εμ..το ιδιο λεμε...
οι ανδρες που στοχευουν σε πολυ νεωτερες η και συνομηλικες, ενω ειναι σε μεγαλη ηλικια πρεπει να το σκεφτονται αυτο, αντι να κορδωνονται...
Printable View
Να ρωτήσω...........μέχρι ποιά ηλικία ένας υγιής άντρας μπορεί να κάνει σεξ με καλή στύση;
Να υποθέσω ότι είναι πολύ σχετικό αυτό...........
σε οπια να ναι αρκει να υπαρχει καλο.. μπαλκονι κ καλο πορτπαγκαζ χαχαχα κ σου γινετε ελατηριο
ειναι δυσκολο να κατανοησει γυναικα πως συμπεριφερετε αυτο το μαραφετι δεν ειναι ντορβας ουτε αγγουρι ειναι σαν πτυσομενη κεραια οπως η καιραια που εχει ο σαλιγκαρος πες.
εμενα παντως μονο με τις αμφισεξουαλικες μου γινετε κοτρωνα με τις αλλες δε βλεπω προκοπη.. κλαψ...
καραφλιασες?
μπορεις να της πεις σκυψε ευλογιμενη κ εκει που δε βλεπει χρησιμοποιησεις ενα πλαστικο κ μετα τη ρωτας αν ειδε διαφωρα .
Ειναι ετσι τα πραγματα λογω φυσης,δεν εκανα ασχημη κριτικη!Ρωτα και τον κεραση θα σου πει! λολ
ο κεράσης πάντως είναι πολύ αινιγματική παρουσία εδώ μέσα........
Δεν έχει δώσει ξεκάθαρο στίγμα
Παρ'όλα αυτά αν και εμφανίζεται από το πουθενά και με τον ίδιο τρόπο εξαφανίζεται-δίνει σαφείς απαντήσεις χωρίς πολλά-πολλά!
μμμ...........
μμμμμμμμμμ κανουν και οι αγελαδες...Αλλα τελος παντων αν ηταν ετσι οι αινιγματικες προσωπικοτητες....ας μην το συνεχισω!
Κάποτε θα σου το πει, θα σου το ρίξει δηλαδη, ακόμα και κατάμουτρα, ότι έχετε διαφορα ηλικίας. Εκτός κι αν έχεις την εμφανιση, τα λεφτα και το χαρακτηρα να την κερδισεις με το μπλα μπλα σου και την εναντι της μοναδική συμπεριφορα σου και να την κάνεις να σε ερωτευτει, παράφορα που λένε... ή να της κανεις κανα παιδί.
Κατ' αρχην, ούτως ή άλλως, ένεκα της διαφορας, θα σκεφτει να προχωρησει μαζι σου σε σχεση. Θα προχωρησει όμως αν εχεις αυτα τα γνωρισματα που προειπα και δεν βρίσκει στην ηλικία της τετοιες καλες εναλλακτικες επιλογες ή η εμφανιση της δεν τη βοηθα.
γιατι να του το ριξει βρε ιωαννη? αυτη δεν τον διαλεξε? αν του το ριξει, μονη της ξεφτιλιζεται.
αν δεν ξερει τι της γινεται και γιατι κανει τις επιλογες που κανει, δεν της φταιει κανεις αλλος.
κι αυτος μπορει να της το ριξει αν εκτος απο μικρΟΤΕΡΗ (γιατι μικρη δεν ειναι, μια χαρα μεγαλη ειναι) αποδειχθει και ανωριμη.
δεν καταλαβα δλδ γιατι θα βρεθει απο κατω αυτος οπωσδηποτε, αν τεθει θεμα ηλικιας.
το αποπλανησε το ανηλικο...
ποιο πουθενα ωρε νταιανα, και ποτε τον εχεις δει τον κεραση να εξαφανιζεται?????
μηπως μιλας για κανεναν αλλο?
ο κερασης ειναι παντα εδω, απλα αλλαζει χερι, οταν πιανεται...
επισης θα ηθελα να αναλυσεις το "αινιγματικη".... τι το "αινιγματικο" εχει για σενα αυτη η παρουσια?
Χαχαχαχα τα εχετε ισοπεδωσει οοοολα!!!!
Συμφωνώ με την επιχειρηματολογία σου. Ωστόσο, όσο πιο μικρός ηλικιακά είναι κανεις τοσο πιο ευρύ πεδίο επιλογών έχει, κι αμα του μπει ιδεα ότι κατι ειναι στραβο μπορεί εύκολα να την κανει, έστω και αν πρόκειται για κίνηση ανωριμότητας και αυτοεξεφτελισμού όπως λες. Με τα χρόνια το πεδίο επιλογων προφανώς στενεύει, γι αυτο και οι συμβιβασμοί για να μην μείνει κανεις μόνος.
εσυ ειπες "να του το χτυπησει" (το θεμα της ηλικιας).
αυτο που λες τωρα, ειναι κατι τελειως διαφορετικο.
αλλο το ποιος φευγει και γιατι κι ΑΛΛΟ, αν θα του χτυπησει το θεμα της ηλικιας.
γιατι? αν φυγει ο νεωτερος, ποιος σου ειπε οτι θα φυγει λογω της διαφορας ηλικιας? μπορει να φυγει για πολλους αλλους λογους.(και φυσικα, μπορει να φυγει πρωτος ο μεγαλυτερος).
κατα τα αλλα, εχω να πω, οτι αυτο που λες ειναι καθαρα θεωρητικο.
καθως εχω δει ακομα και απο προσωπικα παραδειγματα, ανθρωπους μεγαλυτερης ηλικιας να εχουν μονιμως επιλογες και σε μικροτερες και σε μεγαλυτερες ηλικιες, και νεαροτερους ανθρωπους να ειναι επι χρονια μονοι τους.
ειναι το γνωστο "λαθος" της στατιστικης:"αν εγω εχω δυο κοτοπουλα κι εσυ κανενα, η στατιστικη βγαζει το ευφυες συμπερασμα, οτι εχουμε απο ενα"....
δε το λεω εγω το λεει η ιατρικη. μετα τα 40 αρχιζουν τα προβληματα στη στυση. μπορει εμεις να πατσαβουριαζουμε και καλα πιο γρηγορα και εσεις να πουλατε γοητεια με τους γκριζους κροταφους, αλλα η γυναικα μεγαλωνοντας χαιρεται πολυ καλυτερα το σεξ. Ο αντρας, αντιθετα! Το εργαλειο δεν ειναι πια τοσο σκληρο, μπορει να χανει τη στυση του πιο ευκολα, κτλ κτλ κτλ.
Γενικά ψιλοσυμφωνώ με Ρέμεντι,αν κάποιος έχει μία σχετικά καλή εμφάνιση και είναι λίγο καπάτσος δεν τον εμποδίζει η ηλικία στο να κάνει επιλογές....
Σίγουρα σε μεγαλύτερες ηλικίες οι περισσότεροι άνθρωποι είναι παντρεμένοι αλλά γιατί να μην χωρίσει κάποιος/α απο τον μόνιμο σύντροφο-αν δεν τα πάνε και καλά για να παντρευτει κάποιον άλλο;
Σίγουρα τα παιδιά είναι ένας σημαντικός παράγοντας για ένα ζευγάρι και σίγουρα ένας άντρας μετά τα 50 αρχίζει να έχει κάποια έκπτωση στην στύση του.
Αλλά και αυτοί δεν αποτελούν πάντα τους πιο σημαντικούς παράγοντες για να μην ψάχνει κάποιος την αγάπη και τη συντροφικότητα!
Γενικά Γιάννη,δίνεις πάντα καλές απαντήσεις και είσαι καλοπροαίρετος....αλλά τα περνάς όλα από την απόλυτη λογική!
Η ζωή δεν είναι μόνο λογική,είναι και συναίσθημα και ένα σωρό άλλες παράμετροι-όπως και μία μικρή κοπέλα μπορεί να "χτυπάει" την ηλικία σε κάποιον μεγαλύτερο της έτσι και ο μεγαλύτερος μπορεί να "χτυπάει" κάτι άλλο στην μικρότερη κοπέλα.
Υποτίθεται ότι κάνεις μία επιλογή γιατί την έχεις επιλέξει...αλλιώς γιατί να την κάνεις;
Διαφωνω πλήρως.. Η γυναικα μετά την κλιμακτηριο, ειδικά αμα της χτυπήσει και την πόρτα σχετικά νωρίς νο κούκου!
Οι άντρες χαίρονται το σεξ για πολλά περισσότερα χρόνια!
κ αν βλεπει αντρα κ ετοιμαζετε να τον περασει απο γενεες 400 νο κουκου κ καπουτ κ ψυχραιμοι αμα εχουν κομπλεξ πως να το χαιρονται τσατιζονται επιδη εμεις εχουμε τη μπανανα κ τι να κανουμε να το κοψουμε για να μαστε ισα ισα
αμα του καθησουν δυο μαζι μια στο ενα ποδι κ αλλη μια στο αλλο θα βελτιωθει αμεσως.
αν θες να μαθεις τι σκεφτομαι πρεπει να μου μιλησεις προσωπικα.
πολοι νομιζουν οτι οι αμφιφυλοφιλες ειναι γυναικες με τιποτα φουσκωμενα γυμνασμενα μπρατσα κουρεμα με τη ψιλη κ φωνη νταλικερη. εχουν αγρια μεσανυχτα καπιες ειναι πιο θυλικες κ απο τη πιο θυλικη γυναικα
Δεν ισχυει, μνημονιο. εχω καλη φιλη με προωρη εμμηνοπαυση λογω επεμβασης και αλλη φιλη κατα πολυ μεγαλυτερη μας, σε κλιμακτηριο. εχουν και οι δυο πολυ φλογερες σχεσεις και τις ξερω πολυ καλα για να μου πουν ψεματα.
νομιζω οτι ολα εξαρτωνται απο το ποσο ζωντανη και ικανοποιητικη ερωτικη ζωη εχεις. ε ναι, αν καποια ειναι παντρεμενη 30 χρονια με καποιον που εχει βαρεθει και δεν την προσεχει, πολυ πιθανο να μην εχει διαθεση για τπτ, χωρις να φτασει καν στην κλιμακτηριο. και τετοιες ξερουμε...
πριν την κλιμακτηριο δεν το συζητω καν.
καμια σχεση οι σεξουαλικες επιδοσεις μια 40ρας με ενος 40ρη...
ολα τα παραπανω δεν τα λεω για να στηριξω τις σχεσεις με διαφορα ηλικιας. η αποψη μου ειναι οτι οταν υπαρχει ερωτας, αγαπη και αμοιβαια επιθυμια, η ηλικια δεν εχει σημασια.
αλλα ειναι τουλαχιστον αστεια η φαλλοκρατικη αποψη οτι ειναι ωφελιμη η διαφορα ηλικιας οταν ο ανδρας ειναι μεγαλυτερος. τα βιολογικα δεδομενα λεν το ακριβως αντιθετο (ασε που πεθαινουν και 20 χρονια νωριτερα και μενεις μονη)...
οση περιεργεια κ να εχεις δημοσια δε προκειτε να βγαλεις ακρη εκτος αν το θελησω εγω εισαι ασχετη με εμενα κ κανεις την εξυπνη μονιμος αυτες με αναζητουν το εγραψα μια μερα κ το μυνημα εξαφανιστικε επιδη εχει μπαγκ το φορουμ!!!!!!!!!!!!!! :eek::eek::eek::eek: μονιμως προσπαθεις να παραπληρωθορισεις οσους μας ακουν με καθε τροπο σε αλλο επισοδειο ελεγες οτι σε καθε θεμα μιλω για το θειο μου. απο οτι φενετε αυτα που λες σου ξεφευγουν κ μετα καταλαβαινεις τι λες.