Originally Posted by
Macgyver
undetermined , οπωσδηποτε φταινε οι γονεις για αυτο την καταντια , να βλεπω τα 18χρονα ανηψια μου με ενα , πως τα λενα , i-pad , pod ,tablet , αντι οπως εμεις να βρουν τους φιλους τους , να αθληθουν , να διασκεδασουν . Ναι θα με πουνε δεινοσαυρο , δεν ειναι κακο . Δεν συμπαθω τους υπολογιστες , και κανω την δουλεια μου με μικρη χρηση αυτων . Εκ παραδρομης βρισκομαι στο φορουμ , λογω της απομονωσης που μου προκαλεσε η κτθλψη μου , κ δε λεω , βοηθηθηκα , απο την αποψη του οτι , τροπον τινα , ανεκτησα επαφη με τον εξω κοσμο , αλλα πλεον δεν εχει να μου δωσει τπτ αλλο το φορουμ , κ αραιωνω σιγα-σιγα , βλεπεις κατι που το κανεις σχεδον καθε μερα , γινεται κ εθισμος . Οσο για τους υπολογιστες μου ειναι χρησιμοι για να πληρωσω λογαριασμους , να δω πολυ συγκεκριμενα σαιτ , αλλα οχι για να ζω μεσα σε αυτους .
Το βρισκω εξαιρετικα περιεργο να μιλαω και να τσακωνομαι με ατομα με τα οποια δεν θα συναντηθω ποτε , κ λογω της φυσεως των φορουμς , κ λογω ηλικιας ( 52.5 χρ ειμαι ) , και οσο γιαυτο που λεει η ftatl , να ειμαι στο φορουμ ο καυγατζης , ο τρομοκρατης !! , κ στην πραματικη κοινωνια , να ειμαι ενας ηρεμος , φιλησυχος πολιτης , που χαιρει εκτιμησεως απο το περιβαλλον του , η πρεπει ναμαι πολυ καλος ηθοποιος η να συμβαινει κατι αλλο
Ο κοσμος δεν προχωραει undet , αλλαζει μορφη , ειναι πασιφανες , κ ουδεις γνωριζει την μορφη που τελικα θα παρει .
Τον κυκλο μου , λιγο - πολυ τον εκανα , το εγγυς μελλον μου το φανταζομαι σενα νησι , μαλλον Ροδο , χωρις υπολογιστες κ αχρηστες τεχνολογιες , με το σπιτακι μου , τη θαλλασιτσα , την γυναικα μου , ( οχι αναγκαστικα με αυτη την σειρα ! ) τι αλλο να ζητησει κανεις .