Originally Posted by
mariposa7
Ρε κοπέλα μου δεν έχεις κουραστεί να το τραβάς......? Τί στο καλό, φαντάσματα βλέπεις? Πότε σου είπα εγώ κάτι για τις άλλες προτάσεις που έκανες....? ΠΟΤΕ? Στον ύπνο σου?
Για αρχή, η κοπέλα ήδη εργάζεται, τουλάχιστον αυτό είχε γράψει μέχρι πρόσφατα, άρα ποιός ΟΑΕΔ....?
Για τις τηλεφωνικές πωλήσεις, αν κ είναι περίπτωση που κανείς οφείλει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός, μια κ οι απάτες κ η εκμετάλλευση στον τομέα αυτό (πχ ζητάνε άτομα για 5 ημέρες δοκιμαστικό, ο κόσμος συρρέει σωρρηδόν κ αυτοί τακτοποιούν τη δουλειά τους έτσι) είναι σχεδόν καθεστώς, δεν είπα κάτι, γιατί είναι το μόνο ρεαλιστικό που πρότεινες.
Στο θέμα των αεροπορικών κ της θετικής σκέψης στάθηκα, δε θυμάμαι να σου είπα κάτι για τα υπόλοιπα.
Τώρα αν θες οπωσδήποτε να έχεις την τελευταία κουβέντα, ε, γράψε κάτι ακόμα να την έχεις, δεν κάθομαι να ασχοληθώ άλλο.
ΥΓ: Είσαι η 1η στο forum (αλλά κ στην πραγματική μου ζωή) που μου λέει πως είμαι κακοπροαίρετη, συνήθως το αντίθετο μου παραθέτουν. Φαντάσου δηλ. σε τί βαθμό μπορεί να προκαλέσει τον άλλο η "αφέλειά" σου κ μη αίσθηση της πραγματικότητας, γιατί δεν μπορώ να το ονομάσω πιο κομψά κ κόσμια..... Αν θες συνέχισε το σίριαλ μόνη σου.