Εχεις καμια καλη ατακα να γελασουμε γιατι μεχρι στιγμης με οσα προφιλ εχεις κανει για στερημενο προσοχης φαινεσαι και αυτο ειναι λυπηρο.
Printable View
Λιβαδακι εγω ειμαι μπεκροκανατα οπως λες χρησιμοποιωντας τα παλια θεματα μου , ειμαι και καπνιστρια ναι ! Τωρα τι θες να μας πεις με αυτο?Ποσο αξιολυπητος εισαι λεβεντη μου?
Εγώ αυτό που παρατηρώ είναι ότι σε κάποιους έχω γίνει εμμονή. Το έχω αυτό, δεν ξεχνιέμαι εύκολα!
Άλλη με βλέπει στον ύπνο της και η συμμετοχή της στο φόρουμ είναι πλέον μόνο για να μου την πει (έτσι νομίζει τουλάχιστον), άλλος φαντασιώνεται ότι εκνευρίζομαι (κρίνει εξ ιδίων τ' αλλότρια), άλλος νομίζει ότι θα μ' εκνευρίσει επειδή με αποκαλεί διπλοπρόφιλο, κάποιος με μνημονεύει όποτε μιλάει για ορθογραφία κι ένας ακόμη πιστεύει ότι γράφοντας ασυναρτησίες θα μ' εμποδίσει να λέω τη γνώμη μου, φοβουμενος ότι θ' ανοίξω τα μάτια στις άβγαλτες κορασίδες (το έχει πάρει πολύ προσωπικά το θέμα, γιατί άραγε;).
Είμαι μεγάλη φίρμα τελικά!
Να τους πληροφορήσω ότι δεν εκνευρίζομαι καθόλου, αντιθέτως το διασκεδάζω.
Σε καμιά περίπτωση δεν θα χαλάλιζα την ψυχική μου ηρεμία για τόσο ανούσιους λόγους.
Αντιθέτως, παρατηρώ ότι κάποιοι πολύ εύκολα χάνουν την ψυχραιμία τους.
Θα τους συμβούλευα να απέχουν για ένα διάστημα ή ίσως και για πάντα.
Είναι κρίμα να βάζει κάποιος τον εαυτό του σε μια τέτοια διαδικασία, εκνευρισμού δηλαδή, όταν μπορεί πολύ εύκολα απλώς να αποσυνδεθεί.
Τουλαχιστον οι δικοι σου οι φαν εχουν και ενα επιπεδο..Να τα λεμε και αυτα!! Οι δικοι μου το εχουν σκασει απο το Δαφνι !
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης. Το μέλος έχει αποκλειστεί από τη συμμετοχή του στο φόρουμ.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης. Το μέλος έχει αποκλειστεί από τη συμμετοχή του στο φόρουμ.
Ακριβώς! Μια μέρα, χτύπησε το κουδούνι στα γραφεία, ήταν 2 από την ασφάλεια που ενημέρωσαν για τη μήνυση (ή την έφεραν, δεν ξέρω ακριβώς) και ζήτησαν να απολογηθεί ο διαχειριστής, εγγράφως, σε 48 ώρες.
Όπως ανέφερα και παραπάνω, δεν υπήρξε μπελάς και το θέμα έληξε πολύ γρήγορα. Καταλαβαίνεις όμως ότι κανένας δεν έχει όρεξη να τρέχει σε δικηγόρους, στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, να απολογείται, να, να....
Η ιστορία είναι πιο ευτράπελη εώς γελοία, αλλά δεν ξέρω μέχρι που είναι σκόπιμο να αναφέρω.
Εγώ πάλι νομίζω ότι η όποια κατάρρευση οφείλεται στο ότι άτομα προβληματικά, πολύ συχνά διαιωνίζουν τα γονίδιά τους! Και καταστρέφουν ανθρώπινες ψυχές.
Όσο γι' αυτό που γράφεις παραπάνω, το θεωρώ απόλυτα προσβλητικό για γυναίκες και άντρες, οι οποίοι δεν καταφέρνουν, ενώ το θέλουν να κάνουν ένα παιδί και όχι απλώς να διαιωνίσουν τα γονίδιά τους.
Από την άλλη, ευτυχώς, κάποιοι από εμάς ξέρουμε πολύ καλά τι θέλουμε από τη ζωή, γι' αυτό και οι επιλογές μας δεν είναι καθόλου τυχαίες.
Άλλοι θέλουν παιδιά και άλλοι όχι, καλό είναι ο καθένας να κάνει ότι του ταιριάζει και όχι να προσπαθεί να ταιριάξει σε αυτό που κάνουν οι πολλοί.
Αυτό βεβαίως προϋποθέτει αρκετή αυτογνωσία, που δυστυχώς, λίγοι διαθέτουν.
Εγώ πάλι θεωρώ θλιβερό το ότι κάποιοι στη σημερινή εποχή, ταυτίζουν το γάμο με την επιτυχία και την όποια διαφορετική επιλογή με την αποτυχία.
Τέτοιες νοοτροπίες μόνο μπροστά δεν τους πηγαίνουν.
Εγώ θα τους ευχόμουν περαστικά, στην επόμενη ζωή ίσως γεννηθούν με περισσότερη ανοιχτομυαλιά, έτσι θα έχουν περισσότερες ευκαιρίες να ευτυχήσουν από το να αναγκάζονται να φτιάχνουν 100 νικ για να ξεσπάσουν τα νεύρα τους.
Πάντως, τέτοια σκαλίλα αγαπητέ-ή, ούτε χυλόπιτα να είχες φάει από μένα και το μνιμόνιο!
Προφανώς μας ταυτίζεις με άτομα που σου έκαναν μεγάλη ζημιά!
Όπως το φαντάστηκα, σου την έχω πει χοντρά στο παρελθόν και ακόμη δεν το ξεπέρασες φυστικάκι.
Πάρε κι εσύ σειρά στην ουρά! Πιθανόν ήδη είσαι, ε;
Το να τα βάζουν κάποιοι με το φόρουμ και τη διαχείριση, επειδή δεν τους κάνει τα "χατήρια", θεωρώ ότι είναι κάτι απόλυτα παιδιάστικο.
Όταν λοιπόν ένας ενήλικας χρησιμοποιεί τέτοιες αστείες μεθόδους, δείχνει ότι πρόκειται για άτομο δειλό και ανώριμο, που δεν έχει μάθει να αναλαμβάνει την ευθύνη των πράξεών του, δεν αντέχει να παραδεχτεί τα λάθη του ή, ακόμη κι αν πιστεύει ότι αδικείται, να φερθεί τουλάχιστον με αξιοπρέπεια.
Θα ξαναεπαναλάβω, ότι αν κάποιοι επηρεάζονται σε τέτοιο βαθμό από ένα φόρουμ, τότε θα πρέπει να προβληματιστούν αρκετά. Και να λάβουν μέτρα.
Όχι για το καλό του φόρουμ, αλλά για δικό τους όφελος.
Με το να συκοφαντούν δεν πετυχαίνουν τίποτα, παρά μόνο εκτίθενται. Και επιβεβαιώνουν όσα έγραψα παραπάνω.
Είσαι λίγους μήνες και τι κάνεις παοκι; τους δυο μήνες εχεις κολλήσει σαν βδέλλα πανω μου επειδή σου είχα κανει αναφορά σε ενα θέμα του μέλους diana αν θυμάμαι καλά.. Και άντε να τρολλαρεις να γελασουμε θα σε παραδεχτώ , το θέμα είναι όμως οτι είσαι ενα θλιβερό ανθρωπάκι με πολλά κιλά θυμού για το τίποτα.
Ελπίζω στην ζώη σου , αν εχεις κιόλας γιατί που να σου μείνει χρόνος οτάν κάνεις 10 προφίλ την ημέρα , αν έρθεις με κάποιον σε αντιπαράθεση να μην βγαζεις και καμια Μπερέτα ξερω'γω . .
Και μην το παίζεις ατακαδορος , μονο την θλιβεροτητα σου επιβεβαιώνεις.
Μνημονιο , σου περισσεψε κανα τριφυλλο να στειλεις και απο δω?
Εγω προτεινω να κλεισει το φορουμ λιγες μερες για να ησυχασουν τα πνευματα.
εγω θυμαμαι στη σχολη που εγραφα ποιηματα κ εκανα σκιτσα κ ειχε πεσει το γελιο της αρκουδας αφου θυμαμαι ενα καθηγιτη μου που ενω με σιχαινοταν ελεγε στους αλλους εχει ταλεντα πολα κ γω του ελεγα οχι κυριε καθηγητα ουτε ενα δεν εχω..
Πω πω, λίγες ώρες έλειψα κι έγινε το "έλα να δεις"...ή μάλλον "να μην δεις" στην περίπτωση μου... :p
θυμαμαι καπια αλλη στιγμη που μου ελεγε ο καθηγητης αλεξανδρε σταματα να γραφεις ποιηματα
κ γω του πα
αμα σταματησω να γραφω ποιηματα
αυτο σημαινει οτι μετα απο λιγο
μπορει να μουνα δυο βηματα
απο το να κουζουλαθω κ μακρια απο δω να φυγω
χαχαχαχα ακομα το σκεφτομαι κ γελαω...
Πώς να επιχειρηματολογήσει Μακ?
Στη περίπτωση που φτύνεις και νομίζει ότι ψιχαλίζει?... Ή όταν δεν μπορεί να ξεχωρίσει που απευθύνεσαι?...
Δεν βγαίνει άκρη με εκτός πραγματικότητας καταστάσεις... γι' αυτό μη βάζεις δύσκολα για το συγκεκριμένο επίπεδο!...:p
Άσε τους ομοϊδεάτες μια χαρά τα βρίσκουν μεταξύ τους. Στον κόσμο τους...
Και μετά τους φταίνε οι ανορθόγραφοι ή περιορισμένης ευφυΐας...
Αλλά είπαμε, εστιάζουν στα στραβά ή κυρίως αρέσκονται γι' ανακούφιση να βλέπουν στραβά κι εκεί που δεν υπάρχουν, οι στραβοί.
Αυτός εξάλλου είναι κι ο λόγος, που μονίμως κατασκευάζουν γραφικά σενάρια...
Οπου γαμος και χαρα η Βασιλω πρωτη.
"σου χει λαχει, σου χει λαχει, να σε κυνηγουν οι βλαχοι?" :p
Συγχαρητηρια για την ανακαλυψη!
Που το ξετρυπωσες βρε σατανα?? Και το χαν κρυψει τοσο καλα! Κανεις άλλος δεν μπορουσε να δει τις διαφημισεις… τους ξεσκεπασες. Πραγματικος μαγκαιβερ!!
Αντε, με το καλο να ανακαλυψεις κι ότι ο μεγαλυτερος σαματατζης του φορουμ, εισαι εσυ και να τους προτεινεις την διαγραφη σου, μιας που μονιμως συμμετεχεις για να ξεθαψεις κανενα θεμα 15 χρονων μηπως προκαλεσεις κανεναν, η να ριξεις καμια μπηχτη που μπορει ν αναψει κανεναν καυγα...
Κι αυτές είναι μονο οι αστειες εμπρηστικες δραστηριοτητες σου, που διασκεδαζουν ολο το φορουμ κι ομολογω, κι εμενα...
υπαρχουν κι αυτές που εμπιπτουν στην ποινικη δικονομια και δεν χρειαζεται κανενας διαχειριστης αν καποιος αποφασισει να ασχοληθει στα σοβαρα μαζι σου, αλλα ουτε εξοδα χρειαζονται.
Κι απορω με τον αεον που καθεται και σου απολογειται , όταν ΕΣΥ, εισαι η προσωποποιηση του πονοκεφαλου για ένα φορουμ, καθως μπορεις να τους βαλεις σε μεγαλες περιπετειες με την παραβατικη συμπεριφορα σου..
Διοτι είναι άλλο να λες ότι η ρεμεντι είναι διπροφιλο με την μαριον και να γελανε μεχρι το φεισμπούκ με το iq (σας) και στην χειροτερη να στα σβηνουν και να μιξοκλαις σαν κοριτσακι, κι άλλο να μας λες ότι κατεχεις οπλα και σκεφτεσαι να βρεις που μενουν τα μελη για να τα εξοντωσεις. Αυτά είναι αυτεπαγγελτα αδικηματα , όχι θεματα λειτουργιας μιας ιστοσελιδας και δεν χρειαζεται κανενας διαχειριστης να ασχοληθει μαζι σου για να σου ερθουν σπιτι να δουμε τι οπλα εχεις κι αν εχεις αδειες γι αυτά (σε ισχυ) κι αν εισαι σε θεση να εχεις οπλα (ψυχιατρικως) κι αν μπορεις να απειλεις τον κοσμο εχοντας οπλα…
Προς ενημερωση σου, το ότι σβηνεις τις απειλες σου δεν σημαινει ότι σβηνονται. Υπαρχουν παντα.
Καταλαβες αγγελακο?
Κατά τα αλλα σου ευχομαι τις επομενες γιορτες να ασχολεισαι με καμια γυναικα που είναι διπλα σου και να λειπεις σε κανενα ταξιδακι μαζι της αντι να παιζεις στο φορουμ. Μπορει να σου εχω γινει αθεραπευτη εμμονη, αλλα για σενα ειμαι φανταστικο προσωπο, όχι υπαρκτο… εκτος αν δεν μπορεις να τα ξεχωρισεις αυτά τα δυο.
Περιττο να αναφερω ότι ουδεποτε ειχα άλλο προφιλ από αυτό, οσο κι αν αυτό σε λυπει κι εσενα και τα φιλαρακια σου.(δεκτος κάθε ελεγχος εκ της διαχειρισης).
Να ματαξαναπω εδώ με την ευκαιρια, ότι ειμαι βεβαιη ότι στην διαχειριση φαινονται πολλα περισσοτερα διπροφιλα από αυτά που χτυπουν τον αυτοματο συναγερμο.
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ τους ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΠΡΟΦΙΛΑ και προφανως, ιδιωτικα.
Οσο γι αυτους που αποκαλουν ΕΣΕΝΑ διπροφιλο, να τους πω ότι εχουν δικιο κι απορω γιατι παραπονιεσαι!
Εσυ ΕΙΔΙΚΑ εισαι αποδεδειγμενο διπροφιλο, όχι υποθετικο.
Τα νικ vagpap, macgyver, είναι και τα δυο σε ισχυ και ανηκουν και τα δυο σε σενα και μαλιστα το ειχες παραδεχτει όταν πιαστηκες να απαντας με λαθος νικ σε μια συζητηση.
Ποιος σε ξεσκεπασε να δεις…..
Α, ναι…. ΕΓΩ!!!!!
Ε πες στα παιδια τωρα για να μην απορουν που κανεις σαν την χηρα στο κρεβατι για την παρτη μου, ότι αυτος είναι ο πραγματικος λογος της εμμονης σου κι εκτοτε δεν μπορεις να ησυχασεις.
Λεμε για τα δυο αποδεδειγμενα προφιλ σου, ετσι? Δεν σημαινει ότι δεν υπαρχουν κι αλλα/ο… αλλα αυτά τα εχεις παραδεχτει κι ο ιδιος όταν πιαστηκες στα πρασα κι εχω ακομα τα πμ σου που προσπαθουσες να μου δικαιολογηθεις λεγοντας κατι αστειες δικαιολογιες για τον λογο που εκανες δυο προφιλ χωρις να το γνωστοποιησεις και χωρις να ακυρωσεις το ένα...
Αυτά λεω μα-ν-κ-αιβερ.... και περαστικα για ολα τα θεματα σου, υπαρκτα και ανυπαρκτα...
:)
Remedy κι όποιοι άλλοι του τη λέτε προσέξτε μη σας πάρουν κι εσάς τα σκάγια και μείνουμε τρεις κι ο κούκος στο φόρουμ :p
(το εμότικον δεν είναι ειρωνικό προς αποφυγή παρεξηγήσεων)
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης (προσωπικά δεδομένα).
ωρες ειναι περα απο τις υπολοιπες συκοφαντιες, απειλες και ψεματα να μου πεις τωρα οτι ειμασταν και συμμαθητριες... (γλυκιααααα)
το φυλο δεν το γραφω τυχαια, εισαι ο μονος που δηλωνει ανδρας που εχω δει, που ασχολειται τοσο με ηλικιες γυναικων.
ουτε 45αρα μοναχικη κουτσομπολα κομμωτρια απο τα κατω πετραλωνα που σε εφτυσε το εικοσαχρονο που κυνηγουσες να ησουν δεν θα το χες τοσο καημο το οτι περναν τα χρονια σου... ;)
για συμμαθητριες σου,απευθυνσου στην μπαμπω που σε συντρεχει και στους προβληματισμους σου.
εγω ειμαι πολυ μικροτερη σου,αν και δεν εχω δει πουθενα η ηλιθιοτητα η η ανισορροπια να εξαρταται απο την ηλικια. πιστευω οτι ησουν στην ιδια κατασταση και πριν τα 53 που δηλωνεις οτι εισαι (στην πραγματικοτητα μπορει να εισαι και 63, δεν το ξερουμε)...
για τα διπροφιλα σου, γαργαρα ε?
κλασικααααα.....