autoktonia - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 101

Thread: autoktonia

Member
    παιδια πραγματικα σασ ευχαριστω πολυ,αληθεια τωρα, δεν ξερω τι θα εκανα τωρα, ισωσ αν δν εμπενα εδωμεσα να ξανα προσπαθουσα να καταφυγω στα χαπια τα οποια δεν κανουν κατι απλα καταστρεφουν το στομαχι και τετοια... με εκεινεσ τισ κολλητεσ εχω τελειωσει απο καιρο! απλα δεν τουσ εχει αρεσει γι'αυτο και τωρα με εκδεικουνται... θα περασει και αυτο, εγω θελω ανθρωπουσ διπλα μου να με στηριξουν, ποτε δεν ζητησα ανθρωπουσ να με στηριζουν και να ειναι διπλα μου να με προσεχουν, το ζηταω εδω και 4-5 μηνεσ που ηρθαν ολα τοσο ξαφνικα ολα μαζι και τοσο επωδυνα ολα τουσ! δεν εχω κανενα πιστευω, ναι ξερω εχω την οικογενεια μου

Member
    παιδια μολισ μιλησα τησ μητερα μου, αλλα για αυτα που εγιναν με το Σταυρο και τον Λουκα για την αυτοκτονια ουτε λογοσ! δυσκολευτηκα αρκετα να τησ το πω...αλλα μιλησα γιατι μου ειπε πωσ χθεσ καθωσ κοιμομουνα μαζι τησ παραμιλουσα και κλοτσαγα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by anonymous77 View Post
    μια χαρα εισαι στησ συμβουλεσ ολοι σασ μια χαρα εισαστε στησ συμβουλεσ, απλα εγω ειμαι η δειλη! εγω ειμαι αυτη που φοβαται, δεν ημουν ετσι... εχω αλλαξει λογω των καταστασεων και τον ανθρωπων... κριμα ειναι! ξερω πωσ τωρα φερομαι εγωιστικα και πεταω μια ζωη την οποια τοσοι ανθρωποι παρακαλουν να εχουν! απλα δεν μπορω...
    ειναι ολα μαζι, λενε πωσ μετα απ'την καταιγιδα ερχεται ο ηλιοσ, εμενα δεν φανηκε εδω και 4-5 μηνεσ βρισκομαι μεσα στην καταθλιψη, λιγεσ ειναι η φορεσ που γελαω πραγματικα με κατι αληθεια τωρα.. εχουν γινει ολα τοσο δυσκολα, με τουσ γονεισ μου με τουσ φιλουσ μου με τισ σχεσεισ μου με ολα... εχω κουραστει να προσπαθω να πεισω τουσ ανθρωπουσ για το ποια πραγματικα ειμαι και να τουσ πεισω πωσ αυτα που λεει ο κοσμοσ δεν ειναι αληθινα!
    Δε χρειάζεται να πείσεις κανέναν.. με το να κάνεις σκέψεις για αυτοκτονίες και τέτοια πάλι δε θα πείσεις κανέναν..
    Κι ας είσαι δειλή και τι μ΄αυτό... κι εγώ είμαι.. όλοι δε μπορεί να είμαστε ''ήρωες...''
    Χωρίς εμάς τους δειλούς δεν υπάρχουν ούτε αυτοί...

Μικρούλα νομίζω πως σιγά σιγά θα ξεπεράσεις το ''πρόβλημα σου'' μη το βάζεις κάτω...

Είσαι ένα κορίτσι σαν τα εκατομμύρια κορίτσια που υπάρχουν και συνάμα είσαι πολύτιμη και διαφορετική όπως είμαστε όλοι...

Member
    ευχαριστωω Ιβαν πιστευω πωσ εκανα ηδη ενα βημα μιλωντασ στην μητερα μου, εφυγε ενα βαροσ, αλλα δν τησ μιλησα για την αυτοκτονια!

Senior Member
    κανεισ δεν ειναι δειλοσ και κανεισ δεν ειναι ηρωασ ειτε εισαι δειλοσ ειτε εισαι ηρωασ κατι χανεισ κατι κερδιζεισ
    πχ ειναι ενασ ηρωασ που παει να τα βαλει με πενηντα και πεθαινει ηρωικα
    και στην ιδια θεση ειναι ενασ δειλοσ που φευγει γλυτωνει και ζει ποιοσ ειναι ο εξυπνοσ και ποιοσ ο βλακασ πεσ μου εσυ
    και ενα ακομα θελω να σου πω καλο ειναι να ψαχνεισ ατομα να σε στηριζουν αλλα μην ειναι και το μονο ζητουμενο
    μπορεισ να πιστεψεισ και στον εαυτο σου στην τελικη
    ολοι στην εφηβεια καπωσ ετσι ειμασταν παντωσ να ξερεισ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    κανεισ δεν ειναι δειλοσ και κανεισ δεν ειναι ηρωασ ειτε εισαι δειλοσ ειτε εισαι ηρωασ κατι χανεισ κατι κερδιζεισ
    πχ ειναι ενασ ηρωασ που παει να τα βαλει με πενηντα και πεθαινει ηρωικα
    και στην ιδια θεση ειναι ενασ δειλοσ που φευγει γλυτωνει και ζει ποιοσ ειναι ο εξυπνοσ και ποιοσ ο βλακασ πεσ μου εσυ
    και ενα ακομα θελω να σου πω καλο ειναι να ψαχνεισ ατομα να σε στηριζουν αλλα μην ειναι και το μονο ζητουμενο
    μπορεισ να πιστεψεισ και στον εαυτο σου στην τελικη
    ολοι στην εφηβεια καπωσ ετσι ειμασταν παντωσ να ξερεισ
    στον εαυτο μου προσπαθουσα να στηριχτω τοσουσ μηνεσ και κατεληξα να κανω αποπειρα 3-4 φορεσ ....

Senior Member
    ασ πουμε οτι στην εφηβεια τα βλεπεισ ολα μεγαλα και τεραστια αλλα οτι αντιμετωπιζεισ τωρα θα το αντιμετωπιζεισ μια ζωη
    απλα μεγαλωνοντασ τα ξεπερνασ αυτα γιατι τα συνιθιζεισ τα περιμενεισ οσο μαθαινεισ τον κοσμο αποδεχεσαι οτι τιποτα δεν παει σωστα

Senior Member
    αποδεξου οτι τωρα μαθαινεισ τον κοσμο δε μπορεισ με τη μια να τα κανεισ ολα τελεια

Member
    δεν ζηταω να τα κανω ολα τελεια, ζηταω λιγε στιγμεσ πραγματικησ ευτιχιασ και ανθρωπουσ με εμπιστοσυνη, γινεται? ;/

Banned
    δεν ζηταω να τα κανω ολα τελεια, ζηταω λιγε στιγμεσ πραγματικησ ευτιχιασ και ανθρωπουσ με εμπιστοσυνη, γινεται? ;/
    άμα δεν το αναζητήσεις και δεν το κυνηγήσεις δε θα μάθεις ποτέ........
    προσπάθησε

Member
    Quote Originally Posted by κοπέλα93 View Post
    άμα δεν το αναζητήσεις και δεν το κυνηγήσεις δε θα μάθεις ποτέ........
    προσπάθησε
    εχω προσπαθησει, δεν ειπα πωσ θα τα παρατησω αλλα κατανταει κουραστηκο, ειμαι παντα εδω ακομα και για εκεινουσ που δεν το εχτιμανε, ομωσ κανεισ δεν ειναι εδω... εμπιστοσυνη? δεν νομιζω να ξερουν τι σημαινει! περιβαλλομαι απο ανθρωπουσ τουσ οποιουσ ΕΓΩ το κτηνοσ εχω διαλεξει να ειμαι διπλα τουσ!

Banned
    εχω προσπαθησει, δεν ειπα πωσ θα τα παρατησω αλλα κατανταει κουραστηκο, ειμαι παντα εδω ακομα και για εκεινουσ που δεν το εχτιμανε, ομωσ κανεισ δεν ειναι εδω... εμπιστοσυνη? δεν νομιζω να ξερουν τι σημαινει! περιβαλλομαι απο ανθρωπουσ τουσ οποιουσ ΕΓΩ το κτηνοσ εχω διαλεξει να ειμαι διπλα τουσ!
    πώς μιλάς έτσι άσχημα για τον εαυτό σου;;; σου αξίζει να τον μειώνεις έτσι;;;

επίσης με λίγες κακές επιλογές τέλειωσε η ζωή σου; δε θα γνωρίσεις άλλους;;;

και πώς περιμένεις να έρθει η εμπιστοσύνη; δεν είναι καραμέλα.είναι δύσκολο για όλους μας.

και εσύ λες ότι θα αυτοκτονήσεις.εμείς τότε ''κορόϊδα'' είμαστε που παλεύουμε;;; εσύ γίνεσαι κορόιδο με αυτά που σκέφτεσαι και κάνεις.

Member
    Quote Originally Posted by κοπέλα93 View Post
    πώς μιλάς έτσι άσχημα για τον εαυτό σου;;; σου αξίζει να τον μειώνεις έτσι;;;

επίσης με λίγες κακές επιλογές τέλειωσε η ζωή σου; δε θα γνωρίσεις άλλους;;;

και πώς περιμένεις να έρθει η εμπιστοσύνη; δεν είναι καραμέλα.είναι δύσκολο για όλους μας.

και εσύ λες ότι θα αυτοκτονήσεις.εμείς τότε ''κορόϊδα'' είμαστε που παλεύουμε;;; εσύ γίνεσαι κορόιδο με αυτά που σκέφτεσαι και κάνεις.
    εχουν πει τοσα πραγματα για μενα τα οποια δεν ειναι αληθινα το ''κοροιδο'' θα με πειραξει τωρα? δεν ειπα πωσ θα βαλω τερμα στην ζωη μ εξαλου και σ'αυτο αχρηστη ειμαι ουτε μια φορα δεν τα καταφερα, απλα ειπα πωσ ειναι δυσκολο να εμπιστευτεισ, και ποιον να εμπιστευτεισ? ξερω πωσ δεν ειναι καραμελα η εμπιστοσυνη και πωσ δεν ερχεται απο μονη τησ μα δεν παιζει να ξανα εμπιστευτω, 3 ατομα ειχα εμπιστευτει πολυ και με προδωσα,, συγγνωμη δεν θα παρω...

Banned
    εχουν πει τοσα πραγματα για μενα τα οποια δεν ειναι αληθινα το ''κοροιδο'' θα με πειραξει τωρα? δεν ειπα πωσ θα βαλω τερμα στην ζωη μ εξαλου και σ'αυτο αχρηστη ειμαι ουτε μια φορα δεν τα καταφερα, απλα ειπα πωσ ειναι δυσκολο να εμπιστευτεισ, και ποιον να εμπιστευτεισ? ξερω πωσ δεν ειναι καραμελα η εμπιστοσυνη και πωσ δεν ερχεται απο μονη τησ μα δεν παιζει να ξανα εμπιστευτω, 3 ατομα ειχα εμπιστευτει πολυ και με προδωσα,, συγγνωμη δεν θα παρω...
    προσπαθώ να σου την ''πω'' για να ξεκολλήσεις από τις βλακείες και να δεις τη ζωή σοβαρά!
    για κανέναν άλλο λόγο δε θα σε έλεγα κορόιδο ή οτιδήποτε.Αυτή η τεχνική πιάνει στους περισσότερους......

τέσπα,το θέμα δεν είναι αυτό..

μην παίρνεις τοις μετρητοίς τι λέει ο κόσμος....τι πάει να πει σου έχουν πει και χειρότερα; ε και; ο καθένας ό,τι του κατέβει λέει,εμείς πρέπει να το παίρνουμε και προσωπικά
    και να μας καταβάλλει; ΟΧΙ.

οκ μην εμπιστευτείς,δεν είπα κάτι τέτοιο.ούτε κι εγώ εμπιστεύομαι...αλλά δεν είπα ότι θα αυτοκτονήσω γιατί θα ήθελα να ήταν τα πράγματα αλλιώς......
    αν τα παρατήσω και βάλω ένα τέλος,τι κάνουμε βρε;
    το χάσαμε!!
    ο κόσμος άμα ήταν να έλυνε έτσι τα προβλήματά του,δε θα είχε μείνει άνθρωπος για άνθρωπος.
    δες το λίγο θετικά και σταμάτα να μειώνεις τον εαυτό σου.
    μόνο με τον εαυτό σου θα πας μπροστά,και αν τον υποτιμάς δε θα σε βοηθήσει ποτέ.

Senior Member
    Η μαμα ηδη σε πηρε γραμμη οτι κατι εχεις...θες ενδυναμωση ψυχικη..πες της οτι νιωθεις ευαλωτη ,οτι θες καθοδηγηση.
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast