το φαινομενο ' φορουμ ' - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 128
    Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    undetermined , οπωσδηποτε φταινε οι γονεις για αυτο την καταντια , να βλεπω τα 18χρονα ανηψια μου με ενα , πως τα λενα , i-pad , pod ,tablet , αντι οπως εμεις να βρουν τους φιλους τους , να αθληθουν , να διασκεδασουν . Ναι θα με πουνε δεινοσαυρο , δεν ειναι κακο . Δεν συμπαθω τους υπολογιστες , και κανω την δουλεια μου με μικρη χρηση αυτων . Εκ παραδρομης βρισκομαι στο φορουμ , λογω της απομονωσης που μου προκαλεσε η κτθλψη μου , κ δε λεω , βοηθηθηκα , απο την αποψη του οτι , τροπον τινα , ανεκτησα επαφη με τον εξω κοσμο , αλλα πλεον δεν εχει να μου δωσει τπτ αλλο το φορουμ , κ αραιωνω σιγα-σιγα , βλεπεις κατι που το κανεις σχεδον καθε μερα , γινεται κ εθισμος . Οσο για τους υπολογιστες μου ειναι χρησιμοι για να πληρωσω λογαριασμους , να δω πολυ συγκεκριμενα σαιτ , αλλα οχι για να ζω μεσα σε αυτους .
    Το βρισκω εξαιρετικα περιεργο να μιλαω και να τσακωνομαι με ατομα με τα οποια δεν θα συναντηθω ποτε , κ λογω της φυσεως των φορουμς , κ λογω ηλικιας ( 52.5 χρ ειμαι ) , και οσο γιαυτο που λεει η ftatl , να ειμαι στο φορουμ ο καυγατζης , ο τρομοκρατης !! , κ στην πραματικη κοινωνια , να ειμαι ενας ηρεμος , φιλησυχος πολιτης , που χαιρει εκτιμησεως απο το περιβαλλον του , η πρεπει ναμαι πολυ καλος ηθοποιος η να συμβαινει κατι αλλο
    Ο κοσμος δεν προχωραει undet , αλλαζει μορφη , ειναι πασιφανες , κ ουδεις γνωριζει την μορφη που τελικα θα παρει .
    Τον κυκλο μου , λιγο - πολυ τον εκανα , το εγγυς μελλον μου το φανταζομαι σενα νησι , μαλλον Ροδο , χωρις υπολογιστες κ αχρηστες τεχνολογιες , με το σπιτακι μου , τη θαλλασιτσα , την γυναικα μου , ( οχι αναγκαστικα με αυτη την σειρα ! ) τι αλλο να ζητησει κανεις .
    Δεν συμφωνώ μαζί σου, όλα προχωράνε και ο δρόμος είναι μπροστά... Όπως η επιστήμη έτσι και η ζωή και η τεχνολογία έτσι και ο άνθρωπος.

Senior Member
    [QUOTE και οσο γιαυτο που λεει η ftatl , να ειμαι στο φορουμ ο καυγατζης , ο τρομοκρατης !! , κ στην πραματικη κοινωνια , να ειμαι ενας ηρεμος , φιλησυχος πολιτης , που χαιρει εκτιμησεως απο το περιβαλλον του , η πρεπει ναμαι πολυ καλος ηθοποιος η να συμβαινει κατι αλλο ][/QUOTE]

κοιτα εγω δεν ειπα τι εισαι εδω μεσα και τι εισαι εκει εξω το συμπερασμα το βγαλες μονος σου. μονος σου εκρινες τον εαυτο σου!
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ftatl View Post
    [QUOTE

κοιτα εγω δεν ειπα τι εισαι εδω μεσα και τι εισαι εκει εξω το συμπερασμα το βγαλες μονος σου. μονος σου εκρινες τον εαυτο σου!

Εστω ftatl , δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου .

Senior Member
    Εστω ftatl , δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου .
    οχι εστω, ετσι ειναι.

Senior Member
    οχι εστω, ετσι ειναι.
    OK...........γιατι να σου χαλασω το χατηρι,
    Last edited by Macgyver; 16-04-2014 at 13:13.

Senior Member
    OK...........γιατι να σου χαλασω το χατηρι,

να μη σου χαλασω κι εγω το χατηρι να πω κι εγω ενα οκ να παει στο καλο!

Senior Member
    να μη σου χαλασω κι εγω το χατηρι να πω κι εγω ενα οκ να παει στο καλο!

Πλακα εχεις !! ( για καλο το λεω )

Banned
    παντος μακ,το φορουμ σε γενικες γραμμες καλα παει! βεβαια όπως κάθε τι στον τοπο αυτόν εχει τα θεματα του με καποιες υποκοιμενικες κινησεις, αλλα την δουλεια που πρεπει να κανει την κανει σαν το μοναδικο στον τομεα αυτόν! διοτι δεν υπαρχει άλλο φορουμ που να αναφερετε σε ανθρώπους με ψυχολογικες ιδιαιτερότητες! βεβαια καλο θα ηταν να τυρουταν κι να μην έμπαιναν ατομα που λενε πως είναι μια χαρα κι να κραζουν μοναχα οσους τους καθοντε στον λαιμο, αλλα ο.κ. μες στη ζωη είναι κι αυτό!! εξαλου που να προλλαβουν να διαβαζουν τοσα μηνυματα!!!
    αποψη μου είναι ότι αμα μπορούσαμε ολοι μας να σκεφτόμαστε δυο φορες πριν γραψουμε κατι για καποιον αλλον, αν βαζαμε για λιγο τον εαυτομας στην θεση του κι μετα γράφαμε πιστευω ότι τωτες θα ηταν πολύ καλητερα τα πραματα.
    τωρα σαν "φενομενο" φενομενικα! χιχιχι, φενετε ¨), καλα!
    τελος θα ηθελα να μας επιρεασει ολους μας το πνευμα των ημερων, θρησκους κι μη!

Senior Member
    Σωστος , Γιωργο . . Πραγματι ειναι το μοναδικο φορουμ που ασχολειται με ανθρωπους με ψυχολογικα προβληματα , κ οντως , τι να πρωτοδιαβασει η διαχειρηση κ να επεμβει . Αντιλαμβανομαι οτι ηρεμησες , μαλλον σεπηρεασε το εορταστικο κλιμα !! ευχομαι να συνεχισεις ετσι .

Banned
    Σωστος , Γιωργο . . Πραγματι ειναι το μοναδικο φορουμ που ασχολειται με ανθρωπους με ψυχολογικα προβληματα , κ οντως , τι να πρωτοδιαβασει η διαχειρηση κ να επεμβει . Αντιλαμβανομαι οτι ηρεμησες , μαλλον σεπηρεασε το εορταστικο κλιμα !! ευχομαι να συνεχισεις ετσι .
    ναι!! φταιει το χριστιανικο πνευμα! είναι σημτοματικα κι με τους καθολικούς!! χιιχχι.
    κοιτα μαγκ, το λαθος μου είναι ότι δεν μπορω ,παθαινω αλλεργιες με τους ανθρώπους που είναι δηθεν! με οσους προσπαθουν να κερδισουν τον χορο τους !αλλα με πλαγιους τροπους!!
    μπορω να δεχτω κι καταλαβαινω φουλ ότι καποια ατομα εχουν την αναγκη να "κερδισουν " αποδοχή! αναγνωρηση από ολους μας! είναι θεμιτο αυτό!!βλέπεις η ζωη είναι πολύ σκληρη, εκει εξω μερικοι ανθρωποι παιρναν δυσκολα, ειτε ο γαμος τους ,ειτε η κλειστη κοινωνια που ζουν ειτε κατι άλλο εχουν αναγκη να βρουν μια "γονιτσα" για να νιωσουν κυριαρχει!! αυτό δεν είναι παραλογο τοσο πολύ, συμβαινει , όμως αυτό που δεν μπορω να δεχτω είναι ο τροπος για να το κανουν!!εκει μου την δινει στα νευρα!!κι ξεφευγω!!

το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

σορρυ μαγκ που ξεφυγα! αλλα δεν φταιω εγω η αλλεργια ρεσυ!¨)¨),,, τι να πω?? παρα το ότι θα επρεπε να καθομαι κι να γραφω οσα θα επρεπε να πω! αλλα δεν θα το κανω!! θα συνεχισω να προσπαθω μερα με την μερα να απεχω από διαμάχες!! εξαλου εμενα ο χωρος που θα ηθελα να "σημανω" ¨)¨). χιχιχι, ο χωρος που αναζητω αναγνωριση είναι ο φυσιολογικος κοσμος!! είναι οι σχεσεις μου με τους αλλους όχι πισω από οθωνες!! δυστυχως για καποιους το πληκρολογιο είναι εμεση πραξη επικοινωνια τους!! η οθωνη είναι τα ματια τους!! κι το κρύψιμο σε ένα δοματιο είναι η κοινωνια τους!! για αυτό κι δυστυχως ακουμενα μηλανε για το φορουμ λες κι είναι η αξιοπρεπεια τους! λες κι είναι ο χαρακτηρας τους!! λυπάμαι παρα πολύ!! ευχομαι συντομα να καταλαβουν πως μπορουν να ζησουν κι χωρις το φορουμ, πως μπορουν να μπαινουν εδώ μεσα μοναχαγια τις ουσιαστικες στιγμες ! μοναχα για " ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΥΡΙΞΗ" κι όχι για να επιβαιβεοθουν ως ατομα
    Last edited by Aeon; 18-04-2014 at 16:20.

Senior Member
    Γιωργο , δεν εχω να προσθεσω η να αφαιρεσω τιποτα απο το κειμενο σου . Εχεις μια αψογη κ διαυγη εικονα των θεματων που αναφερεις . Η μαφια τουλαχιστον κερδιζει κατι απο τις δραστηριοτες της , και παιρνει τα ρισκα της .

Last edited by Aeon; 18-04-2014 at 16:21.

Banned
    εγω ακομα απορω με την διαχειριση παντως που ανεχεται απειλες σου.
    Last edited by Aeon; 18-04-2014 at 16:21.

Banned
    εγω ακομα απορω με την διαχειριση παντως που ανεχεται απειλες σου.
    Last edited by Aeon; 18-04-2014 at 16:22.

Banned
    μαγκαιβερ! μην λες τετοια, μπορει να τα παρεξηγησουν! θα μπλέξεις παλυ ρεσυ!¨) χιχι, θα σε περασουν για τον 'μαρσον" χιχι, αστο, μην αγχωνεσαι!!
    αποψημου είναι ότι είναι κουραστηκω για εσενα να χαλιεσαι τοσο πολύ! βεβαια ο κάθε ενας θα νευριαζαι, ο κάθε ενας θα πικρενοταν κι θα αγανακτουσαι με την αδικαιολογητη συμπερηφορα κκαποιον μελον που δεν αντεχουν τον δυαλογο ! που όταν δεν εχουν επιχηρηματα μπαινουν συννενοημενα 4-5 ατομα μαζι κι την πεφτουν σε ένα μελος!! μου το εχουν κανει κι εμενα! όχι μονο προσφατα! κι εμενα μου περναγαν διαφορα από το μυαλομου! αλλα δεν αξιζει τελικα να χαλιεσαι!!
    Η εκδικηση είναι κατι που εκτως από το ότι τρώγετε κι κρυο¨), είναι κι ένα αισθημα που
    οσο για το αν θα"την βρουν από καποιον" θα σου ελεγα να μην το σκέφτεσαι κι να μην το γραφεις!! αδιαφορια! είναι η καλητερη λυση!! να μην τα παιρνεις στα σοβαρα!! ¨), κανε κι εσυ τον χαβαλέ σου!!
    χωρις να θελω να σου κανω τον σοφο -απεναντίας εισαι πολύ πιο μορφωμένος κι γνωστηκος από μενα που ολο κανω λαθοι- απλα θα σου πω κατι που εχω μαθει όχι στο πανεπιστη"μιο! αλλα στο πεζοδρο"μιο"!
    οι ανθρωποι που εχουν μεσα στην ψυχη τους την κακια! που εχουν αγενεια! που προσβαλλουν κι ειρωνευοντε οσους νοσουν η είναι σε ασχημη κατασταση ! αυτοι οι ανθρωποι λοιπον είναι η πιο ατυχοι!! αυτοι εχουν το πρόβλημα μαγκαιβερ! όχι εσυ,εγω η οποιος άλλος υποστατε την κακια!! αστους τι πιο μεγαλη τιμορια να ζεις μς αυτά τα ασχημα κι τοσο κολαστηκα συναισθηματα την εχουν αυτή,
    Last edited by Aeon; 18-04-2014 at 16:22.

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast