Results 31 to 45 of 103
Thread: Γιατί εξαφανίζονται;
-
24-10-2014, 13:39 #31
εγω πιστευω οτι τα σοβαρα πραγματα αρχιζουν παντα με επιφανειακο τροπο
να σου πω παραδειγμα..
θυμαμαι καποτε οταν ειχα αγορασει μια φωτογραφικη μηχανη ειχα δοσει ενα υπερογκο για μενα ποσο (δεν ηταν κ τοσο ακριβη καπου στα 1000+ αλλα για μενα ηταν..)κ ειχα μινει ταπι κ ψυχραιμος 3 μηνες κ ειχα φρικαρει οσο δε πηγενε αλλο αφου επισης δε μου εμινε σεντς κ δε πηγα πουθενα ολο το καλοκαιρι κ αυτο για μενα ηταν κ το χειροτερο...κ αυτη ηταν κ η χρονια που γραφτηκα στο ψυχολοτζι
στη συνεχεια οσο απαισια ενιωσα με τη πρωτη "γνωριμια" που ειχα με τη φωτογραφικη μηχανη τοσο την ευχαριστηθηκα στη συνεχεια αφου οτι φωτογραφιες τραβηξα με αυτη γραφτηκαν στην ιστορια της ζωης μου...
οι πολες σοβαρες δηλωσεις ειναι κακος οιωνος.. γιατι εκτος οτι δειχνουν γενικα ανασφαλεια η καπιον που ζοριζετε να κανει κατι σοβαρο τρομαζουν κ τους αλλους κ τους απομακρυνουν... ολα αρχιζουν για πλακα...
- 24-10-2014, 13:46 #32
Πάλι θα συμφωνήσω με Άλεξ_77
24-10-2014, 14:05 #33
24-10-2014, 14:25 #34
συμφωνω απολυτα.
https://www.youtube.com/watch?v=H17HBQMoE8A
αυτο που πρεπει να καταλαβουμε ομως ειναι, οτι παμπολλες φορες, μενουν στην επιφανεια και ληγουν αδοξα.
(κ θα κατσει στο 7)
24-10-2014, 15:28 #35
...πραγματικά στεναχωριέμαι να έχουν τη νοοτροπία άλλων εποχών νέες κοπέλες.
Αυτό το, "του έκατσα, πρέπει να το πληρώσει με σχέση", είναι πολύ στενάχωρο.
Και είναι περισσότερο στενάχωρο, γιατί συνήθως οι γυναίκες με τέτοια νοοτροπία δεν απολαμβάνουν καθόλου αυτό το θεικό συναίσθημα.
24-10-2014, 17:44 #36
γιατι κλαις φραουλενια ? αν σταματησεις να το καμνεις θα δεις οτι η ζωη will go on !
ενταξει ο βλακας σε κοροιδεψε .... καλα εκανες κ του ξηγηθηκες οτι δεν εισαι της μιας βραδιας αφου αυτο θες .αλλα πρεπει να χεις υποψην σου οτι ο αντρας συνηθως ακομη κ αν σου λεει οτι συμφωνει στη πραγματικοτητα δεν σημαινει τιποτε γι αυτον ειδικα στην αρχη μιας σχεσης .
γι αυτο πρεπει να μαθεις να το πηγαινεις αργα .... οσο δε για τον τσακωμο φως φαναρι οτι την σποντα αυτος την ειχε ετοιμη
ΥΓ κ γω εχω αδερφη κ θελω να την βλεπω αλλα 20 μερες :confused:
24-10-2014, 18:40 #37
Πάντως πιστεύω δεν τη βοηθάμε και τόσο τη θεματοθέτρια..
σα να την κράζουμε μου φαίνεται περισσότερο:)
Θα το λέω και θα το φωνάζω μέχρι να ψοφολογήσω: η πλειοψηφία των ανδρών χτυπιούνται μέχρι να σε πείσουν με τον τρόπο τους να κάνεις έρωτα μαζί τους..δεν είναι μόνο λόγια, είναι και πράξεις στη μέση που σε κάνουν να νιώθεις ασφάλεια και να θέλεις να κοιμηθείς μαζί τους.
Με το που γίνει αυτό σε "απομυθοποιούν" αμέσως... είναι λες και είσαι θήραμα για αυτούς που με το που το σκοτώσουν μετά δεν έχουν όρεξη να το φάνε..το κυνήγι όμως τους άρεσε..
Και δεν είναι μόνο σημερινό φαινόμενο, ανέκαθεν ίσχυε αυτό..απλά παλαιότερα οι κοινωνίες ήταν πιο συντηρητικές και δεδομένου ότι δεν αναγνωριζοταν η σεξουαλική απελευθέρωση στις γυναίκες, υπήρχαν ασφαλιστικές δικλείδες..παλιότερα οι άνδρες που συμπεριφέρονταν ετσι χαρακτηρίζονταν τεντυμποϊδες...παλιότερα οι γυναίκες που έκαναν σεξ εκτός γάμου ή είχαν σχέσεις (το φυσιολογικό δλδ) χαρακτηρίζονταν πουτάνες.
Στις μέρες μας, δε βαραίνει καμια ευθύνη το 80% των ανδρών που μετά το σεξ την κάνουν με ελαφρά...αλλά τη γυναικα τη βαραίνει η ευθύνη. Για την ακρίβεια αυτή φταίει επειδή έπρεπε να το πάει πιο αργά, δεν έπρεπε να τον θελει, δεν έπρεπε να τον τρομάξει ζητώντας να είναι μαζί...και ο μαλάκας, απλώς δεν φέρθηκε σωστά...τι να κάνουμε; συμβαίνουν αυτά...
Ότι συμβαίνουν αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Αλλά γιατί να συμβούν σε εμάς; ή μήπως ο άλλος δεν μπορεί να καταλάβει τι αποζητούμε πριν εμπλακεί μαζί μας;
Το ξέρει και το παραξέρει, απλά είναι τόσο εγωπαθητικός που τον νοιαζει να πάρει αυτό που θέλει...την επιβεβαιωση, τη σεξουαλική ικανοποίηση,ό,τι έχει ανάγκη ο ίδιος αδιαφορώντας για τις ανάγκες του άλλου.
Και δυστυχώς, πολύ δυστυχώς, η πλειοψηφία των ανδρών της δικής μας γενιάς, τύπου 30 αρηδες συν πλην δεκα χρονάκια,λειτουργούν ακριβώς έτσι.
Η σεξουαλική μας απελευθερωση στραφηκε εναντίον μας...τι κάνει μια γυναίκα σε αυτην την περίπτωση;
Ατσαλώνεται...συναισθηματι� �ά.
Εννοείται ότι θα μπεις στη διαδικασία να γνωρίζεις νέους ανθρώπους και να φλερτάρεις...αλλά πάντα μα πάντα, στο πίσω μέρος του μυαλού σου θα διατηρείς τις επιφυλάξεις σου και τις άμυνές σου, μέχρι εκείνος να σου αποδειξει ότι πράγματι είσαι σημαντική γι'αυτόν και θέλει να σε διεκδικήσει...το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
24-10-2014, 19:02 #38
..βοιντ, πόσο διαφωνώ μαζί σου :)
Όλες μα όλες μου οι σχέσεις ξεκίνησαν κάνοντας σεξ σχεδόν αμέσως, (δεν εννοώ την ίδια ώρα, αλλά πολύ σύντομα).
Εκεί κρίνονται όλα.
Αν δεν ταιριάζεις με κάποιον εκεί, τότε μπορεί να γίνει ο καλυτερος σου φίλος, αλλά όχι σύντροφος.
Επίσης, όταν βάζεις τον άντρα στη διαδικασία του σεξουαλικού κυνηγιού, στρέφεις ΜΟΝΟ εκει τον ενδιαφέρον του, δίνεις φυσικά όλη σου την καρδιά και την καλή πλευρά σου προκειμένου να τον πείσεις ότι είσαι η εκλεκτή και όταν εκείνος παίρνει αυτό που κυνηγούσε, χάνει αυτόματα το ενδιαφέρον του και σε απομυθοποιεί, αφού τα σημαντικά τα έδωσες στο πιάτο.
Το θέμα είναι να τον βάλεις να κυνηγήσει το μυαλό και την ψυχή σου, όχι ένα πήδημα.
24-10-2014, 19:09 #39
βοιντακι , με ολη την συμπαθεια που σου εχω, να σου πω, οτι τα μπερδευεις τα πραγματα κατα την γνωμη μου...
αυτο που συμβαινει "στις μερες μας" ειναι οτι ο καθε ενηλικος εχει την ευθυνη του εαυτου του.
δεν ειναι οι επιθυμιες των γυναικων αφημενες στην διακριτικη ευχερεια των ανδρων , οι οποιοι ειναι τα γουρουνια και οι εκμεταλλευτες.διοτι με την δικη σου λογικη, καποιος αλλος μπορει να ισχυριστει "ναι ρε παιδια, αλλα εγω δεν προκειται να αρραβωνιαστω η να κανω σχεση για να κανω σεξ! το 80% των γυναικων 30 +- 10 που συναντω ειναι προθυμες για σεξ, αλλα στην πραγματικοτητα θελουν σχεση. που να ξερω αν θελω σχεση? οταν δεν μαρεσουν, φευγω!!"...
κι αν το παρεις και στατιστικα, γιατι να μην φυγουν μετα το σεξ? ποσες γνωριμιες νομιζεις οτι ταιριαζουν για κατι παραπανω απο μια συντομη ιστορια? Ε, ΟΣΕΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ. δεν εχουν σταματησει οι ανδρες να κανουν σχεσεις...;)
για μενα η λυση ειναι να ζηταει ο καθενας αυτο που θελει.
αν μια γυναικα θελει οπωσδηποτε σχεση για να κανει σεξ, αλλα δεν το λεει για να μην τρομαξει τον αλλο και κανει σεξ για να τον γλυκανει κι οταν ο αλλος εξαφανιστει, πεφτει στα πατωματα, ποιος της φταιει? δεν λεω για την κοπελα εδω, γενικη ειναι η συζητηση..
σεξ κανεις με καποιον, αν θα εκανες ΟΥΤΩς Η ΑΛΛΩΣ, ειτε μεινει ειτε φυγει ο αλλος.
αν κανεις σεξ μονο για να κανεις σχεση, περιμενε να κανεις την σχεση πρωτα. αλλη εξασφαλιση δεν υπαρχει...
24-10-2014, 20:30 #40
- In this old house where every door is open
24-10-2014, 20:50 #41
Δε διαφωνώ σε κάτι από αυτά..ίσως δεν το διατύπωσα τόσο σωστά.
Δεν εννόησα σε καμμια περίπτωση ότι θα του ψήσεις του άλλου το ψάρι στα χείλη στο σεξουαλικό κομμάτι για να κρατησεις τις δικλείδες σου και να μη σε θεωρήσει της μιας βραδιας ή ακόμα χειρότερα για να τον πείσεις να κάνετε σχεση.
Αυτό βασικά δε θα το υιοθετούσα ποτέ σα στάση όχι μόνο γιατί και η γυναίκα έχει δικαίωμα να ικανοποιεί τις σεξουαλικές της επιθυμίες (με ή χωρίς σχεση) αλλά και γιατί βασικά έτσι σκέφτονται κατι αγοράκια που ενώ το παίζουν μοντερνα βασικά έχουν τη νοοτροπία του παππού μου.
Δεν εννοούσα λοιπόν αυτό.
Ίσα ισα είμαι της αντίληψης ότι μια γυναίκα πρέπει να κάνει σεξ συχνά ούτως ώστε να μην το βλέπει ως μπουσουλα για να δημιουργήσει σχέση..γιατί και αυτό αποτελεί παράγοντα που σε κάνει να θέλεις να ξαναδεις τον άλλον ακόμα κι αν δεν καλύπτει και τόσο τα λοιπά κριτήριά σου...σε εμένα είχε συμβεί παλιότερα, να ερωτευτώ κάποιον επειδή ηταν φοβερός στο σεξ..κατά τα λοιπά όμως ο τύπος ήταν τελειως don't ...(μεγάλη ιστορία).
Αυτο που λέω είναι ότι κυριαρχει γενικά αυτό το στυλάκι πλέον..προφανώς δε γίνεται χωρίς τη θέληση της κοπέλας.. αλλά τι να πω Θεοφανία μου; ότι δεν συμπεριφερονται σα μαλακες οι άντρες;
Εσύ το βλέπεις ως την ώριμη αντίδραση ενός ανθρώπου που βλέπει ότι δεν ταιριάζει με κάποιον οπότε και αποσυρεται από το παιχνίδι...
Δεν το βλέπουν όλοι ετσι όμως...οι περισσότεροι που λειτουργούν στο τέμπο πηδήξτε - σκουπίστε -τελειώσατε,είναι απλώς συναισθηματικά κενοί...διότι αμα ηταν ωριμοι εξ αρχης θα αναλάμβαναν την "ευθύνη" τους απο το γεγονός ότι μπορεί με την απορριπτική στάση τους να πληγώσουν τον άλλον... και θα του ανακούφιζαν με την ωριμότητά τους αυτό το αίσθημα απορριψης που -ανθρώπινα- μπορεί να αισθάνθηκε.Last edited by void; 24-10-2014 at 21:35.
..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
24-10-2014, 21:01 #42
συμφωνώ :)
συμφωνώ στο ότι σεξ κάνεις ούτως ή άλλως, είτε μείνει είτε φυγει ο άλλος...σιγά μην κοψουμε και το σεξ :-p
επίσης συμφωνώ στο ότι όσες ιστορίες αξίζουν γίνονται και σχέσεις..
Μένει λοιπόν να διακρίνουμε και εμεις οι ίδιοι αν αυτη η γνωριμία αξίζει να την αξιολογήσουμε ως κάτι παραπάνω από το σεξ.
Αυτό προϋποθέτει τουλάχιστον για τις γυναίκες, να εμπεδώσουμε ότι δε μας πηδάνε μόνο, αλλά πηδάμε και μεις. Όποιον θέμε τον πηδάμε και αν δε μας πολυάρεσε πάμε στον επόμενο.
Πολύ θα ήθελα να υπάρξει μια τέτοια κοινωνία κάποια στιγμή...άνδρες που νιώθουν σα να τους εκμεταλλευτηκαν και μετά τους απέρριψαν..θα είχε πολλή πλάκα!!!..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
24-10-2014, 23:42 #43
24-10-2014, 23:46 #44
1 μήνα με φλέρταρε 1 μήνα βγαίναμε μισό μηνα συναντιώμασταν σπίτι μου και 20 μερες δεν βρεθήκαμε καθόλου και 10 μερες είμαστε τσακωμένοι...Αυτό είναι το χρονολογιο...
Ευτυχώς δηλαδή που ο πρωην μου μου είχε πει πως με όσες και να παέι μετά από εμένα θα είμαι για πάντα το καλύτερο κρεβάτι της ζωής του, γιατί αλλιώς θα έβγαινα με χειρότερα ψυχολογικά με αυτά που μου λέτε...Και ευτυχώς και που ο τωρινός μου είπε τα ίδια...Να πω ότι έδειξα κτητικότητα να πω ναι αλλά ποιος μίλησε για το τι έκανα εγώ στο κρεβάτι μου;
24-10-2014, 23:52 #45
Το θέμα είναι ότι εχω αρκετή αυτοεκτιμηση για να πω στον εαυτό μου πως δεν πρεπει να σηκώσω το χερι μου και να επικοινωνήσω μαζί του μετά από αυτά. Αλλά τι λέει η καρδια μου και αν βαλω σε ένα χαρτι τα θετικά και τα αρνητικά του το μονο αρνητικό είναι ή εξαφανιση του που και αυτό κατά βαθος συμφωνώ πως έδειξα υπερβολική κτητικότητα και το προκάλεσα. Δεν το έχω με το φλερτ θέλω πολύ δουλεια δεν έχω εμπειρίες δεν ξερω να φερθώ. Και με αυτά που βλέπω γυρω μου και αυτά που παθαίνω κλείνομαι όλο και πιο πολύ στο καβούκι μου.