Και οι αντρες και οι γυναικες εχουν σκατεψει πια..ή δεν θα ξερουν τι θελουν ή θα κυνηγουν την τελειοτητα!Απαιτησεις και απο τις δυο πλευρες χωρις ορια..Γι'αυτο δεν στεκει καμια σχεση παρα μονο λιγες.
Printable View
Και οι αντρες και οι γυναικες εχουν σκατεψει πια..ή δεν θα ξερουν τι θελουν ή θα κυνηγουν την τελειοτητα!Απαιτησεις και απο τις δυο πλευρες χωρις ορια..Γι'αυτο δεν στεκει καμια σχεση παρα μονο λιγες.
συνηθως τα νησια κ γενικα τις επαρχιες οι ανθρωποι ειναι καλυτεροι κ στη πελοπονησο που τις εχω αδυναμια
Εγω ΚΕΝΟ κατηγορω και τα δυο φυλα εξισου..Η ισοτητα ειναι μεγαλη μουφα τελικα,ειδικα αν ψαξουμε ποτε βγηκε και γιατι βγηκε θα καταληξουμε στην γνωστη οικογενεια Ροκφελερ.
Ο ανδρας και η γυναικα εχουν διαφορετικο ρολο στην κοινωνια αυτο δεν ειναι κατι κακο , απλα επειδη παντα υπηρχε μια Ταλιμπανιστικη διαθεση προς την γυναικα ανεβηκε και ο φεμινισμος κατακορυφα ο οποιος τελικα δεν ξερω αν ωφελησε πουθενα..οφ τοπικ κουβεντα τωρα.
εγω εδω ειμαι το θηραμα. περιμενω τον θηρευτη μου με τα @@!
εσυ απο την αλλη τοσα χρονια παραπονιεσαι για την αλλαγη των ρολων, και τωρα ξαφνικα σαρεσει αν σε κυνηγανε. μην αντιφασκεις παιδι μου! εκτος αν απλα αλλαξες γνωμη!
Εγω και η μαμα μου και ο γατος μου σου στελνουμε τα φιλια μας γιατι σε παμε :)
σορρυ που αργησα να ξαναπαντησω αλλα επρεπε να ζεστανω βραδυνο, γιατι καμια μαμακα δε προκειται να μου το προσφερει ετοιμο οπως συμβαινει με εσας.
συμφωνω. αλλα ταλιμπανιστικη διαθεση δεν υπαρχει και τοσο στις πολιτισμενες χωρες. εκει ο ρολος της γυναικας ηταν (και υποτιθεται ειναι μαζι με την εργασια) να ειναι πιστη, υπακουη, στο σπιτι, οικιακα, να κανει παιδια, να τα φροντιζει. ακομα κι αν χωρισει παιρνει διατροφη απο τον αντρα της και μπορει να ξαναφτιαξει τη ζωη της. δεν σας αρεσε, μαλλον προτιματε ο αντρας να χασει τη θεση του, και στο τελος να μη κανετε κι ολας οχι μονο παιδια αλλα ουτε σεξ! αυτο ωφελει στη μειωση του πληθυσμου (που ειχε προτεινει ο Κισινγκερ) και τελικα να γινουμε σαν τη ταινια Children of Men.
proof or didn't happen. δε ξερω που ακριβως αναφερεσαι. εχουν περασει κι ολας τα χρονια, δεν ειμαι ιδιος με το 2012. μπορω κι εγω να βρω προσφατο μηνυμα σου παντως, που εβριζε αυτους που στη πεφτουν εκει που μενεις. αλλα αυτοι μαλλον δε μετραν για θηρευτες ε ? μετραν μονο οσοι εγκρινεις τα @@ τους πρωτα.
Οχι ολες,ουτε καν οι περισσοτερες,απλως μαλλον εσυ προσεχεις ή τυχαινεις περισσοτερο σε αυτες.30 εισαι οχι 18,μπορεις να βρεις γυναικες κοντα στην ηλικια σου,που τα εχουν ξεπερασει αυτα,και οταν θελουν αντρα για σχεση,ψαχνουν αντρα για σχεση,οχι καζανοβα.
Το παιρνεις απο την αρχη λαθος.Για να δεχθηκε να βγει μαζι σου,σημαινει οτι κατι καλο ειδε σε σενα που την τραβηξε.Καμια γυναικα δε θα βγει απλως φιλικα με εναν αντρα,εκτος και αν ειναι ηδη φιλοι καιρο.Quote:
Δείτε τώρα πως αντιλαμβάνομαι το όλο "παιχνίδι". Σε μία παρέα, μπορώ να κάνω τη διαφορά και με συμπαθούν και ίσως αν προτείνω να βγούμε έξω με κάποια κοπέλα. Όμως βγαίνουμε σε πλαίσιο φιλικό γιατί (όπως το αντιλαμβάνομαι πάντα) δεν είμαι ερκετά ελκυστικός για να με θέλει η άλλη για γκόμενο και να βγει με τέτοιο σκοπό. Εγώ λοιπόν μη έχοντας αυτό το μαξιλαράκι της εμφάνισης, έχω (αν έχω) μία και μοναδική ευκαιρία.
Το πιθανοτερο ειναι οτι απλως απογοητευονται που δεν κανεις εσυ κινηση,και τελειωνει εκει.Αντικειμενικο προβλημα δεν υπαρχει.
Οι αντρες θα ηθελαν οι γυναικες να κανουν την πρωτη κινηση,γιατι τον ιδιο λογο που θελετε και σεις να κανουν το ιδιο οι αντρες:μας (σας) βγαζει απο τη δυσκολη θεση να σπασουμε εμεις (εσεις) τον παγο.
Αυτη ειναι η ουσια,τα αλλα περι ρολων τα βρισκω στερεοτυπικα.Δεν ευνουχιζεται ο αντρας που του τα ''ριχνει'' μια γυναικα,ουτε γινεται μια γυναικα μπετατζης (ή ******* οπως συχνοτερα λεγεται) επειδη ριχτηκε σε εναν αντρα.
Το τι συνιστα ρολο του καθε φυλου ειναι τελειως σχετικο αναλογα με τη χωρα και την εποχη.
Πω πω , μπερδεμα !! πολυ φασαρια για το τιποτα ! τι πιο απλο απο το να πλησιασεις μια κοπελα . Ουτε κουκλος χρειαζεται να εισαι , ουτε να εισαι σουπερ ατακαδορος , ουτε σουπερ ανετος . Ο εαυτος να εισαι , αρκει βεβαια ο εαυτος σου να διαθετει αρκετη αυτοπεποιθηση , που μικρη σχεση εχει με την εμφανιση σου , τωρα το πως μπορεις να αποκτησεις αυτοπεποιθηση δεν το ξερω . Οι γυναικες δεν κοιτανε τοσο εμφανιση , οσο προσωπικοτητα , να μην εισαι και Κουασιμοδος βεβαια . Ο ρολος του κυνηγου ανηκει στον αντρα . Παντα θα το εκτιμησει αυτο μια γυναικα .
Τα προβληματα ξεκινανε οταν το πλησιασμα γινει σχεση . Αμα ξεκινανε απο το πλησιασμα , αστα να πανε .
Ο θεματοθετης κανει καποιο σοβαρο λαθος και τρωει τα μουτρα του , δεν φταιει σε καμμια περιπτωση η εμφανιση του , εχει καταδικασει τον εαυτο του ανευ λογου και αιτιας , αλλα δεν μπορει κανεις να καταλαβει τι λαθος κανει , αν δεν τον δει εν δρασει . Τσαμπα κουβεντα λοιπον .
Προφανώς και κάτι κάνω λάθος. Τι όμως; Έχω ζητήσει βοήθεια από φίλους και φίλες. Ιδέες πολλές, δύναμη όμως καμία.
δεν ξέρω βρε συ νομίζω τελικά κι εγώ πως το παίρνεις εξ αρχής λάθος... καταρχάς αν μιλάμε για σχέση και όχι απλά για σεξ... κάνεις με κάποιον που συμπαθείς και όχι με κάποιον που είναι όμορφος... ο συμπαθητικός θα έχει και 2η και 3η ευκαιρία... σχέση δεν κάνεις με το που βγαίνεις με μια κοπέλα, θα βγεις και θα ξαναβγεις... θα γνωριστείτε... θα της πιάσεις το χέρι, το πόδι, τα μαλλιά... έτσι γίνονται οι σχέσεις... αυτά που γίνονται από το πρώτο ραντεβού είναι σεξ... και δεν καταλαβαίνω γιατί να αγχώνεσαι τόσο... για να υπάρξει 2ο ραντεβού η μόνη προυπόθεση είναι να έχεις περάσει καλά στο 1ο... εσύ τελικά σεξ θες ή σχέση?
επίσης υπάρχει μία κινέζικη παροιμία που λέει "είτε πιστεύεις πως θα γίνει το Α είτε το Β, αυτό θα γίνει" σοφή παροιμία
Θελω πραματικα να σε βοηθησω , επιμενω οτι δεν εχει σχεση η εμφανιση σου , ξεκολλα απο αυτο . Ας παρω μερικα υποθετικα χαρακτηριστικα .
Δεν εισαι επικοινιωνιακος , ασχετα με το τι νομιζεις .
Δεν εισαι ιδαιτερα ανετος , μην βλεπεις την καθε κοπελα ως υποψηφια ' κοπελα σου ' , αλλα ως φιλη απλη .
Ισως μιλας περισσοτερο απο οσο πρεπει , να ακους περισσοτερο .
Τα αστειακια καλα ειναι , αλλα μπορει να το παρακανεις .
Υπαρχουν πολλες περιπτωσεις , οι φιλες και οι φιλοι σου που σε ξερουν καλα , μπορουν να σε βοηθησουν , να εντοπισουν τι κανεις λαθος , ποια ειναι η γνωμη τους , ιδιως των γυναικων ? Αγγελος .
καλα ας μη μιλαμε για μενα στο θεμα του ανθρωπου!! :)
Άλλο πραγμα ειμαι ηλιθιος και αλλο πραγμα παιζω τον ηλιθιο.
Α , ρε Λιλιουμ , παντα διακριτικη !!! οσο και να θες να κανεις το ' κακο ' κοριτσι , δεν πειθεις . Θα τον βρεις τον ανθρωπο σου , μικρη εισαι , βεβαια εχω καταλαβει οτι μενεις εκτος Αθηνων , σε μικρη πολη , δεν θελω να ειμαι αδιακριτος και να ρωτησω ποια ( σιγα μην πεις ! ) , αλλα αν ειναι πρωτευουσα νομου , no problem , εχω περασει αρκετο χρονο στην Λαμια , στον κολλητο μου , και ανετα βρισκεις κοπελα ( και αντρα ) .
φιλε μου μην κολλας πουθενα θα φας καμποσες χυλοπιτες,και μετα θα πηγαινεις χαλαρα ... δεν θα νιωθεις τιποτα,θελει δεν θελει καλως..γιατι αυτο? γιατι θα καταλαβεις οτι αν σου πει οχι αυτη η κραταει αρνητικη εντελως σταση πας στην επομενη και ισως να ειναι πιο θετικη κλπ...... εκει που κομπλαρω εγω ειναι την γνωριζω στο επομενο βημα τα καταστρεφω πολλες φορες
Καλησπέρα, πιστεύω το βράδυ θα πρόλάβω να απαντήσω. Σας ευχαριστώ!
Ενας να γραψει σωστα το νικ μου..Παραπονο το εχω!!Μεγαλη κουβεντα που δεν αφορα το παρον θεμα..
(Το κυρια με σκοτωσε..)
The only peace I can find...
διάβασα προσεκτικά αυτά που περιέγραψες.
Και αισθάνθηκα την ανάγκη να σου απαντήσω με ένα ποίημα. (πιστεύω είναι από τα σημαντικότερα ποιήματα που έχουν γραφτεί ποτέ)
Είναι του Χόρχε Μπουκάι από το βιβλίο "Να σου πω μια ιστορία".
Λέγεται "Αυτο-απόρριψη", και είναι η απάντηση στο πρόβλημά σου, (και η απάντηση στα περισσότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε εμείς οι άνθρωποι).
https://www.youtube.com/watch?v=5Td6Yh0Gwss
Καλησπέρα!!
Από το σύνολο των απαντήσεων λοιπόν επικεντρώνεστε στο κομμάτι της αυτοπεποίθηση, στο οποίο φυσικά και δεν πιστεύω! Είναι μία συνιστάμένη, όχι όμως ο βασικός παράγοντας. Συνισταμένη είναι και η οικονομική κατἀσταση του υποψηφίου και διάφορα άλλα επίσης που δεν μπορώ τὠρα να σκεφτω. Σε αυτό τουλάχιστον έχω καταλήξει με την παρατήρηση. Είναι τόσες πολλές όμως οι περιπτώσεις που έχω δει και πλέον παγίωσα την άποψη αυτή.
Το άλλο με το ελεφαντάκι είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα μου.
Εσύ όμως ξέρεις, και τη μία και την άλλη υπόστασή μου. Οι υπόλοιποι (δεν μιλώ για το forum) δεν την ξέρουν. Ή έστω κάνουν ότι δεν την ξέρουν και εγώ το έχω "φάει" γιατί με βολεύει. If that's the case, τότε ναι, είναι θέμα αυτοπεποίθησης, αυτο-απόρριψης ή ότι άλλο. Αλλά ας μη γελιώμαστε. Όχι ότι η διαπίστωση που κάνετε για εμένα είναι αβάσιμη, όμως πιστεύω ακράδαντα ότι το γεγονός αυτό, σε ευρύτερο πλαίσιο, δεν παίζει ουσιαστικό ρόλο. Συν φυσικά το ότι οι άλλοι δεν ξέρουν όλα όσα εξέφρασα εδώ.
Σχετικά με τον περίγυρο όμως, τα έχουμε συζητήσει αρκετές φορές και έχουμε καταλήξει σε κοινό συμπέρασμα, με κοινά παραδείγματα. Είναι μία κατάσταση που αρνούμαι να αποδεχτώ αλλά δεν παραβλέψω ότι υπάρχει. Υπάρχει γιατί την βλέπω γύρω μου, γιατί τη ζω ο ίδιος, γιατί το τεκμηριώνουν έρευνες και το σφραγίζει η κωμική σοφία.
Πίσω από κάθε αστείο κρύβεται πάντοτε μία αλήθεια, λένε, και υπάρχουν πολλά αστεία επί του θέματος! Φλερτ είναι άμα ο άλλος μας αρέσει. Αν δεν μας αρέσει είναι πέσιμο. http://www.anekdota-asteia.gr/wp-con...-facebook1.jpg (περί ανταγωνισμού) και άλλα που πάλι δεν θυμάμαι.
"Το να καταλαβαινεις καποιον δε σημαινει να διαβαζεις τι ειναι γραμμενο στο μυαλο του.
Δεν ειναι η επιμονη που ανταμειβεται,αλλα το να επιμενεις προς τη σωστη κατευθυνση.
Δεν αρκει να διαβασεις τις σκεψεις μου,πρεπει να προσπαθησεις να δεις τον τροπο που ειναι δομημενες."
The only peace I can find...
μιλάς για τον εαυτό σου σαν να είναι ένα προϊόν.
"έχω το ένα και το άλλο, αλλά δεν έχω το παράλλο, το παράλλο number 2, το παράλλο number 3..."
Είσαι άνθρωπος και όχι προϊόν.
Συνέχεια αναφέρεις ότι δεν έχεις τέλεια εμφάνιση και άλλα τέτοια "χαριτωμένα" για τον εαυτό σου.
Γιατί τον μισείς τον εαυτό σου έτσι;
Γιατί τον υποτιμάς και τον χλευάζεις;
Αυτή η πεποίθηση που έχεις για τον εαυτό σου, πίστεψέ με γίνεται φανερή από τη γλώσσα του σώματός σου (χωρίς να το καταλαβαίνεις) και οι υποψήφιες σύντροφοι το αντιλαμβάνονται υποσυνείδητα, και δεν έλκονται από εσένα.
Δεν τους χαλάει η εμφάνισή σου, αλλά το τί πιστεύεις εσύ ο ίδιος για τον ίδιο σου τον εαυτό.
Ελπίζω με αυτά που έγραψα να κατάλαβες λίγο καλύτερα τί ήθελα να πω με την αναφορά της αυτο-απόρριψης.
Αν δεν αγαπήσουμε εμείς οι ίδιοι τον εαυτό μας... πώς στο καλό είναι δυνατόν να μας αγαπήσει κάποιος άλλος;;;;;;;
Φίλε μου αναθεώρησε τις απόψεις σου γιατί δεν είναι έτσι..Κάπου στη μέση είναι τα πράγματα...Για την ακρίβεια η εμφάνιση τραβάει το μάτι,αλλά οι γυναίκες είναι και εγκεφαλικές σαν όντα,και εχουν διαίσθηση και αντιλαμβάνονται πράγματα για την προσωπικότητα..Επειδή ετυχε να είμαι αρκετά εμφανίσιμος σου λέω το εξής-ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ!!
Αυτό που καταφέρνεις είναι να κάνεις πολλές φορές ξεπέτες απο μπαράκια,και σχέσεις για κανα τριμηνο,σε γεμίζει?Εμένα στα 32 μου οχι πλέον οχι..Αν είσαι ανασφαλής,σε πιάνουν μελαγχολίες,κλειστός,η γκόμενα δεν μπορεί να βγάλει ακρη..Ωραίος τυπος να είσαι και ισορροπημένος!
Φίλε Μάνο32, απαντάς όντας στην ασφαλή πλευρά. Οι ξεπέτες σε μπαράκια και οι τρίμηνες σχέσεις είναι εξελικτικά στάδια για την ανάπτυξη ενός υγειούς εγώ. Το ίδιο και οι μακροχρόνιες σχέσεις βέβαια. Κάπως έτσι γίνεσαι "ωραίος και ισορροπημένος τύπος" στον τομέα σχέσεις. Πραγματικά θα ήθελα να σκεφτείς πως θα ήταν η ζωή σου εάν πάσχιζες σε αυτό το κομμάτι. Εάν ανέπτυσσες συναισθήματα για κοπέλες οι οποίες έκαναν τις ξεπέτες και τις τρίμηνες τους σχέσεις με εμένα, που παίρνω τη θέση σου από τούδε και στο εξής, μόνο και μόνο γιατί τους αρέσω. Χωρίς να νιώθω ΤΙΠΟΤΑ για αυτές, παρα μόνο αυξημένη αιμάτωση των σηραγγωδών τοιχωμάτων, αν με καταλαβαίνεις. Πως θα ένιωθες εάν στα 32 σου είχες μία ημιτελή έως τώρα προσωπική και σεξουαλική ζωή -εάν θες, σε προσωπικό μήνυμα, μπορώ να στο κάνω πιο παραστατικό για να δεις όλες τις διαστάσεις του θέματος- όμως αναγκαζόσουν να προσπαθείς σε μία σχέση που δεν πάει γιατί σου είναι πολύ δύσκολο να δημιουργήσεις κάτι καινούριο. Γιατί αυτό το καινούριο, το περασμένο βράδυ, ήταν με εμένα. Και είχε κολλήσει με εμένα, ενώ εγώ παράλληλα ετοιμαζόμουν για το επόμενο "θύμα" της εικόνας μου. Και εσύ αναγκαζόσουν να κάνεις όλο και περισσότερες υποχωρήσεις και συμβιβασμούς, χωρίς ποτέ βέβαια να ήθελες το κάτι ιδιαζόντως εξαιρετικό. Και εν τέλει, μετά από πολλές απόπειρες, να μείνεις σε μία σχέση η οποία δεν σε ικανοποιεί, γιατί το αντίτιμο είναι μια πιθανή μακρόχρονη μοναξιά. Ίσως εσύ κάθε δεύτερο ή τρίτο σαββατόβραδο, ή μία φορά τον μήνα, έκανες μία καινούρια γνωριμία που θα οδηγούσε σε σεξ ή σε σχέση. Δοκίμασε, το επόμενο σαββατόβραδο που θα βγεις με αυτόν τον σκοπό, εάν έχεις κάποια επιτυχία, να λήξεις τη βραδιά εκεί και να γυρίσεις σπίτι σου, χωρίς συνοδό, χωρίς να έχεις ανταλλάξει τηλέφωνο και δεν ξέρω τι άλλο γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις, και να ανοίξεις το facebook με την ελπίδα να έχεις κάποιο μήνυμα -όχι που θα οδηγήσει κάπου, αλλά σε δουλειά να βρισκόμαστε...
Δοκίμασε το επί 6 μήνες, όχι παραπάνω. Χωρίς να αξιοποιείς φυσικά τις όποιες "σπηλίτσες" πιθανώς έχεις κρατήσει (με καταλαβαίνεις έτσι; ). Μετά από 6 μήνες λοιπόν, επιχειρηματολόγησε μου πάλι μου περί ωραίου και ισορροπημένου τύπου. Και αν είσαι σε θέση, δοκίμασε και το εξής: Βρες κάποια που θα σου είναι αδιάφορη εσωτερικά και εξωτερικά, θεώρησε την τη μοναδική σου επιλογή για τους επόμενους 12 μήνες, σύναψε σχέση μαζί της και ξαναμιλάμε. Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις το σκεπτικό. Δεν είναι επίθεση (γιατί φοβάμαι έτσι φαίνεται) είναι η πραγματικότητα μου, η οποία απαντά και στις ερωτήσεις της Μαντζουράνας.
Πραγματικά, το να είσαι on the safe side είναι αλλιώς. Είναι σαν να εξηγείς την πτώση με αλεξίπτωτο σε μια αίθουσα, ενώ ο άλλος την ακούει μέσω ασυρμάτου δευτερόλεπτα πριν πέσει από το αεροπλάνο. Μετά το τέλος της εκπαίδευσης, εσύ θα ζεις :) Και μπορώ, πάλι σε προσωπικό μήνυμα, να σου δώσω παραδείγματα προσωπικά και με ανατριχιαστικές λεπτομέριες... Είσαι τυχερός φίλε μου που είσαι από την άλλη μεριά. Άσε την προσωπικότητα κατά μέρος, θα προσαρμοστούν οι άλλοι σε εσένα :) Παρεμπιπτόντως, η διαμόρφωση της προσωπικότητας είναι θέμα ατομικής δουλειάς και υπεύθυνοι είμαστε οι ίδιοι. Στο θέμα "άλλο φύλο" δεν εξαρτώνται τα πάντα από εμάς, ακόμη και αν είμαστε από την πλευρά σου. Πόσο μάλλον από την άλλη.
Μαντζουράνα, σε εσένα τώρα, κάποια στα απάντησα παραπάνω. Ας σου τα αναλύσω τώρα. Τα χαριτωμένα για τον εαυτό μου είναι το αποτέλεμα κοπιώδους εργασίας για να αναπτύξω όλους τους υπόλοιπους τομείς του χαρακτήρα μου. Πίστεψε με, η πλειοψηφία των ανθρώπων με συμπαθεί. Πάρα πολλοί θαυμάζουν (ακούγεται κάπως, το ξέρω) το πόσα έχω πετύχει για τα χρόνια μου. Ξέρω ότι κάποιοι με θέτουν ως παράδειγμα. Όχι γονείς, συνομήλικοί μου! Άνθρωποι με τους οποίους συναλλάσσομαι με στολίζουν ευχές καθημερινά. Ενίοτε μου προξενεύουν κιόλας... Την Κυριακή το βράδυ πήγα για ένα ποτό "Ότι θες το καταφέρνεις, είσαι μαμούνι. Με την καλή έννοια, καταλαβαίνεις πως το εννοώ. Σε ξέρουν όλοι, μπράβο σου πάντως!" Τα λόγια ενός κατι-σαν-φίλου. Φαντάσου τον αντίκτυπο που είχε αυτό πάνω μου. Αν θες, σε προσωπικό μήνυμα και σε εσένα, μπορώ να σου στείλω την πορεία μου ως τώρα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ακόμη και τη γλώσα του σώματος έχω διαβάσει και δουλέψει, μιας και το ανέφερες. Είμαι καλός ηθοποιός. Πραγματικά, μου το είχαν προτείνει κιόλας...
Spoiler: Θα ακολουθήσει πικρόχολο σχόλιο
Οι υποψήφιες σύντροφοι αντιλαμβάνονται μόνο την πεποίθηση που έχω για τον εαυτό μου ή και το ότι για κάποιους θα είναι προσωρινές;
Καταλαβαίνεις πιστεύω. Έχω παραδείγματα από την ίδια τη ζωή. First hand examples να σου δώσω. Από την άλλη πάλι, έχω γνωρίσει και άλλους ανασφαλείς, από την άλλη πλευρά όμως. Μια χαρά ήταν επί του θέματος. Κυριακάτικο γεγονός: Ανασφαλής της άλλης πλευράς θρηνούσε (κυριολεκτικά) για την (εβδομαδιαία) σχέση του που χάλασε. Πραγματικά, το παληκάρι, κάτι-σαν-φίλος, ήθελε να προχωρήσει σε κάτι πιο σταθερό. Σήμερα Τετάρτη είναι με άλλη. Σε 3 μέρες;; Αυτός και ο Ιησούς...
Και όμως, ένα έχω αποκομίσει απ' όλα αυτα. Οι άνθρωποι μετράνε. Και εγώ ανθρώπους δεν έχω. Έχω 1000 άτομα που με θυμούνται γιατί με χρειάζονται, 300 γνωστούς, 5 φίλους -που ο καθένας από τους 305 έχει τη ζωή του- και μηδέν ζωή. Μηδέν, ενώ τόσα χρόνια προσπαθούσα και πέτυχα να αντισταθμίσω το έλειμμά μου με όλα αυτά που για τους άλλους είναι αξιοθάυμαστα. Αυτά που "κάθε κοπέλα ψάχνει σε έναν άντρα" άλλα όταν τα βρει πηγαινει με τον κολλητο του κλπ κλπ που έγραψα με ροζ της υποκρισίας στο 1ο μου μήνυμα (τελικά πορτοκαλί είναι!). Αναρρωτιέσαι λοιπον γιατί χλευάζω τον εαυτό μου; Όταν έχω κάνει ένα "πλήρες πακέτο" για να κάνω κάποιον άνθρωπο όσο πιο ευτυχισμένο μπορώ και τελικά το βάζω στον CENSORED μου; Είμαι η σχέση που κάθε γονιός θα ήθελε για την κόρη του. Αρκεί και η κόρη να συμφωνήσει. http://data3.whicdn.com/images/70099859/large.jpg και https://www.youtube.com/watch?v=So8h2xcJstw Αυτό τα λέει όλα.
Γιάννη1990, ευχαρίστως να (ξανά)δουλεύψω την αυτοπεποίθησή μου. Το έκανα ήδη και πράγματι βελτιώθηκα, καθώς αναγνώρισα την αξία όσων έχω επιτύχει. Δες και το παραπάνω που έγραψα :)
Α, και για το προ-προηγούμενο μήνυμα σου, στο επόμενο βήμα τα σκατώνω και εγώ. Το έχω εξηγήσει νομίζω.
Macgyver, δεν βρήκα κάποια επιλογή να σου στείλω μήνυμα. Δεν είμαι πολύ καλός με τα forums :P
Το έχω λιώσει στην επεξεργασία το μήνυμα!!
Και πάνω από κάθε ανασφάλεια ή οτιδήποτε τέτοιο, δεν γνωρίζω πως να προσεγγίσω με αξιώσεις. Αυτό το ξαναέγραψα αλλά πέρασε στο ντούκου, στην τελευταία "θριαμβευτική" επιτυχία μου, τρίτο άτομο που είδε και αποείδε με την κατάστασή μου, ανέλαβε (μέσω sms παρακάλώ) αντί εμού και μέσα 24 ώρες, με 4 μηνύματα μου πέτυχε κάτι που προσπαθούσα 1.5 χρόνο. Ίσως και παραπάνω.. Μπράβο μου!!
Και μια αλλη ψυχή εδώ τα ίδια προβλήματα είχε..
Τhe only peace I can find,
καταλαβαίνω ότι εκφράζεις το παράπονο που νιώθεις και είναι φυσιολογικό.
Έχω ακούσει από πολλούς άντρες να λένε "εμάς τα καλά παιδιά δεν μας θέλουν".
Πίστεψέ με όμως, όντας γυναίκα, και έχοντας γνωρίσει πάρα πολλές κοπέλες, άπειρες φορές έχω ακούσει και το: "εμάς τα καλά κορίτσια δεν μας θέλουν και τρέχουν πίσω από τις στριμμένες ψηλομύτες (που είναι σαν μοντέλα) και τους φτύνουν!"
Και από τις δύο μεριές υπάρχουν παράπονα.
Κατ' αρχάς συγχαρητήρια για την επαγγελματική σου πορεία, που όπως περιγράφεις, πρέπει να είναι λαμπρή.
Δεν χρειάζεται να μου πεις λεπτομέρειες, σε πιστεύω.
Αφού έχεις κατακτήσει αυτό, ειδικά στην εποχή μας, πρέπει να είσαι πολύ περήφανος για τον εαυτό σου!
Όσον αφορά την γλώσσα του σώματος,
μιας και την έχεις μελετήσει όπως λες, θα ξέρεις ότι κάποια σημάδια είναι αδύνατον να τα κρύψουμε, όσο και αν έχουμε εκπαιδευτεί να το κάνουμε.
Τέλος πάντων όμως, δεν είναι καθόλου εκεί η ουσία.
Η απάντησή μου στο "πικρόχολο" σχόλιο (όπως το χαρακτηρίζεις)...
(που το είδα και όταν το είχες αόρατο, δεν χρειαζόταν να το κάνεις ροζ! :p )
...είναι ότι οι γυναίκες είναι χαζές στον συγκεκριμένο τομέα.
Δεν είναι ότι δεν ξέρουν ότι θα είναι προσωρινές για κάποιους, απλά ΕΛΠΙΖΟΥΝ μέχρι αηδίας, ότι θα καταφέρουν αυτόν τον κάποιον να τον κάνουν να τις ερωτευτεί, δηλαδή να τον "κρατήσουν".
Και μιας και σε βλέπω διαβασμένο (με το ελεφαντάκι του Μπουκάι κλπ),
έχει τύχει ποτέ να διαβάσεις βιβλία για την δύναμη της θετικής σκέψης;
Έκανα κάτι πειραματισμούς με τα χρώματα για να φανεί καλύτερα!! :P
Είναι μια συμπαθητική πορεία και έντιμη. Μέχρι εκεί. Ευχαριστώ πολύ πάντως. Και αναφερόμουν και σε πορεία σε άλλους τομείς, προσωπικής εξέλιξης, οι οποίοι τάχα μου μετράνε.
Σχετικά με αυτό που λες "είναι χαζές" κατ' αρχήν συμφωνώ απόλυτα όπως την ολοκληρώνεις. Θα σου πω μία φράση, την οποία πραγματικά θα την χτυπήσω τατουάζ στο κούτελο για να τη βλέπω κάθε πρωί και να προσγειώνομαι. Τίποτα νέο δεν μαθαίνει ο άνθρωπος, παρά μόνο συνειδητοποιεί όσα ήδη γνωρίζει. Και θα τη συμπληρώσω με τους στίχους από ένα από τα αρρωστημένα τραγούδια που συνηθίζω να ακούω "you opened your legs and so opened your heart" (Current 93 - A gothic love song)
Βλέπεις λοιπόν που έγκεινται όλοι οι ενδοιασμοί μου; Πολλές από αυτές που εγώ κοιτάζω, ελπίζουν μέχρι ΑΗΔΙΑΣ, ότι θα καταφέρουν αυτόν τον κάποιον να τον κάνουν να τις ερωτευτεί. Πρόσθεσε και τον παραπάνω στίχο για να ολοκληρωθεί η σκέψη. Ο κάποιος όμως, πάνω απ' όλα είναι καλό παιδί http://data3.whicdn.com/images/88689971/thumb.jpg και δεν μπορώ να συγκριθώ φυσικά μαζί του.
Πως λοιπόν εγώ να τολμήσω μία τέτοια προσέγγιση; Και να στο θέσω αλλιώς. Εάν δεις εσύ ένα καλό παιδί να κυκλοφορεί με μία εξίσου καλό παιδί, θα έχεις το θάρρος να τον προσεγγίσεις; Δεν τίθεσαι σε άμεση σύγκριση με την άλλη; Και άντε, εσύ δεν θέτεις τον εαυτό σου σε μία τέτοια διαδικασία. Δεν σου περνάει από το μυαλό ότι αυτό το καλό παιδί μπορεί να βρεί αναλόγως καλά παιδια να τους δώσει ... ότι έχει ευχαρίστηση;
Γιατί εγώ σε αυτή τη διαδικασία μπαίνω. Και θα στο εξηγήσω.
Από τότε που ανέλαβα εγώ την προσωπική μου ζωή (μεγάλη ιστορία) μόνο μία φορά έκανα κάτι με κοπέλα που δεν ενιωθα κάτι και σιχαινόμουν τον εαυτό μου και τους 4 ΔΡΑΜΑΤΙΚΟΥΣ μήνες που πιέστηκα για να μη γίνω ένας ακόμα μα/\α|<ας για εκείνη. Πέραν αυτής της φοράς, ότι άλλο έχω κάνει το ήθελα. Και με αυτο το σκεπτικό "επιλέγω" την επόμενη imaginary σχέση μου. Να μου αρέσει εξωτερικά (γιατί αφενός είμαι σαν όλους τους άλλους κατά βάθος, αφετέρου δεν μπορώ και δεν θέλω να κοροϊδεύω κάποιον ότι μου αρέσει και να κοιτώ δεξιά και αριστερά), να με ελκύει σαν άνθρωπος (γιατί που και που διαφέρω) και να μου εκπέμπει περιθώρια ψευδαίσθησης ότι αυτή δεν ήλπιζε μέχρι αηδίας για κάποιο καλό παιδί, μόνο και μόνο επειδή ήταν καααλό παιδί. Όλα ωραία ως εδώ, συμφωνείς;; Έλα όμως που αυτές που με ελκύουν (και πίστεψέ με δεν είναι μοντέλα) έχουν πολλές επιλογές οι οποίες είναι πιο καλά παιδιά από εμένα.. Γιατί λοιπόν να διαλέξουν εμένα, ειδικά αν δεν είναι σε ηλικία γάμου;
Και κάπως έτσι, σκέφτομαι ότι ο μόνος τρόπος είναι να τη ρίξω σε βαθειά αγάπη... Και κάπως έτσι, αυτό που έλεγα περί υποψήφιας συντρόφου, μπλοκάρει η γλώσσα, που υπό άλλες συνθηκες πάει ροδάνι. Γιατί σκέφτομαι, μα έχει 20 ωραιότερους υποψήφιους γκόμενους από εμένα, οι 10 από αυτούς είναι και μοδάτοι τύποι, οι 5 έχουν και χιούμορ, οι 2 έχουν και ωραίο αμάξι, ο ένας έχει και τη φήμη, άρα που πας ξυπόλυτος στα αγκάθια;
Και καταλήγουμε στο ότι δεν μπορώ να πλησιάσω κοπέλες!
Σημειοτέον, πολύ περισσότερο δεν τολμώ όταν δεν λαμβάνω μη λεκτικά μηνύματα.
Πόσο μάλλον όταν δεν ξέρω να τα εγείρω.
Δεν είμαι διαβασμένος. Ίσα ίσα που μισώ το διάβασμα. Έχω μια αγαπημένη φίλη που διαβάζει και μου τα λέει.
εγω παντως μετα απο ολα αυτα τα κατεβατα που δυσκολευομαι να κατα΄λαβω τι ενοεις εχω την εντυπωση οτι χανεις σε επικοινωνια
Δεν πειράζει.
Πες στην φίλη σου να διαβάσει το βιβλίο της Louise Hay "Μεταμορφώστε τη ζωή σας" και να στο πει! :D
Είμαστε ό,τι σκεφτόμαστε αγαπητέ συμφορουμίτη.
Και γίνεται τελικά ό,τι σκεφτόμαστε.
Αν σκέφτεσαι ότι η κοπέλα που θες θα πάει στον ωραίο, μοδάτο, με χιούμορ, με αμάξι και με φήμη, τότε αυτό θα γίνει.
Χρειάζεται να βάλεις την θετική σκέψη στη ζωή σου.
Με την θετική σκέψη πετυχαίνουμε ό,τι θέλουμε, όσο απίθανο και αν είναι.
Αν και δεν νομίζω να σε βοηθήσω με την επόμενη αναφορά μου μιας και έχεις κατασταλαγμένη άποψη μέσα σου και δεν την αλλάζεις με τίποτα...
...όμως να σου πω ότι αρκετές από τις γνωστές μου/φίλες/ξαδέρφες έχουν κάνει σχέση με άντρα που δεν ήταν εμφανίσιμος, αλλά τον είχαν ερωτευτεί πραγματικά για το χιούμορ του, την αυτοπεποίθηση και την σιγουριά που εξέπεμπε.
Κάποιες γυναίκες θέλουν τους ωραίους για μια βραδιά,
όμως ΟΛΕΣ οι γυναίκες θέλουν να έχουν σχέση και θα αγαπήσουν αυτόν που θα τις κάνει να νιώθουν ασφαλείς.
Όταν λέω ασφάλεια δεν εννοώ το να μην τις απατήσει, αλλά το να στέκονται δίπλα του και να αισθάνονται ασφάλεια, να έχουν δίπλα τους έναν άντρα που θα νιώθει σιγουριά για τον εαυτό του και που θα μπορεί να τις προστατεύσει αν χρειαστεί.
Αυτό έχω καταλάβει από την εμπειρία μου με τις γνωστές/φίλες/ξαδέρφες μου.
(Δεν μιλώ για τις δικές μου προτιμήσεις, γιατί δεν έχω ασχοληθεί σοβαρά με αυτό το θέμα).
Γενικά βάλε την θετική σκέψη στη ζωή σου.
Να είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου και να σκέφτεσαι ότι όλα θα τα πετύχεις!
Δεν λέω άλλα περι θετικής σκέψης γιατί δεν ξέρω κατά πόσο είσαι έτοιμος να τα καταλάβεις και να τα πράξεις.
Αλέξανδρε, ότι δεν καταλαβαίνεις ξαναδιάβασέ το αξιοποιώντας τα σημεία στίξης. Πάντως η ουσία είναι εδώ:
Έλα όμως που αυτές που με ελκύουν (και πίστεψέ με δεν είναι μοντέλα) έχουν πολλές επιλογές οι οποίες είναι πιο καλά παιδιά από εμένα.. Γιατί λοιπόν να διαλέξουν εμένα, ειδικά αν δεν είναι σε ηλικία γάμου;
Πάω στοίχημα οτι δεν είναι θέμα εμφάνισης με σένα,είναι θέμα που πηγαίνεις,με τι κύκλο πηγαίνεις,και πως κινεισαι!! :) Επίσης το χαμόγελο μετράει πολύ στις γνωριμίες με τους ανθρώπους να ξερεις..Και στο κάτω κάτω αν ενας ανθρωπος κοιτάξει μονο το απ΄εξω φαντάσου πόσο ζωντόβολο είναι..Θα σου πώ ενα σκηνικό να καταλάβεις..εχει τυχει κοπέλα που μιλησε σε κοινή φίλη για μένα και ήθελε να με γνωρίσει να πεί το εξής-ωραίο παιδί αλλά κάτι έχει,πως να του μιλήσω?Η κοπέλα ενδιαφερθηκε για το αν είμαι καλά!!Γι αυτό και ημουν 1,5 χρόνο μαζί της..Εφυγε απο Αθήνα δυστυχώς..Η ανθρωπια είναι πάνω απ όλα ΠΑΝΤΑ..Ζούσαμε στην εποχή του λαιφ στάιλ,των διαφημισεων και της μόδας..Ολα εικόνα,εμπόριο και κατανάλωση.Οι σταθερες αξίες είχαν πάει περίπατο.Φάνηκε η γύμνια μας πλέον..Γίναμε επιπόλαιοι,επιφανειακοί,κα ι επρεπε να θυμηθούμε επιτέλους πως υπάρχουν άλλες ποιότητες που πρέπει να κοιτάμε πρωτιστως απο την εικόνα και τα φράγκα..
Μanos32,
συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!
μετραει οταν καπιος εχει αμηχανια κ θες να τον κανεις να νιωσει ανετα.Quote:
Επίσης το χαμόγελο μετράει πολύ στις γνωριμίες με τους ανθρώπους να ξερεις..
τι δεν καταλαβαινεις, ειναι ενα απο τα τοσα νηματα χωρις νοημα.Ο νηματοθετης εχει μια αποψη και δεν την αλλαζει. ΠΟλυ χαζο να ανοιξει κανεις εναν τετοιο νημα σε φορουμ.Οτι και να του πουν οι αλλοι που δε συμφωνει με τη δικη του αποψη απλα δεν το δεχεται με ενα σωρο χαζα στενομυαλα επιχειρηματα. Ειναι απο τα θεματα που ανοιγουν για να απαντανε ολοι ναι εχεις δικιο εισαι μαλακας/ασχημος/καταδικασμενος. κλαπ κλαπ κλαπ Εχω παρατηρησει δε εδω εδω μεσα οτι τετοια θεματα τα ανοιγουν αντρες μπακουρια και εχουν παρομοια θεματολογια. Ελλειψη πρωτοτυπιας δλδ. Σα να μη φτανει η ξεροκεφαλια.