Δηλαδη αν ησουν στη θεση του και σε ελαγα ανηθικη και παλιοχαρακτηρα δεν θα ταν κραξιμο
Printable View
Συμβαίνουν κι αυτά... κι όλα είναι μέσα στη ζωή.
Ευτυχώς, που η επαγγελματική σας σχέση δεν διαταράχτηκε... και συνεχίζει να υπάρχει μεταξύ σας καλή συνεργασία.
Ολγάκι, τί έπαθες αλήθεια? Άντε πάει χάλασες κι εσύ... Άκου εκεί ανήθικος και παλιοχαρακτήρας...
Ούτε η Ιερά Εξέταση να ήσουν βρε Όλγα! :p
Και μια κι έχεις πει κατ' επανάληψη, ότι είσαι και χριστιανή, να σου θυμήσω το: "Πριν παρατηρήσεις το αγκάθι
στο μάτι του αδελφού σου, κοίτα νάχεις βγάλει πρώτα, από το δικό σου το δοκάρι"!
...μπα με κάτι τέτοια δεν χρειάζεται να σπάζεσαι, αλλά να σπας πλάκα, μ' αυτούς που τα λένε! Απ' όλα έχει ο μπαξές!
Και τέλος, στη ζωή ό,τι δίνεις παίρνεις, γιατί τα πάντα επιστρέφουν πίσω.
Θέλω να σου πω τη σκέψη μου, χωρίς κανένα ίχνος κριτικής, θετικής ή αρνητικής.
Έχεις παρατηρήσει ποιά άτομα μας αρέσουν γενικότερα? Πες μου αν τυχόν κάνω λάθος ή συμπλήρωσε επίσης: Μας αρέσουν οι ντόμποι, οι ειλικρινείς, οι κάπως αφελείς, οι ευτυχισμένοι (που όμως έχουν επίγνωση, όχι οι χα, χα, χα), αυτοί που δεν βγάζουν κακία. Ενίοτε και οι απροκάλυπτα ερωτικά χυδαίοι.
Επίσης να σε ρωτήσω, όχι για να πάρω απαραίτητα απάντηση, αλλά για να τα βρεις εσύ, τι σου άρεσε/αρέσει σε εκείνη?
Επίσης να ρωτήσω, γιατί είδα μια τέτοια συμπεριφορά σε εμένα, το ερωτικό στοιχείο είναι στην κλίμακα που του αρμόζει ή μήπως το επαυξάνουμε ή το μειώνουμε?
Προσωπικά προσπαθώ να σκέφτομα αναλυτικά κάθε συμπεριφορά μου και κάθε συμπεριφορά των άλλων για να καταλαβαίνω. Η κατανόηση νομίζω ότι βοηθάει στο να ζήσουμε περισσότερο ευτυχισμένοι και με περισσότερη ηρεμία. Προσωπικά δεν έχω την ευτυχία ή/και την ηρεμία. Θα χαρώ να ακούσω τις σκέψεις σου.