και οχι μονο γιατι ειχα χασει τον παππου μου αλλα και γιατι ειχα τσακωθει με κατι ''κολλητεσ'' που ειχα που στην ουσια μονο εγω νοιαζομουν για αυτεσ και με χρησιμοποιουσαν σαν αντικειμενο οταν χρειαζονταν κατι, τελοσπαντων, πριν λιγεσ μερεσ μεσα στο Πασχα ημουνα με την ξαδερφη μου και ενα φιλο τησ και επδ βαριομασταν ειπαμε να παρουμε κανενα παιδι αποκρυψη να κανουμε πλακα, τελοσπαντων το πηρε η ξαδερφη μου το τηλεφωνο μου και τηλεφωνησε στον πρωι μου τον Σταυρο και απαντησε και αρχισε να του λεει εκει καποια πραγματα, μετα ομωσ η ξαδερφη μου τον πηρε ξανα τηλεφωνο απο κανονικο καταλαθοσ και αυτοσ καταλαβε πωσ ημουν εγω αλλα δεν το ειπε, και ετσι εμεισ π δεν το ξεραμε οταν ξαναβρεθηκαμε με την ξαδερφη μου τον ξαναπηραμε τηλεφωνο και μιλουσα εγω και με ρωτησε αν ειμαι εγω και τετοια και μου ελεγε να συναντηθουμε για να μου ζητησει συγγνωμη και να συζητησουμαι καποια θεματα παλια και εγω του ειπα πωσ δεν εχω να πω κατι μαζι του και πωσ δεν ηθελα να συναντηθουμαι, την επομενη μερα επδ παλι βαριομουνα τον πηρα τηλεφωνο και του ειπα πωσ βαριεμαι και μιλισαμε για τυπικα πραγματα που ειμαι τι κανω και τετοια, μετα ηρθε εκει που ημουνα αλλα δεν πηγα να του μιλησω, δεν ειχα αναγκη να του μιλησω να βρεθουμαι η να κανουμε κατι μαζι απλα ηθελα να περασει η ωρα μου τελοσπαντων, χθεσ το βραδυ με παιρνει τηλεφωνο αυτοσ ο Σταυροσ και μου λεει θεσ να μιλησεισ στο Λουκα?ειναι εδω μαζι μου θεσ να του πεισ κατι? και εγω εκεινη την ωρα κοκκαλοσα, ηταν οι δυο μου πρωην μαζι, και ο Σταυροσ μου ειπε πωσ ο Λουκασ ειπε πωσ με περιμενουν πολλα πραγματα και πωσ θα τα μετανοιωσω ακομη δενε χω δει τιποτε και τετοια με απειλουσε κανονικοτατα, και αυτο ενοουσα οτι με κακολογουσαν παλι, αυτεσ οι κολλητεσ που ελεγα βρεθηκαν με τον πρωην μου το Λουκα και ειπαν κακα πραγματα για μενα και αυτοσ και αυτεσ και τελοσ παντων ενωθηκαν ολοι ενανιον μου, και οταν πηρα τηλεφωνο τον Λουκα ννα μου εξηγηση τι ειιναι αυτα που λενε, καταλαβα πωσ ο Σταυροσ του ειπε ψεμματα και του ειπεσ πωσ εγω του κολλουσα και οτι του εκανα καμακι και τετοια και πωσ τουσ εβρισα και τετοιεσ μαλακιεσ και βρεθηκα εγω μπλεγμενη σε κατι που τιποτα απο αυτα δεν εκανα, εγω απλα βαριομουνα και ηθελα να περασω την ωρα μου και κανεισ δεν με πιστευει...ο Λουκασ με κατηγορησε κιολασ πωσ εξαιτιασ μου θα πεθαινε και πωσ εγω εφτεγα, και αρχισε τησ απειλεσ, και ειχα τοσο νευριασει που με φτεγανε χωρισ να εχω κανει ολα αυτα που μου λενε που ετρεμα ολοκληρη, ειχα μεινει μεχρι αργα στο λαπτοπ μπασ και καταφερω να απασχολησω τον εαυτο μου με κατι αλλου χωρισ να σκεφτομαι αυτα που ειχαν γινει, εχει απο χθεσ εκεινη την ωρα εχω τοσο πολυ αγχοσ για ολα... δεν ξερω ισωσ φοβαμαι πωσ μου βγαλουνε το ονομα χωρισ λογο και συνεχισω ετσι να ταλαιπωρω και να στεναχωρω τουσ δικουσ μου ανθρωποουσ, μπορει να παρουν τηλεφωνο την μανα μου και να τισ πουν πραγματα τα οποια δεν ισχυουν οπωσ μου ελεγαν και εμενα και αυτη να τα πιστεψει και τοτε εκει θα χασω εντελωσ την εμπιστοσυνη τησ, εχω αναγκη απο ασφαλεια.. χθεσ απ'το αγχοσ και απ'τπ φοβο 16 χρονο κοπελα πηγα και κοιμηθηκα με τη μητερα μου ειχα αναγκη να νιωσω ασφαλεια... και ισωσ ασφαλεια να μου δωσει μονο η αγγαλια τησ ομωσ ντρεπομαι... ξερω πωσ αν με αγγαλιασει θα λυγισω, θα σπαραξω στα κλαμματα θα την ανησυχησω για αλλη μια φορα... δεν αξιζει... δεν αξιζει σε τετοια μητερα μια κορη σαν και εμενα! γενικα σε κανενα δεν αξιζω...