ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΕΛΩ. ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΩ Ή ΝΑ ΕΠΙΜΕΙΝΩ ΓΙΑ ΣΧΕΣΗ; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 44 of 44
    Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Που θέλει να χωθεί με το έτσι θέλω, χωρίς καμιά αφορμή και παρότρυνση σε ένα άλλο ζευγάρι.
    Και που μόλις φάει μια ξεκάθαρη απόρριψη θα ξαναρχίσει τον πόλεμο στη συνάδελφο.
    Να είσαι σίγουρος ότι αυτά τα βλέπει και η έξυπνη συνάδελφος που δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα.
    Λες λοιπόν να έχεις καμιά ελπίδα;
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης..

Θα συμφωνήσω!
    Last edited by Aeon; 10-02-2014 at 11:38.

Senior Member
    κραξτε τον κι αλλο μπορειτε!!!

Senior Member
    αυτο δεν ειναι φορουμ υποστηριξης φορουμ κραξιματος ειναι.

Junior Member
    Την επιμονή σας για ενοχοποίηση και την απόδοση γενικότερων χαρακτηρισμών βασιζόμενοι σε ένα και μόνο περιστατικό που φαίνεται ότι κακώς έκανα που το ανέφερα, εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω. Δε θα συμφωνήσω με τον FLATL για το "forum κραξίματος" επειδή βλέπω ότι στις περισσότερες δημοσιεύσεις δεν επικρατεί αυτό το ύφος. Ούτως η άλλως, τα παιδιά που θέλησαν να βοηθήσουν, ο καθένας με τον τρόπο του, το έκαναν. Γι' αυτούς και μόνο, το forum αξίζει τον τίτλο της υποστήριξης. Για τους υπόλοιπους, μπορείτε να συνεχίσετε στο ίδιο ύφος, απολαμβάνοντας και καμαρώνοντας το δικό σας αλάνθαστο, μην έχοντας τη δυνατότητα να αναγνωρίσετε ότι ακόμη και εμείς που τα διαπράττουμε, έχουμε διακαίωμα να τα αναγνωρίσουμε και να επανορθώσουμε εάν και όσο γίνεται. Συνεχίστε λοιπόν την "καλή δουλειά", αν και στο εξής θα είμαι απών. Όλο και κάποιος απελπισμένος θα πέσει στα δόντια σας, μπορεί μάλιστα να είναι και κάποιος από εσάς. Καλή σας όρεξη.

Member
    Το οτι αναγνωριζεις τα λαθη σου ειναι προς τιμην σου.Συμφωνω απολυτα σε αυτο.Υπο αυτη την οπτικη,εχεις ηδη κανει το πρωτο βημα για να ανατρεψεις τη κατασταση στα προσωπικα σου.Το θεμα ειναι να εχεις την θεληση κ επιμονη να διορθωσεις κ τα υπολοιπα,πραγμα πιο δυσκολο αλλα και πιο ουσιωδες.

Senior Member
    οπως και να χει καποιων η συμπεριφορα ειναι υπερβολικη ελεος τι παλιοχαρακτηρα σε ειπαν τι ανηθικο λες και σε ξερουν απο χτες και πιστεψε με αυτοι που κρινουν ειναι αυτοι που μπορουν να κανουν χειροτερα. με κατι τετοια σπαζομαι.

Senior Member
    οδυσσεα αν δεν αναγνωριζε οτι ειναι λαθος δεν θα γραφε καν βοηθεια ζητουσε ο ανθρωπος!!!

Member
    Quote Originally Posted by ftatl View Post
    οδυσσεα αν δεν αναγνωριζε οτι ειναι λαθος δεν θα γραφε καν βοηθεια ζητουσε ο ανθρωπος!!!
    Θα αστειεύεσαι βέβαια.Εσύ τον γνωρίζεις προσωπικά δηλαδή ώστε να φτάνεις σε αυτό το συμπέρασμα?Δηλαδή όλοι όσοι γράφουν εδώ,έχουν a priori αποδεχτεί το σύνολο των σφάλμάτων τους?Ξέρεις,υπάρχουν πολλών ειδών προσωπικότητες.Κάποιοι όντως δέχονται τα λάθη τους προκαταβολικά και είναι ειλικρινείς σε αυτό,κάποιοι άλλοι βέβαια απλά το σερβίρουν χωρίς να το πιστεύουν(θέλοντας τεχνηέντως να απαλύνουν τις όποιες εντυπώσεις εις βάρος τους),κάποιοι το συνειδητοποιούν στη πορεία,άλλοι απλά τρολλάρουν και ένα κάρο ακόμα πιθανά ενδεχόμενα.
    Προσωπική μου άποψη,όπως έγραψα πιό πάνω,άν πραγματικά το εννοεί,έχει ήδη παρουσιάσει πρόοδο στη λύση του προβλήματος του.

Υ.Γ. Αναρωτιέμαι αν θα ήσουν το ίδιο φιλελεύθερος άν το θύμα στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν δικός σου άνθρωπος.

Senior Member
    κραξτε τον κι αλλο μπορειτε!!!
    Δεν τον κράζουμε προσπαθούμε να του δώσουμε να καταλάβει πώς λάθος είναι η τοποθέτηση του σε αυτό το θέμα από την αρχή ώστε να διορθώσει το λάθος του!:rolleyes:

Senior Member
    οχι εγω δεν τον γνωριζω προσωπικα για να φτασω σε αυτο το συμπερασμα λες να μην γνωριζει οτι ειναι λαθος που ειναι ερωτευμενος με μια γυναικα παντρεμενη ενω ειναι κι αυτος παντρεμενος? ζητησε βοηθεια να του πουν οσοι θελουν την αποψη τους οχι να πεσει κριτικη. Αλλα αμεσως να βγαλεις κι εσυ συμπερασμα οτι εχω το φιλευθερο πνευμα και του δινω τα ευσημα!! δεν εχω πει καν την αποψη μου. Αν και συμφωνω με καποια ατομα πιο πολυ με πειραξε η συμπεριφορα καποιων που ειχαν σκοπο να τον κρινουν χαρακτηριζοντας τον. δεν γινοταν δηλαδη να πουν την αποψη τους χωρις να σταζουν χολη??

Senior Member
    Quote Originally Posted by olgaki1975 View Post
    Δεν τον κράζουμε προσπαθούμε να του δώσουμε να καταλάβει πώς λάθος είναι η τοποθέτηση του σε αυτό το θέμα από την αρχή ώστε να διορθώσει το λάθος του!:rolleyes:
    Δηλαδη αν ησουν στη θεση του και σε ελαγα ανηθικη και παλιοχαρακτηρα δεν θα ταν κραξιμο

Senior Member
    Quote Originally Posted by insignificant View Post

@Μαρκέλα: Δε σου κρύβω ότι το πρώτο πράγμα που μου πέρασε από το μυαλό , θέλοντας να αιτιολογήσω τη συμπεριφορά μου, ήταν αυτό που λές, ο "εξευμενισμός". Φοβάμαι όμως ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι χειρότερο, θεωρώντας τα συμπεράσματα της Μαρίνας πολύ κοντά στην πραγματικότητα, δυστυχώς...

Συμβαίνουν κι αυτά... κι όλα είναι μέσα στη ζωή.
    Ευτυχώς, που η επαγγελματική σας σχέση δεν διαταράχτηκε... και συνεχίζει να υπάρχει μεταξύ σας καλή συνεργασία.

Quote Originally Posted by olgaki1975 View Post
    Με πιο δικαίωμα όλα αυτά;;;; Έχεις προχωρήσει αρκετά οπότε δικαιολογημένα σε λέει η Remedy ανήθικο.
    Ολγάκι, τί έπαθες αλήθεια? Άντε πάει χάλασες κι εσύ... Άκου εκεί ανήθικος και παλιοχαρακτήρας...
    Ούτε η Ιερά Εξέταση να ήσουν βρε Όλγα! :p
    Και μια κι έχεις πει κατ' επανάληψη, ότι είσαι και χριστιανή, να σου θυμήσω το: "Πριν παρατηρήσεις το αγκάθι
    στο μάτι του αδελφού σου, κοίτα νάχεις βγάλει πρώτα, από το δικό σου το δοκάρι"!

...αυτοι που κρινουν ειναι αυτοι που μπορουν να κανουν χειροτερα. με κατι τετοια σπαζομαι.
    ...μπα με κάτι τέτοια δεν χρειάζεται να σπάζεσαι, αλλά να σπας πλάκα, μ' αυτούς που τα λένε! Απ' όλα έχει ο μπαξές!

...με πειραξε η συμπεριφορα καποιων που ειχαν σκοπο να τον κρινουν χαρακτηριζοντας τον. δεν γινοταν δηλαδη να πουν την αποψη τους χωρις να σταζουν χολη??
    Και τέλος, στη ζωή ό,τι δίνεις παίρνεις, γιατί τα πάντα επιστρέφουν πίσω.
    Last edited by μαρκελα; 11-02-2014 at 11:54.
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by insignificant View Post
    Ούτως η άλλως, τα παιδιά που θέλησαν να βοηθήσουν, ο καθένας με τον τρόπο του, το έκαναν. Γι' αυτούς και μόνο, το forum αξίζει τον τίτλο της υποστήριξης. Για τους υπόλοιπους, μπορείτε να συνεχίσετε στο ίδιο ύφος, απολαμβάνοντας και καμαρώνοντας το δικό σας αλάνθαστο, μην έχοντας τη δυνατότητα να αναγνωρίσετε ότι ακόμη και εμείς που τα διαπράττουμε, έχουμε διακαίωμα να τα αναγνωρίσουμε και να επανορθώσουμε εάν και όσο γίνεται. Συνεχίστε λοιπόν την "καλή δουλειά", αν και στο εξής θα είμαι απών. Όλο και κάποιος απελπισμένος θα πέσει στα δόντια σας, μπορεί μάλιστα να είναι και κάποιος από εσάς.
    Θέλω να σου πω τη σκέψη μου, χωρίς κανένα ίχνος κριτικής, θετικής ή αρνητικής.
    Έχεις παρατηρήσει ποιά άτομα μας αρέσουν γενικότερα? Πες μου αν τυχόν κάνω λάθος ή συμπλήρωσε επίσης: Μας αρέσουν οι ντόμποι, οι ειλικρινείς, οι κάπως αφελείς, οι ευτυχισμένοι (που όμως έχουν επίγνωση, όχι οι χα, χα, χα), αυτοί που δεν βγάζουν κακία. Ενίοτε και οι απροκάλυπτα ερωτικά χυδαίοι.
    Επίσης να σε ρωτήσω, όχι για να πάρω απαραίτητα απάντηση, αλλά για να τα βρεις εσύ, τι σου άρεσε/αρέσει σε εκείνη?
    Επίσης να ρωτήσω, γιατί είδα μια τέτοια συμπεριφορά σε εμένα, το ερωτικό στοιχείο είναι στην κλίμακα που του αρμόζει ή μήπως το επαυξάνουμε ή το μειώνουμε?
    Προσωπικά προσπαθώ να σκέφτομα αναλυτικά κάθε συμπεριφορά μου και κάθε συμπεριφορά των άλλων για να καταλαβαίνω. Η κατανόηση νομίζω ότι βοηθάει στο να ζήσουμε περισσότερο ευτυχισμένοι και με περισσότερη ηρεμία. Προσωπικά δεν έχω την ευτυχία ή/και την ηρεμία. Θα χαρώ να ακούσω τις σκέψεις σου.

Junior Member
    Quote Originally Posted by John11 View Post
    Θέλω να σου πω τη σκέψη μου, χωρίς κανένα ίχνος κριτικής, θετικής ή αρνητικής..... Προσωπικά δεν έχω την ευτυχία ή/και την ηρεμία. Θα χαρώ να ακούσω τις σκέψεις σου.
    "...Συνεχίστε λοιπόν την καλή δουλειά, αν και στο εξής θα είμαι απών..."
    Φίλε Γιάννη, λυπάμαι που δε μπορώ να συνεχίσω την πολύ ενδιαφέρουσα, όπως φαίνεται από τους προβληματισμούς που θίγεις, συζήτηση μαζί σου. Εύχομαι να τα ξαναπούμε, ίσως σε κάποιο άλλο topic.

Page 3 of 3 FirstFirst 123