Originally Posted by
Försvarsadvokat
iroman,φίλε, συγγνώμη για το θάρρος να σε αποκαλώ φίλο, αλλά κάθισα και διάβασα τα μηνύματα όλων των συνομιλητών εδώ μέσα, μιας και στο γραφείο που είμαι θα πεθάνω μια μέρα από βαριά βαρεμάρα με τις υποθέσεις που μου έρχονται καθημερινώς και έφτασα στο τελευταίο σου μήνυμα. Εγω αν ήμουν στην θέση σου δεν θα έδινα καμιά υπόσχεση σε αυτήν την κοπέλα. Από το ένα θα μου έμπαινε και από το άλλο θα μου έβγαινε ότι και αν μου έλεγε. Είναι φως φανάρι ότι η κοπέλα σε θεωρεί σαν κάτι δεδομένο και οι γυναίκες δεν γουστάρουν τα καλά παιδιά και αυτά που τις κάνουν όλες τις χάρες. Τα βαριούνται εύκολα και μόλις δουν τον άντρα τον πολλά βαρύ, με τις μοτοσυκλέτες μεγάλου κυβισμού και τα λεφτά κατευθείαν αλλάζουν οι επιθυμίες τους και θυμούνται ότι τώρα είναι η στιγμή να ζήσουν ότι δεν έζησαν με το παιδί που είχαν για αγόρι τους. Όταν όμως φάνε την....και μείνουν μπουκάλα...τότε θυμούνται το καλό παιδί, που στο διάστημα αυτό θα πρέπει να έχει γίνει άντρας κρατώντας στο ακέραιο τον χαρακτήρα του και το πιο σημαντικό από όλα, θα πρέπει να έχει υποβιβάσει την κυρία αυτή στην τελευταία κατηγορία και να την αφήσει να παίζει στο ερασιτεχνικό και όχι στην Premier League. Με καταλαβαίνεις τι εννοώ; Δεν υπάρχουν τελεσίγραφα στις σχέσεις.... Δεν χρειάζεται να ξέρει ότι εσυ είσαι ακόμη ικανός να ανατείλεις τον ήλιο από την δύση και να ενώσεις τον βόρειο με τον νότιο πόλο για παρτυ της. Είναι μαθηματικά αποδεδειγμένο ότι οι ακέραιοι χαρακτήρες δεν χάνονται ποτε, αυτοί όμως που χωρίζουν για να πάνε να ζήσουν την νέα Εδέμ (απόλαυση), το μόνο που τους αξίζει μέχρι να μετανοήσουν επαρκώς είναι φτύσιμο και αδιαφορία. Κάντο αυτό παλικάρι μου και πριν το καταλάβεις θα έρθει και θα σου χτυπάει τα κουδούνια. Αν δεν έρθει θα έχεις βρει την ηρεμία σου...ο άνθρωπος που χωρίζει μια φορά για να πάει με άλλον, δυστυχώς θα το ξανακάνει αν δεν έχει βάλει μυαλό !!