Originally Posted by
Remedy
βοιντακι , με ολη την συμπαθεια που σου εχω, να σου πω, οτι τα μπερδευεις τα πραγματα κατα την γνωμη μου...
αυτο που συμβαινει "στις μερες μας" ειναι οτι ο καθε ενηλικος εχει την ευθυνη του εαυτου του.
δεν ειναι οι επιθυμιες των γυναικων αφημενες στην διακριτικη ευχερεια των ανδρων , οι οποιοι ειναι τα γουρουνια και οι εκμεταλλευτες.διοτι με την δικη σου λογικη, καποιος αλλος μπορει να ισχυριστει "ναι ρε παιδια, αλλα εγω δεν προκειται να αρραβωνιαστω η να κανω σχεση για να κανω σεξ! το 80% των γυναικων 30 +- 10 που συναντω ειναι προθυμες για σεξ, αλλα στην πραγματικοτητα θελουν σχεση. που να ξερω αν θελω σχεση? οταν δεν μαρεσουν, φευγω!!"...
κι αν το παρεις και στατιστικα, γιατι να μην φυγουν μετα το σεξ? ποσες γνωριμιες νομιζεις οτι ταιριαζουν για κατι παραπανω απο μια συντομη ιστορια? Ε, ΟΣΕΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ. δεν εχουν σταματησει οι ανδρες να κανουν σχεσεις...;)
για μενα η λυση ειναι να ζηταει ο καθενας αυτο που θελει.
αν μια γυναικα θελει οπωσδηποτε σχεση για να κανει σεξ, αλλα δεν το λεει για να μην τρομαξει τον αλλο και κανει σεξ για να τον γλυκανει κι οταν ο αλλος εξαφανιστει, πεφτει στα πατωματα, ποιος της φταιει? δεν λεω για την κοπελα εδω, γενικη ειναι η συζητηση..
σεξ κανεις με καποιον, αν θα εκανες ΟΥΤΩς Η ΑΛΛΩΣ, ειτε μεινει ειτε φυγει ο αλλος.
αν κανεις σεξ μονο για να κανεις σχεση, περιμενε να κανεις την σχεση πρωτα. αλλη εξασφαλιση δεν υπαρχει...