Ζητώ τη βοήθεια όλων των μελών του φόρουμ - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 92
    Banned
    Quote Originally Posted by καθευτης View Post
    Ανοίγω αυτό το θέμα για να σας ζητήσω μια χάρη... να με βοηθήσετε να βρω δουλειά... απλά όπου ακούτε ή βλέπετε πως ζητάνε προσωπικό αν μπορείτε είτε σε αυτό το θέμα είτε με πμ να με ενημερώνεται να πάω να κάνω μία αίτηση... όπως ξέρετε επείγει να βρω δουλειά... και αν και φαντάζομαι όλοι έχετε έναν γνωστό τουλάχιστον που να ψάχνει, το ότι θα κάνω κι εγώ αίτηση δεν σημαίνει πως θα του πάρω την θέση...
    Μένω στην Αθήνα, και δεν έχω πρόβλημα σε όποια περιοχή και να είναι, είμαι 32, γυναίκα και δυστυχώς δεν έχω τελειώσει τίποτα, εκτός από λύκειο, αγγλικά ξέρω καλούτσικα αλλά δεν έχω χαρτί και επίσης ξέρω αλλά πάλι δεν έχω σχετικό χαρτί...
    Τέλος πάντων ότι ακούσετε ή δείτε θα σας παρακαλούσα να μου το πείτε αυτό μόνο.... για οτιδήποτε...

Για να μην μου λέτε καφετέρειες μόνο, να σας πω πως θέλω δουλειά που να έχει δικιά της ενδυμασία, πχ σουπερμάρκετ, φαστ φουνταδικα ή ακόμα και καφετέρειες που φοράνε όλοι τις ίδιες μπλούζες... γιατί έχω θέμα με τα ρούχα...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων γιατί ελπίζω πως κάτι θα γίνει...
    Ξαναποστάρω το αρχικό ποστ της Καθεύτη για να θυμηθούν όλοι περί τίνος πρόκειται. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε τόσα θέματα, όχι μόνο εδώ και σε άλλα, δημιουργούνται τόσες αψιμαχίες, τσακωμοί και αναλώνονται όλοι στα δίκια και τα άδικα που έχουν, είναι εγωϊστικό. Αν μπορεί κάποιος να προτείνει κάτι για την κοπέλα ή να της στείλει πμ για αγγελία δουλειάς ας το κάνει. Εκείνη θα κρίνει αν της ταιριάζει ή όχι σε τελική ανάλυση. Αλλιώς όλα τα άλλα περιττεύουν κατά τη γνώμη μου. Ειρήνη υμίν!
    Καθεύτη ελπίζω να είσαι καλά και μακάρι να βρεθεί γρήγορα κάτι καλό.
    Δες και αυτό το site

http://www.e-biografiko.gr/%CE%B1%CE...E%CE%BD%CE%B1/

έχει και 1-2 αγγελίες για πωλήτρια σε φούρνο, αν σε ενδιαφέρει. Και στα δεξιά της ιστοσελίδας κάποιες χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες. Δε χάνεις τίποτα να ρίξεις μια ματιά.

..αντε να ξανά ρωτήσω
    Με την καθρεύτη είχε κανείς επικοινωνία?

Banned
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ..αντε να ξανά ρωτήσω
    Με την καθρεύτη είχε κανείς επικοινωνία?
    Έστειλα σήμερα 1 πμ με 1 δουλειά όπως αυτές που περιέγραψε πως ενδιαφέρεται, ελπίζω να φανεί κάποια στιγμή........ αν δεν ξενέρωσε βέβαια η κοπέλα (κ με το δίκιο της) με όσα γράφτηκαν στο θέμα της.

Senior Member
    [QUOTE=Μαντζουράνα;509661]Γιατί να θέλω να γίνω εκατομμυριούχος;
    Τί τις χρειάζομαι τις χλίδες; Εκεί είναι η ουσία;
    Επίσης άμα γίνω εκατομμυριούχος, μπορεί να γίνω στόχος κλεφτών και εγκληματιών και να με σκοτώσουν για τα λεφτά μου ή ν' απαγάγουν τα μελλοντικά παιδιά μου.
    Γιατί να θέλω να γίνω εκατομμυριούχος;

Και για ν' απαντήσω στο μήνυμά σου...
    Για να έχεις τα θαυμαστά αποτελέσματα της θετικής σκέψης χρειάζονται 2 πράγματα.
    Από τη μία είναι η θέληση, αλλά από μόνη της δεν αρκεί.
    Χρειάζεται και η ΠΙΣΤΗ.
    Πίστη ότι αυτό που θες, θα γίνει! Και αυτό είναι και το δυσκολότερο.
    Θέληση όλος ο κόσμος έχει. Πίστη όμως;

Μαντζουρανα , ελεγα να μην σου απαντησω , γιατι βλεπω οτι εισαι φανατισμενη με την θετικη σκεψη , αλλα θα το κανω , διοτι εχω διαβασει οτιδηποτε υπηρχε σχετικο με την θετικη σκεψη , ακομα και το προσφατο της louise Hay , το the secret της Rhonda Byrne ( best seller ) και αλλα πολλα περι αυτοβελτιωσης , αλλα νεωτερος , και αφελεστερος . Οχι οτι δεν πιστευω στην θετικη σκεψη , πιστευω και πολυ μαλιστα . Αλλα δεν αρκει η θετικη σκεψη . Οπως σωστα λαεει η mariposa , τοτε μου ερχοντουσαν ολα ευκολα , μουκοβε και λιγο , αλλα μολις ηρθαν δυσκολες καταστασεις , αντικειμενικως δυσκολες , πηγε περιπατο η θετικη σκεψη . Λες οτι χρειαζεται θεληση και πιστη , η δραση , η εξυπναδα , η μαχητικοτητα , η υπομονη , η επιμονη , η συνεση , η πρωτοβουλια , η εργατικοτητα , και η ικανοτητα να εντοπιζεις και να εκμεταλλευεσαι ευκαιριες και να κανεις πραματα ( οχι ναδυνατισεις ) που πηγε ? Τα βιβλια αυτα ,τωρα που ειμαι 53 , απλως καταλαβαινω οτι το μονο που κανουν , πουλανε ελπιδα , κατι που χρειαζονται πολυ οι ανθρωποι , και σε πληροφορω οτι ειμαι απο τους ευνοημενους απο την ζωη , αν εξαιρεσουμε την κτθλψη μου , οποτε εχω μια θετικη αποψη των πραματων ( θαμουν αχαριστος αν δεν ειχα ) , αλλα εχω και την ωριμοτητα να κρινω αυτην την θεωρια οτι η θετικη σκεψη ειναι το απαξαπαν . Δεν ειναι και μακαρι να ηταν . Ειναι απλως ενα μικρο μερος της επιτυχιας , οτιδηποτε και αν σημαινει αυτη . Αγγελος .

Senior Member
    Εγώ νομίζω ότι ο καθένας μας πρέπει να κρατάει αυτό το οποίο τον κάνει να αισθάνεται καλά.. εκείνο το οποίο του δίνει τη δύναμη να βάζει στόχους, να παλεύει και να θέλει να γίνει καλύτερος.
    Δεν υπάρχουν σωστές και λάθος αντιλήψεις.Διότι ο τρόπος που σκεφτόμαστε ειναι καθαρά βιωματικός. Η μαντζουράνα προφανώς έχει τους λόγους της να ασπάζεται τη φιλοσοφία της θετικής σκέψης...δε μου φαίνεται να προσπαθεί να την επιβαλει σε κανεναν.
    Και επειδή για την ίδια έχει αξία ο θετικός τρόπος σκέψης και τη βοηθάει να χειρίζεται καταστάσεις, το δίνει και ως συμβουλή, ως τρόπο αντιμετώπισης.
    Ποιος ο λόγος λοιπόν να προσπαθούμε να τη βγάλουμε σώνει και καλά λάθος;
    Λίγη ανοχή στον τρόπο σκέψης του άλλου, όσο κι αν δε συμφωνεί με την ιδιοσυγκρασία μας -στο βαθμό που δε μας προσβάλλει- δεν έβλαψε ποτέ κανέναν νομίζω
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Banned
    Και εγω ειμαι υπερ της θετικης σκεψης αλλα μονο αυτο δεν φτανει..Και δεν το λεω μονο για αυτο το θεμα εδω , αλλα γενικοτερα..Καλη η θετικη σκεψη αλλα πρακτικα προβληματα χρειαζονται πρακτικες λυσεις και οταν υπαρχει προβλημα επιβιωσης η θετικη σκεψη δεν τρωγεται

Macgyver,
    φανατισμένη δεν είμαι για τίποτα!
    Όπως είπα και σε μήνυμα στην προηγούμενη σελίδα, η δράση και η προσπάθεια (αλλά και όλα αυτά τα σημαντικά που αναφέρεις), προφανώς και είναι απαραίτητα για την επίτευξη των στόχων μας μαζί με την θετική σκέψη!
    Απλά δεν τα ανέφερα, γιατί πίστευα ότι εννοούνταν!

Quote Originally Posted by void View Post
    Εγώ νομίζω ότι ο καθένας μας πρέπει να κρατάει αυτό το οποίο τον κάνει να αισθάνεται καλά.. εκείνο το οποίο του δίνει τη δύναμη να βάζει στόχους, να παλεύει και να θέλει να γίνει καλύτερος.
    Δεν υπάρχουν σωστές και λάθος αντιλήψεις.Διότι ο τρόπος που σκεφτόμαστε ειναι καθαρά βιωματικός. Η μαντζουράνα προφανώς έχει τους λόγους της να ασπάζεται τη φιλοσοφία της θετικής σκέψης...δε μου φαίνεται να προσπαθεί να την επιβαλει σε κανεναν.
    Και επειδή για την ίδια έχει αξία ο θετικός τρόπος σκέψης και τη βοηθάει να χειρίζεται καταστάσεις, το δίνει και ως συμβουλή, ως τρόπο αντιμετώπισης.
    Λίγη ανοχή στον τρόπο σκέψης του άλλου, όσο κι αν δε συμφωνεί με την ιδιοσυγκρασία μας -στο βαθμό που δε μας προσβάλλει- δεν έβλαψε ποτέ κανέναν νομίζω
    Void,
    σ' ευχαριστώ ειλικρινά για το μήνυμά σου!
    Πραγματικά περιγράφεις με ακρίβεια το πώς βλέπω τα πράγματα,
    και χαίρομαι που καταλαβαίνεις ότι δεν έχω πρόθεση να επιβάλλω σε κανέναν την γνώμη μου! (δεν μπήκα με τέτοιου είδους προθέσεις σ' αυτό το φόρουμ)

Senior Member
    [QUOTE=Μαντζουράνα;509894]Macgyver,
    φανατισμένη δεν είμαι για τίποτα!
    Όπως είπα και σε μήνυμα στην προηγούμενη σελίδα, η δράση και η προσπάθεια (αλλά και όλα αυτά τα σημαντικά που αναφέρεις), προφανώς και είναι απαραίτητα για την επίτευξη των στόχων μας μαζί με την θετική σκέψη!
    Απλά δεν τα ανέφερα, γιατί πίστευα ότι εννοούνταν!

OΚ , Μαντζουρανα , δεν καταλαβα οτι εννουσες και τα υπολοιπα . Δεν θελω να σε κοντραρω , αλλοιμονο , αλλα τωρα ξεκαθαρισες την θεωρια σου . Φιλικα . Αγγελος .

Banned
    Quote Originally Posted by void View Post
    Συμφωνώ απόλυτα στο ότι κανείς δεν πρέπει να προσπαθεί να επιβάλλει τις απόψεις του στους άλλους......... (κ για να αναφερθώ σε εμένα, ουδέποτε έχω γράψει το ο,τιδήποτε- για ευνόητους λόγους εξαιρούνται threads τύπου "τί σκέφτεστε"- που να μην το αρχίζω ή να το συνοδεύω από φράσεις "κατά τη γνώμη μου/ πιστεύω/ νομίζω/ θεωρώ/ άποψή μου κλπ κλπ")........ αρκεί όπως σωστά λες κ εσύ η ίδια κάποιος να μην προσβάλλει.
    Γιατί, κ πάλι κατά την άποψή μου, όταν κάποιος απαντά σε έναν άνθρωπο, ο οποίος αντιμετωπίζει λίαν σκληρά προβλήματα επιβίωσης κ τελεί υπό τις πλέον δυσμενείς κ αντίξοες συνθήκες κ χρειάζεται άμεσα υλοποιήσιμες λύσεις, με ουτοπικές προτάσεις ή με παροτρύνσεις θετικής σκέψης, ναι εκεί τον προσβάλει. Κ προσβάλει τη νοημοσύνη του, κ την αγωνιώδη προσπάθειά του να τη "βγάλει καθαρή έστω κ για 1 μέρα ακόμη" αλλά κ τον ίδιο σαν άνθρωπο. Εξού κ η αγανάκτηση.

Quote Originally Posted by Μαντζουράνα View Post
    Καθρέφτη...
    Κατ' αρχάς θα σου έλεγα να κάνεις αίτηση σε όλα τα προγράμματα του ΟΑΕΔ που δικαιούσαι, μήπως και σε πάρουν κάπου.
    Έπειτα... έχεις σκεφτεί να γίνεις τηλεφωνήτρια;
    Δεν έχουν βέβαια στολές, όμως πολλές εταιρείες ζητάνε αυτήν την περίοδο τηλεφωνητές και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα σε πάρουν μόλις κάνεις αίτηση.
    Τέλος,
    θα ήθελα να σου προτείνω κάτι λίγο ακραίο, αλλά και πολύ ενδιαφέρον ταυτόχρονα!
    Δεν ξέρω αν έχεις υποχρεώσεις που να σε κρατάνε στην Ελλάδα...
    ...πάντως αν δεν έχεις... σκέφτηκες το ενδεχόμενο να γίνεις αεροσυνοδός στη Μέση Ανατολή;
    Δεν χρειάζονται πτυχίο και έχουν και στολές.
    Δίνουν αρχικό μισθό 2.000 ευρώ, σου παρέχουν δωρεάν στέγαση, ρεύμα, νερό, μετακινήσεις, και έχεις την ευκαιρία να ταξιδέψεις σε όλο τον κόσμο!
    Μπορείς να το κάνεις αυτό για 3 χρόνια (δεν αντέχεται άλλωστε και παραπάνω αυτή η δουλειά), να κάνεις μια "μπάζα" και να γυρίσεις στην Ελλάδα και να 'σαι άνετη!
    Ακούγεται λίγο ακραίο, αλλά είναι και αυτό μια εναλλακτική! ;-)
    Αν αυτό το μήνυμα που έστειλα στην καθρέφτη θεωρείται προσβλητικό, σηκώνω τα χέρια ψηλα!
    Απάντησα σ' αυτό το τόπικ με όλη την καλή μου πρόθεση (και μάλιστα πρώτα πρότεινα τις θέσεις των τηλεφωνητών, που υπάρχει η δυνατότητα να σε πάρουν άμεσα, και των προγραμμάτων ΟΑΕΔ, και μετά, σαν ακραία λύση ανέφερα και το θέμα με τις αεροσυνοδούς στη Μέση Ανατολή, όπου βρίσκονται αυτή τη στιγμή πολλές ελληνίδες και έχουν λύσει το πρόβλημα της επιβίωσής τους).

Αντίθετα, εσύ mariposa7 μπήκες στο τόπικ μόνο για να προσβάλλεις και να ξεκινήσεις μια ανούσια επίθεση.
    Μπορεί να έστειλες στην καθρέφτη pm με αγγελίες, δεν ξέρω, πάντως εδώ μέσα, σ' αυτό το τόπικ, το μόνο που έκανες ήταν να επιτίθεσαι, και προσωπικά δεν είδα να της προτείνεις κάτι (πάντα στο τόπικ αναφέρομαι).
    Ξεκίνησες μια συζήτηση άνευ λόγου και αιτίας.
    Και απάντησα, πιθανότατα κακώς, απλά δεν θέλω ν' αφήνω να πέσουν κάτω προσβολές που δέχομαι.
    Για πολλά χρόνια έχω αφήσει να πέφτουν κάτω προσβολές εις βάρος μου και έφτασα να ζυγίζω 140 κιλά.

Τέλος πάντων.
    Μάλλον πρέπει ν' αποδεχτώ ότι κάποιοι άνθρωποι είναι κακοπροαίρετοι.

Banned
    Αν αυτό το μήνυμα που έστειλα στην καθρέφτη θεωρείται προσβλητικό, σηκώνω τα χέρια ψηλα!
    Απάντησα σ' αυτό το τόπικ με όλη την καλή μου πρόθεση (και μάλιστα πρώτα πρότεινα τις θέσεις των τηλεφωνητών, που υπάρχει η δυνατότητα να σε πάρουν άμεσα, και των προγραμμάτων ΟΑΕΔ, και μετά, σαν ακραία λύση ανέφερα και το θέμα με τις αεροσυνοδούς στη Μέση Ανατολή, όπου βρίσκονται αυτή τη στιγμή πολλές ελληνίδες και έχουν λύσει το πρόβλημα της επιβίωσής τους).

Αντίθετα, εσύ mariposa7 μπήκες στο τόπικ μόνο για να προσβάλλεις και να ξεκινήσεις μια ανούσια επίθεση.
    Μπορεί να έστειλες στην καθρέφτη pm με αγγελίες, δεν ξέρω, πάντως εδώ μέσα, σ' αυτό το τόπικ, το μόνο που έκανες ήταν να επιτίθεσαι, και προσωπικά δεν είδα να της προτείνεις κάτι (πάντα στο τόπικ αναφέρομαι).
    Ξεκίνησες μια συζήτηση άνευ λόγου και αιτίας.
    Και απάντησα, πιθανότατα κακώς, απλά δεν θέλω ν' αφήνω να πέσουν κάτω προσβολές που δέχομαι.
    Για πολλά χρόνια έχω αφήσει να πέφτουν κάτω προσβολές εις βάρος μου και έφτασα να ζυγίζω 140 κιλά.

Τέλος πάντων.
    Μάλλον πρέπει ν' αποδεχτώ ότι κάποιοι άνθρωποι είναι κακοπροαίρετοι.
    Ρε κοπέλα μου δεν έχεις κουραστεί να το τραβάς......? Τί στο καλό, φαντάσματα βλέπεις? Πότε σου είπα εγώ κάτι για τις άλλες προτάσεις που έκανες....? ΠΟΤΕ? Στον ύπνο σου?
    Για αρχή, η κοπέλα ήδη εργάζεται, τουλάχιστον αυτό είχε γράψει μέχρι πρόσφατα, άρα ποιός ΟΑΕΔ....?
    Για τις τηλεφωνικές πωλήσεις, αν κ είναι περίπτωση που κανείς οφείλει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός, μια κ οι απάτες κ η εκμετάλλευση στον τομέα αυτό (πχ ζητάνε άτομα για 5 ημέρες δοκιμαστικό, ο κόσμος συρρέει σωρρηδόν κ αυτοί τακτοποιούν τη δουλειά τους έτσι) είναι σχεδόν καθεστώς, δεν είπα κάτι, γιατί είναι το μόνο ρεαλιστικό που πρότεινες.
    Στο θέμα των αεροπορικών κ της θετικής σκέψης στάθηκα, δε θυμάμαι να σου είπα κάτι για τα υπόλοιπα.
    Τώρα αν θες οπωσδήποτε να έχεις την τελευταία κουβέντα, ε, γράψε κάτι ακόμα να την έχεις, δεν κάθομαι να ασχοληθώ άλλο.

ΥΓ: Είσαι η 1η στο forum (αλλά κ στην πραγματική μου ζωή) που μου λέει πως είμαι κακοπροαίρετη, συνήθως το αντίθετο μου παραθέτουν. Φαντάσου δηλ. σε τί βαθμό μπορεί να προκαλέσει τον άλλο η "αφέλειά" σου κ μη αίσθηση της πραγματικότητας, γιατί δεν μπορώ να το ονομάσω πιο κομψά κ κόσμια..... Αν θες συνέχισε το σίριαλ μόνη σου.

Senior Member
    Ηρεμια κοριτσια!! Παρασκευουλα σημερα και ερχεται και αργια!!
    11/12/2006

Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Ρε κοπέλα μου δεν έχεις κουραστεί να το τραβάς......?
    Είχα αποφασίσει να σταματήσω, όταν είδα σήμερα το πρωί αυτό σου το μήνυμα...

Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Γιατί, κ πάλι κατά την άποψή μου, όταν κάποιος απαντά σε έναν άνθρωπο, ο οποίος αντιμετωπίζει λίαν σκληρά προβλήματα επιβίωσης κ τελεί υπό τις πλέον δυσμενείς κ αντίξοες συνθήκες κ χρειάζεται άμεσα υλοποιήσιμες λύσεις, με ουτοπικές προτάσεις ή με παροτρύνσεις θετικής σκέψης, ναι εκεί τον προσβάλει. Κ προσβάλει τη νοημοσύνη του, κ την αγωνιώδη προσπάθειά του να τη "βγάλει καθαρή έστω κ για 1 μέρα ακόμη" αλλά κ τον ίδιο σαν άνθρωπο. Εξού κ η αγανάκτηση.
    Ενώ έχω αναφέρει 50 φορές ότι δεν είχα καμία πρόθεση να προσβάλλω κανέναν, μόνο να βοηθήσω.
    Εσύ το συνεχίζεις.

Και just for the record, δεν είχα καμία πρόθεση ν' αναμιχθώ σε οποιαδήποτε λογομαχία.
    Μπήκα στο τόπικ να πω 2-3 προτάσεις με καλή πρόθεση.
    Εσύ ήσουν αυτή που ξεκίνησες της προσβολές και τις υποτιμήσεις.
    Εγώ απλά απάντησα.
    Αν έγινε αυτό το θέμα μπάχαλο, έγινε γιατί αποφάσισες να μπεις και να στείλεις εκείνο το πρώτο σου προσβλητικό μήνυμα.

Και ξαναρωτάω, αυτό το φόρουμ υπάρχει για να κρίνονται οι απαντήσεις μας, να υποτιμώνται τα προβλήματά μας και να δεχόμαστε επιθέσεις;
    Δεν το γνώριζα όταν έκανα την εγγραφή.
    Πείτε το μου, αν είναι ν' αποχωρήσω.

Senior Member

Και ξαναρωτάω, αυτό το φόρουμ υπάρχει για να κρίνονται οι απαντήσεις μας, να υποτιμώνται τα προβλήματά μας και να δεχόμαστε επιθέσεις;
    Δεν το γνώριζα όταν έκανα την εγγραφή.
    Πείτε το μου, αν είναι ν' αποχωρήσω.

Μαντζουρανα , υπερβαλλεις , ο καθενας μπορει να κρινει τα γραφομενα αλλου μελους , και ενιοτε αναβουν τα αιματα , τοχει το φορουμ !!. Στο λεω καλοπροαιρετα , δεν υπαρχει λογος ναποχωρησεις , εκτος αν δεν θελεις κανενος ειδους κριτικη στα γραφομενα σου . Δεν εχω εντοπισει ποτε την mariposa ( ουτε που την γνωριζω ) να συμπεριφερεται κακοηθως , απλως ειπε την γνωμη της , και σου ειπε να ληξει αυτη η ιστορια στην #71.

Aς βοηθησουμε την κοπελα , που ειναι και το θεμα του θρεντ , και ας αφησουμε τις προσωπικες διαμαχες κατα μερος .

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Μαντζουρανα , υπερβαλλεις , ο καθενας μπορει να κρινει τα γραφομενα αλλου μελους , και ενιοτε αναβουν τα αιματα , τοχει το φορουμ !!. Στο λεω καλοπροαιρετα , δεν υπαρχει λογος ναποχωρησεις , εκτος αν δεν θελεις κανενος ειδους κριτικη στα γραφομενα σου . Δεν εχω εντοπισει ποτε την mariposa ( ουτε που την γνωριζω ) να συμπεριφερεται κακοηθως , απλως ειπε την γνωμη της , και σου ειπε να ληξει αυτη η ιστορια στην #71.

Aς βοηθησουμε την κοπελα , που ειναι και το θεμα του θρεντ , και ας αφησουμε τις προσωπικες διαμαχες κατα μερος .
    Καλώς.

Όταν μπεις καθρέφτη, σε περίπτωση που ενδιαφέρεσαι,
    μπορώ να σου πω μια μεγάλη τηλεφωνική εταιρεία που παίρνει συνέχεια κόσμο και που πληρώνει πάντα στην ώρα της.
    Δεν υπάρχει περίπτωση να σου φάει ούτε 1 ευρώ.
    Μάλιστα, δεν έχει καθόλου "δοκιμαστικά" απλήρωτα όπως έχουν πολλές εταιρείες,
    και σου παρέχει εκπαίδευση 3 εβδομάδων, κανονικότατα πληρωμένη!
    Τα αρνητικά της δουλειάς είναι ότι παίρνεις τον εξευτελιστικό βασικό μισθό (έτσι όπως τα έχουν φτάσει πια),
    και ότι χρειάζεσαι μια δόση "αναισθησίας" για να ανταπεξέλθεις στην απαιτητική φύση της δουλειάς.

Επίσης μπορώ να σου στείλω ενημερωτικά λινκς, αν ενδιαφέρεσαι, για τις αεροσυνοδούς στη Μέση Ανατολή.
    (Σ' ένα πετυχημένο ελληνικό blog που το γράφει ένας πρώην recruiter της Emirates για παράδειγμα, αναφέρει ότι είχαν οδηγία από την εταιρεία να προσλαμβάνουν κοπέλες μέχρι 35 χρονών. Οπότε είναι εφικτό να σε πάρουν ηλικιακά. Και αγγλικά τους αρκούν καλούτσικα και δεν χρειάζονται κανένα πτυχίο.)

Αυτά.

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast