Results 46 to 60 of 103
Thread: Γιατί εξαφανίζονται;
-
25-10-2014, 00:02 #46
Συμφωνώ απόλυτα. Ο άνθρωπος δουλευει 104 ώρες την εβδομάδα...Τα είχαμε ξεκαθαρίσει από την αρχή οτι τα ωράρια είναι τέτοια. Γενικά είχα εντοπίσει ότι ήταν και λίγο εγωιστής λόγω του ότι και αυτος βγηκε απο΄μια σχέση 7 χρόνων. Ποτε δεν μου έδειξε ότι ήθελε μόνο να μπιπ πιο πολύ ότι ήθελε καποιον να του λέει τα προβληματα του μου φαινόταν από τις 3 ώρες που μιλάγαμε τη μια μου μίλαγε για τα εργασιακά του προβληματα πράγμα που κατανοω γιατί δουλευω και εγώ στον ίδο χώρο. Το ότι έδειξα όμως το παραδέχομαι κτητικότητα δεν μπορώ να εξηγησω αυτή την ακραία στάση.
- 25-10-2014, 00:06 #47
Ο χρηστός και η παναγια μόνο μια ηλίθια πιστευει ότι θα κρατησει έναν άντρα μόνο με το κρεβατι. .Βέβαια το να κάνεις έρωτα με κάποιον θα έπρεπε να είναι ιερό και πρέπει να το σκεφτείς καλά. Πριν προχωρήσουμε του είπα να το έχει σκεφτεί καλά.
Τα τελευταία 2 χρόνια παντρεύτηκαν 14 φίλες μου. Ολες είχαν πει από το πρώτο ραντεβού οτι θέλουν κάτι σοβαρό. Ολες μου είπαν καλα του είπα. Οι ανύπαντρες με είπαν απαράδεκτη...
25-10-2014, 00:09 #48
Τι αερολογιές είναι αυτές να ένα παράδειγμα του πως μπορεί κάποιος να διατρευλώσει τα λόγια σου με ένα μνμ έτσι και εγω τσακωθηκα μαζί του μεσω μνμ και αυτός ποιος ξερει πως το πήρε...Γιαυτο οι άνθρωποι πρέπει να τα λένε face to face εκεί καταλήγω και αυτό ηταν το λάθος μου
25-10-2014, 00:11 #49
25-10-2014, 00:15 #50
Αυτό που εγώ λέω είναι να έχει τα αρχίδια ο άλλος να σου πει δεν σε γουστάρω γιατι μου την εδωσες με αυτό που είπες όχι να μην τα έχει και να σε βάζει να κάνεις χίλιες σκέψεις. Αν το έκανε αυτό θα με πλήγωνε λιγότερο από το τώρα. Δεν είπα εγω πως θέλω να παντρευτώ πια...απλά θέλω σεβασμό και αξιοπρέπεια από αυτόν που ας το βαφτίσει όπως θέλει σχέση, γνωριμία, εκτόνωση δεν με νοιαζει μια...
25-10-2014, 00:18 #51
25-10-2014, 00:21 #52
25-10-2014, 00:25 #53
Η αλήθεια είναι πως αν δεν τα είχα καλά με το εαυτουλάκι μου μερικά από τα όσα γράφτηκαν θα με έκαναν να αποκτήσω και άλλα προβλήματα. Να πω ότι έδειξα κτητικότητα να πω ναι αλλά ποιος μίλησε για το τι έκανα εγώ στο κρεβάτι μου; Θα κοιμόταν μαζί μου και θα αδιαφορούσε δεν θα με έπαιρνε τηλ κάθε μερα και θα μου μιλούσε και θα μου έστελνε μνμ...
25-10-2014, 00:33 #54
Επίσης πότε είπα εγώ ότι αυτος δεν μου είχε πει ότι έχουμε σχέση. Μια μέρα που είμασταν έξω τον κοιτούσε μια κοπέλα γιατι είναι πολύ εμφανίσιμος. Και εκείνος φωναξε δυνατά τι γυναίκες υπάρχουν η άλλη βλέπει πως είσαι με κάποια και αυτή σε φέρνει σε δύσκολη θέση. Και του είπα δηλ εμείς είμαστε μαζί και μου είπε ναι. Όταν επίσης του είχα πει άλλες μέρες πριν προχωρήσουμε να ξέρεις πως δεν είμαι της μιας βραδιας μου είπε ότι είναι καλό παιδί, ελπίζω να μην πιστευω το αντιθετο. Ακόμα επειδή βγηκε από μια σχέση 8 χρόνων και η αδερφή του επίσης από μια μακροχρόνια σχέση μου έλεγε πως δεν πρεπει να παιζουμε με τα αισθηματα. Μου έλεγε τι λεει στην αδερφη του για να την παραγορήσει και πως πρεπει να τον εχει για παράδειγμα και να τον ακουει γιατι είναι των σχέσεων. Τωρα πως στον τσακωμο καταληξαμε ότι δεν είναι τον σχεσεων αυτό απορώ. δεν σας ζητησα ουτε να βαλετε 3 στις σεξουαλικες μου επιδωσεις. Ουτε να με βγαλετε παρθενοπη έλεος πια....Το να μου πει καποιος ότι αντεδρασα υπερβολικα και να το αναλυσω το δεχομαι όλα τα υπόλοιπα δεν τα δεχομαι...
25-10-2014, 00:39 #55
Σήμερα τον είδα του χαμογελασα και του είπα γεια, εκείνος εσκυψε το κεφαλι και με προσπέρασε. Μετά από λίγο επέστρεψε και μου είπε να πάω λίγο μέσα μαζί του σε κάποιο άλλο χώρο να μου πει κάτι επαγγελματικο, με κράταγε από το μπράτσο και με τράβαγε εγώ έκανα να ξεφυγω και πήγα να πέσω και με κράτησε και μου είπε πρόσεχε να μην χτυπήσεις. Μετά μου είπε πως αλοίμονό του που έπεσε σε εμενα να τον εξυπηρετήσω γιατί δεν θα το κάνω ποτέ. Τον κοίταξα στα μάτια και του είπα γιατί δεν θα το κάνω ποτε. Επανέλαβε 2 φορές την ίδια ερωτηση και εγώ την ίδια απάντηση. Μετά ήρθε μια συνάδελφος μεγάλη σε ηλικία "συγκιρία ενώ κανείς δεν ξέρει τίποτα"και του είπε να με προσέχει γιατι όλοι εκεί με αγαπάνε πολύ και εκείνος ρώτησε "γιατί τι της έκανα" και εφυγε.
Κύριος...Και παλι η ερωτησή μου είναι γιατί εγώ να έχω γίνει ψυχολογικό ράκος...Ούτε πάλι είχε τα κότσια να αντιδράσει...
25-10-2014, 00:56 #56
Τρεις μηνες πολυ μικρο διαστημα για τετοια αντιδραση..Απο την αλλη ισως και κατανοητη αν εισαι ερωτευμενη μαζι του.
Πιστευω ηταν αποπνικτικη η αντιδραση σου αλλα το χειροτερο ειναι οτι αυτη η αντιδραση ηρθε σε λαθος χρονο..Πριν ανθισει αυτη η γνωριμια , πριν μαθετε ο ενας τον αλλον και πριν ακομα τεθει ενα επιπεδο , μια βαση σε αυτη την σχεση.Εσυ βεβαια μπορει να εκανες σεναρια και ονειρα στο μυαλο σου , εκεινος ομως μπορει ακομα να τα επεξεργαζοταν εφοσον και αυτος ειχε βγει απο μια μακροχρονη σχεση αν καταλαβα σωστα.
Προφανως και πιεστηκε ο ανθρωπος .. Δωσε λιγο χρονο σε ολο αυτο , δεν χρειαζονται τετοιες αντιδρασεις στους τρεις μηνες κιολας , ειναι απολυτα ξενερωτικο ειλικρινα σου μιλαω..Εισαι πραγματι τοσο κτητικη ή ηθελες να νιωσεις ασφαλης και οτι υπαρχεις μεσα απο μια σχεση?
25-10-2014, 01:42 #57
οταν με καπιον τν ξερεις λιγο καιρο ολα ειναι πιθανα αν βλεπεις οτι δεν ανταποκρινετε τν παρατας κ ψαχνεις αλου πορτοκαλιες αντι να πεδευεσαι τζαμπα εδω παπας εκει παπας καπου θα κατσει τελικα..
25-10-2014, 09:29 #58
25-10-2014, 11:03 #59
Άκουσε φραουλενια...:)
οκ, έκανες σκηνή, έδειξες κτητικότητα, συμπεριφέρθηκες εν ολιγοις ανώριμα.
το έχουμε κάνει όλοι..δυστυχώς δεν είναι ό,τι πιο εύκολο τη στιγμή που νιώθεις να απειλούνται όλα αυτά που ονειρεύτηκες ξαφνικά ο άλλος με τη στάση του να σου δείχνει το "μέχρι εκεί"...είναι ένα είδος απόρριψης και οι περισσότεροι λειτουργούμε βίαια στις απορρίψεις.
Οκ, έγινε λάθος χειρισμός...νομίζω ότι ένας άνθρωπος που νοιάζεται πραγματικά και σε θέλει, θα το παρακάμψει αυτό και θα θέλει αν μη τι αλλο να προσπαθήσει..
Απλώς διάβασα παραπάνω που γράφεις ότι ουσιαστικά και αυτός βγήκε από μεγάλη σχέση και συζητούσατε πολύ για τα προβλήματα ΤΟΥ.
Να γιατί σου είπα ότι για σένα σημασία δεν έχουν οι δικές του ανάγκες αλλά οι δικες ΣΟΥ. Είναι πολύ νωρίς για να βάζεις προτεραιότητα στις δικές του... διότι όπως ειδες αυτός τις δικές σου ανάγκες τις έγραψε εκεί που δεν πιάνει μελάνη..
Και δεν είναι ο μόνος! είναι πολύ σπανιο να βρεις άνθρωπο να έχει βγει από μεγάλη σχέση και να μην είναι προσκολλημένος σε αυτά που εκείνος θέλει...πληγωνόμαστε πολύ εμείς οι άνθρωποι στις σχέσεις και μετά θέλει καιρό για την αποκατάσταση.
Και εσύ όμως επίσης φαίνεται να μην εισαι έτοιμη με την εννοια ότι είσαι αρκετά κτητική και αντέδρασες έντονα... μήπως και συ έχοντας βγει από άλλη σχέση έχεις την ανάγκη να νιώσεις πραγματικό ενδιαφέρον και ότι μπορει κάποιος να σε αγαπήσει; δλδ οι έντονες αντιδράσεις συνήθως δείχνουν μια ανασφάλεια, το οποίο έχει να κάνει με εμάς τους ίδιους, πως το βιώνουμε εμείς.
Το θέμα μας είναι, άντε και γύριζε αυτός, εσύ θα ήθελες να είσαι μαζί του μετά από αυτή τη διαδικασία που σε έχει υποβαλλει;
Εγώ για να είμαι ειλικρινής πλεον, με το βλέπω ότι ο άλλος θέλει να είναι στο επίκεντρο και να μλάει για τα προβλήματά του, ξενερωνω με τη μία, κατεβάζω ρολα πως το λένε!
Τους έχω βαρεθεί κατι τέτοιους τύπους :-p..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
25-10-2014, 11:44 #60
Το προβλημα μου ήταν γιατί εξαφανιστηκε και όσο περνανε οι μερες και το σκέφτηκα καλύτερα και λόγω του ότι έμαθα από κάποιον στην δουλειά οτι και ο πατερας του ήταν άρρωστος και ήταν όλη η οικογενεια του εδώ (δεν τον δικαιολογω που δεν μου ειπε τίποτα) ήταν η κτητικότητα που του εδειξα σε συγκριση με όλα όσα εχει στο κεφάλι του. Πολλοί μου γράψανε υπέροχα πράγματα παραπάνω που με βοήθησαν πολύ. Ναι δεν επρεπε να τον ζορίσω και αφού λέω πως δεν μου αρεσει να βάζω ταμπέλες σε ότι έχω και θελω να το βλέπω να εξελίσεται έκανα λάθος σε όσα του είπα. Αλλά ως εκεί. Ηταν ένας πολύ καλός άνθρωπος ο οποίος είναι πολύ πιεσμένος και θέλει πολύ κατανόηση για τα ωραρια του και εγώ μάλλον μετά τα όσα εχω ζήσει δεν την έχω την υπομονη θέλω τον άλλο κοντά μου. Νομίζω πλεον πως δεν υπάρχει τρόπος να τον φερω πίσω και αυτό με θλίβει δεν μπορώ εδώ και 10 μερες να σηκωθώ από το κρεβάτι μου χωρίς θλίψη γιατί με κατηγορώ. Μου άρεσε πάρα πολύ όχι σε όλα αλλά στα περισσότερα και νομίζω ότι άξιζε μια προσπάθεια να το παλέψουμε. Αλλά΄έχουμε και οι 2 πολλά θέματα από τους πρώην. Εχουμε ασχημα ωράρια. Και θέλει πολύ υπομονη όλο αυτό. Όπως τα πάντα άλλωστε. Αν μου θύμωσε τωρα εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι πια απλά δεν μου είναι εύκολο να το ξεπεράσω από την μια μερα στην άλλη ιδίως όταν δουλεύουμε και στον ίδιο χώρο.