Ζητώ τη βοήθεια όλων των μελών του φόρουμ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 92
    Banned
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    μαριποζα, δεν ξέρω αν αναφέρεσαι και σε μένα, αλλά ουδεμία όρεξη είχα να κάνω πλάκα στην κοπέλα σε ένα τόσο σοβαρό θέμα.
    Σε ότι κατάσταση και αν είναι κάποιος έχει το δικαίωμα να ονειρευεται πάντα το καλύτερο για τον εαυτό του.
    Είναι το μεγαλύτερο κίνητρο...
    Για να είμαι ειλικρινής, αφού ρωτάς ατομικά δεν ξέρω αν παρασύρθηκες από τη συζήτηση για τις αεροπορικές, οπότε οκ δεκτό, ή αν είχες διαβάσει προσεκτικά το ποστ της κοπέλας καθώς κ άλλα σχετικά πρόσφατα threads της κ έγραψες όσα έγραψες.......
    Είμαι απόλυτα της ίδιας άποψης, στο ότι όλοι έχουμε δικαίωμα να ονειρευόμαστε κ άλλωστε τα όνειρα μας κρατάνε ζωντανούς, είναι τα κίνητρά μας κ οι επιδιώξεις μας, όμως τα καθημερινά πιεστικά χοντρά προβλήματα κ αδιέξοδα δεν απαντώνται με out of space προτάσεις, αλλά με πραγματικέςυλοποιήσιμες λύσεις. Νομίζω πως σε αυτό θα συμφωνούσαμε.....

Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Για να είμαι ειλικρινής, αφού ρωτάς ατομικά δεν ξέρω αν παρασύρθηκες από τη συζήτηση για τις αεροπορικές, οπότε οκ δεκτό, ή αν είχες διαβάσει προσεκτικά το ποστ της κοπέλας καθώς κ άλλα σχετικά πρόσφατα threads της κ έγραψες όσα έγραψες.......
    Είμαι απόλυτα της ίδιας άποψης, στο ότι όλοι έχουμε δικαίωμα να ονειρευόμαστε κ άλλωστε τα όνειρα μας κρατάνε ζωντανούς, είναι τα κίνητρά μας κ οι επιδιώξεις μας, όμως τα καθημερινά πιεστικά χοντρά προβλήματα κ αδιέξοδα δεν απαντώνται με out of space προτάσεις, αλλά με πραγματικέςυλοποιήσιμες λύσεις. Νομίζω πως σε αυτό θα συμφωνούσαμε.....
    ..κοίταξε, δεν θυμόμουν πόσο χρονών είναι η καθρευτης.
    Βασικά δεν ξέρω καν αν έχουν όρια ηλικίας. Αυτή η κοπέλα που είχα γνωρίσει εγώ σε μια οικογενειακή συγκέντρωση, εκεί γύρω στα 30 είναι και δεν την κανει καιρό τη δουλειά.
    Μάλιστα, η κουβέντα ξεκίνησε γιατί ήθελε να πάει και η αδελφή του κουμπάρου μου (κάτω από 30) και δεν την άφηνε η μαμα της :ΡΡΡ
    Τελικά βρήκε άλλη δουλειά και δεν ξανά συζητήθηκε το θέμα.
    Θα την πάρω κάποια στιγμή να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες.

Όσο για το αντικειμενικό θέμα με τις δουλειές, θεωρώ πως σε σχέση με δυο χρόνια πριν, πάνε καλύτερα τα πράγματα.
    Να σημειώσω εδώ, πως μες στον Ιούλιο ψάχναμε άτομα στη δουλειά μου και δεν βρίσκαμε.

Banned
    Ναι ρε παιδι μου σφυζει απο δουλειες η Ελλαδα ,απλα οι Ελληνες ειμαστε τεμπεληδες και γουσταρουμε ΟΑΕΔ με τρελααα !!

Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Ναι ρε παιδι μου σφυζει απο δουλειες η Ελλαδα ,απλα οι Ελληνες ειμαστε τεμπεληδες και γουσταρουμε ΟΑΕΔ με τρελααα !!
    ..μνι, στον δικό σου τον κλάδο υπάρχει τεράστιο πρόβλημα και το ξέρω.
    Στον δικό μου, σε πληροφορώ ότι το καλοκαίρι που ξεκίνησε ένα νέο έντυπο, ψάχναμε όλοι φίλους και γνωστούς και δεν χάλαγε κανείς τη ζαχαρένια του τέλος Ιούλη.
    Δεν μπορώ φυσικά να το αποδείξω, αλλά όντως συνέβη.

Banned
    Μα και ενας ανειδικευτος που μπορει να βρει δουλεια? Οι επιχειρησεις πλεον δεν παιρνουν προσωπικο !Και αν καποιος βρει τελικα δουλεια , ζητημα ειναι αν θα παρει 400 ευρω!Προς θεου δεν θελω να απογοητευσω την θεματοθετη , ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε αλλα ετσι ειναι τα πραγματα!
    Το πιο εκνευριστικο ειναι οτι καποιοι ιδιωτες οταν βγαινουν προγραμματα ΕΣΠΑ (δλδ 400 ευρω και σε πληρωνουν οποτε τους κ@...σει ) τρεχουν ολοι και αναζητουν προσωπικο γιατι σου λενε θα κανω την δουλεια μου με τους δουλους!
    Εχουν βρει πατημα την κριση..

...γι αυτό μίλησα για πιο εξειδικευμένα επαγγέλματα.
    Εδώ έμαθα πως σε τεράστια αλυσίδα παιχνιδιών, πληρώνονται 280 το μηνα ...
    Μάλιστα, επειδή έχει αρχίσει και κυκλοφορεί ευρύτερα η πληροφορία, πολύς κόσμος κάνει εμπάργκο στη συγκεκριμένη αλυσίδα.

Senior Member
    στο βεροπουλο 4ωρο δινουν 190 ευρω!!!
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Junior Member

Γιώργος Μιχαηλίδης-υποστήριξη περί παρανοειδούς συνδρόμους σε φίλη μου

Γεια σας..Θέλω να ζητήσω την βοήθεια ψυχολόγου πάνω σε ένα θέμα που αντιμετωπίζω αυτή τη στιγμή στη ζωή μου με ένα αγαπημένο μου πρόσωπο..Πρόκειται για μια σχέση που είχα δύο χρόνια με μια κοπέλα που μετά από γνώμη ειδικού θεωρητικά πάσχει από παρανοειδή διαταραχή προσωπικότητας..Χωρίσαμε πριν τρεις βδομάδες και με κατηγορεί για 1000 μοίρια πράγματα που πιθανόν έχει παρεξηγήσει και δεν με εμπιστεύεται καθόλου..Θεωρεί ότι της κάνω κακό και ότι έχω κακές προθέσεις απέναντί της ότι θέλω να την αλλάξω να την ελέγχω κλπ..Ενώ προφανώς δεν ισχύει νκάτι τέτοιο..Το όλο θέμα ξεκίνησε από τους γονείς της και κάποιες ψυχολογικά ανισόρροπες φίλες της που για κάποιους λόγους δεν με συμπαθούσαν την εμπόδισαν από το να είμαστε μαζί την έκλεισαν στο σπίτι την πίεζαν(νιώθει ασφάλεια παρά την κακιά τους συμπερφιορά όμως δίπλα τους..) και το έσκασε από το σπίτι της και έμεινε μαζί μου για ένα 6μηνο..μετά έφυγε γιατί πίστευε ότι εγώ ευθυνόμουν που χάλασε τις σχέσεις της με τους γονείς της..προφανώς παράλογο....και την γέμισαν με ανασφάλειες και ενδοιασμούς για το άτομό μου..Η ίδια λέει ότι με αγαπάει πολύ αλλά ότι δεν της κάνω καλό στη ζωή της της λένε ότι την άλλαξα κλπ..Και ενώ με σκέφτεται πιέζεται για να μην είμαστε μαζί γιατί πιστεύει ότι της κάνω κακό..Επίσης παθαίνει κρίσεις πανικού και θυμού-νεύρων και σε τέτοιες περιπτώσεις δεν ξέρω πώς να αντιδράσω..να της φερθώ και εγώ σκληρά ή να της φερθώ ήρεμα?Δεν έχω ιδέα..Τώρα προσπαθώ να την μεταπείσω και να τα ξαναβρούμε ή τουλάχιστον να μείνουμε φίλοι και να βγούμε μια ημέρα για να τα συζητήσουμε όλα αυτά αλλά μου ζητάει όλο χρόνο και χρόνο..τι να κάνω?Μπορείτε να μου συστήσετε κάποιον ειδικό στη Θεσσαλονίκη σε αυτήν την διαταραχή μήπως για να απευθυνθώ?Ακόμη οι γονείς της της λένε ότι είναι καλά κι ότι δεν έχει τίποτα...χαρακτηρίζουν τους ψυχολόγους τσαρλατάνους..(ίσως να έχουν κι αυτοί κάτι παρόμοιο..)Αν όχι να τα ξαναβρούμε θέλω να την βοηθήσω να αντιμετωπίσει το πρόβλημά της αλλά δεν με αφήνει......

..geo.. άνοιξε δικό σου θέμα.
    Είναι τελείως άσχετο το κείμενο εδώ και χαλάς και το θέμα της κοπέλας...

Senior Member
    Απο την Χρύση ευκαιρία τις παιρνει ο τύπος και στις βάζει όμορφα και ωραία όλες μαζί .. Καποιες έχουν όριο ηλικιας ναι καποιες αλλες όχι..εγω απο εκεί θα εβρισκα δουλειά αν ήμουν Αθήνα .
    Εγώ προσωπικά βρήκα και ενδιαφέρουσες δουλιτσες φτατλ εσένα μπορεί να σου φαίνεται οτι να'ναι επίσης μακάρι στην πρωτη πόρτα που θα χτυπαγαμε για δουλειά να μας έπαιρναν , όμως δεν είναι έτσι τα πράγματα. Το σημαντικό όμως είναι να κινητοποιηθεί κάποιος , ακόμα και αυτό το πανηγύρι του χτυπάω πόρτες σε κρατάει ζωντανό.
    ναι υπαρχουν ενδιαφερουσες αγγελιες αλλα σχεδον σε ολες ζητανε προυπηρεσια και ετσι περιοριζονται οι επιλογες για καποιον που εχει αναγκη να βρει μια δουλεια.
    λες και η προυπηρεσια τρεχει απο τα μπατζακια μας.

Banned
    Quote Originally Posted by ftatl View Post
    ναι υπαρχουν ενδιαφερουσες αγγελιες αλλα σχεδον σε ολες ζητανε προυπηρεσια και ετσι περιοριζονται οι επιλογες για καποιον που εχει αναγκη να βρει μια δουλεια.
    λες και η προυπηρεσια τρεχει απο τα μπατζακια μας.
    Εγω τσαντιστηκα με μια αγγελια που ζητουσε γυναικα με γνωσεις υπολογιστη για βενζιναδικο μεχρι 30 ετων!!Ελεος..

Κοιταξε να δεις , ας ζητανε οτι θελουν δεν ειναι κακο να παρεις ενα τηλ ή καλυτερα να πας απο εκει και να τους μιλησεις ομορφα μπορει κατι να πετυχεις.

Ο ΟΑΕΔ που το μονο που κανει ειναι να ανανεωνει καρτες ανεργιας??Μια φορα μονο με πηραν τηλεφωνο για καποιο φαρμακειο , μα εγω τους λεω ειμαι νοσηλευτρια , οχι μου λεει να πατε ζητουν και νοσηλευτες και πηγα απο εκει και εφαγα πορτα!Αλλοι μαλακες απο εκει..

ουφ γαματα με κεφαλαια γραμματα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Εγω τσαντιστηκα με μια αγγελια που ζητουσε γυναικα με γνωσεις υπολογιστη για βενζιναδικο μεχρι 30 ετων!!Ελεος..

Κοιταξε να δεις , ας ζητανε οτι θελουν δεν ειναι κακο να παρεις ενα τηλ ή καλυτερα να πας απο εκει και να τους μιλησεις ομορφα μπορει κατι να πετυχεις.

Ο ΟΑΕΔ που το μονο που κανει ειναι να ανανεωνει καρτες ανεργιας??Μια φορα μονο με πηραν τηλεφωνο για καποιο φαρμακειο , μα εγω τους λεω ειμαι νοσηλευτρια , οχι μου λεει να πατε ζητουν και νοσηλευτες και πηγα απο εκει και εφαγα πορτα!Αλλοι μαλακες απο εκει..

ουφ γαματα με κεφαλαια γραμματα!
    σε πηραν τηλεφωνο απο τον οαεδ?? μπραβο ησουν τυχερη!! εμενα ουτε αυτο και που μου ανανεωναν την καρτα ηταν πολυ!!!
    νταξει αμα ζητανε πωλητρια με εμπειρια σε καταστημα ρουχων δεν μπορω να παω να τους πω γεια σας ηρθα ψαχνω για δουλεια, θα μου πει χεστηκα εχεις προυπηρεσια??? αν εχεις θα σε εχω στα υποψιν! και ψεμματα να πω οτι εχω προυπηρεσια θα φανει, ο αλλος δεν ειναι χαζος!!

Δες μήπως μπορείς να ασχοληθείς και με καλλυντικά. Εγώ ήμουν στην LR που είχε ακριβά μεν καλλυντικά αλλά μεγάλα πσοστά κέρδους (νομίζω 34 ή 38%). Είχα βγάλει καλά χρήματα και μπορείς να βγάλεις ακόμη περισσότερα αν κάνεις δίκτυο δικό σου. Δεν συνέχισα γιατί δεν μου πήγαινε καθόλου, αλλά ξελάσπωσα λίγο ένα διάστημα που χρειαζόμουν λεφτά. Ένας φίλος μου φορτωνόταν με αρώματα και καλλυντικά σε ένα σακουαγιάζ και έπαιρνε σβάρνα τα μαγαζιά, τις καφετέριες και όπου σύχναζε κόσμος. Εγώ το βρήκα δύσκολο να το κάνω και πούλαγα σε γνωστούς, συγγενείς και φίλους. Δες διάφορες εταιρίες και σύγκρινε τιμές και ποσοστά κέρδους πριν γίνεις συνεργάτης.

..εχει κανείς νέα από την καθρευτη?

Senior Member
    Μαντζουράνα που μπορείς να κάνεις αίτηση για αεροσυνοδός στη Μέση Ανατολή;

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast