Ψάρι ειμαι το ρημάδι με ωροσκοπο καρκίνο απ'οσο ξερω. καταλαβαίνεις ετσι; τρικυμια
Printable View
ρέα, αν δε βγαίνεις γιατί κάνεις κράττει για το ποτό οκ. μήπως να πηγαίνεις κάνα σινεμά, τίποτα τέτοιο;
Δεν το κρινω γιατι το εχω παθει και εγω. να νομιζεις οτι ο αλλος ειναι πραγματι το αλλο σου μισο. και τσααααααακ γινεται μια (αν τελικα δεις απο σωστη οπτικη γωνια ή αν τον ζησεις απο κοντα για λίγο και οχι να τον βλεπεις να τα λετε και αυτο ηταν) και απομυθοποιείται και αυτόοοοοο ηταν. αφήνει μια πικρα βεβαια αλλα καλυτερα πικρα απο απωθημενο.
Φλερ οπου νερο και "καημος" εχω ιχθυ στον χαρτη μου, πολυ νταλκας βρε παιδι μου και αργη να προχωρησω...
Ρεα ενω εχω κοντρολαρει επιθυμια διαθεση προσβαση, βαθια μεσα μου νιωθω οτι ελοχευει αυτη η τελετουργια ακομη, ξεκιναω για κανα 2 και μετα φτανω στα 5...φτου
Δεν υπάρχει άνθρωπος που είναι το άλλο σου μισό γιατί οι άνθρωποι που μπορούν να γίνουν κάτι τέτοιο είναι αρκετοί.
Τι έχουμε εδώ???Νέο Θέμα??
Elis είσαι μεγάλη μορφή!Σε πάω γιατί βγάζεις μία ειλικρινή αθωότητα ρε φίλε!
Σάββατο???Σήμερα ακύρωσα έξοδο,δε σφάξανε!Δευτέρες,Τετάρτες,� �έμπτες οι αγαπημένες μου μέρες!Και Κυριακή δεν χαλιέμαι!Άλλωστε όταν έρχεται η Δευτέρα για δουλειά έχω χαρά!Να ακούτε την Fleur πάντα!Έχει περάσει από πολλές ασθένειες και ..ξέρει!!!Χα χα!!!
Καλησπέρες!!
**CC είμαι Υδροχόος!Καλό ή κακό??
ωρε συζητηση που ανοιξατε σαββατιάτικα :)
αποψε δεν θα βγω στους δρομους στα ονειρα μου θα σε ψαξω
https://www.youtube.com/watch?v=W8FzIIkHfy0
Δε ξερω... Φλερ αυτο το κομματι -εξιδανικευση- το μελετησα, ψυχολογια αρθρα κτλ κτλ, το ριξα ενα διαστημα στην Βαμβουνακη, αλλά ειναι κατι σαν φασμα ονειρικο που ολο απλωνω χερι να το αγγιξω. Ευτυχως που μου συμβαινει σπανια.
Αν αρχισω τα μπινελικια δε σταματαω... αλλα πρεπει να χω χτυπησει κοκκινο... δλδ τερμα, πως το λεν...
αν και μετα με πιανει αυτο το ιχθυακο κ λεω- κριμα μωρε ανθρωποι ειμαστε ολοι σφαλματα κανουμε- αυτο μπορω να πω μεγα λαθος μου.
Στην υγεια του λοιπον, νοητικο σφηνακι τεκιλα λευκη κερναω...παιδες...
Με κανέναν δεν σκέφτεσαι το ίδιο και δεν κολλά τέλεια. Απλώς, όταν είσαι στη φάση της εξιδανίκευσης θέλεις να πιστεύεις ότι περνάς τέλεια και όλα είναι γαμώ και πολλαπλασιάζεις τα θετικά που παίρνεις και παραβλέπεις τα αρνητικά.
χαχαχα, μια απ τα ιδια με το σινεμα....... αν βαλω μεσα και τις κρισεις πανικου??? με το ζορι κ κοντα στην εισοδο
Μπα;;; εδω ειστε κυριε Σταύρο;;; και κοροιδευεις κιολας...μαλιστααα.. καλααααα. δεν θα σε πετυχω;
(δεν το πηρε πριν το μήνυμα το ρημαδι)
Ναι τακ, με 2 ποτα πχ παραβλεπω το στραβο και το θολο του καθενος ... και μια καρδια μαρουλι
την επομενη της ξενερας ομως ο εγκεφαλος μου ειναι ιδιος αντε κατα καποια ποσοστα με λιγοτερα εγκεφαλικα κυτταρα, Ε ΚΑΙ ????
η πραγματικοτητα δεν αλλαζει καθε φορα που θα πιω, την δικη μου μεταφραση αλλαζω απο ελληνικα σε σουηδικα για να χαζο γελαω ενα πραγμα ...
Το μακροχρόνιο ερωτικό κόλλημα, ενώ έχει τελειώσει η σχέση, αφορά σε πολλούς παράγοντες. Ένας είναι ότι δεν θέλουμε/μπορούμε να αφεθούμε. Ένας δεύτερος είναι ότι έτσι μεγαλώνει και ο εαυτός μας στα δικά μας μάτια, που υποτίθεται ότι καταφέρνει και εκτιμά κάτι ανιδιοτελώς και για τόσο μεγάλο διάστημα χωρίς μέλλον και τέτοια. Κάπως έτσι, δεν μπορώ να το εκφράσω σωστά. Στις 10 είναι η ώρα μου, πάω να πάρω καραφάκι (σόρι για αυτούς που δεν πίνουν).
ρεα βγαζει νοημα και σε νιωθω οσο δν παει !!!γ τν ακριβεια εχεις ακουσει αυτο το ¨αδρα3ε τη μερα¨ ? πολυ με προβληματισε αυτος που το πε ! κ εξω να σαι ολη μερα (που εισαι δλδ θες δε θες ) τι καταλαβαινεις ..εχουμε πιασει το μπαλακι που μας εχουν πετα3ει και μ αυτο πορευομαστε .σιχτιρ πια :Ρ curious τα κοπαναω και γω λιγακι σα παιδι ...το σηκωνει το κλιμα οπως καταλαβαινεις ειδικα κατι βραδια σαν και αυτο !! σκεψεις κρασακι και εδω να συζηταμε που παμε τι κανουμε και που καταληγουμε στ τελος χαχαχ
ωωωω ρεα και εσύ. τελικα είμαστε επιρρεπεις σε ολα αυτα γιατι ειμαστε ευαισθητα τα ατιμα
πω πω... ρεα... εισαι παιδι μου πειρασμος...σεισμος....
Εχω πολυ κοντινη φιλη με τετοιο ωροσκοπο, ουε και αλοιμονο και βαλει κατι στο νου της...δε ξεφευγει τιποτις
α τα παρθενακια ειναι ο αλλος πολος του ιχθυ, εχουν και αυτα πολλες ευαισθησιες αλλα εστιαζουν στην οργανωση και την πρακτικοτητα για να δειξουν αισθηματα.
Επισης οι περισσοτεροι εθισμενοι σε ουσιες που εχω γνωρισει ηταν παρθενοι. Εναν παρθενο ζωδιακα τον βοηθαει πχ ο εθελοντισμος, εναν ιχθυ η τεχνη-αρκει να το κατεχει καπου
για τον σκορπιο δεν ξερω... παιζει λιγο πηγαδι βαθος
μ αρεσει το μακροχρόνιο ερωτικο κολλημα!!..εχει μια ποιητικη αφοσίωση αλλης εποχης...πιο αθωας!!!... ελις μας εχεις αφησει χωρις τραγουδι!!..εμ δεν πινουμε..εμ δεν την πίνουμε ..και ο ντιτζεης μας γραφει!! θες να ξαναβαλω τσανακλιδου ????
Θελω να βρισω επισημως εκεινους που δεν με βοηθησαν ή διδαξαν να καταλαβαινω και να σεβομαι τα αισθηματα μου ... με κατεληξαν αδαη και εφτασα στο ΑΜΗΝ νευρολογικα για να φτασω στο σημερα να αναγνωριζω ποια δεν ειμαι απο αυτα που μου κοτσαραν. Να πω ενα τεραστιο @ντε @αμη@@@τε
μακροχρονιο ερωτικο κολλημα ψυχοφθορα υποθεση !!!να τα λεμε και αυτα
Ναι παρθενος με ιχθυ γινονται κολλητοι αλλα μετα ποιος τους μαζευει απο την κατρακυλα ενα πραγμα...
Ο σκορπιος εχει ενα αλλο πεισμα ρε παιδι μου... θανατηφορο... με μαγευουν οι σκορπιοι... μιλαει ο ωροσκοπος
Ψυχοφθορο αυτο ταπεινωτικο ποιητικο αλλά μειον στο ταμειο
Ρεα\Φλερ/Μαγδαληνη ονομαστε ή ζωδιο ή ωροσκοπο που νιωθετε οτι ηταν το πιο εντονο καψουρο απογοητευτικο κλικ
Ξεκιναω -Αιγοκερως με ωροσκοπο διδυμο - κ τα μυαλα στα καγκελα
-Ζυγος με Τοξοτη
Αυτοι
μαγδαληνη η υπογραφη σου ειναι απο την κυρια ανταμς?? ;)