Results 31 to 45 of 101
Thread: autoktonia
-
24-04-2014, 14:22 #31
- 24-04-2014, 14:22 #32
Πρωτα-πρωτα οπωσ εχω πει επδ οι γονεισ μου ειναι χωρισμενοι, χρειαζεται να χωριζομαι σε 2 στρατοπεδα και να ακουω π κακολογα ο ενασ τον αλλον και καθε γιορτη ειμαι αναγκασμενη να διαλεγω με ποιον απ'τουσ δυο θα πρεπει να το περασω και η μητερα μου οταν λεω πωσ θα τα περασω με τον μπαμπα παντα στεναχωριεται οπωσ και ο μπαμπασ μ οταν πηγενω με την μητερα μου ειναι ολα μπερδεμενα στα οικογενειακα μου, σχεδον καθημερινα υπαρχουν καυγαδεσ για διαφορετα θεματα στο σπιτι! εχουν προχωρησει και οι δυο στην ζωη τουσ και μπραβο τουσ ομωσ εχω κουραστει καθε φορα να βρισκομαι εγω στην μεση τουσ! αυτα ενα περιπου με τα οικογενειακα, τωρα στα αισθηματικα! το καλοκαιρακι εγω ειχα κανει σχεση με ενα παιδι το Σταυρο με τον οποιον τα ειχαμε 2-3 μηνεσ και χωρισαμε γιατι ηθελε συνεχωσ να ειναι μαζι μου και τετοια, με πιεζε να βρεθομαστε καθημερινα και ωρεσ που εχω δεν ειχα αδεια απ'την μητερα μου να βγω τελοσπαντων τον οκτωβριο εκανα σχεση με εναν μακρινο φιλο του Σταυρου τον Λουκα ο οποιοσ ηταν τοσο καλοσ μαζι μου περνουσαμε ωρεσ ομωσ ηταν πολυ πιεστικοσ ζηλιαρησ, δεν με αφηνε να βγαινω με τησ φιλεσ μου, και του ζητησα να χωρισουμε σε μια φαση που ηθελα να μεινω μονη μου γιατι ειχα χασει τον παππου μου ... συνεχιζω σε λιγο ;/
24-04-2014, 14:28 #33
24-04-2014, 14:28 #34
παιδια εχω γραψει ενα μεγαλο κειμενο με μερικουσ λογουσ που ηθελα να αυτοκτονησω...εχει σταλει η να το ξαναγραψω για να καταλαβεται την ιστορια μ?
24-04-2014, 14:35 #35
Πολλά σε περιμένουν στη ζωή σου, ψέμματα δε θα σου πω, τα περισσότερα συνήθως δεν είναι καλά...μα στο χέρι μας είναι να ξεπερνάμε τις δυσκολίες.. ακόμα κι αν τις κρύβουμε κάτω απ το χαλί μερικές φορές..
ο κόσμος που ζούμε, όποιος κι αν τον έφτιαξε, όποιος κι αν τον κυβερνά δεν είναι ''τέλειος'' δεν είναι καν καλός, ούτε κι εμείς είμαστε ''τέλειοι'' μα εμείς τον κάνουμε πιο όμορφο..
Είχες λες το ''θάρρος'' να κάνεις απόπειρες αυτοκτονίας ... δε συμφωνώ για πολλούς λόγους...
Κάνε αυτό το ''θάρρος''.. κουράγιο και αντιμετώπισε τις δυσκολίες μια μια ... σιγά σιγά...
Μη σε ρίχνουν κάτω οι αποτυχίες.. και τι έγινε στην τελική;;;
Είσαι μικρή... είσαι το μέλλον...
Μη σκέφτεσαι να γίνεις ''Παρελθόν''.........
24-04-2014, 14:35 #36
24-04-2014, 14:56 #37
Ερωτας λοιπον κοριτσαρα μου!
..μολις πληγωθηκες ηρθαν και οι αλλες οι πικρες στη φορα κ εγινες χειροτερα.Οι πικρες που εχεις μονιμα κ καθε φορα που συμβαινει μια μαλακια στη ζωη σου ερχονται και κανουν τα λαθη σου γιγαντιαια!
Οι πικρες που εχουν να κανουν με την οικογενεια σου.
Ξεκινα λοιπον με τη ριζα του προβληματος..
Δεν παει αλλο με αυτο το θεμα...εχεις κανει αποπειρες αυτοκτονιας.Αν μιλησεις στη μητερα σου ΜΟΝΟ αυτη θα σε βοηθησει να βγεις απο αυτο τον λαβυρινθο.Ειμαι μαμα κι αν το παιδι μ ειχε τετοιο θεμα θα εδινα κ τη ζωη μου να το μαθω.Σου ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ οτι θα ΑΛΛΑΞΕΙ αυτο που νιωθεις,αλλα πρεπει να απλωσεις το χερι στη μαμα που λες οτι ειναι δυναμη..
Περιμενω να πας ΤΩΡΑ.:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
24-04-2014, 15:08 #38
η μαμα τωρα ειναι δουλεια, αλλα δεν εχω το κουραγιο να το κανω, δεν εχω το κουραγιοο να την κοιταξω και να τησ πω αυτο που εκανα! εχω κανει αρκετα και εχω χασει αρκετεσ φορεσ την εμπυστοσυνη τησ, πιστευα πωσ την κερδισα καποτε αλλα δεν ηταν οπωσ παλια δεν θελω να ξανα ξεκινησω απ'τον μηδεν στο θεμα εμπιστοσυνησ με την μαμα μου
24-04-2014, 15:11 #39
Κανε αυτο που σου λεει η φωτεινη μιλα με τη μαμα σου αν της πεις το λουκι που περνας θα σε βοηθησει οι γονεις υπαρχουν για να στηριζουν τα παιδια τους ! Της εχεις μιλησει ποτε για τις σκεψεις σου και τα συναισθηματα σου?
Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!
24-04-2014, 15:15 #40
24-04-2014, 15:18 #41
και οχι μονο γιατι ειχα χασει τον παππου μου αλλα και γιατι ειχα τσακωθει με κατι ''κολλητεσ'' που ειχα που στην ουσια μονο εγω νοιαζομουν για αυτεσ και με χρησιμοποιουσαν σαν αντικειμενο οταν χρειαζονταν κατι, τελοσπαντων, πριν λιγεσ μερεσ μεσα στο Πασχα ημουνα με την ξαδερφη μου και ενα φιλο τησ και επδ βαριομασταν ειπαμε να παρουμε κανενα παιδι αποκρυψη να κανουμε πλακα, τελοσπαντων το πηρε η ξαδερφη μου το τηλεφωνο μου και τηλεφωνησε στον πρωι μου τον Σταυρο και απαντησε και αρχισε να του λεει εκει καποια πραγματα, μετα ομωσ η ξαδερφη μου τον πηρε ξανα τηλεφωνο απο κανονικο καταλαθοσ και αυτοσ καταλαβε πωσ ημουν εγω αλλα δεν το ειπε, και ετσι εμεισ π δεν το ξεραμε οταν ξαναβρεθηκαμε με την ξαδερφη μου τον ξαναπηραμε τηλεφωνο και μιλουσα εγω και με ρωτησε αν ειμαι εγω και τετοια και μου ελεγε να συναντηθουμε για να μου ζητησει συγγνωμη και να συζητησουμαι καποια θεματα παλια και εγω του ειπα πωσ δεν εχω να πω κατι μαζι του και πωσ δεν ηθελα να συναντηθουμαι, την επομενη μερα επδ παλι βαριομουνα τον πηρα τηλεφωνο και του ειπα πωσ βαριεμαι και μιλισαμε για τυπικα πραγματα που ειμαι τι κανω και τετοια, μετα ηρθε εκει που ημουνα αλλα δεν πηγα να του μιλησω, δεν ειχα αναγκη να του μιλησω να βρεθουμαι η να κανουμε κατι μαζι απλα ηθελα να περασει η ωρα μου τελοσπαντων, χθεσ το βραδυ με παιρνει τηλεφωνο αυτοσ ο Σταυροσ και μου λεει θεσ να μιλησεισ στο Λουκα?ειναι εδω μαζι μου θεσ να του πεισ κατι? και εγω εκεινη την ωρα κοκκαλοσα, ηταν οι δυο μου πρωην μαζι, και ο Σταυροσ μου ειπε πωσ ο Λουκασ ειπε πωσ με περιμενουν πολλα πραγματα και πωσ θα τα μετανοιωσω ακομη δενε χω δει τιποτε και τετοια με απειλουσε κανονικοτατα, και αυτο ενοουσα οτι με κακολογουσαν παλι, αυτεσ οι κολλητεσ που ελεγα βρεθηκαν με τον πρωην μου το Λουκα και ειπαν κακα πραγματα για μενα και αυτοσ και αυτεσ και τελοσ παντων ενωθηκαν ολοι ενανιον μου, και οταν πηρα τηλεφωνο τον Λουκα ννα μου εξηγηση τι ειιναι αυτα που λενε, καταλαβα πωσ ο Σταυροσ του ειπε ψεμματα και του ειπεσ πωσ εγω του κολλουσα και οτι του εκανα καμακι και τετοια και πωσ τουσ εβρισα και τετοιεσ μαλακιεσ και βρεθηκα εγω μπλεγμενη σε κατι που τιποτα απο αυτα δεν εκανα, εγω απλα βαριομουνα και ηθελα να περασω την ωρα μου και κανεισ δεν με πιστευει...ο Λουκασ με κατηγορησε κιολασ πωσ εξαιτιασ μου θα πεθαινε και πωσ εγω εφτεγα, και αρχισε τησ απειλεσ, και ειχα τοσο νευριασει που με φτεγανε χωρισ να εχω κανει ολα αυτα που μου λενε που ετρεμα ολοκληρη, ειχα μεινει μεχρι αργα στο λαπτοπ μπασ και καταφερω να απασχολησω τον εαυτο μου με κατι αλλου χωρισ να σκεφτομαι αυτα που ειχαν γινει, εχει απο χθεσ εκεινη την ωρα εχω τοσο πολυ αγχοσ για ολα... δεν ξερω ισωσ φοβαμαι πωσ μου βγαλουνε το ονομα χωρισ λογο και συνεχισω ετσι να ταλαιπωρω και να στεναχωρω τουσ δικουσ μου ανθρωποουσ, μπορει να παρουν τηλεφωνο την μανα μου και να τισ πουν πραγματα τα οποια δεν ισχυουν οπωσ μου ελεγαν και εμενα και αυτη να τα πιστεψει και τοτε εκει θα χασω εντελωσ την εμπιστοσυνη τησ, εχω αναγκη απο ασφαλεια.. χθεσ απ'το αγχοσ και απ'τπ φοβο 16 χρονο κοπελα πηγα και κοιμηθηκα με τη μητερα μου ειχα αναγκη να νιωσω ασφαλεια... και ισωσ ασφαλεια να μου δωσει μονο η αγγαλια τησ ομωσ ντρεπομαι... ξερω πωσ αν με αγγαλιασει θα λυγισω, θα σπαραξω στα κλαμματα θα την ανησυχησω για αλλη μια φορα... δεν αξιζει... δεν αξιζει σε τετοια μητερα μια κορη σαν και εμενα! γενικα σε κανενα δεν αξιζω...
24-04-2014, 15:18 #42
Μη πας στη μαμά σου να της πεις τι έκανες... πες της πως νιώθεις.. πες και στη μαμά σου και στον πατέρα σου πως δεν θες να είσαι σαν κυανόκρανος του ΟΗΕ κάθε φορά που εκείνοι τσακώνονται...
Πες στη μαμά σου για τον Σταύρο, πες ότι είσαι πληγωμένη κ.τ.λ.... βρήκες το κουράγιο να το κάνεις εδώ... η μαμά σου.. κι ο μπαμπά σου θα προσπαθήσουν να σε καταλάβουν...
κοίτα να σε καταλάβει κανείς δε μπορεί... αυτό το λέω και στον εαυτό μου... αλλά με υπομονή... μπορούν πολλοί να σε βοηθήσουν...
Αν δείξεις κι εσύ εμπιστοσύνη.. θα κερδίσεις και την εμπιστοσύνη των άλλων...
Έχεις θάρρος κορίτσι μου... τα έχεις τα κότσια... θα τα καταφέρεις...
24-04-2014, 15:21 #43
24-04-2014, 15:25 #44
ειλικρινα σε ευχαριστω πολυ απ'τα βαθη τησ καρδια μου σε ευχαριστω... και εσενα και ολουσ οσουσ ασχολουνται μαζι μου αυτη τη στιγμη ακομη κι αν δεν με ξερετε...
ομωσ φοβαμαι, φοβαμαι να μιλησω, φοβαμαι να εμπιστευτω ξανα εμπιστευτηκα 3 ατομα τοσο πολυ και τωρα συνομοτουνε εναντιον μου! οχι μονο σε σχεση αλλα και σε φιλια.. εχω καταντησει καθε βραδυ να καθομαι σπιτι και να κλαιω τη μοιρα μου...σε λιγο σχολανει και η μαμα, κουρασμενη απ'την δουλεια και αυτη τι να τησ πω τησ καημενησ? τα κατωρθωματα μου? αυτο που εγινε εχθεσ μονη μου το καταφερα... μονη μου εφερα τον εαυτο μου σ'αυτη τη θεση! εχω ρισκαρει πολλα οπωσ και παντα ρισκαρω πολλα για τουσ ανθρωπουσ που αγαπω, απλα τα εχασα... οσα ρισκαρα τα εχασα.. τοσεσ αναμνησεισ εχουν χαθει τοσα ονειρα τοσεσ αγαπεσ τοση εμπιστοσυνη τοσα τοσεσ τοσο ολα χαθηκαν στο χρονο στισ καταστασεισ και στα γεγονοτα..
24-04-2014, 15:28 #45