το φαινομενο ' φορουμ ' - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 128
    Senior Member
    Quote Originally Posted by roula35 View Post
    εγω ακομα απορω με την διαχειριση παντως που ανεχεται απειλες σου.

Δεν απειλησα κανεναν

Senior Member
    Εχεις δικιο Γιωργο , δεν αξιζει να χαλιεσαι για κανεναν ...k ας σταματησουμε νασχολουμεθα αμφοτεροι με ' αρνητικα ' ατομα . Μας κανει κ των δυο κακο .
    Αγιες Μερες , Γιωργο ειναι , ας τις απολαυσουμε , οσο μπορουμε βεβαια . Αγγελος .
    Last edited by Macgyver; 18-04-2014 at 07:30.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης. http://s2.postimg.org/j6nwxt9bd/darth_vader_3.jpg

come and get me.

I AM A NINJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HA!
    http://s27.postimg.org/hlg13b96b/ninja_1.jpg

περα απ την πλακα, μαγκαιβερ, κανονισε να συμμαζευτεις με τις απειλες, γιατι καποια μερα θα τις διαβασει καποιος που δεν ξερει οτι εισαι ακινδυνος και θα ρθουν να σε μαζεψουν....
    κι επειδη "δεν ξερεις απο ιντερνετ" παρα τα διπροφιλα σου, να σε πληροφορησω οτι τιποτε σβησμενο δεν σβηνεται πραγματικα. υπαρχουν παντα ...
    Last edited by Aeon; 18-04-2014 at 16:24.

Senior Member
    Αγγελε,
    Εγω ειμαι η Φωτεινη και εχω μπει στο φορουμ εδω κ αρκετο καιρο.Θελω να σου πω με ολη μ την ειλικρινια οτι ΤΖΑΜΠΑ χαλιεσαι.Τα παιδια που σε τσιτωνουν δεν εχουν αυτη την προθεση.Το φορουμ εχει δΙαφορες προσωπικοτητες και υστυχως εχουμε μαθει να μενουμε στις διαφορες μας παρα να ψαχνουμε τα κοινα μας σημεια..ολοι μας.μπαινω λοιπον εγω εδω που εχω τη μαυριλα μου τη στεναχωρια μου κι ακου το παραλογο:περιμενω επειδη ειναι φορουμ ψυχολογιας οοοολοι να εχουν την ιδια μαυριλα με μενα!μου κανει απαραδεκτο να εχει αλλου ειδους ψυχολογικο θεμα ,λες και δεν υπαρχουν αλλα ζορια παα μονο αυτο που βασανιζει εμενα!σκεψου μονο οτι ο καθενας εκφραζει το προβλημα του με διαφορετικο τροπο κ βιωνει τα πραγματα αλλιως απο εσενα η εμενα..
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    Εχεις δικιο Φωτεινη , τζαμπα χαλιεμαι . Σωστο ειναι αυτο που λες οτι ο καθεις βιωνει το προβλημα του με τον τροπο του , κ σφαλλω οπως εσυ ,
    περιμενοντας οτι ο αλλος θα εχει την ιδια ψυχολογια η ιδιοσυγκρασια , οπως εγω . Παρολα αυτα , αν και εχω αποφασισει να μην ξαναεμπλακω σε διενεξη , ειμαι σε θεση να αναγνωρισω ενα καλοπροαιρετο ατομο , οπως εσυ , και νανταλλαξουμε αποψεις , απο ενα κακοπροαιρετο , η αν θελεις , για να φανω πιο επιεικης , με τελειως διαφορετικη νοοτροπια κ ιδιοσυγκρασια , η οποια δεν μου ταιριαζει , με το οποιο δεν θελω να εχω κανενος ειδους επαφη . Πιστευω οτι η αποχη απο τετοια ' τοξικα ' ατομα , ειναι η καλυτερη λυση . Σευχαριστω για την ' επεμβαση ' , το εκτιμω . Αγγελος .
    Last edited by Macgyver; 19-04-2014 at 03:44.

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εχεις δικιο Γιωργο , δεν αξιζει να χαλιεσαι για κανεναν ...k ας σταματησουμε νασχολουμεθα αμφοτεροι με ' αρνητικα ' ατομα . Μας κανει κ των δυο κακο .
    Αγιες Μερες , Γιωργο ειναι , ας τις απολαυσουμε , οσο μπορουμε βεβαια . Αγγελος .
    μαγκ. μην αγχωνεσαι!!! δεν αξιζει, η κυρια που σου την μπαινει συνεχως το κανει για πολλους λογουσ, βεβαια σεβομαι τον κάθε έναν κι τοκαθε θεμα του κάθε ενός, ετσι λοιπον καποια μερα θα σου πω πρωσοπικα τι παιζει!!
    βλεπεςι δεν είναι από αυτους που θα εφερνα ένα μελος , έναν ανθρωπο σε καποιο σημειο τοσο ασχημο, δεν θα το εκανα οσο κι αν μποεουσα!! διοτι όπως ξερουμε είναι πολύ μικρη η ελλαδα κι επισης μυστικα σε αυτην την χωρα δεν μενουν παρα πανω από 1 μηνα! χιχιχιχι, θα τα πουμε μετα τις γιορτες!! θα σου φυγουν πολλες αποριες για πιο λογο γινοντε όλα αυτά!

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    μαγκ. μην αγχωνεσαι!!! δεν αξιζει, η κυρια που σου την μπαινει συνεχως το κανει για πολλους λογουσ, βεβαια σεβομαι τον κάθε έναν κι τοκαθε θεμα του κάθε ενός, ετσι λοιπον καποια μερα θα σου πω πρωσοπικα τι παιζει!!
    βλεπεςι δεν είναι από αυτους που θα εφερνα ένα μελος , έναν ανθρωπο σε καποιο σημειο τοσο ασχημο, δεν θα το εκανα οσο κι αν μποεουσα!! διοτι όπως ξερουμε είναι πολύ μικρη η ελλαδα κι επισης μυστικα σε αυτην την χωρα δεν μενουν παρα πανω από 1 μηνα! χιχιχιχι, θα τα πουμε μετα τις γιορτες!! θα σου φυγουν πολλες αποριες για πιο λογο γινοντε όλα αυτά!

Να περασεις καλα Γιωργο , εισαι ενταξει ανθρωπος , τοχω καταλαβει , σεβομαι κ το προβλημα σου , ας μην πουμε αλλα κ δωσουμε λαβη για σχολια . Σου εχω στειλει πμ .
    Last edited by Macgyver; 19-04-2014 at 04:55.

Senior Member
    Rem , end of incident , right ?
    Last edited by Macgyver; 22-04-2014 at 00:13.

Senior Member
    Chere rem , J espere que notre contestation est termine , n ' est ce pas ? .
    Last edited by Macgyver; 22-04-2014 at 09:54.

Senior Member
    rem , mi auguro che il conflito e su di noi , non vi e alcun motivo per continuare .....
    Last edited by Macgyver; 22-04-2014 at 02:17.

Banned
    Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    Αγγελε,
    Εγω ειμαι η Φωτεινη και εχω μπει στο φορουμ εδω κ αρκετο καιρο.Θελω να σου πω με ολη μ την ειλικρινια οτι ΤΖΑΜΠΑ χαλιεσαι.Τα παιδια που σε τσιτωνουν δεν εχουν αυτη την προθεση.Το φορουμ εχει δΙαφορες προσωπικοτητες και υστυχως εχουμε μαθει να μενουμε στις διαφορες μας παρα να ψαχνουμε τα κοινα μας σημεια..ολοι μας.μπαινω λοιπον εγω εδω που εχω τη μαυριλα μου τη στεναχωρια μου κι ακου το παραλογο:περιμενω επειδη ειναι φορουμ ψυχολογιας οοοολοι να εχουν την ιδια μαυριλα με μενα!μου κανει απαραδεκτο να εχει αλλου ειδους ψυχολογικο θεμα ,λες και δεν υπαρχουν αλλα ζορια παα μονο αυτο που βασανιζει εμενα!σκεψου μονο οτι ο καθενας εκφραζει το προβλημα του με διαφορετικο τροπο κ βιωνει τα πραγματα αλλιως απο εσενα η εμενα..
    φωτεινη ! καλημέρα! δε ξερω αν εισαι μεσα ,τετοια ωρα θα είναι πολύ σπανιο βεβαια, κι ευτυχως δεν εχεις πρβληματα με τον φιλο τον μορφεα¨)
    φωτεινη ! εισαι μια λαμπερη αχτιδα ευγενειας εδώ μεσα¨)!, ελπιζω να μην με παρεξιγησεις,¨),δεν σου τα λεω αυτά για να σου κανω καμακι¨)χαχαχα, ποσο ασχημο είναι να πρεπει να δικαιολογεις καποιες τοσο αθωες κι ομορφες κουβέντες!! ποσο ασχημο είναι να κολαω να εκφραστω αυθόρμητα σε καποιο ατομο που εκτιμω!! ολες αυτές οι φοβιες για ποιον λογο??? για τον λογο του ότι υπαρχουν εδώ μεσα καποια ατομα,καποιες κοπελες ως επι των πλιστων! κυριες, η κοπελες του 93 η του 2003 χιχιχι, που θα πιαστουν στις κουβέντες αυτές για να πουν ότι "να!! αυτος!!ο αρρωστος πρεζακιας κανει καμακι εδώ μεσα!!να αυτος είναι!! πιαστε τον!! λυτσαρετε τον!!¨)"" κατι τετοιο θα ελεγαν σε αντιστοιχες ευκεριες που τοσο θα ηθελαν κι που αυτην την στιγμη που γραφω ισως τα βλεπουν στον υπνο τους!!χαχαχα.
    επιστρεφω όμως σε εσενα φωτεινη, σορρυ αν ξεχνω η αν είχαμε παλαια καποια συνομυλια σχετικα με θεμασου η θεμαμου! παντος στο παρον κι στο μελον θα ηταν χαραμου κι τιμημου να ειχα κουβεντα μαζισου πανω στην θεματολογια του φορουμ. Ο λογος που τα γραφω τα παραπανω δεν εχει να ακανει με καποια υποκριτικη ανταποδωση φιλοφρονισεων όπως θα νομιζε καποια, ¨), εχει να κανει με το πνευμα της γραφης σου στα τελευταια μηνυματα που διαβαζω.
    προσπαθεις να κατευνασεις τα εντονα πνεύματα εδώ μεσα! προσπαθεις να φερεις την γαληνη στην γραφη μας!! προσπάθησες κι το κατάφερες σε εμενα, καταφερεσ να με κανεις να γαληνευσω! να συνηδιτοποιησω πως εδώ μεσα ,στο φορουμ αυτό υπαρχουν παιδια που εχουν τα προσωπικα τους προβλήματα . Μου επενθυμησες ότι κάθε ενας μας εχει τον ψυχολογικο του γολγοθα! και είναι μεγα λαθος μας να πηγαίνουμε αντιστροφος αναλογα εκαστος στον καθενα αντι να το πηγαίνουμε παραλληλα κάθε ενας προς καθολα τα ατομα του φορουμ!
    Ηταν πολύ ευστοχη η παρατηρηση που εκανες! τοσο ουσιωδες που αν την πραγματοσουμε θα βοηθηθούμε ολοι μας παρα πολύ ποσωτικα όπως κι σωστα! δλδη προς την λυση των προβλματων μας! από την άλλη αν συνεχισουμε ετσι θα εχουμε τα ειδη υπαρχον προβλήματα μας μαζι με τις συγκρούσεις που γινοντε θα εχουμε λοιπον κι αλλα προβλήματα η θα αυξήσουμε τα ειδη υπαρχον.
    στο ξανα λεω κι στο ξανα λεω! ηταν τοσο σωστη η παρατηρησησου!!! αληθεια εχεις καποια επαγγελματικη σχεση με την φυλοσοφια του φορουμ?
    φωτεινη ποια η αποψησου για την εφαρμογή σε πραξη την καλητερη μας επικοινωνια ε?

Senior Member
    :-) εμενα μ αρεσουν οι φιλοφρονησεις!ειμαι τοσοοο αρρωστη Γιωργο που απολαμβανω να δυναμωνουν οι ανθρωποι γυρω μου!παιρνω θαρρος ρε παιδι μου ,πως το λενε...Ειμαι πολυ χαρουμενη που διεκρινες αυτο που ηθελα να πω...κι ακομα πιο χαρουμενη που ενιωσες καλυτερα.
    Πιστευω πραγματικα οτι πρεπει να δουμε αλλιως τα πραγματα.Σε εμενα τροφη γι αυτο εδωσε η Αρσουλα...θα το πω οπως το εψαξα και τελικα τακτοποιησα εγω μεσα μου.
    Οταν ειμαστε στα πατωματα,γυρναμε τα πεταλα μας προς τα μεσα ,χαιδευουμε τον πυρηνα μας,παιρνουμε εμεις απο το χερι το μικρο εαυτο μας που βολοδερνει κ τον φροντιζουμε οπως θα καναμε αν ηταν ενα ξενο αβοηθητο παιδακι
    Μολις δυναμωσουμε κανουμε το ιδιο κ για τους αλλους...γτ γυρω μας εχουμε αναγκη απο ευτυχισμενους ανθρωπους,γτ εχουμε πονεσει κ δεν θελουμε να πονανε κι οι αλλοι.κανουμε ο,τι εχουμε τη δυναμη,τιποτα περισσοτερο και μαλιστα χωρις ενοχες,αλλιως θα βγει σαν υποχρεωση σαν αγγαρεια σαν να μην ειμαστε τιμιοι απεναντι σε εμας κ τους αλλους.
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Banned
    :-) εμενα μ αρεσουν οι φιλοφρονησεις!ειμαι τοσοοο αρρωστη Γιωργο που απολαμβανω να δυναμωνουν οι ανθρωποι γυρω μου!παιρνω θαρρος ρε παιδι μου ,πως το λενε...Ειμαι πολυ χαρουμενη που διεκρινες αυτο που ηθελα να πω...κι ακομα πιο χαρουμενη που ενιωσες καλυτερα.
    Πιστευω πραγματικα οτι πρεπει να δουμε αλλιως τα πραγματα.Σε εμενα τροφη γι αυτο εδωσε η Αρσουλα...θα το πω οπως το εψαξα και τελικα τακτοποιησα εγω μεσα μου.
    Οταν ειμαστε στα πατωματα,γυρναμε τα πεταλα μας προς τα μεσα ,χαιδευουμε τον πυρηνα μας,παιρνουμε εμεις απο το χερι το μικρο εαυτο μας που βολοδερνει κ τον φροντιζουμε οπως θα καναμε αν ηταν ενα ξενο αβοηθητο παιδακι
    Μολις δυναμωσουμε κανουμε το ιδιο κ για τους αλλους...γτ γυρω μας εχουμε αναγκη απο ευτυχισμενους ανθρωπους,γτ εχουμε πονεσει κ δεν θελουμε να πονανε κι οι αλλοι.κανουμε ο,τι εχουμε τη δυναμη,τιποτα περισσοτερο και μαλιστα χωρις ενοχες,αλλιως θα βγει σαν υποχρεωση σαν αγγαρεια σαν να μην ειμαστε τιμιοι απεναντι σε εμας κ τους αλλους.
    καλημερα φωτεινη,οσα λες ακουγοντε τοσο ομορφα.τοσο παραδησενια. μακαρι να μπορεσω να κανω κι εγω τις ιδιες σκεψεις σε πραξεις.,ειναι σκοπος ζωης μου απλα δεν. ε χουμε ολοι μας τις ιδιες ςρετες,π.χ. εσυ εχεις δυναμη σε αυτο.στην γαλημη σκεψεωνκι στις ομορφες πρςξεις εμενς ο θεος μου εδωσε αρετη μαλον μονο στα οχτακοσια μετρα στον κλασικο αθλητισμο διοτι εκει μονο καταφερα να γινω αυτο που επρεπε.
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕΝ ΤΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ! ΤΩΤΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΣΓΜΑΤΙΚΑ ΦΟΡΟΥΜ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΥΡΗΞΗΣ!χαχαχαχα

Senior Member
    Φωτεινή θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω με αυτό που λες γιατί δυστυχώς οι περισσότεροι άνθρωποι είμαστε εγωιστές και μόλις σηκώσουμε το κεφάλι ξεχνάμε από που ξεκινήσαμε, όπως επίσης και ότι υπάρχουν κάποιοι που έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας. μακάρι να δυναμώσουμε όλοι και να απλώσουμε το χέρι και στο διπλανό μας που το έχει ανάγκη. αυτό θα έκανε τον κόσμο μας καλύτερο!!
    μην ξεχνάς να είσαι άνθρωπος!!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΓΑΤΑ View Post
    Φωτεινή θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω με αυτό που λες γιατί δυστυχώς οι περισσότεροι άνθρωποι είμαστε εγωιστές και μόλις σηκώσουμε το κεφάλι ξεχνάμε από που ξεκινήσαμε, όπως επίσης και ότι υπάρχουν κάποιοι που έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας. μακάρι να δυναμώσουμε όλοι και να απλώσουμε το χέρι και στο διπλανό μας που το έχει ανάγκη. αυτό θα έκανε τον κόσμο μας καλύτερο!!

Ποσο δικιο εχεις σε αυτο που λες , ετσι ειμαστε , ειναι ιδιον των θνητων , αναμενομενο , βλεπω σσυνεχιζονται να ταυτιζονται οι αποψεις μας . Αγγελος .

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast