Σχέσεις με διάφορα ηλικίας. - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Πρέπει να υπάρχει διαφορά ηλικίας σε μια σχέση;

Voters
19. You may not vote on this poll
  • Ναι, ο άντρας πρέπει να είναι μεγαλύτερος

4 21.05%
  • Ναι, η γυναίκα πρέπει να είναι μεγαλύτερη

0 0%
  • Πρέπει να είναι συνομήλικοι

3 15.79%
  • Δεν παίζει ρόλο η διαφορά ηλικίας

12 63.16%
Multiple Choice Poll.
Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 92
    Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    σε οπια να ναι αρκει να υπαρχει καλο.. μπαλκονι κ καλο πορτπαγκαζ χαχαχα κ σου γινετε ελατηριο
    ειναι δυσκολο να κατανοησει γυναικα πως συμπεριφερετε αυτο το μαραφετι δεν ειναι ντορβας ουτε αγγουρι ειναι σαν πτυσομενη κεραια οπως η καιραια που εχει ο σαλιγκαρος πες.

εμενα παντως μονο με τις αμφισεξουαλικες μου γινετε κοτρωνα με τις αλλες δε βλεπω προκοπη.. κλαψ...
    καραφλιασες?
    Φαντάζομαι τις διακρίνεις από χιλιόμετρα τις αμφισεξουαλικές.....χαχαχαχ� �

Banned
    μπορεις να της πεις σκυψε ευλογιμενη κ εκει που δε βλεπει χρησιμοποιησεις ενα πλαστικο κ μετα τη ρωτας αν ειδε διαφωρα .

Banned
    Ειναι ετσι τα πραγματα λογω φυσης,δεν εκανα ασχημη κριτικη!Ρωτα και τον κεραση θα σου πει! λολ

Banned
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Φαντάζομαι τις διακρίνεις από χιλιόμετρα τις αμφισεξουαλικές.....χαχαχαχ� �
    οχι με διακρινουν πρωτα αυτες απο μακρυα σα να μου λενε πες αλευρι μια αμφισεξουαλικη σε γυρευει.

Senior Member
    ο κεράσης πάντως είναι πολύ αινιγματική παρουσία εδώ μέσα........
    Δεν έχει δώσει ξεκάθαρο στίγμα

Παρ'όλα αυτά αν και εμφανίζεται από το πουθενά και με τον ίδιο τρόπο εξαφανίζεται-δίνει σαφείς απαντήσεις χωρίς πολλά-πολλά!
    μμμ...........

Banned
    μμμμμμμμμμ κανουν και οι αγελαδες...Αλλα τελος παντων αν ηταν ετσι οι αινιγματικες προσωπικοτητες....ας μην το συνεχισω!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εμ..το ιδιο λεμε...
    οι ανδρες που στοχευουν σε πολυ νεωτερες η και συνομηλικες, ενω ειναι σε μεγαλη ηλικια πρεπει να το σκεφτονται αυτο, αντι να κορδωνονται...

Ενταξει , ρεμ , παραδιδομαι , κατενατσιο εχω φαει , οχι πιτσιρικες , φερτε μου 45αρες , οχι ,κατσε , 50αρες και βαλε , νικησατε ........

Quote Originally Posted by silencer View Post
    Γνώρισα στο χώρο εργασίας μου μια ενδιαφέρουσα κοπέλα πριν από δέκα ημέρες. Προς το παρόν έχουμε επαγγελματική συναναστροφή, θέρμη θα έλεγα. Το θέμα είναι ότι μας χωρίζουν χρόνια. Χωρίς να ξέρω ακριβώς το έτος γέννησης της, υπολογίζω ότι είμαι 13-14 χρόνια μεγαλύτερος. Έχω κλείσει τα 40.
    Με αφορμή τα παραπάνω θα ηθελα τη γνώμη σας τόσο για την περίπτωση μου όσο κ γενικότερα για το θέμα. Μπορεί να είναι ενδιαφέρουσα, γόνιμη και σταθερή και για τους δύο μια σχέση με μεγάλη διαφορά ηλικίας;
    Προσωπικά ως τώρα έχω κάνει σχέση με δύο χρόνια μεγαλύτερη, με συνομηλικες και με μικρότερες (μέχρι 6 χρόνια). Για πείτε γνώμες - εμπειρίες....
    Κάποτε θα σου το πει, θα σου το ρίξει δηλαδη, ακόμα και κατάμουτρα, ότι έχετε διαφορα ηλικίας. Εκτός κι αν έχεις την εμφανιση, τα λεφτα και το χαρακτηρα να την κερδισεις με το μπλα μπλα σου και την εναντι της μοναδική συμπεριφορα σου και να την κάνεις να σε ερωτευτει, παράφορα που λένε... ή να της κανεις κανα παιδί.
    Κατ' αρχην, ούτως ή άλλως, ένεκα της διαφορας, θα σκεφτει να προχωρησει μαζι σου σε σχεση. Θα προχωρησει όμως αν εχεις αυτα τα γνωρισματα που προειπα και δεν βρίσκει στην ηλικία της τετοιες καλες εναλλακτικες επιλογες ή η εμφανιση της δεν τη βοηθα.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ενταξει , ρεμ , παραδιδομαι , κατενατσιο εχω φαει , οχι πιτσιρικες , φερτε μου 45αρες , οχι ,κατσε , 50αρες και βαλε , νικησατε ........
    πως να στις φερουμε βρε? δεμενες?
    εσυ θα τις βρεις και θα πρεπει και να τους αρεσεις . δυσκολο ε?

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Κάποτε θα σου το πει, θα σου το ρίξει δηλαδη, ακόμα και κατάμουτρα, ότι έχετε διαφορα ηλικίας. Εκτός κι αν έχεις την εμφανιση, τα λεφτα και το χαρακτηρα να την κερδισεις με το μπλα μπλα σου και την εναντι της μοναδική συμπεριφορα σου και να την κάνεις να σε ερωτευτει, παράφορα που λένε... ή να της κανεις κανα παιδί.
    Κατ' αρχην, ούτως ή άλλως, ένεκα της διαφορας, θα σκεφτει να προχωρησει μαζι σου σε σχεση. Θα προχωρησει όμως αν εχεις αυτα τα γνωρισματα που προειπα και δεν βρίσκει στην ηλικία της τετοιες καλες εναλλακτικες επιλογες ή η εμφανιση της δεν τη βοηθα.
    γιατι να του το ριξει βρε ιωαννη? αυτη δεν τον διαλεξε? αν του το ριξει, μονη της ξεφτιλιζεται.
    αν δεν ξερει τι της γινεται και γιατι κανει τις επιλογες που κανει, δεν της φταιει κανεις αλλος.
    κι αυτος μπορει να της το ριξει αν εκτος απο μικρΟΤΕΡΗ (γιατι μικρη δεν ειναι, μια χαρα μεγαλη ειναι) αποδειχθει και ανωριμη.
    δεν καταλαβα δλδ γιατι θα βρεθει απο κατω αυτος οπωσδηποτε, αν τεθει θεμα ηλικιας.
    το αποπλανησε το ανηλικο...

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Να ρωτήσω...........μέχρι ποιά ηλικία ένας υγιής άντρας μπορεί να κάνει σεξ με καλή στύση;
    Να υποθέσω ότι είναι πολύ σχετικό αυτό...........
    απο τα 40 και πανω σιγα σιγα παιρνει την κατω βολτα

Senior Member
    ο κεράσης πάντως είναι πολύ αινιγματική παρουσία εδώ μέσα........
    Δεν έχει δώσει ξεκάθαρο στίγμα

Παρ'όλα αυτά αν και εμφανίζεται από το πουθενά και με τον ίδιο τρόπο εξαφανίζεται-δίνει σαφείς απαντήσεις χωρίς πολλά-πολλά!
    μμμ...........
    ποιο πουθενα ωρε νταιανα, και ποτε τον εχεις δει τον κεραση να εξαφανιζεται?????
    μηπως μιλας για κανεναν αλλο?
    ο κερασης ειναι παντα εδω, απλα αλλαζει χερι, οταν πιανεται...

επισης θα ηθελα να αναλυσεις το "αινιγματικη".... τι το "αινιγματικο" εχει για σενα αυτη η παρουσια?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    πως να στις φερουμε βρε? δεμενες?
    εσυ θα τις βρεις και θα πρεπει και να τους αρεσεις . δυσκολο ε?

Και αυτο δυσκολο ρεμ ? ρε σεις , πολυ του πεταματου με εχετε ............ προσεχε , θαλλαξω φορουμ , και μετα ποιον θα θαβετε ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Και αυτο δυσκολο ρεμ ? ρε σεις , πολυ του πεταματου με εχετε ............ προσεχε , θαλλαξω φορουμ , και μετα ποιον θα θαβετε ?
    οχι , εμεις. αυτες που σε γνωριζουν....

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    απο τα 40 και πανω σιγα σιγα παιρνει την κατω βολτα

Και συ , τεκνον Βρουτε ? αμα σου ξαναγραψω κοπλιμεντο , θα , θα , θα , κ εγω δεν ξερω τι..........

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast