Results 61 to 75 of 101
Thread: autoktonia
-
24-04-2014, 16:30 #61
παιδια πραγματικα σασ ευχαριστω πολυ,αληθεια τωρα, δεν ξερω τι θα εκανα τωρα, ισωσ αν δν εμπενα εδωμεσα να ξανα προσπαθουσα να καταφυγω στα χαπια τα οποια δεν κανουν κατι απλα καταστρεφουν το στομαχι και τετοια... με εκεινεσ τισ κολλητεσ εχω τελειωσει απο καιρο! απλα δεν τουσ εχει αρεσει γι'αυτο και τωρα με εκδεικουνται... θα περασει και αυτο, εγω θελω ανθρωπουσ διπλα μου να με στηριξουν, ποτε δεν ζητησα ανθρωπουσ να με στηριζουν και να ειναι διπλα μου να με προσεχουν, το ζηταω εδω και 4-5 μηνεσ που ηρθαν ολα τοσο ξαφνικα ολα μαζι και τοσο επωδυνα ολα τουσ! δεν εχω κανενα πιστευω, ναι ξερω εχω την οικογενεια μου
- 24-04-2014, 16:40 #62
παιδια μολισ μιλησα τησ μητερα μου, αλλα για αυτα που εγιναν με το Σταυρο και τον Λουκα για την αυτοκτονια ουτε λογοσ! δυσκολευτηκα αρκετα να τησ το πω...αλλα μιλησα γιατι μου ειπε πωσ χθεσ καθωσ κοιμομουνα μαζι τησ παραμιλουσα και κλοτσαγα...
24-04-2014, 16:43 #63
Δε χρειάζεται να πείσεις κανέναν.. με το να κάνεις σκέψεις για αυτοκτονίες και τέτοια πάλι δε θα πείσεις κανέναν..
Κι ας είσαι δειλή και τι μ΄αυτό... κι εγώ είμαι.. όλοι δε μπορεί να είμαστε ''ήρωες...''
Χωρίς εμάς τους δειλούς δεν υπάρχουν ούτε αυτοί...
Μικρούλα νομίζω πως σιγά σιγά θα ξεπεράσεις το ''πρόβλημα σου'' μη το βάζεις κάτω...
Είσαι ένα κορίτσι σαν τα εκατομμύρια κορίτσια που υπάρχουν και συνάμα είσαι πολύτιμη και διαφορετική όπως είμαστε όλοι...
24-04-2014, 16:49 #64
ευχαριστωω Ιβαν πιστευω πωσ εκανα ηδη ενα βημα μιλωντασ στην μητερα μου, εφυγε ενα βαροσ, αλλα δν τησ μιλησα για την αυτοκτονια!
24-04-2014, 17:20 #65
κανεισ δεν ειναι δειλοσ και κανεισ δεν ειναι ηρωασ ειτε εισαι δειλοσ ειτε εισαι ηρωασ κατι χανεισ κατι κερδιζεισ
πχ ειναι ενασ ηρωασ που παει να τα βαλει με πενηντα και πεθαινει ηρωικα
και στην ιδια θεση ειναι ενασ δειλοσ που φευγει γλυτωνει και ζει ποιοσ ειναι ο εξυπνοσ και ποιοσ ο βλακασ πεσ μου εσυ
και ενα ακομα θελω να σου πω καλο ειναι να ψαχνεισ ατομα να σε στηριζουν αλλα μην ειναι και το μονο ζητουμενο
μπορεισ να πιστεψεισ και στον εαυτο σου στην τελικη
ολοι στην εφηβεια καπωσ ετσι ειμασταν παντωσ να ξερεισΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
24-04-2014, 17:22 #66
24-04-2014, 17:26 #67
ασ πουμε οτι στην εφηβεια τα βλεπεισ ολα μεγαλα και τεραστια αλλα οτι αντιμετωπιζεισ τωρα θα το αντιμετωπιζεισ μια ζωη
απλα μεγαλωνοντασ τα ξεπερνασ αυτα γιατι τα συνιθιζεισ τα περιμενεισ οσο μαθαινεισ τον κοσμο αποδεχεσαι οτι τιποτα δεν παει σωσταΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
24-04-2014, 17:29 #68
αποδεξου οτι τωρα μαθαινεισ τον κοσμο δε μπορεισ με τη μια να τα κανεισ ολα τελεια
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
24-04-2014, 17:31 #69
δεν ζηταω να τα κανω ολα τελεια, ζηταω λιγε στιγμεσ πραγματικησ ευτιχιασ και ανθρωπουσ με εμπιστοσυνη, γινεται? ;/
24-04-2014, 17:32 #70
24-04-2014, 17:35 #71
εχω προσπαθησει, δεν ειπα πωσ θα τα παρατησω αλλα κατανταει κουραστηκο, ειμαι παντα εδω ακομα και για εκεινουσ που δεν το εχτιμανε, ομωσ κανεισ δεν ειναι εδω... εμπιστοσυνη? δεν νομιζω να ξερουν τι σημαινει! περιβαλλομαι απο ανθρωπουσ τουσ οποιουσ ΕΓΩ το κτηνοσ εχω διαλεξει να ειμαι διπλα τουσ!
24-04-2014, 17:42 #72
πώς μιλάς έτσι άσχημα για τον εαυτό σου;;; σου αξίζει να τον μειώνεις έτσι;;;
επίσης με λίγες κακές επιλογές τέλειωσε η ζωή σου; δε θα γνωρίσεις άλλους;;;
και πώς περιμένεις να έρθει η εμπιστοσύνη; δεν είναι καραμέλα.είναι δύσκολο για όλους μας.
και εσύ λες ότι θα αυτοκτονήσεις.εμείς τότε ''κορόϊδα'' είμαστε που παλεύουμε;;; εσύ γίνεσαι κορόιδο με αυτά που σκέφτεσαι και κάνεις.
24-04-2014, 17:46 #73
εχουν πει τοσα πραγματα για μενα τα οποια δεν ειναι αληθινα το ''κοροιδο'' θα με πειραξει τωρα? δεν ειπα πωσ θα βαλω τερμα στην ζωη μ εξαλου και σ'αυτο αχρηστη ειμαι ουτε μια φορα δεν τα καταφερα, απλα ειπα πωσ ειναι δυσκολο να εμπιστευτεισ, και ποιον να εμπιστευτεισ? ξερω πωσ δεν ειναι καραμελα η εμπιστοσυνη και πωσ δεν ερχεται απο μονη τησ μα δεν παιζει να ξανα εμπιστευτω, 3 ατομα ειχα εμπιστευτει πολυ και με προδωσα,, συγγνωμη δεν θα παρω...
24-04-2014, 17:59 #74
προσπαθώ να σου την ''πω'' για να ξεκολλήσεις από τις βλακείες και να δεις τη ζωή σοβαρά!
για κανέναν άλλο λόγο δε θα σε έλεγα κορόιδο ή οτιδήποτε.Αυτή η τεχνική πιάνει στους περισσότερους......
τέσπα,το θέμα δεν είναι αυτό..
μην παίρνεις τοις μετρητοίς τι λέει ο κόσμος....τι πάει να πει σου έχουν πει και χειρότερα; ε και; ο καθένας ό,τι του κατέβει λέει,εμείς πρέπει να το παίρνουμε και προσωπικά
και να μας καταβάλλει; ΟΧΙ.
οκ μην εμπιστευτείς,δεν είπα κάτι τέτοιο.ούτε κι εγώ εμπιστεύομαι...αλλά δεν είπα ότι θα αυτοκτονήσω γιατί θα ήθελα να ήταν τα πράγματα αλλιώς......
αν τα παρατήσω και βάλω ένα τέλος,τι κάνουμε βρε;
το χάσαμε!!
ο κόσμος άμα ήταν να έλυνε έτσι τα προβλήματά του,δε θα είχε μείνει άνθρωπος για άνθρωπος.
δες το λίγο θετικά και σταμάτα να μειώνεις τον εαυτό σου.
μόνο με τον εαυτό σου θα πας μπροστά,και αν τον υποτιμάς δε θα σε βοηθήσει ποτέ.
24-04-2014, 18:00 #75
Η μαμα ηδη σε πηρε γραμμη οτι κατι εχεις...θες ενδυναμωση ψυχικη..πες της οτι νιωθεις ευαλωτη ,οτι θες καθοδηγηση.
:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..