δεν μπορω να διεκδικησω την πρωην μου απο φοβο μην την χασω για παντα - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 70
    Senior Member
    τι ατακες τυπου χαβαλε λες να πεταξεις τυπου ζηλευουμε...ποτε.κρτα το για παρτη σου σαν ακτι θετικο οτι ζηλευει ερα δεν ειναι αδιαφορη αλλα μη της το πεις.ετσω κ απο εγωισμο δε θελει να το δεις οτι ζηλευει.οποτε κανε τον κουτο κ μη της δειχνεις οτι το καταλαβες ετσι ως ζηλια απο μερους της.αν θες τη γνωμη μου απειχε λιγο να καθρισει το μυαλο σου λυσε πρωτα τα δικα σου θεματα κ μετα κανε μια κουβεντα απο κοντα μαζι της να βλεπεις αντιδρασεις οχι μεσω τηλεφωνου.μια ειλικρινη κουβεντα με αγαπη χωρις εγωισμους κτλ κ δες που παει.αν δεις τα μασαει ξεχνα τη.αν θελει πες να προσπαθησετε ομορφα για να στησετε κατι ομορφο.

Senior Member
    Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατι χρειάζονται τακτικισμοί. Την ξέρεις καλά, κι αυτή το ίδιο. Μίλα της στα ίσια, με ειλικρίνεια και θάρρος αλλά χωρίς αδυναμία. Το πολύ-πολύ θα φας τη χυλόπιτα, θα τη χωνέψεις και θα πας παρακάτω. C'est la vie

Senior Member
    και η αληθεια ειναι οτι εχω να λυσω θεματα και να πολεμησω φοβιες και ανασφαλειες οταν την ειχα προσκαλεσει να ερθει ηταν δεχτικη παντως..και αυτη στο μυαλο της εχει διαφορα σιγουρα χθες τα εβαλα με τον εαυτο μου που οταν ηταν θερμη μαζι μου στις αρχες του καλοκαιριου φερθηκα τοσο ανοητα και δεν εποφεληθηκα..φιλε imagine δεν ειναι μια απλη χυλοπιτα απο την οποιαδηποτε μακαρι να ηταν τοσο απλο ειναι απο ανθρωπο που αγαπαω και θα πονεσει φρικτα φανταζομουν μια ζωη να την αγαπαω και να ειναι ο ανθρωπος μου τελικα ισως και ο χαρακτηρας μου ο ατολμος να την απομακρυνει πρεπει να αποκτησω κοτσια την αγαπω γιαυτο και οταν μου μιλαει περιεργα νοιωθω οτι χανω την γη κατω απο τα ποδια μου οταν καποιον τον αγαπας ενα ειναι βεβαιαο οτι θα κανεις χιλιες τριακοσιες δυο κουταμαρες επειδη θα φοβασαι μην τον χασεις δυστυχως ειμαι ανθρωπος που ψαρωνει ευκολα ειδικα οταν εχει να κανει με κουβεντες που προερχονται απο ατομα που εχουν σημασια γιαυτον γενικα κεφτομαι πολυ τι λενε οι αλλοι ποτε μου δεν απελευθερωθηκα σκεψεις αρνητικες μια ζωη ποτε δεν απολαυσα κατι με την καρδια μου δεν αφεθηκα χιλια καλα να μου πουν αν μου πουν μια φορα κατι αρνητικο εγω εκει θα σκαλωσω

Senior Member

Senior Member
    Γιατί χωρίσατε? Έψαξα στις απαντήσεις σου αλλά δν το βρήκα

Senior Member
    συγνωμη τωρα ειδα την ερωτηση εχω ενα θεμα με την στυση μου ψυχολογογικο τελικα θεωρω. ειμαι σκληρος σε ορισμενες στασεις οχι σε ολες τις στασεις σε καποιες το χανω δεν μπρορω να βρω εξηγηση λογικη ισως καποια αποτυχια σε μια σταση πυροδοτησε ολο αυτο και μετα αρνητικες σκεψεις με κανουν να το χανω σε αυτη την σταση που το ειχα χασει δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως εχω τρομερες ορεξεις σαν ανθρωπος και δεν το λεω για να το παιξω κατι αλλα για να σας πω οτι δεν ξερω γιατι παθαινω κρισεις πανικου μου ειπε λοιπον οτι εγω κατεστεψα την σχεση με την αναβλητικοτητα μου να κανω κατι για την κατασταση δεν επισκεφτηκα εναν ειδικο αφου λεω σεξ γινεται και μπορω να την ικανοποιω γιατι να το αλλαξω? το θεμα ειναι οτι οταν μου εκρουσε τον κοδωνα του κινδυνου οτι αν δεν αλλαξω καποια πραγματα θα χωρησουμε αγχωθηκα τρομερα να μην την χασω επειδη την αγαπουσα και τα σκατωσα χειροτερα δεν μιλησα ανοικτα ολα αυτα τα εκανα απο ΦΟΒΟ ολα αυτα πυροδοτηθηκαν απο φοβο και χειροτερεψαν απο φοβους.

Senior Member
    και ναι ο ουσιαστικος λογος που δεν την προσεγγιζω ειναι οτι δεν εχω λυση στο προβλημα μου πες οτι ειναι δεκτικη και παλι δεν θα μπορω να της προσφερο κατι διαφορετικο απο την στιγμη που εχω αλυτα προβληματα αλλα σας διαβεβαιωνω οτι σεξ υπηρχε αλλα ηθελε και καποια αλλα πραγματα μετα απο τοσα χρονια

Banned
    και εσυ γιατι δεν πας να το κοιταξεις αυτο σε καποιον ειδικό όπως σου προτεινε? δεν είναι λογικο να θελει μετα απο καποιο διαστημα η ερωτικη σου συντροφος να δοκιμασετε καινουρια πραγματα?...και εσυ ο ίδιος δεν θελησες ποτε κάτι διαφορετικο?...οταν το σεξ γινεται μια γνωστη χορογραφια, χιλιοδοκιμασμενη, χανει σε απολαυση. και υπάρχουν τροποι να βρεθει μια μεση λύση ...υπάρχουν τοσα πραγματα! νεοι ρολοι, νεοι χώροι...κτλ κτλ..καπου ειχα διαβάσει και συμφωνω απόλυτα..ο καλος εραστης το μονο που χρειαζεται ειναι ελευθερο χρόνο και πολυ φαντασια!
    εξαλλου αν το ψαξεις αυτο με καποιον ειδικο και βρεις τι φταιει και το λύσεις, θα την προσεγγίσεις με αλλη αυτοπεποιθηση κατι που θασε βοηθησει πολυ ...για σκεψου το λίγο ;)

Junior Member
    O δρομος ποτε δεν ειναι ευκολος,θελει δυναμη και προσπαθεια.Σε βλεπω οτι εγκαταλειπεις και δε μου αρεσει.Ειναι λαθος αυτη η αντιδραση,και αν δεν την αντιμετωπισεις στην ριζα της θα σου εμφανιστει παλι.
    Δε μπορω να διαβαζω οτι αγχωθηκες,λογω μιας αποτυχιας καποια στιγμη πανω στο σεξ.Δεν υπαρχει κανεις που να τα χει κανει ολα σωστα.δεν πας by the book,αλλα με την χημεια σας.
    Η Ρεα σωστα λεει,οτι χρειαζεται φαντασια,και γω προσθετω μακρια απο ταμπου και ντροπες.Το λαθος ειναι για να μαθαινουμε κ να κερδιζουμε απο αυτο.Σιγα ριχτο και στην πλακα εκεινη τη στιγμη.
    Ολα λυνονται μην πεφτεις ετσι,προσπαθησε,δουλεψε αυτο που σε ενοχλει και θα τα καταφερεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    και εσυ γιατι δεν πας να το κοιταξεις αυτο σε καποιον ειδικό όπως σου προτεινε? δεν είναι λογικο να θελει μετα απο καποιο διαστημα η ερωτικη σου συντροφος να δοκιμασετε καινουρια πραγματα?...και εσυ ο ίδιος δεν θελησες ποτε κάτι διαφορετικο?...οταν το σεξ γινεται μια γνωστη χορογραφια, χιλιοδοκιμασμενη, χανει σε απολαυση. και υπάρχουν τροποι να βρεθει μια μεση λύση ...υπάρχουν τοσα πραγματα! νεοι ρολοι, νεοι χώροι...κτλ κτλ..καπου ειχα διαβάσει και συμφωνω απόλυτα..ο καλος εραστης το μονο που χρειαζεται ειναι ελευθερο χρόνο και πολυ φαντασια!
    εξαλλου αν το ψαξεις αυτο με καποιον ειδικο και βρεις τι φταιει και το λύσεις, θα την προσεγγίσεις με αλλη αυτοπεποιθηση κατι που θασε βοηθησει πολυ ...για σκεψου το λίγο ;)
    το προσπαθησα ρεα καπου σε σημερινο ποστ αναφερθηκα σε αυτο νομιζω στην ενοτητα τι σκεφτεστε λυσεις δεν πηρα απογοητευτηκα πρεπει να δουλεψω με ψυχοθεραπευτη ψυχολογο σεξολογο και οχι με ψυχιατρο που ειχα στην περιοχη και ο οποιος μου χρυσωνε το χαπι και μου ελεγε οτι ειμαι απολυτα νορμαλ θα ξαναπροσπαθησω αλλα πρεπει να βρω σωστο ψυχοθεραπευτη με ειδικευση στα σεξουαλικα προβληματα

Quote Originally Posted by alxpro View Post
    O δρομος ποτε δεν ειναι ευκολος,θελει δυναμη και προσπαθεια.Σε βλεπω οτι εγκαταλειπεις και δε μου αρεσει.Ειναι λαθος αυτη η αντιδραση,και αν δεν την αντιμετωπισεις στην ριζα της θα σου εμφανιστει παλι.
    Δε μπορω να διαβαζω οτι αγχωθηκες,λογω μιας αποτυχιας καποια στιγμη πανω στο σεξ.Δεν υπαρχει κανεις που να τα χει κανει ολα σωστα.δεν πας by the book,αλλα με την χημεια σας.
    Η Ρεα σωστα λεει,οτι χρειαζεται φαντασια,και γω προσθετω μακρια απο ταμπου και ντροπες.Το λαθος ειναι για να μαθαινουμε κ να κερδιζουμε απο αυτο.Σιγα ριχτο και στην πλακα εκεινη τη στιγμη.
    Ολα λυνονται μην πεφτεις ετσι,προσπαθησε,δουλεψε αυτο που σε ενοχλει και θα τα καταφερεις
    εχεις δικιο αλλα οκ ειναι μερος του χαρακτηρα μου και το εχω αναφερει οι ανθρωποι παντα τα καλυτερα μου λενε μια στραβη να μου κατσει η ενα ασχημο σχολιο το βαζω μεσα μου αυτα γινονται γιατι ειμαι πολυ αυστηρος και θελω να ειμαι τελειος γιαυτο δεχομαι βαρια την οποια αποτυχια δεν εχω ταμπου εχω μια πολυ ζωηρη φαντασια οταν μιλαω αλλα οταν φτανουν καποιες επιμαχες στασεις δεν μπορω γεμιζω το μυαλο με σκεψεις αποτυχιας το χαλαρωσε ειναι μια κουβεντα οποτε επαναπαυομουν σε αυτες που ημουν καλος που ενοιωθα ασφαλης χαιρομαι που εδω ειμαι ο εαυτος πραγματικα δεν εχω ξανανοιωσει πουθενα αλλου ετσι για να επιστρεψω ομως πρεπει να ειμαι σιγουρος και με αυτοπεποιθεση να μπορω να πρσφερω και οχι να παμε ξανα στα ιδια βαρεθηκα την απογοητευση πηγα σε ψυχιατρο για να λυσω τα προβληματα μου και γιατι δεν μπορουσα να συγχωρεσω τον εαυτο μου οταν την εχασα πραγματικα δεν μπορουσα να μιλησω σε ανθρωπο ο ψυχιατρος με εκανε να αισθανθω λιγο καλυτερα αλλα ουσιαστηκα στο προβλημα μου δεν μου εδωσε λυση με κυριευουν κρισεις πανικου σε καποιες στιγμες και αρνητικες σκεψεις που δεν μπορεσα να τιθασευσω ολα απο το μυαλο ξεκινανε

Banned
    ναι τωρα το διαβασα, εισαι σιγουρος οτι δεν εχει δικιο ο ψυχίατρος? οτι μπορει οντως να μην εχεις προβλημα και ολα αυτα να στα δημιουργησε η πρωην σου... ? εφοσον οργανικα λειτουργεις ,μπορεις να εχεις καποιες προτιμησεις όλοι εχουμε και οπως ειπε και ο alxpro λειτουργουμε αναλογα με την χημεια

Senior Member
    για ενα λεπτο βρε παιδια τι θα πει χημεια η καυλα ειναι καυλα ας μου επιτραπει η εκφραση και αυτη υπηρχε περισσια σε ορισμενες στασεις και περιπτυξεις σε καποιες αλλες δεν υπηρχε...αρα???προβλημα για καποιον λογο με επιανε αγχος σε συγκεκριμενες στασεις βιωνα μια κριση πανικου θα ελεγα..αρνητικες σκεψεις θα τα καταφερω θα μεινει στο υψος του τωρα?οσο για τον γιατρο τι να πω η απολυτη απενεχοποιηση το σεξ ειναι τροπος εκφρασης αυτος ειναι ο τροπος σου σε οποιον αρεσει χαχααχ ωραιος ο γιατρος εχασα τον ανθρωπο μου και αυτος μου λεει σε οποιον αρεσει γιατι σε εμενα γιατι αυτο???ασχετα μεν οταν με αγχωσε οταν εθεσε επι ταπητος τον χωρισμο να με εχει πιασει τρελλο αγχος και να μην μπορω να παρω τα πανω μου με τιποτα εκει ναι μου δημιουργησε αγχος η πρωην μου σιγουρα αλλα πριν?

Banned
    ναι η χημεια ειναι περιπου αυτο που ειπες..και ο γιατρος εχει δικιο, το σεξ ειναι εκφραση και σε όποιον αρεσει.. ασχετα αν στον "ανθρωπο" σου δεν αρεσει ή δεν αρκούσε...στην τελικη μπορουσε και εκεινη να κάνει πραγματα για να διαφοροποιησει την κατασταση... ειναι πιο συχνο οι γυναικες να βρισκουμε τους τροπους και εσεις να ακολουθητε.. το τελεσίγραφο που σου εθεσε είναι λογικο να εφερνε τα αντιθετα αποτελέσματα ..ελεος δηλαδη!..και ναι εχουμε τους τροπους χωρις καν να το καταλάβεις να σε αγχωσουμε σε μια συγκεκριμενη σταση ενας μορφασμος ή μια κινηση ή μια ανασα ή ενας αναστεναγμος που εγινε ή δεν εγινε, μπορει να σε ριξει στα ταρταρα την δεδομενη στιγμη. ποσο το δουλέψε εκεινη αυτο το διαφορετικο μαζι σου? πως το χειριστηκε το αγχος σου και τον πανικο σου εκεινη την στιγμη?.. για κατσε ρε φιλε γιατι ολα τα φταιξιματα δικα σου στην τελικη...αφου όλα δουλευαν κανονικα...

Junior Member
    Δε μπορω να αναλυσω κιολας,λογω δεσποινιδων.Λοιπον γω ξερω οτι η ταιριαζω με καποια η οχι.Μηπως δεν ταιριαζεται λοιπον σε αυτο?
    Αφησε τον εαυτο σου ελευθερο...μην αναλυεις εκεινη τη στιγμη τα τι και πως,μην εχεις σκληρομετρο στο κεφαλι σου.Αφεσου εκεινη την στιγμη και ολα θα πανε καλα

Banned
    Quote Originally Posted by alxpro View Post
    Δε μπορω να αναλυσω κιολας,λογω δεσποινιδων.Λοιπον γω ξερω οτι η ταιριαζω με καποια η οχι.Μηπως δεν ταιριαζεται λοιπον σε αυτο?
    Αφησε τον εαυτο σου ελευθερο...μην αναλυεις εκεινη τη στιγμη τα τι και πως,μην εχεις σκληρομετρο στο κεφαλι σου.Αφεσου εκεινη την στιγμη και ολα θα πανε καλα
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!!! να τα εκατοστησεις- παντα γερος και ευτυχησμενος και με αγαπη !!!!:D

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast