαν στον Γιάννη πχ να βρει μια ασχολία για να κοινωνικοποιθεί, η unlucky επίσης του είπε συγκεκριμένα για την αδερφή του, τις παρέες που έχει εκεινη για να ανοιχτεί ο ίδιος κλπκλπ...
Σκέφτηκε κανείς οτι ο Γιάννης πχ αυτή τη στιγμή κάνει ήδη αυτό που του προτείνατε όλοι? Έχει πολύ μεγάλη διαφορά δηλαδή το να πάει σε μιά ομάδα ζωγραφικής για να κοινωνικοποιηθεί και ενδεχομένως να αποκτήσει παρέες κλπ, απο αυτό που κάνει τώρα? που μιλάει ήδη στο φορουμ αυτό? Θεωρώ πως δεν έχει καθώς και τώρα αυτό είναι κάτι που τον ενδιαφέρει και βρίσκεται σε έναν χώρο όπου υπάρχουν και άλλα άτομα με κοινά ενδιαφέροντα (μάλλον).
Παρόλαυτα να μπορούσα να ισχυριστώ ότι τα άτομα εδώ του δείχνουν σαν πινακίδες έναν άλλο δρομο. Σα να του λένε μην κάτσεις εδώ...πήγαινε παραπέρα να βρεις τους άλλους. Οπότε αν πάει πχ στην ομάδα ζωγραφικής θα "παθει" το ίδιο? Θα του πουν και εκείνοι να πάει κάπου αλλού?
Νομίζω πως αυτό γίνεται, γενικά μιλώντας παντού. Εκτός .....εκτός και αν βρει 1 άτομο που έχει τα ίδια θέλω με τον Γιάννη. Πολλές οι πιθανότητες? δε νομίζω...
Αδικία θα το έλεγα αυτό και πολύ στενόμυαλο γενικά. Είμαστε όλοι καλοί στα λόγια αλλά όχι στις πράξεις.
Η αλήθεια ειναι πως εδω μέσα ειναι πολύ δύσκολο να δημιουργηθούν σχέσεις, γνωριμίες κλπ. Γιατί οι περισσότεροι ψάχνουν αυτό που σχολίασε αρνητικά η Θεοφανία...το να βρουν δηλαδή κάποιον να τους πάρει απο το χεράκι αντί να κάνουν κάτι οι ίδιοι.
Και εδω μέσα παρατηρώ πως κάποιος είτε θα λέει την ερωτική του ιστοριούλα ή το οτι δεν του φτάνει το σεξ που κάνει και θέλει και άλλο (πρόσφατο παράδειγμα...αλήθεια...ψαχνε ι κάποιος φορουμ ψυχολογιας για να πει οτι δεν κανει αρκετο σεξ? δε ξερω γιατι αλλα για καποιο λόγο ..ναι...μου κάνει εντύπωση) ή θα εκφράζει προβληματισμό άρα και αδυναμία. Οπότε αυτόματα οι άλλοι τον λυπούνται και κατα κάποιο τρόπο απωθούνται απο αυτό, αντί να αναγνωρίσουν οτι η αδυναμία ειναι ενδεχομένως κάτι κοινό που τους έφερε εδώ και να ενδιαφερθούν να γνωρίσουν τον άλλο και πέρα απο αυτή του την αδυναμία.
Βλέπετε θέλουν όλοι τις ιδανικές συνθήκες, τα ιδανικά πρότυπα κλπκλπ αντί να κάνουν κάτι οι ίδιοι για να τα κυνηγήσουν.
ΥΓ: Unlucky γιατι σου φαίνεται περίεργο το να μην έχουν κάποιοι στενες σχέσεις με τον αδερφό/αδερφή τους? Εσύ η ίδια δεν έχεις σχολιάσει τόσες φορές, συγγενείς σου αρνητικά και μάλιστα έχεις προβλήματα με τον πατέρα σου? Ένας αδερφός δηλαδή γιατί να μην πέφτει σε αυτή την κατηγορία? Τους συγγενείς γενικά δεν τους διαλέγουμε, το ξέρεις αυτό.