Τοχετε παρει χαμπαρι? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 121
    Banned
    Το e-psychology -και αν θέλεις, το φόρουμ αυτού- έχει προσφέρει ανακούφιση ή βοήθεια ή συμπαράσταση, σε πάνω από 10.000 θέματα που έχουν αναρτηθεί.
    αυτο που γραφεις το πιστευω κ σαφως το αναγνωριζω αλλα δε πιστευω οτι πρεπει να συγχιζεσε τοσο ευκολα γιατι αν επερνα στα σοβαρα ολα αυτα τα προτοφανη που ειχαν γραψει για μενα θα εβγαινα κλαρινο εκατομυρια φορες

Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Εγω που σε συμπαθω λιγο αν και σε θεωρω Νερωνα του φορουμ λολ , θελω να ρωτησω γιατι τρωγεσαι με τα ρουχα σου?Ενταξει ολοι το κανουμε κατα καιρους αλλα εσυ εχεις φαει ενα κολλημα με την ρεμεντυ και την μαριαν..Επειδη σε αποστομωνουν? Δεν στο λεω με κακια και εμενα στο ιντερνετικο μου παρελθον εδω με εχουν αποστομωσει και οι δυο , δεξου οτι υπαρχουν και πιο εξυπνοι ανθρωποι απο εσενα και απο εμενα και προχωρα παρακατω !
    Οσο για τις διαφημισεις αντ μπλοκ και τελειωνεις με αυτες!Νομιζω κιολας οτι τις βαζει το ιδιο το google αν δεν κανω λαθος (μονο στο βρακι μας δεν εχει μπει η google)
    Mην ζητας ρεστα αν δεν εχεις πληρωσει λογαριασμο.

Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να έχουν την τελευταία λέξη και άνθρωποι που θέλουν να έχουν την τελευταία πράξη........
    Για κάποιο λόγο (ποιό άραγε.........?) κάποιοι/ες νοιώθουν "νικητές" (ως εκεί φτάνει η αντίληψή τους, τί να πεις.......) άμα εκσφενδονίσουν την τελευταία κουβέντα/ κακία/ σπόντα/ λάσπη. Το ότι κάποιος δεν απαντάει δε συνεπάγεται ντε κ σώνει πως έχει αποστομωθεί. Μπορεί κάλλιστα να σημαίνει ότι απαξιεί να ασχοληθεί. Δε λέω, κ εγώ έχω κάνει 1-2 φορές το σφάλμα να παρασυρθώ σε κατινοκαυγά κ δε ρίχνω την ευθύνη κάπου αλλού, καλά θα είχα κάνει να σταθώ στο ύψος μου κ να μην πέσω σε τέτοιο επίπεδο, από εκεί κ πέρα, όταν κατάλαβα με τί έχω να κάνω δεν ξαναέμπλεξα σε κάτι τέτοιο παρόμοιο. Με αυτή τη λογική κ εμένα με έχει "αποστομώσει" το μισό forum γιατί έχω αφήσει αρκετές συζητήσεις στη μέση (ή κ στην αρχή μη σου πω............).
    Αλλά νομίζω πως το ελάχιστο μυαλό να έχει κανείς μπορεί να ξεχωρίζει κ πότε έχει νόημα να συνεχίζεται μια κουβέντα, κ ποιός έχει πρόθεση συζήτησης κ ποιός πρόθεση φιγούρας/ καυγά/ να αποσπάσει την προσοχή/ να "ενοχλήσει" παρερμηνεύοντας σκοπίμως πράγματα κλπ κλπ κ πότε σταματάνε τα επιχειρήματα κ ξεκινάει η κατινιά κ η συκοφαντία. Απλά πράγματα είναι.

Banned
    Συγνώμη ρε κοπελιά κουοταρεις εμένα για να μιλησεις στην Μαριάν; γιατί ουσιαστικά αυτό κάνεις.. Τεχνηέντως προσπαθείς να πεισεις για ποιο πράγμα; για το γεγονός οτι ανοίγω ενα θέμα να ξεκατινιαστω με ονόματα και καταστάσεις και γι'αυτο έχω όλο τον χρόνο μπροστά μου , άλλα μόλις απαντήσει κάποιος και ειδικά απο τα θιγομενα πρόσωπα και με κερνούν τουμπεκιρ ψιλοκομμένο , εγώ ξαφνικά τους συνδεω με Κάιρο γιατί είμαι πολυάσχολος;
    Σε παρακαλώ παρα πολύ μην χρησιμοποιείς τα δικά μου γραπτά για να χωθεις εκεί που θες! Εσυ είσαι και καινούργιο μέλος και δεν καταλαβαίνω την ανάγκη σου να εχεις πάντα ΕΣΥ τον τελευταίο λόγο.. Για να λειτουργησεις πυροσβεστικά; δεν το κάνεις.

Banned
    Συγνώμη ρε κοπελιά κουοταρεις εμένα για να μιλησεις στην Μαριάν;
    μου φαινεται οτι την εχουν ακουσει ολοι απο το κρυο ειναι αληθειο οτι προκαλει εκνευρισμο χτες ταιζα ενα περιστερι πχ κ ειδε ενα ψυχουλο πανω μου κ μου εριξε ενα τσιμπιδι αχου το μωρε...

Banned
    Απιστευτο..!!Και εγω πιστευω πως αν ειναι μια δαπανηρη κατασταση το φορουμ ειτε ως συντηρηση , ειτε ως αποπληρωμη της καθε μαλακιας που θα γραφτει εδω (βαζω και εμενα μεσα ) μαλλον ειναι για κλεισιμο..
    Θελει διαχειριστες 24ωρου , προσωπικα σε θεωρω ηρωα , μονο εσυ εμεινες να μαζευεις τα αποκαιδια (εννοειται ξαναβαζω και εμενα μεσα)
    σλουρπ... !!! σιγά μην θέλει και fbi ρε μνημόνιο, ένα φόρουμ είναι χαλάρωσε... έλα πες ποσα βιβλία έχεις αγοράσει με σκοπο να σε καβατζώνει το καπιταλιστικό e-psychology.gr όταν μιλας σαν μπαμπης ??? :)

Banned
    τι στο καλο συμβαινει με εσενα δε μπορω να καταλαβω εχεις μπει με μια ντουζινα προφιλ αφου ξεμεινες απο ξηρους καρπους για να μιλας με το μνημονιο στον υπνο σου τη βλεπεις καθε βραδυ? μηπως πρεπει να κανεις κανενα ζεστο ντους να ηρεμισεις λιγο

Banned
    Συγνώμη ρε κοπελιά κουοταρεις εμένα για να μιλησεις στην Μαριάν; γιατί ουσιαστικά αυτό κάνεις.. Τεχνηέντως προσπαθείς να πεισεις για ποιο πράγμα; για το γεγονός οτι ανοίγω ενα θέμα να ξεκατινιαστω με ονόματα και καταστάσεις και γι'αυτο έχω όλο τον χρόνο μπροστά μου , άλλα μόλις απαντήσει κάποιος και ειδικά απο τα θιγομενα πρόσωπα και με κερνούν τουμπεκιρ ψιλοκομμένο , εγώ ξαφνικά τους συνδεω με Κάιρο γιατί είμαι πολυάσχολος;
    Σε παρακαλώ παρα πολύ μην χρησιμοποιείς τα δικά μου γραπτά για να χωθεις εκεί που θες! Εσυ είσαι και καινούργιο μέλος και δεν καταλαβαίνω την ανάγκη σου να εχεις πάντα ΕΣΥ τον τελευταίο λόγο.. Για να λειτουργησεις πυροσβεστικά; δεν το κάνεις.
    Η Μάριαν ξέρει πάρα πολύ καλά γιατί δεν της απαντάει όποιος δεν της απαντάει (όχι επειδή είναι πολυάσχολος όπως λες), γιαυτό κ εκνευρίζεται, άρα κ δεν έχω λόγο να απευθυνθώ σε αυτήν. Ίσως εσύ να μην το είχες καταλάβει ...... κ δε θυμάμαι να διεκδίκησα ποτέ τον τελευταίο λόγο......

Senior Member
    Quote Originally Posted by Aeon View Post
    Δε νομίζω πως ανακάλυψες τον τροχό! Είναι ένα ιδιωτικό διαδικτυακό "περιοδικό" ψυχολογίας, με έσοδα, αλλά κυρίως...με έξοδα. (Μη ρωτάς που γέρνει η ζυγαριά)!
    Σαφέστατα δεν είναι η οσία Τερέζα, δεν είναι ένας μη κερδοσκοπικός φορέας, δεν είναι μια ιστοσελίδα ευγενική χορηγία του Λάτση ή του Μπόμπολα, δεν είναι μια εθελοντική προσφορά στην κοινωνία.

Από κει και πέρα, το συμπέρασμα σου είναι αστείο, κάτι σαν ο αστυνομικός είναι όργανο, το μπουζούκι είναι όργανο, άρα ο αστυνομικός είναι μπουζούκι.
    Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι το e-psychology "τρέφεται" από τους καυγάδες του φόρουμ?
    Το e-psychology έχει χιλιάδες άρθρα, βιβλιοπωλείο ψυχολογίας, κατάλογο επαγγελματιών, πολλά άλλα... και φόρουμ.

Το φόρουμ είναι το πιο δαπανηρό κομμάτι του e-psychology, λόγω μεγέθους βάσης δεδομένων και κίνησης.
    το φόρουμ είναι αυτό που απαιτεί αρκετή τεχνική υποστήριξη.
    το φόρουμ είναι το μόνο που απαιτεί άνθρωπο/ους για διαχειριστική υποστήριξη, σχεδόν σε καθημερινή βάση, 10 χρόνια τώρα.
    Το φόρουμ είναι το μόνο στην ιστορία της εταιρείας (10 χρόνια τώρα) που οδήγησε την εταιρεία στα δικαστήρια για διαμάχες μεταξύ μελών και μηνύσεις τρίτων, για μηνύματα μελών που αποτελούν συκοφαντική δυσφήμιση (είχαμε πριν 2 χρόνια ένα τέτοιο παράδειγμα με μια διάσημη ελληνίδα ηθοποιό, που μήνυσε τους διαχειριστές του φόρουμ,για ένα μήνυμα μέλους που είχε αποσταλεί... 4 χρόνια πριν και κατά την ίδια, αποτελούσε συκοφαντική δυσφήμιση).
    το φόρουμ εν τέλει, είναι μακράν το πιο ζημιογόνο κομμάτι του e-psychology. Η συζήτηση για να κλείσει, όπως έκλεισε προ καιρού το φόρουμ των ειδικών, πίστεψε με, έχει πέσει πολλές φορές στο τραπέζι στα meetings κι αν θέλεις τη γνώμη μου, αυτό μια μέρα θα γίνει. (είναι η ζυγαριά που σου ανέφερα παραπάνω).

ΥΓ. Και επειδή συγχύζομαι με τη συχνότητα που βλέπω -ελαφρά τη καρδία- να αναρτώνται προσβλητικά ή συκοφαντικά προς το e-psychology μηνύματα, και επειδή επίσης συγχύζομαι να λαμβάνω διάφορα ιδιωτικά μηνύματα, επιθετικά και ειρωνικά, παρόλο που αν θέλεις, δε μου πέφτει λόγος, γιατί δικό μου ΔΕΝ είναι, θέλω να σου θυμήσω ότι:

Το e-psychology έχει συμβάλει τα μέγιστα, τα τελευταία χρόνια, στην αποτροπή περισσότερων από 20 αυτοκτονιών που έχουν ανακοινωθεί εδώ.
    Το e-psychology έχει βοηθήσει συμβουλευτικά -δωρεάν εννοώ- παρέχοντας ένα πρώτο επίπεδο στήριξης, σε περισσότερα από 5.000 emails συμπολιτών μας.
    Το e-psychology -και αν θέλεις, το φόρουμ αυτού- έχει προσφέρει ανακούφιση ή βοήθεια ή συμπαράσταση, σε πάνω από 10.000 θέματα που έχουν αναρτηθεί.

Αυτά και κλείνω γιατί δεν θέλω να συγχυστώ περισσότερο.
    Καλή χρονιά φίλε μου. Μικρός, πίστευα ότι οι άνθρωπο, κάθε αρχή του χρόνου, γίνονται καλύτεροι άνθρωποι, πιο ευγενικοί και καυγαδίζουν λιγότερο.
    Φαίνεται -αν κρίνω από τις πρώτες 8 ημέρες του 2015 στο φόρουμ-, πως τα παιδικά όνειρα δε βγαίνουν αληθινά.
    Άντε τώρα, συνέχισε να κυνηγάς κύκλωπες και λαιστρυγόνες.
    Καλησπέρα...

Απαντάω για να εκφράσω μια παράκληση προς όποιον είναι ο υπεύθυνος, να μην κλείσει το φόρουμ...προσωπικά με έχει βοηθήσει κι εξακολουθεί να με βοηθάει ν' αντιμετωπίζω τα καθημερινά μου προβλήματα, με ανακουφίζει το να γράφω και να εκφράζομαι εδώ...αν κλείσει θα μου στερηθεί αυτή η δυνατότητα και ίσως αυτό να συμβάλλει στο να χειροτερέψει η ψυχολογική μου κατάσταση γιατί εκ των πραγμάτων δεν μπορείς να είσαι με το τηλέφωνο με τον ψυχολόγο σου όσες φορές μέσα στην ημέρα νιώσεις την ανάγκη να μιλήσεις...

Τέλος, για να τοποθετηθώ κι επί του θέματος αν κι ούτε εγώ βλέπω τις διαφημίσεις δεν θεωρώ ότι πειράζουν σε κάτι και βρίσκω απολύτως λογικό το να ζητούνται έσοδα...και το adblock το έβαλα γιατί μου έσπασαν τα νεύρα οι διαφημίσεις στο facebook, όχι για το φορουμ...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Quote Originally Posted by Aeon View Post
    * και για την ιστορία -την περιέργεια όποιων, για να δείτε ότι πρέπει να βουτάμε καλά τη γλώσσα μας στο μυαλό, πριν ξεστομίσουμε μια ειρωνεία, μια απειλή, μια μπούρδα, μια κατηγόρια, ο λόγος της μήνυσης προς τους διαχειριστές, για συκοφαντική δυσφήμιση, ήταν ότι επέτρεψαν το παρακάτω μήνυμα μέλους του φόρουμ, με μόλις 4 μηνύματα στην καριέρα του στο φόρουμ, που εστάλει περίπου το 2008-9, το οποίο παραθέτω αυτούσιο:

η τάδε (ονοματεπώνυμο ηθοποιού) από όσο θυμάμαι, ήταν πρωταγωνίστρια τη δεκαετία του 70, σε μια ροζ ταινία με τίτλο: (όνομα ταινίας).

Αυτό ήταν όλο κι όλο το μήνυμα για το οποίο είχαμε τρεχάματα. Εντάξει, προφανώς και ΔΕΝ δικαιώθηκε αυτή η μ....ω στο δικαστήριο γιατί η μήνυση ήταν τουλάχιστον αστεία.
    Όμως το τρέξιμο, η σύγχυση, τα έξοδα δικηγόρων, η σπατάλη χρόνου, αυτά ήταν η προίκα του e-psychology!
    Καλα εδω που τα λεμε,το συγκεκριμενο ειναι οντως συκοφαντικη δυσφημιση,αν οντως φυσικα ειναι ψεμα αυτο που γραφτηκε.
    Η μαλακια ειναι οτι πηρε η μπαλα εσας.Ισως επειδη δε θα μπορουσε να βρει το χρηστη μετα απο τοσα χρονια - ουτε οι παροχοι,ουτε εσεις φανταζομαι,κρατατε αρχεια με τις ΙΡ τοσο μεγαλο διαστημα - τα βαλε με σας.
    Αδικημα ομως υπηρξε οντως (οχι απο την πλευρα των διαχειριστων του φορουμ),ασχετα αν οι περισσοτεροι δε θα το τραβαγαν τοσο.

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    τι στο καλο συμβαινει με εσενα δε μπορω να καταλαβω εχεις μπει με μια ντουζινα προφιλ αφου ξεμεινες απο ξηρους καρπους για να μιλας με το μνημονιο στον υπνο σου τη βλεπεις καθε βραδυ? μηπως πρεπει να κανεις κανενα ζεστο ντους να ηρεμισεις λιγο
    Oχι απλα παραμιλαει με την παρτη μου , αλλα πρεπει να ανοιξει και ειδικη κατηγορια στο φορουμ με την παθηση του :)

Banned
    Quote Originally Posted by λιβαδακι View Post
    σλουρπ... !!! σιγά μην θέλει και fbi ρε μνημόνιο, ένα φόρουμ είναι χαλάρωσε... έλα πες ποσα βιβλία έχεις αγοράσει με σκοπο να σε καβατζώνει το καπιταλιστικό e-psychology.gr όταν μιλας σαν μπαμπης ??? :)
    Εχεις καμια καλη ατακα να γελασουμε γιατι μεχρι στιγμης με οσα προφιλ εχεις κανει για στερημενο προσοχης φαινεσαι και αυτο ειναι λυπηρο.

Banned
    Oχι απλα παραμιλαει με την παρτη μου , αλλα πρεπει να ανοιξει και ειδικη κατηγορια στο φορουμ με την παθηση του :)
    Θέμα: Διακοπη καπνισματος

#10 mnimonio: Ευχαριστω marian..Αυτα σκεφτομαι και εγω..Ηδη παραγγειλα ηλεκτρονικα το βιβλιο που μου ειπες!

Banned
    Λιβαδακι εγω ειμαι μπεκροκανατα οπως λες χρησιμοποιωντας τα παλια θεματα μου , ειμαι και καπνιστρια ναι ! Τωρα τι θες να μας πεις με αυτο?Ποσο αξιολυπητος εισαι λεβεντη μου?

Senior Member
    Εγώ αυτό που παρατηρώ είναι ότι σε κάποιους έχω γίνει εμμονή. Το έχω αυτό, δεν ξεχνιέμαι εύκολα!
    Άλλη με βλέπει στον ύπνο της και η συμμετοχή της στο φόρουμ είναι πλέον μόνο για να μου την πει (έτσι νομίζει τουλάχιστον), άλλος φαντασιώνεται ότι εκνευρίζομαι (κρίνει εξ ιδίων τ' αλλότρια), άλλος νομίζει ότι θα μ' εκνευρίσει επειδή με αποκαλεί διπλοπρόφιλο, κάποιος με μνημονεύει όποτε μιλάει για ορθογραφία κι ένας ακόμη πιστεύει ότι γράφοντας ασυναρτησίες θα μ' εμποδίσει να λέω τη γνώμη μου, φοβουμενος ότι θ' ανοίξω τα μάτια στις άβγαλτες κορασίδες (το έχει πάρει πολύ προσωπικά το θέμα, γιατί άραγε;).
    Είμαι μεγάλη φίρμα τελικά!

Να τους πληροφορήσω ότι δεν εκνευρίζομαι καθόλου, αντιθέτως το διασκεδάζω.
    Σε καμιά περίπτωση δεν θα χαλάλιζα την ψυχική μου ηρεμία για τόσο ανούσιους λόγους.
    Αντιθέτως, παρατηρώ ότι κάποιοι πολύ εύκολα χάνουν την ψυχραιμία τους.
    Θα τους συμβούλευα να απέχουν για ένα διάστημα ή ίσως και για πάντα.
    Είναι κρίμα να βάζει κάποιος τον εαυτό του σε μια τέτοια διαδικασία, εκνευρισμού δηλαδή, όταν μπορεί πολύ εύκολα απλώς να αποσυνδεθεί.

Senior Member
    Έτσι είμαστε εμείς οι φίρμες, έχουμε ουρά (ή ουρές)! Θα πρέπει να το συνηθίσεις αγαπητή μου!

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast