Σχέσεις με διάφορα ηλικίας. - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Πρέπει να υπάρχει διαφορά ηλικίας σε μια σχέση;

Voters
19. You may not vote on this poll
  • Ναι, ο άντρας πρέπει να είναι μεγαλύτερος

4 21.05%
  • Ναι, η γυναίκα πρέπει να είναι μεγαλύτερη

0 0%
  • Πρέπει να είναι συνομήλικοι

3 15.79%
  • Δεν παίζει ρόλο η διαφορά ηλικίας

12 63.16%
Multiple Choice Poll.
Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 92
    Senior Member
    Χαχαχαχα τα εχετε ισοπεδωσει οοοολα!!!!

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    γιατι να του το ριξει βρε ιωαννη? αυτη δεν τον διαλεξε? αν του το ριξει, μονη της ξεφτιλιζεται.
    αν δεν ξερει τι της γινεται και γιατι κανει τις επιλογες που κανει, δεν της φταιει κανεις αλλος.
    κι αυτος μπορει να της το ριξει αν εκτος απο μικρΟΤΕΡΗ (γιατι μικρη δεν ειναι, μια χαρα μεγαλη ειναι) αποδειχθει και ανωριμη.
    δεν καταλαβα δλδ γιατι θα βρεθει απο κατω αυτος οπωσδηποτε, αν τεθει θεμα ηλικιας.
    το αποπλανησε το ανηλικο...
    Συμφωνώ με την επιχειρηματολογία σου. Ωστόσο, όσο πιο μικρός ηλικιακά είναι κανεις τοσο πιο ευρύ πεδίο επιλογών έχει, κι αμα του μπει ιδεα ότι κατι ειναι στραβο μπορεί εύκολα να την κανει, έστω και αν πρόκειται για κίνηση ανωριμότητας και αυτοεξεφτελισμού όπως λες. Με τα χρόνια το πεδίο επιλογων προφανώς στενεύει, γι αυτο και οι συμβιβασμοί για να μην μείνει κανεις μόνος.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Συμφωνώ με την επιχειρηματολογία σου. Ωστόσο, όσο πιο μικρός ηλικιακά είναι κανεις τοσο πιο ευρύ πεδίο επιλογών έχει, κι αμα του μπει ιδεα ότι κατι ειναι στραβο μπορεί εύκολα να την κανει, έστω και αν πρόκειται για κίνηση ανωριμότητας και αυτοεξεφτελισμού όπως λες. Με τα χρόνια το πεδίο επιλογων προφανώς στενεύει, γι αυτο και οι συμβιβασμοί για να μην μείνει κανεις μόνος.
    εσυ ειπες "να του το χτυπησει" (το θεμα της ηλικιας).
    αυτο που λες τωρα, ειναι κατι τελειως διαφορετικο.
    αλλο το ποιος φευγει και γιατι κι ΑΛΛΟ, αν θα του χτυπησει το θεμα της ηλικιας.
    γιατι? αν φυγει ο νεωτερος, ποιος σου ειπε οτι θα φυγει λογω της διαφορας ηλικιας? μπορει να φυγει για πολλους αλλους λογους.(και φυσικα, μπορει να φυγει πρωτος ο μεγαλυτερος).
    κατα τα αλλα, εχω να πω, οτι αυτο που λες ειναι καθαρα θεωρητικο.
    καθως εχω δει ακομα και απο προσωπικα παραδειγματα, ανθρωπους μεγαλυτερης ηλικιας να εχουν μονιμως επιλογες και σε μικροτερες και σε μεγαλυτερες ηλικιες, και νεαροτερους ανθρωπους να ειναι επι χρονια μονοι τους.

ειναι το γνωστο "λαθος" της στατιστικης:"αν εγω εχω δυο κοτοπουλα κι εσυ κανενα, η στατιστικη βγαζει το ευφυες συμπερασμα, οτι εχουμε απο ενα"....

Senior Member
    In this old house where every door is open
    δε το λεω εγω το λεει η ιατρικη. μετα τα 40 αρχιζουν τα προβληματα στη στυση. μπορει εμεις να πατσαβουριαζουμε και καλα πιο γρηγορα και εσεις να πουλατε γοητεια με τους γκριζους κροταφους, αλλα η γυναικα μεγαλωνοντας χαιρεται πολυ καλυτερα το σεξ. Ο αντρας, αντιθετα! Το εργαλειο δεν ειναι πια τοσο σκληρο, μπορει να χανει τη στυση του πιο ευκολα, κτλ κτλ κτλ.

Senior Member
    ποιο πουθενα ωρε νταιανα, και ποτε τον εχεις δει τον κεραση να εξαφανιζεται?????
    μηπως μιλας για κανεναν αλλο?
    ο κερασης ειναι παντα εδω, απλα αλλαζει χερι, οταν πιανεται...

επισης θα ηθελα να αναλυσεις το "αινιγματικη".... τι το "αινιγματικο" εχει για σενα αυτη η παρουσια?
    xaxaxaxaxaxaxa kerasi μου,όπως βλέπεις εγώ πάω να δώσω μία άλλη διάσταση στο πρόσωπο σου,μα του κάκου εμφανίζονται κάποιες προσωπικότητες στο φόρουμ που σε λοιδωρούν

Senior Member
    εσυ ειπες "να του το χτυπησει" (το θεμα της ηλικιας).
    αυτο που λες τωρα, ειναι κατι τελειως διαφορετικο.
    αλλο το ποιος φευγει και γιατι κι ΑΛΛΟ, αν θα του χτυπησει το θεμα της ηλικιας.
    γιατι? αν φυγει ο νεωτερος, ποιος σου ειπε οτι θα φυγει λογω της διαφορας ηλικιας? μπορει να φυγει για πολλους αλλους λογους.(και φυσικα, μπορει να φυγει πρωτος ο μεγαλυτερος).
    κατα τα αλλα, εχω να πω, οτι αυτο που λες ειναι καθαρα θεωρητικο.
    καθως εχω δει ακομα και απο προσωπικα παραδειγματα, ανθρωπους μεγαλυτερης ηλικιας να εχουν μονιμως επιλογες και σε μικροτερες και σε μεγαλυτερες ηλικιες, και νεαροτερους ανθρωπους να ειναι επι χρονια μονοι τους.

ειναι το γνωστο "λαθος" της στατιστικης:"αν εγω εχω δυο κοτοπουλα κι εσυ κανενα, η στατιστικη βγαζει το ευφυες συμπερασμα, οτι εχουμε απο ενα"....
    Γενικά ψιλοσυμφωνώ με Ρέμεντι,αν κάποιος έχει μία σχετικά καλή εμφάνιση και είναι λίγο καπάτσος δεν τον εμποδίζει η ηλικία στο να κάνει επιλογές....
    Σίγουρα σε μεγαλύτερες ηλικίες οι περισσότεροι άνθρωποι είναι παντρεμένοι αλλά γιατί να μην χωρίσει κάποιος/α απο τον μόνιμο σύντροφο-αν δεν τα πάνε και καλά για να παντρευτει κάποιον άλλο;

Σίγουρα τα παιδιά είναι ένας σημαντικός παράγοντας για ένα ζευγάρι και σίγουρα ένας άντρας μετά τα 50 αρχίζει να έχει κάποια έκπτωση στην στύση του.
    Αλλά και αυτοί δεν αποτελούν πάντα τους πιο σημαντικούς παράγοντες για να μην ψάχνει κάποιος την αγάπη και τη συντροφικότητα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Κάποτε θα σου το πει, θα σου το ρίξει δηλαδη, ακόμα και κατάμουτρα, ότι έχετε διαφορα ηλικίας. Εκτός κι αν έχεις την εμφανιση, τα λεφτα και το χαρακτηρα να την κερδισεις με το μπλα μπλα σου και την εναντι της μοναδική συμπεριφορα σου και να την κάνεις να σε ερωτευτει, παράφορα που λένε... ή να της κανεις κανα παιδί.
    Κατ' αρχην, ούτως ή άλλως, ένεκα της διαφορας, θα σκεφτει να προχωρησει μαζι σου σε σχεση. Θα προχωρησει όμως αν εχεις αυτα τα γνωρισματα που προειπα και δεν βρίσκει στην ηλικία της τετοιες καλες εναλλακτικες επιλογες ή η εμφανιση της δεν τη βοηθα.
    Γενικά Γιάννη,δίνεις πάντα καλές απαντήσεις και είσαι καλοπροαίρετος....αλλά τα περνάς όλα από την απόλυτη λογική!
    Η ζωή δεν είναι μόνο λογική,είναι και συναίσθημα και ένα σωρό άλλες παράμετροι-όπως και μία μικρή κοπέλα μπορεί να "χτυπάει" την ηλικία σε κάποιον μεγαλύτερο της έτσι και ο μεγαλύτερος μπορεί να "χτυπάει" κάτι άλλο στην μικρότερη κοπέλα.

Υποτίθεται ότι κάνεις μία επιλογή γιατί την έχεις επιλέξει...αλλιώς γιατί να την κάνεις;

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    δε το λεω εγω το λεει η ιατρικη. μετα τα 40 αρχιζουν τα προβληματα στη στυση. μπορει εμεις να πατσαβουριαζουμε και καλα πιο γρηγορα και εσεις να πουλατε γοητεια με τους γκριζους κροταφους, αλλα η γυναικα μεγαλωνοντας χαιρεται πολυ καλυτερα το σεξ. Ο αντρας, αντιθετα! Το εργαλειο δεν ειναι πια τοσο σκληρο, μπορει να χανει τη στυση του πιο ευκολα, κτλ κτλ κτλ.

Βρε καταστροφολογα , εμεις χανουμε την στυση μας , εσεις πατσαβουριαζετε , που να βρουμε στυση με μια πατσαβουρα , ολα μαλλια-κουβαρια , κορωνα κερδιζω , γραμματα χανεις δλδ ! και μετα απορεις γιατι δεν βρισκεις αντρα , και απο μενα κτλ . κτλ. κτλ . κτλ .

Banned
    Διαφωνω πλήρως.. Η γυναικα μετά την κλιμακτηριο, ειδικά αμα της χτυπήσει και την πόρτα σχετικά νωρίς νο κούκου!
    Οι άντρες χαίρονται το σεξ για πολλά περισσότερα χρόνια!

Banned
    κ αν βλεπει αντρα κ ετοιμαζετε να τον περασει απο γενεες 400 νο κουκου κ καπουτ κ ψυχραιμοι αμα εχουν κομπλεξ πως να το χαιρονται τσατιζονται επιδη εμεις εχουμε τη μπανανα κ τι να κανουμε να το κοψουμε για να μαστε ισα ισα

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Βρε καταστροφολογα , εμεις χανουμε την στυση μας , εσεις πατσαβουριαζετε , που να βρουμε στυση με μια πατσαβουρα , ολα μαλλια-κουβαρια , κορωνα κερδιζω , γραμματα χανεις δλδ ! και μετα απορεις γιατι δεν βρισκεις αντρα , και απο μενα κτλ . κτλ. κτλ . κτλ .
    Οχι δεν τα λες καλα, εσεις δε χανετε τη στυση σας για τις πατσαβουρες, την χανετε γενικοτερα, και με τις πιτσιρικες. Αντιθετως, αυτες που λες πατσαβουρες, βρισκουν νεαρους με μια χαρα στυσεις!! χαχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑ

Banned
    αμα του καθησουν δυο μαζι μια στο ενα ποδι κ αλλη μια στο αλλο θα βελτιωθει αμεσως.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    αμα του καθησουν δυο μαζι μια στο ενα ποδι κ αλλη μια στο αλλο θα βελτιωθει αμεσως.
    Κάτι άλλο;
    Πότε σκέφτεσαι να βγεις από το φόρουμ;

Banned
    αν θες να μαθεις τι σκεφτομαι πρεπει να μου μιλησεις προσωπικα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    αν θες να μαθεις τι σκεφτομαι πρεπει να μου μιλησεις προσωπικα.
    Σκέφτεσαι κιόλας;
    Ωχ αμάν αμάν αμαν.!

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast