οκ...αλλα λιγο δυσκολο..γτ δεν πολυμπαινω
οκ...αλλα λιγο δυσκολο..γτ δεν πολυμπαινω
τελικα θα ρθεις??ή να πουμε καληνυχτα??:P
:P--το καναμε ιδιωτικο το θεμα:P
δεν ξερω κατα ποσο ειναι θεμα ιψδ το οτι δεν εχεις καποια σχεση που να σε καλυπτει.
δεν ξερω πολλα για την παθηση, ξερω ομως ατομο που την εχει και εχει μια χαρα σχεση και μαλιστα μακροχρονη. αρα, σχεσεις γινονται και μαλιστα πετυχημενες.
ισως ειναι θεμα ιψδ το πως "μεταφραζεις" ομως, αυτα που σου συμβαινουν.
για παραδειγμα, τελικα μας αναφερεις καποιον συγκεκριμενο που ηθελες πολυ και σε απεριψε. οχι και για πολλους.
δεν σημαινει οτι αν δεν ειχες καποιο θεμα, θα σε ηθελε. μπορει να μην του αρεσες οσο σου αρεσε εκεινος.
επισης ειναι λιγο περιεργο να ζοριστηκες τοσο πολυ, λες μαλιστα κι οτι ενοιωθες πολλα γι αυτον, ενω προηγουμενως λες οτι δεν ειχατε βρεθει μονοι ποτε (!) λιγο περιεργο αυτο.
γι αυτο που ρωτας για το συγκεκριμενο περιστατικο, συμφωνω μαζι σου, οτι καποιος που ενδιαφερεται, θα το ψαξει λιγο παραπανω, δεν θα σου γυρισει την πλατη τοσο ευκολα. επισης, ο προλογος του τυπου "δεν υποσχομαι τπτ, δεν ειμαι για πολλα" κλπ, ε, δεν ειναι πολυ καλος προλογος. ηταν χλιαρος ο τυπος. μαλλον ηταν απ την αρχη κρυος, του ειπες κι αυτο με τον αλλο που δεν του αρεσε σαν αντιδραση και εφυγε μια ωρα αρχυτερα. δεν σημαινει κατι αυτο και κυριως, δεν νομιζω να εχει σχεση με καποια παθηση σου.
θα συμφωνησω με τον ελις που σου λεει οτι ειναι θεμα χρονου να βρεθει καποιος καταλληλος.
μην νομιζεις οτι χωρις ιψδ , οποιος σκεφτεσαι εσυ, σε θελει κιολας.
ισως ομως το δεχεσαι πιο απλα και φυσικα, σαν αυτο που ειναι δηλαδη το γεγονος, που ειναι :ΤΙΠΟΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ, ΠΑΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
κατα τα αλλα, αγαπητη τζοανα, ειναι παρα πολυ δυσαναγνωστα τα σχολια σου. κοβεις τις λεξεις, μπερδευεις τα γραμματα, δεν χωριζεις παραγραφους και προτασεις, δεν βαζεις και κανενα σημειο στιξης και μας αποτελειωνεις...("τρ ξεφευγ" τι ειναι???)
Καλημέρα κι από μένα, δε διάβασα όλες τις απαντήσεις! Έχω κι εγώ θέματα, νιώθω ότι είμαι διαφορετική από τους άλλους και δεν ξέρω αν είναι καθαρά από τα θέματα αυτά ή από το χαρακτήρα μου, ή και από τα δύο! Πραγματικά δεν ξέρω τι να σου πω, ένα λάθος που είδα ότι κάνεις είναι ότι μειώνεις τον εαυτό σου, αν και σε αυτό ξέρω ότι δεν φταις εσύ, οι άλλοι σου έχουν περάσει ότι όποιος έχει θέματα είναι μη φυσιολογικός κτλ, αλλά το κακό είναι ότι μειώνεις και τις φίλες σου που αυτές λογικά δεν μπορούν να σε στηρίξουν; Σου εύχομαι να βρεις ένα καλό αγόρι, είμαι σίγουρη ότι το αξίζεις, όσο για τη στενοχώρια που λες κι εγώ το ίδιο παθαίνω, συνέχεια γίνομαι χάλια επειδή τους αφήνω τους άλλους, δεν ξέρω πως να το σταματήσω πλέον αυτό, γίνεται αυτόματα, μακάρι να μπορούσε κάποιος να μας βοηθήσει!!
εγω δε καταλαβα κ πολα απο οσα γραφεις οχι τοσο επειδη τα γραφεις μπερδεμενα αλλα μαλον επειδη δε συλαμβανει κ πολυ καλα το μυαλο μου τη γλωσσα που μιλας..
ομως απ οτι παρατηρισα το να γραφει καπιος γκρικλις διχνει σα να μην εχει πολυ ορεξη να επικοινωνισει με τους αλλους κ οταν δε κανεις κατι εσυ για να πλησιασεις τους αλλους κ να τους διξεις πραγματα απο τον εαυτο σου οι αλλοι δυσκολα θα καταλαβουν οτι πρεπει να ρθουν κοντα σου.
ο ανθρωπος γενικοτερα που δε δεχεται τον εαυτο του οπως ειναι ετσι δε μπορει να πετυχει κατι ιδιαιτερο..
οταν δεχεσαι τον εαυτο σου οπως ειναι προκαλεις παντα αρνητικα κ θετικα σχολια οπως ακριβως κ μια λαμπα καπιοι ενοχλουνται κ λενε οτι τους στραβωνει το φως κ καπιοι αλλοι μεσω αυτης βλεπουν καλυτερα..
αν αφηνεις τον εαυτο σου στο σκοταδι ετσι τα πας καλα με ολους ομως δε σου δινετε η ευκαιρια να προκαλεσεις ουτε το φθονο αλλα ουτε κ τον θαυμασμο αλλα το μονο που θα πετυχεις ετσι ειναι να μιαζουν ολοι ως φιλοι σου ενω δεν ειναι...
Τρ ξεφευγ ειναι τωρα ξεφευγω απλα δεν δινω και πολλη σημασια στο τι γραφω πρωτον επδ δν μ αρεσει να μιλαω σε φορουμ και δευτερον επδ οταν δν ειμαι ο ευατος μου δεν γουσταρω και πολυ αυτα που λεω οποτε οτι γραφω ειναι οτι να ναι σκεφτομαι οποτε........τσπ σε ευχαριστω γτ ειμαι καιναπειρη στο θεμα των σχεσεων .εχεις δικιο μα νομιζα οτι εφτιαγα εγω αλλα τελικα εφταιγε αυτος!το ειχα καταλαβει οτι δεν αξιζει σε ευχαριστω ειλικρινα για την αποψη σου!!!με εκανε να δω καθαρα ποσο ηλιθια ημουν κ επεσα πανω του .ας γινω καλα οπως δυο χρονια παλιαοτερα και δεν με νοιαζει κανεις πριν δυο χρονια εκανα τα παντα και θαυματα κ τωρα ειμαι ενα απροστατευτο σαν παιδι και περιμενω την βοηθρεια ξενων ανθρωπων ανθρωποι σε παρενθεση γιατι αν ειναι ανθρωποι εκεινοι που πληγωνουν κοπελιτσες .τσπα το μονο που θελω να βρω τον εαυτο μ!σας ευχαριστω ηξερα οτι εχετε σωστες απιψεις να ειστε ολοι καλα..
Πολυ ωραιο αυτο που ειπες ...<3:) γενικα εγω ειμαι πληγωμενη με αλλ; θεματα στη ζωη μου τα οποια ειχα γραψει αλλη μια φορα παλιοτερα εδω .τσπα μαλλον δεν θα λειτουργησω ποτε φυσιολογικα μονο με καποιο ..ΘΑΥΜΑ ΕΧΩμαθει να λειτουργω οπως πρεπει οχι οπως νιωθω και αν δν μου παει κατι οπως το θελωμε δν αντεχω .
Γενικα δεν μπορω να καταλαβω πως ενα ατομο μπορει να μ αποριψει δεν το δεχομαι !και δεν καταλαβαινω γτ ολοι ειναι αναισθητοι και εγω τοσο συναισθηματικη.βασικα καλα εκανα που δεν ασχολουμουν με αγορια δεν ημουν και ετοιμη δεν θ ξαναασχοληθω μεχρι τα 27 μου ε μα πιααα ο ενας εκει εξω ειναι χειροτερος απο τον αλλο !ειναι ολοι για τα μπαζα κανουν ρηχες σχεσεις ,ρηχα συναισθηματα ρηχη ζωη.εχω θελω να ζησω ενα παραμυθι οχι μια πραγματικοτητα
Μονο στο πολυτεχνειο ηταν τελεια!εκει βρηκα φιλες εκανα παρεα με ολους τους φοιτητες περασα γαματα!και αγορια μ την επεφταν αλλα εγω κλασσικα κολλημενη ,πιστευα οτι δεν τους αξιζω Και αργα η γρηγορα θα μ παρατησουν τοτε ηξερα τι ημουν .τωρα αφησα ελευθερο τον εαυτο μου γτ δεν ειμαι σε θεση να σκεφτομαι .τοτε μου την επεφτε ενα παιδι πολυ ομορφος απλα επιφανειακη ομορφια και γ αυτο δεν ηθελα κατι μαζι του δεν θα ταν συναισθηματικος κ δεν ταιριαζα νομιζα και με κοιταγε συνεχεια τοσο πολυ π ειχε ξεφτιλιστει αχαχαχ .α και μ ενα αλλο παιδι βγαιναμε πολυ ομορφος αυτος ηταν και στα νερα μ γλυκος κ συναισθηματικος θα εκανα κατι μ αυτον ηταν τελειος μιλουσαμε κ στο τηλεφωνο μεχρι που με πηρε μια μερα κ μ πε οτι πηρε μεταγραφηγ αθηνα τελικα ..ποσο γκαντεμω ειμαι;;:(κ ηταν μια χαρα παιδι.γενικα στο πολυτεχνειο βρηκα τα παντα ολα!ημουν ευτυχισμενη κ η ηλιθια εφυγα το σκεφτομαι κ χτυπαω το κεφαλι μ πρωτη φορα ταιριαζα μ τοσα παιδια .επισης ενα παιδι εχω κρατησει ακομα επαφη τον καλυτερο μαθητη τον θαυμαζα κ τοτε τον γουσταρα μονο κ μονο γ αυτο αχαχ κ τ καταλαβε κ τωρα μ μιλαει μηπως ξαναπαω πατρα αλλα τρ δεν τον θελω πια δν ειμαι τοσο επιφανειακηπια! Αλλα εφυγα απο το πολυτεχνειο ποσο μ λειπειιι η ζωη μου εκει περναγα οσο πιο τελεια δν ειχα περασει τα παιδια ηταν τα καλυτερα ever!πως να γυριζα πισω πφ
Κ τελειωνοντας χρωσταω τα παντα στην κολλητημου με αυτην εζησα ολα αυτα π ηθελα μια ζωη γεματη περιπετειαχαρα ,τρελες ,γελιο αλλα και οταν επεσα ηταν παλι εκει!στις στεναχωριες μ στις υστεριες μου στα παντα.βρηκα την φιλη που πανταονειρευομουν και παραγγελια να την ειχα κανει τοσο τελεια δεν θαμ την εφερναν ειναι γ μενα τα πανταα. Μαζι της ξεχνιεμαι μ κανει κξεκολλαω απο ολα με κανει κ γινομαι χαρουμενη !μακαρι ν υπηρχαν ανθρωποισαν αυτη οτι και να πω ειναι λιγο.κοπελα μ χιουμορ,ανθρωπια γμεν; τα πανταολα πολλοι εχουν φιλους κ περνανε καλα .αλλα εγω εχωτην φιλη .μακαρι να εβρισκαν ολοιολοι τ αλλο τους μισο.αν ηταν αγορι θ χα κλεισει σαν ατομοαχαχ αλλα δεν ειναι!<3<3 ποτε δν πιστευα οτι μια κοπρελα μ τ δικα της στανταρ θα εκτιμουσε εμενα γτ ηταν κ υψηληε κοινωνιας πλουσια πολυυ κανει κ εγω αυτα ηθελα αλλα με εκτιμησε πισω απο εμενα ειδε αυτο π ειμαι πραγματικα!κατι π επιδιωκω απο ολους ν δουν πισω απο αυτο π δειχνω ποια ειμαι .κ τωρα αποχωρω θα ξαναγραψω στο μελλον αν ειμαι ξανα χαλια ευχομαι να μην ειμαι ..κ ν τελειωσει το μαρτυριο μ εδω!:)
Με τις κοπελες στην΄σχολή δεν ταιριαζες, ήτοι δεν τις έβρισκες τελειως φυσιολογικές: ατομα με ιψδ εχουν ταση για υπερανάλυση και υψηλές απαιτήσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις. Ειναι πιο επιφυλακτικοί, πιο κλειστοί, συγκρατημένοι, εύκολα αποφεύγουν ή εντοπίζουν χαρακτηριστικά στους άλλους τα οποία κρίνουν (και πάλι λογω της ιψδ) ως αρνητικα επικεντρώνοντας τη σκεψη τους και συνεπώς κατατάσσοντας τον αλλο με βαση αυτα τα χαρακτηριστικά.
Επίσης στο θεμα θρησκεια, αν το άτομο με ιψδ προέρχεται από θρησκευτικές καταβολες/οικογενεια οι διαδασκαλίες της θρησκείας, ιδίως επί ηθικής, λειτουργούν ως αναστολές και ως ενοχές. Πιστευω πως η απειρια σου κατα βάση πηγάζει κι απ αυτο τον παράγοντα.
Επίσης, το άτομο με ιψδ λόγω υπερανάλυσης αλλά και υψηλών απαιτήσεων έχει φτιάξει στη σκεψη του, μεταξύ αλλων, και ενα ιδανικό πρότυπο συντρόφου, στην ευρεση του οποιου επιμένει, γι αυτο και οι πολλές απορρίψεις. Βεβαια αμα συναντησει ατομα που πλησιάζουν ή μπορει και να χουν το πρότυπο αυτό ξεκινάνε μεσα του αλλα θεματα, ήτοι, φόβος απόρριψης, αίσθημα ανετοιμότητας για κατι σοβαρό, προσπάθεια εντοπισμού χαρακτηριστικών ως προς τα οποια διαφερουμε, φόβος προσέγγισης κι ετσι οι καλες ευκαιριες χάνονται. Κι αυτα ως μέρος της ιψδ.
Ενας που εχει τα ίδια θεματα ψυχολογιας με σενα θα σε καταλαβαινει, όμως η όλη σχεση πρεπει να λειτουργει βελτιωτικά κι όχι απλα ο ενας να βρηκε τον αλλο για να μοιράζεται τον πόνο του. Βεβαια εισαι γυναικα, άμα έχεις πρωτα καποια καλή εμφανιση, μορφωση και μια κάπως καλήδουλεια και δίνεις την εντυπωση καλού χαρακτηρα, ασχέτως του προβλήματος, τα πράγματα θα σου ειναι πιο ευκολα στο να βρεις συντροφο.
Επίσης ακόμα και το να απευθυνθει σε ενα διαδικτυακο χωρο ανωνυμίας βάζει σε σκεψεις το άτομο ότι θα μαθευτει, ότι θα γινει ρεζίλι από ατομα που πιστευει πως θα μπουν στο εν λόγω σαητ. Καταστροφικότητα στη σκεψη δλδ.
Αυτα σαν καποιες σκεψεις μου διαβαζοντας το μηνυμα σου αυτο. Δενε χω δει τη συνεχεια της εδω συζητησης.
Εχεις πάει σε ψυχολογο?
Διαβασες πιο παλιες αναρτησεις (και δικες μου) στην ενοτητα "ιψδ" του φορουμ? Θα βρεις μεθοδους που βοηθουν.
ετσι οπως το γραφεις ειμαι σιγουρος οτι αυτος που θα τεριαξεις μαζι του θα ειναι αυτος που θα σου πει τη φραση οτι χρωσταει τα παντα στο κολλητο του κ μετα απο αυτο θα αναρωτιεσαι γιατι ο θεουλης διαλεξη εσενα για να σε φερει σε αυτη τη θεση κ μετα αφου δεν αποκλειεται κ να τον παντρευτεις θα πειτε ολοι μαζι το πατερ ειμων μαζι με τον πατερ στην εκλησια.. να δεις που καπια μερα θα θυμιθεις τα λογια μου....Quote:
Κ τελειωνοντας χρωσταω τα παντα στην κολλητημου με αυτην εζησα ολα αυτα π ηθελα μια ζωη γεματη περιπετειαχαρα ,τρελες
Να σε ρωτήσω κάτι που θα φανεί άσχετο αλλά ίσως παίζει ρόλο; Απο που είσαι; Αθήνα , Θεσσαλονίκη η επαρχία;
Αυτό υπέθεσα από τον τρόπο σκέψης σου , ότι πρέπει να είσαι απο επαρχία. Απο επαρχία κι εγώ είμαι αλλά ζω σε μεγάλη πόλη εδώ και χρόνια , στην επαρχία που μπορεί να έχει 1000 πράγματα καλύτερα απο την πόλη υπάρχει δυστυχώς και 1 κακό το κουτσομπολιο "τι θα πουν οι γείτονες" "πρέπει να προσέχω" "πρεπει να αποκατασταθεις γιατι θα μεινεις στο ράφι" και άλλα πολλά που μας γεμίζουν οι γονείς και το περιβάλλον απο μικρά παιδιά. Ζήσε τη ζωή σου όπως θες εσύ και όχι με τα πρέπει των άλλων γιατί στο τέλος θα φτάσεις σε κάποιο σημείο που θα μετανοιώσεις γι αυτά τα πρέπει.Κι αν είναι κάτι καλό θα ρθει απο μόνο του φυσικά χωρίς να το επιδιώκεις αλλιως ας προσπεράσει :)
και το χειροτερο ειναι οτι δεν μπορω πχ να διαγραφω ανθρωπους απο τη ζωη μου λογω της ιψδ γτ μου ερχονται κακες σκεψεις στο μυαλο .οποτε αναγκαζομαι και τους σκεφτομαι γαμω .αλλα τερμα τωρα θα το κανω τους διαγραφω δεν θα καθομαι εγω να παρακαλαω οσο με διαγραφουν αυτοι θα αρχισω να τους διαγραφω κ εγω απλα μετα δεν θ υπαρχουν καν για εμενα αυτο φοβαμαι η αδιαφορια μου μετα θα ειναι πληρης και αμετακλητη!και το εκανα δεν ασχολουμαι πια με αυτον τον τυπα ουτε με οτι τον αφορα αυτον και οσους με πληγωσαν.ας παει να γαμη8ει να κανει οτι θελει εμενα οποιος με απορριπτει τελειωνει για μενα για παντα .του εδωσα μια ευκαιρια να ειναι μαζι μου και δν το εκτιμησε δεν ξαναγυρναω πισω μαζι του και γονατιστος να με παρακαλαει τελος για μενα αυτος.δεν αξιζε και λυπαμαι που ηταν η αφορμη να αρχιζω να σβηνω ανθρωπους απο το μυαλο μου παρα την ιψδ που με εμποδιζει να το κανω.βασικα μαλλον χαιρομαι παρα λυπαμαι εχω κοψει και τα χαπια τωρα τα ζολοφτ που επαιρνα και αντι να γινομαι χειροτερα γινομαι πιο σωστη.τελειωσε για μενα το παρελθον ηδη ανεκαμψα; και ειμαι καλυτερα .δεν επρεπε αλλα ημουν τυφλη δεν εβλεπα με τι ειχα να κανω τι ανθρωπακια κυκλοφορουν αναμεσα μας .μες την απελπισια μου επεσα επανω του.λαθος μου εγω η που θα σερνομαι στα πατωματα η που θα σηκωθω και θα φανε την σκονη μου κ ολο και περισσοτερο παω προς το δευτερο .δεν με ξερουν πραγματικα ομως δεν θα κατσω να περιμενω απο τωρα τον διαγραφω και μακαρι να το εκαναν ολοι γιατι εγω σκεφτομαι οτι ενα τετοιο ατομο δεν αξιζει και αν με εκανε να κλαψω μια δυο τρεις φορες??χωρις να τον εχω προσβαλλει τοτε θα με εκανε να κλαιω συνεχεια και δεν αξιζει χαμενος κοπος λοιπον αξιζω εγω κ ολες οι κοπελες ενα ατομο διπλα τους που θα τις κανει να χαμογελανε και σιγουρα αυτος δεν ειναι σαν αυτον που γνωρισα εγω ουτε που θα γνωρισουν αυτες και θα τις πληγωσουν .αισθανομαι πολυ ξαλαφρωμενη που θα τον διαγραψω που εχω την δυναμη στα 23 και κανω γ πρωτη φορα κατι τετοιο ποτε μεχρι τωρα δεν μπορουσα κ νιωθω ετοιμη ΤΩΡΑ.και τωρα θα με δουν ποσο μπροστα θα προχωραω και θα μενουν στην μιζερια και στην μικροτητα τους.αντιο παρελθον;):))
Έτσι μπράβο , είναι καλό να δείξεις και λίγο δυναμισμό παραπάνω γιατί δυστυχώς έτσι οπως είναι η ζωή τους καλούς και όσους είναι πάντα συγκαταβατικοί τους εκμεταλλεύονται. Να προσέξεις όμως μην πας στο άλλο άκρο. Αν βρεθεί κάποιος άνθρωπος στη ζωή σου που να αξίζει μην τον πληγώσεις γιατί σε πλήγωσαν. Κοινώς επειδή έπεσες σε μ@λ@κ@ μη γινεις κι εσυ bitch. Δυστυχώς οι άνθρωποι το έχουμε αυτό , σκληραίνουμε απ ότι μας έχουν κάνει oι αλλοι και συμπεριφερόμαστε όπως μας συμπεριφέρθηκαν σε ανθρώπους που δεν αξίζουν κάτι τέτοιο. Να το θυμάσαι αυτό μην κάνεις κάτι σε κάποιον που δεν θα ήθελες να κάνουν σε σένα και όλα θα πάνε καλά.
oxi ti les??εγω ποτε δεν θα πληγωνα κανενα ...οτι και να μου κανουν οι αλλοι .τους καταλαβαινω οσους το κανουν....ομως δεν μπορω να το κανω καλυτερα να πληγωθω εγω .χρονια προσπαθω να μην πληγωνω κανενα...οπως κανουν αυτοι σ εμενα
Μια χαρά , πολύ καλά κάνεις και δεν γίνεσαι το ίδιο με αυτό που σε αηδιάζει. Τώρα για το άλλο που λες φυσιολογικό είναι γιατί είναι πρόσφατο αυτό που έγινε, άσε το χρόνο λίγο να περάσει και θα δεις πως θα τον ξεχάσεις ο χρόνος είναι το καλύτερο γιατρικό.
τι καλοι που ειστε ολοι εδω μεσα καλυτεροι απο ψυχολογοι!!
δε πειραζει θα καταλαβεις αργοτερα κ επεισης πιος σου ειπε οτι αυτος θα σου πει τη φραση οτι χρωσταει τα παντα στο κολητο του? γιατι εσυ μηπως θα του την ελεγες? ενοεις οτι δεν επεσα μεσα σε τιποτα γιατι οταν θα συναντησεις αυτον που σου λεω θα κανετε μια αλλη συζητηση με αλλα λογια που θα ειναι διαφωρετικη απο αυτη κ τελικα θα καταληγει στο ιδιο αποτελεσμα..
ομως το μεγαλυτερο κολημα σου ειναι οτι δε θες να αντιμετωπισεις την αληθεια
κ ξερεις οταν δε βλεπεις την αληθεια με αυτον τον σχετικα ορθολογιστικο τροπο η ακομα κ κινηκο καπιες φορες χωρις να το καταλαβαινεις στο βαθος του μυαλου σου γινεσε υποχειριο της κ μετα σε παει αυτη οπου θελει νομιζοντας οτι πας οπου θελεις εσυ...
οταν ενα πραγμα το σκεφτεσαι συνεχεια αλλα δε το λεςστο τελος γινεσαι υποχειριο του σου γινετε κρυφη επιθυμια κ καταληγεις να το βλεπεις παντου σε οτι κανεις χωρις να θες να το δειςQuote:
Κ τελειωνοντας χρωσταω τα παντα στην κολλητημου με αυτην εζησα ολα αυτα π ηθελα μια ζωη γεματη περιπετειαχαρα ,τρελες
ο τροπος που αρεσει σε εσενα δεν εχει καμια σημασια αφου τελικα αφου αυτο που εχει σημασια ειναι το τι εχει καταλαβει οι σκεψεις το περισσοτερο μυαλο σου..
τωρα θα μου πεις οτι κ παλι δε καταλαβαινεις κ θα ειμαι βεβαιος οτι στο τελος θα καταληξεις με καπιον που ουτε κ αυτος καταλαβαινει γιατι βρεθηκε μαζι σου.
εσυ πχ μπορει να φανταζεσε οπως κ καπιοι αλλοι οτι σε μια συνομιλια αγνωστοι μεταξυ αγνωστων οτι μπορεις να λες οτι θες κ επιβεβαιωνεις οτι θες κλπκλπ
οτιδηποτε ομως περιεχει τη φραση αυτο για μενα ειναι τα παντα καθοριζει τη μετεπητα ζωη μας κ τη μοιρα μας
στο τελος παντα θες ενα πραγμα κ τελικα καταληγεις σε οτι εγινε εξουσια στις σκεψεις σου κ το μυαλο σου
οταν αποθεις τις σκεψεις σου πεφτεις πιο βαθια σε αυτες
αλλα αν σκεφτεσαι οτι εγω ειμαι ο μονος που απαντω με βαση το τι ησχυει κ οχι με το πως θα χαιδευω αυτακια του στιλ λοξα παει ο γιαλος κ εμεις λοξοδρομουμε μπορεις να συνεχισεις τη συζητιση με τους υπολοιπους... :-)
Χμμ .μαρεσουν τα χρωματιστα γραμματακια που βαζεις για να με κανεις να καταλαβω και οι ωραιες γραμματοσειρες αχαχ ;λλα και παλι δεν καταλαβα:/κανεις και μερικ; ορθογραφικ; αλλα και αυτο δεν εχει σημασια .σε ευχαριστω για το χρονο σου παντως!:)οπως και να εχει θα επισκεφτω ενα ψυχιατρο την πεμπτη θα τα πω σε εκεινον ειναι ο καλυτερος στο κολωνακι να μου πει και τι να κανω με τα χαπια δυστυχως ειναι πανακριβος αλλα τι να κανουμε!εκει παει η κολητη μου και μου ειπε οτι ειναι καταπληκτικος.ανυπομονω να παω να του τα πω αλλα φοβαμαι οτι θα μ ερχεται να κλαψω μπροστα του αυτο επιτρεπεται;;:π αχαχ
Νομιζω οτι μπορεις να διαπραγματευτεις τα χρηματα που θα παρει. Μερικοι απο οσο εχω διαβασει το κανουν και βοηθανε τον κοσμο. Πληρωνονται βαση του εισοδηματος του ασθενη. Δεν ξερω αν αυτος το κανει αλλα ρωτησε καλου κακου δεν εχεις να χασεις τιποτα. Καλη σου επιτυχια κιολας.
ναι εγω στη ζωη μου βαζω χρωμα πολυ ..:-D..Quote:
Χμμ .μαρεσουν τα χρωματιστα γραμματακια που βαζεις
εγω παντως στα εξηγισα τα περισσοτερα...
τωρα αισ8ανομαι πολυ πιο χαλια εχω μια καταθλιψη περιμενω να βγουν οι βαθμοι γτ ημουν ιατρικη και ξαναεδωσα πανελληνιες να παω στο πολυτεχνειο που ημουν παλια και ολο αυτο μου στοιχισε ψυχικα και ειμαι πολυ χαλια και για αυοτ ηθελα και αυτο το παιδι να στηριχτω καπου αλλα σκατα μου δωσε το τελειωτικο χτυπημα και ειμαι τοσο ευαισθητη πιο ευαισθητη πεθαινεις.γτ να μην ημουν γουρουνι και αγορι??να με νοιαζε μονο που θα το βαλω και ποιας γκομενας θα κοιταξω τον κωλο;;παντως....εγω το λεω αν δεν ξαναβρω τον ευατο μου δεν θα μπορεσω να ζησω αυτη τη ζωη ...η ολα η τιποτα δεν αντεχω να μην ειμαι εγω να χανω ευκαιριες να μην μιλαω σε αυτους που θε΄λω και να μαι στο ελεος της συμπεριφοραςς του καθε ενα.δεν ξερω ευχομαι να καταφερω να βρω τον ευατο μου .αλλιως θα ψαξω τροπο να φουνταρω.καλυτερα να μην ζω παρα να ζω χωρις να ζω..δεν εχει νοημα....να χανω ολα αυτα που παλια ευχαριστιομουν καλυτερα να μην καταστρεφω αλλο οτι εχτισα με τοσο κοπο .δεν με νοιαζει να πεθανω προτιμω απο το να ζω σαν μια αλλη
Πανε στα θεματα που εχω σχολιασει στην τελευταια σελιδα και κοιτα το δευτερο απο το τελος με την χρηστη Akrida. Οσον αφορα τα μηνυματα δεν ξερω αν σβηνουν. Νομιζω οτι το κανουν οι διαχειριστες αλλα εχω διαβασει καποιες φορες ατομα να λενε οτι εχουν σβησει καποια. Τωρα αν εννοουσαν οτι το κανανε αυτοι η στειλαν μηνυμα στην διαχειριση δεν ξερω.
α καταλαβα γιατι ανακαλυψες αυτο το φορουμ ειχες γνωρισει μια κοπελα ιδιαιτερη καπως σε πολλους εδω εχει συμβει αυτο.ειναι πολλοι τυχερεσ που παρα το προβλημα τους τις ερωτευεστε και ψαχνετε να μαθετε για το προβλημα τους..μακαρι να ημουν κ εγω τυχερη και να μου συμπεριφερονταν ετσι τα αγορια που γνωριζα αλλα...
Κοιταξε εσυ ομως κ αλλοι λιγοι ειστε η εξαιρεση κ αυτο οτι για μερικες απο μας εισαστε αναισθητοι δεν σας κολακευει αναισθητοι ναι αλλα δεν εχεις λογο να πληγωνεις καμια απο αυτες που εισαι αδιαφορος .και τελοςπαντων ο ανθρωπος φαινεται απο τον τροπο που συμπεριφεται σε καποιον που δεν εχει να του προσφερει τιποτα!!!!και τελος το οτι εσυ εισαι η εξαιρεση δεν αναιρει τον κανονα οτι οι αντρες απο τη φυση τους εσουν αφεθει σταζωωδη ενστικτα τους και εμειναν εκει λιγοι καταφεραν να ααχθουν σε κατι ανωτερο!ολοι οι αλλοι απλα θελουν να κανουν σεξ ειδικα στην σημερινη κοινωνια και δεν τους νοιαζει πληγωνουν οποια κοπελα βρουν γτ ειναι ζωα ..ζωα με μυαλο!
Δεν ειπα εγω Τζοανα οτι ειμαι ξεχωριστος η κατι τετοιο ουτε ειμαστε λιγοι καλοι και οι πιο πολλοι καφροι. Οτι ισχυει ισχυει και για τα δυο φυλλα. Οσο πληγωνουμε εμεις εσας το ιδιο κανετε και εσεις. Μην κολλας ομως κοριτσι δεν υπαρχει κοινωνικος ρατσισμος απο ολους απεναντι σε ατομα με καποια ασθενεια αν και η δικη σου απο οσο ξερω ειναι κολαφος για τον συντροφο καποιου που την εχει αλλα και παλι ειδες ποσα ατομα αγαπησαν τρελα και ας το πληρωσαν στο τελος. Τα ζωωδη ενστικα τα εχουμε αφησει και οι δυο οχι μονο οι αντρες. Ειδικα για τις γυναικες θα ελεγα οτι ισχυει που παλια ηταν πιο σφιχτες και τα τελευταια χρονια ξεσαλωσαν αλλα και παλι εχει και κατι γυναικες που ειναι το κατι αλλο.
Μην ανησυχείς. Το συγκεκριμένο μέλος ανακατεύεται σε όλα τα θέματα, λόγω υπερβολικού ελεύθερου χρόνου που διαθέτει, κάποτε πέφτει μέσα, οπότε μην παρεξηγείς και την ταχύητητα και βεβαιότητα που διακρίνουν τις απαντήσεις του. Το φορουμ για το μελος αυτο ειναι θεμα χόμπι και όχι γνώσης. Θα το διαπιστωσεις και σε αλλες αναρτησεις του.
Γιατί εγκατελειψες την ιατρική?
Σε ψυχολογο έχεις πάει?
Τα φαρμακα καταλαγιάζουν τα αισθήματα, ηρεμούν, όμως δεν μεταβάλλουν τον τροπο σκέψης. Επειδή η ΙΨΔ είναι στην ουσια ενας διαστρεβλωμένος τροπος σκεψης (ήτοι φοβίες, άγχος, φανταστικά σενάρια, υπερβολή στο πως αντικριζεις την πραγματικότητα, καταστροφικότητα κλπ). Ο ψυχίατρος θα σου δώσει καποιες συμβουλές χρήσιμες μεν, όμως η αντιμετώπιση της ΙΨΔ, πέρα απο τα φαρμακα κι αυτες τις καλές συμβουλές ειναι βασικά και θεμα εκπαίδευσης της σκεψης, στο πως εσύ δλδ μεσα από την ίδια σου τη σκεψη (ως παρατηρητης της ιδιας σου της σκέψης) αναγνωρίζεις - απομονώνεις και απωθείς εκείνα της τα στοιχεία που αποτελούν την ΙΨΔ. Η εκπαίδευση αυτή είναι θέμα ψυχολογου, θεμα δλδ νοητικών εργαλείων, μεθόδου, την οποια θα αποκομίσεις μεσα από μερικές συνεδρίες.
Αν θες δες παλαιότερες αναρτήσεις μου για τη μέθοδο της εσωτερικής παρατήρησης (από τη γνωστική συμπεριφορική μεθοδο ψυχολογιας). Θα εχεις τότε τον τροπο/μέθοδο κι απ εκει και περα θα ειναι θεμα δικής σου θέλησης και κουραγιου.